ازچهارشنبه نهایتا یکشنبه استارت خفن خواهدزد.یک نگاه سطحی به سهامداران اصلی آن بیاندازید . متوجه خواهید شد.
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
فاذر در حال ساخت کونج هست.
این کنچ به قدرت حرکت آینده سهم میافزاید
فردا و شاید روزی دیگر حرکت سهم آغاز خواهد شد
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
کف سهم 300 همچون یک بتون
نه ببخشید بتون مسلح
شاید فردا شرمنده دوستان بشویم به دلیل صف خرید
و اگر نه که هر چه سریعتر بهره ببرید
هدف سهم 440 کوتاه مدت
[IMG]http://up.boursy.com/uploads/2013-10/Fazer1-92-8-5.png[/IMG]
[IMG]http://up.boursy.com/uploads/2013-10/Fazer2-92-8-5.png[/IMG]آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2013/11/26, 21:24.
نظر
-
بالاخره اون روز خوب رسید،فاذر صف شد ما که حسابی خریده بودیم امیدوارم دوستان هم همینطور[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
-
در هفته ای که گذشت طی یک حرکت استثنایی 90 درصد سبدمو تبدیل کردم فاذر...............بقیشم در وقت مناسب تبدیل میکنم
میخام با فاذر برم جام جهانی!!!/:.winksmiley02.:/[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
-
-
در اصل توسط milad617 پست شده است View Postدوستان عزیز کوتاه مدتی مراقب حوالی 340 باشند .
اگر اینگونه باشد باید منتظر باشیم دوشنبه چه میشود.
این گونه مقاومتها را من قبلا مشاهده کردم و ممکن است درست باشد اما
اول اینکه تا آن سقف تنها ده درصد است که بعید میدانم دوستان نوسان گیر قانع به این میزان گین باشند.
و بهتر است که به توصیه شما اصلا وارد سهم نشوند
دوم: خبرهای حول این سهم عالی است. و هدف سهم ظلع بالایی کانال صعودی است در 440 کوتاه مدت.
این برای ما که اهدافی رویایی را برای این سهم در ذهن داریم تازه ابتدای راه است.
از آموخته های من از بازار سرمایه دوری از هیجان و صبر و حوصله است.
صبر خیلی چیزها را روشن میکند خصوصا در بازار سرمایه
دوستان فاذری صبوری را فراموش نکنید
نظر
-
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز : حالا که صف خرید است ، می توانید به آن یکسری بفرمایید که دیدید اشتباه می کردید ! و من الله توفیق .
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز : شما و تمام دیگر دوستان به بنده لطف دارید . و امیدوارم همه شما سودی به مراتب بیشتر از سود کل بازار ببرید .ومن الله توفیق .
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام حمید خان بله درست هست ولی من فقط یک سوال پرسیدم که ان هم نظر یکسری از دوستان بودش خودم زیاد حرفه ای نیستم ولی به این رسیدم که اذر اب بازی را تازه شروع کرده و....باز هم ممنون شما استاد مایی:.thumbsupsmileyanim
نظر
نظر