صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علامه
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 429

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
    حس شما نسبت به تحلیل تکنیکال به خاطر اینه که هر تحلیلی که توش نمودار کشیده باشند تحلیل تکنیکال حساب می کنید
    با سلام
    دقیقا مشکل همینه
    این روزا هر کسی یه امی بروکر نصب میکنه میشه استاد تکنیکال و هل من مبارز میطلبه و بدور از ادب و... چنان محکم حرف میزنه که انگار حکم خداست در حالیکه هر تحلیلی فقط یه پیش بینی
    پی نوشت: البته تحلیگران واقعا قابلی مثل خانم راشین، بابک عزیزو Holy گرامی و دیگر دوستان هم هستند که در کنار دانش خوب اخلاق خوب هم دارن

نظر

• amir3236
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 266

فاذر درنمودار خطی امروز به خط روند نزولی شکسته شده عکس العمل نشون داد .

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

ما تحلیل میکنیم تا اساتید اشکالاتمون رو رفع کنن . ممنون از مشارکتتون
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

دوست عزيزم كيوان جان

عده اي هر بد اخلاقي كه دوست دارن تو اين فروم انجام مي دن بعد كه نقدش مي كني ناراحت مي شن و گير دادن به اخبار و اما و اگر ها و شايد فلان سهم باز بشه خوب بشه و بعدشم كه يه روز مثبت مي شه سريع خوشجال مي شن كه مي خواد صف بشه، واقعا براي من جالبه كه از كجا مي فهمن؟!

جالبه براي من تكنيكال كار مي كنن، فاندامنتال كار مي كنن يا حسي منتال ؟!

از طرف خودم از دوستاني كه وقت صرف مي كنن، اطلاعات جمع مي كنن چارت مي كشن، تحليل مي كنن و يه نظر با پشتوانه علمي ( شايد هم اشتباه كنن ) تهيه مي كنن و بعد اونو مهربانانه با ديگران به اشتراك مي ذارن تشكر مي كنم.

حالا بعضي هاي ناراحت مي شن من اين حرفها رو مي زنم... نمي دونم.

آذر آب هم بايد ديد اسيلاتور ها و انديكاتور ها چي براش مي گن، اگه قرار باشه بريزه دنيا هم بگن صدرا باز مي شه، خوب مي شه، فلان مي شه...؛ قطعا مي ريزه. همونطور كه قرار بود رو 263 تومن برگرده كه برگشت.
          آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/08/21, 14:02.
          مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

بازم یک تاپیک جنجالی که از بین میشه خیلی چیزها یاد گرفت

اما فقط یک جمله بگم

رنگین کمان ارمغان کسی است که تا اخرین قطره باران را نظاره کند

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

دوست عزیز ابتدا باید به خاطر زحماتی که در تحالیل های زیبایتان می کشید تشکر کنم
              در ضمن این رو هم قبول دارم که آستانه تحمل افراد با هم متفاوته و برخوردها هم در پیش متوفاوته و این طبیعیه.
              اما با عرض معذرت این بخش گفته شما رو قبول ندارم: "بايد ديد اسيلاتور ها و انديكاتور ها چي براش مي گن، اگه قرار باشه بريزه دنيا هم بگن صدرا باز مي شه، خوب مي شه، فلان مي شه...؛ قطعا مي ريزه. "
              تکنیکال خیلی خوبه اما مطمئنا کامل نیست. مضافا بر این که بر یک سری فرض هایی استواره (مثل تکراری بودن رفتار بازار و...) که با نقض این فرض ها تواناییش خیلی کم میشه. این که بخواهیم عوامل موثر دیگر رو نادیده بگیریم نمی تونه درست باشه. بحثم اصلا رو تجهیزاتی ها نیستا خیلی کلی صحبت می کنم. مطمئنا علاوه بر نمودار، n عامل دیگه هم هست که می تونه تاثیر مستقلی بگذاره
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

آقا ياسر اين يه جملتو عشقه ::تکنیکال خیلی خوبه اما مطمئنا کامل نیست

نظر

• lord arshiya
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 81

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                  سلام و تشکر برای تحلیل کاملی که ارائه دادید واقعا زحمت کشیدید
                  چند مورد به ذهنم رسیده فقط یکی از آنها را بیان می کنم به نظر من فقط زمانی می توانیم بگوییم فلان حمایت یا مقاومت شکسته شده که سه کندل پایین یا بالای آن حمایت یا مقاومت تشکیل شود روند منفی ادامه پیدا کند و پول بک بدون نفوذ به آن انجام شود در اینصورت موقع پول بک خارج می شویم .با یک نفوذ داخل خط نمی توان گفت شکسته شده
                  .................................................. .................................................. ........................
                  در پاسخ به دوست عزیزمان چیزی که هفته گذشته خیلی ها بعنوان سر و شانه تشخیص دادند حداقل از دید من درست نبود و ثابت هم شد
                  از نظرت ممنونم خانوم راشین عزیز ولی سه کندل در بازاری که یا سیاهه (که 4 درصدر منفی میخوره) یا سفید (4در صدر مثبت می خوره) و نقاط خاکستری در آن خیلی کمه فکر کنم کمی زیاده روی باشه، من از یک کندل بعد از شکست استفاده می کنم (شایدم به خاطر این باشه که دوست ندارم در فاز منفی راه برم :))و در تحلیل فاذر رعایت کردم، در مورد فاذر هم فکر کنم تصمیم گیری درمورد فیلد شدن تحلیل کمی زود باشه.
                  [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                  آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                  او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                  آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                  او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                  آنها آمدند
                  او هل داد
                  آنها پرواز کردند.
                  "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Post
                    آقا ياسر اين يه جملتو عشقه ::تکنیکال خیلی خوبه اما مطمئنا کامل نیست
                    ما مخلصیم بابی جون;)
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                      از نظرت ممنونم خانوم راشین عزیز ولی سه کندل در بازاری که یا سیاهه (که 4 درصدر منفی میخوره) یا سفید (4در صدر مثبت می خوره) و نقاط خاکستری در آن خیلی کمه فکر کنم کمی زیاده روی باشه، من از یک کندل بعد از شکست استفاده می کنم (شایدم به خاطر این باشه که دوست ندارم در فاز منفی راه برم :))و در تحلیل فاذر رعایت کردم، در مورد فاذر هم فکر کنم تصمیم گیری درمورد فیلد شدن تحلیل کمی زود باشه.

من به هیچ وجه منظورم این نبود که تحلیل شما فیلد شده ،
                      در مورد شکست با یک کندل در بازاری مثل ما متوجه منظورتون هستم اما همیشه در صورت شکست کامل خطوط هم همیشه برای خروج مناسب فرصت هست( به هنگام پول بک) دیگه 3 تا کندل را قبول نداشته باشید ضریب نفوذ 5 درصد را شاید قبول داشته باشید ،اختلاف ما سر تعیین حد ضرر هست که البته هر کس روش خاص خود را دارد
                      از مشارکتتون ممنونم

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                        دوست عزيزم كيوان جان
                        ....
                        آذر آب هم بايد ديد اسيلاتور ها و انديكاتور ها چي براش مي گن، اگه قرار باشه بريزه دنيا هم بگن صدرا باز مي شه، خوب مي شه، فلان مي شه...؛ قطعا مي ريزه. همونطور كه قرار بود رو 263 تومن برگرده كه برگشت.
                        ممنون دوست عزیز . قطعا آمار و احتمالات در نتیجه گیری ها تاثیر زیادی دارد و من با وجود اینکه بر هیچکدام از این تحلیلهایی که شما و سایر دوستان بر ان مسلط هستید آشنایی ندارم و پارامترهای تشکیل دهنده آنرا نمی دانم ، انها را مطالعه و از این نمودارها برای تصمیم گیری کمک می گیرم. در عین همانطور که یاسر گفت این نتیجه گیری و پیش بینی ها بر فرض یک سری پارامترهای مشخصی اندازه گیری میشود اما حداقل اگر حتی فرض درستی این احتمالات را برای کشوری غیر از ایران در نظر بگیرم مگر جریانات بزرگی مانند بحران جهانی که بتواند همه فرضیات را از بین ببرد، در کشوری مانند ایران یک پارامتر همیشه وجود دارد که به طور پیش بینی نشده ای بر روی همه معادلات تاثیر می گذارد. جامعه ما یک جامعه احساسی و هیجانی غیر قابل پیش بینی است. تا الان هیچکس و هیچ گروهی نه در سیاست و نه در اقتصاد نتوانسته است رفتارهای جامعه ایران را تحلیل کند! همین یک پارامتر می تواند کل محاسبات را برهم زند و احتمال رخدادهای احساسی در ایران به نسبت جوامع دیگر غلبه دارد بر علم. بنابراین نمی تونم بپذیرم که اگر قرار باشد سهمی بریزد! حتما می ریزد! این قرار را فرمولها شاید احتمال وقوع دهند اما شاید هم نقض شود.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

جالبه که این موج شماری کاملا اشتباست اما در سایت همسایه موج شماری جناب holy رو بدون دلیل رد کردند و اینو پذیرفتند!

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

یه چیز واسه من جالبه...توی سایت همسایه هم توی تاپیک فاذر بین اساتید تکنیکال و بقیه درگیری به پا شده....
                            البته واقعا باعث افتخاره که توی سایت بورسی، احترام متقابل به خوبی رعایت میشه
                            بازار کی میخاد ازین تجهیزاتیا درس بگیره؟
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              یه چیز واسه من جالبه...توی سایت همسایه هم توی تاپیک فاذر بین اساتید تکنیکال و بقیه درگیری به پا شده....
                              البته واقعا باعث افتخاره که توی سایت بورسی، احترام متقابل به خوبی رعایت میشه
                              بازار کی میخاد ازین تجهیزاتیا درس بگیره؟
                              سلام من دعوا نکردم اینها تعصب دارند چه میشود کرد؟

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

البته منظورم آراد سرمایه بود!

نظر

در حال کار...
                                X