صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط boofekoorr پست شده است View Post
    چقدر نکته گفتم . یکیش جاموند . اینه که باز نیاید بگید فلانی جنبه نداره و فک میکنه سهم همش باید با 4% مثبت بخوره . من جنبه دارم .جنبه منفی خوردن هم دارم . اما جنبه 15%منفی خوردن کمتر از یه هفته رو فقط یکم دارم .
    :-$
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

منحنی ها همه ریخت یهم! کف رفت بالا :d
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابای دارا
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 768

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        منحنی ها همه ریخت یهم! کف رفت بالا :d
        كجاي منحني ها ريخته به هم دوست عزيز يا كف رفته بالا.:-/

يه تحليلي تو صفحه 12 كد 170# گذاشتم يه نگاهي داشته باشيد بگيد كجاش تغيير كرده.
        يه تحليلي هم تو صفحه 9 كد 135# داشتم اونم ببينيد بفرماييد كجاش ريخته بهم.
        ديشبم يك تحليل الگوي سر و شانه مركب در سقف دادم گفتم دوستان نظر بدن، نظر ندادن ولي از همونجايي كه گفته بودم 263 تومان برگشت.

دوست عزيزم Alireza 184 كه فرمودن تحليل تكنيكال تو ايران جواب نمي ده اون دو تا مطلب منو نگاه كند دوباره اعلام نظر كنن لطفا
        خوشحال مي شم در مورد تحليلم يكي از اساتيد يه نقدي داشته باشه.
        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• Hamid-safapour
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 243

کمربندارو برای صف خرید ببندید دوستان

نظر

• Hamid-safapour
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 243

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
            کمربندارو برای صف خرید ببندید دوستان
            :d<:-p

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

تبریک به سهامداران صبور
              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• mir48
                عضو عادی
                • May 2011
                • 179

فاذر هم در ثانیه های آخر صف شد.<:-p

نظر

• mehran89
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 190

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                  تبریک به سهامداران صبور
                  من نفروخته بودم.واقعا اي ول دارم.نه؟;)=d>
                  [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

صف خریدو عشقه ! <:-p

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                      كجاي منحني ها ريخته به هم دوست عزيز يا كف رفته بالا.:-/

يه تحليلي تو صفحه 12 كد 170# گذاشتم يه نگاهي داشته باشيد بگيد كجاش تغيير كرده.
                      يه تحليلي هم تو صفحه 9 كد 135# داشتم اونم ببينيد بفرماييد كجاش ريخته بهم.
                      ديشبم يك تحليل الگوي سر و شانه مركب در سقف دادم گفتم دوستان نظر بدن، نظر ندادن ولي از همونجايي كه گفته بودم 263 تومان برگشت.

دوست عزيزم Alireza 184 كه فرمودن تحليل تكنيكال تو ايران جواب نمي ده اون دو تا مطلب منو نگاه كند دوباره اعلام نظر كنن لطفا
                      خوشحال مي شم در مورد تحليلم يكي از اساتيد يه نقدي داشته باشه.
                      دوست عزیز منظور من شخص شما یا تحلیل شما نبود که! در این تاپیک چندین تحلیل از افراد مختلف زده شده ولی کفه سنگین تحلیلها روی ریزش و عدم حمایت سهم بود و جو منفی غلبه داشت.
                      از نقطه نظرات شما هم تشکر میکنم و مورد استفاده است. :)

نظر

• H.lotfi
                        عضو جدید
                        • Jul 2011
                        • 17

سلام
                        توی ایران تحلیل تکنیکال فقط واسه روشن شدن آینده اونم تاحدی خوبه، بقیشو باید از رو حست بفهمی که چه کار کنی، همین فاذرو همه می گفتن کارش تمومه و ده ها نمودار واشس رسم کردن اساتید ولی کدومش درست دراومد؟؟؟؟

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
                          من نفروخته بودم.واقعا اي ول دارم.نه؟;)=d>
                          نه :d
                          گذشته از شوخی این صعود ممکنه فقط یه پولبک باشه. اما همه چیز به معاملات صدرا بستگی داره. به هرحال منتظر صدرا مینشینیم
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

در اصل توسط H.lotfi پست شده است View Post
                            سلام
                            توی ایران تحلیل تکنیکال فقط واسه روشن شدن آینده اونم تاحدی خوبه، بقیشو باید از رو حست بفهمی که چه کار کنی، همین فاذرو همه می گفتن کارش تمومه و ده ها نمودار واشس رسم کردن اساتید ولی کدومش درست دراومد؟؟؟؟
                            نه حامد خان!
                            تحلیل تکنیکال احتمالات را بررسی میکنه نه اینکه آینده را پیشبینی کنه!
                            :)
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

در اصل توسط H.lotfi پست شده است View Post
                              سلام
                              حس شما نسبت به تحلیل تکنیکال به خاطر اینه که هر تحلیلی که توش نمودار کشیده باشند تحلیل تکنیکال حساب می کنید

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                                با سلام
                                فکر می کنم که برداشت دوستان از تحلیل آذراب اشتباه باشه، به همین منظور به بررسی تکنیکال آذراب پرداخته ام به عنوان اولیل چارت به بررسی موج شماری آذراب پرداخته ام

همانطور که در تصویر می بینید ما در انتهای موج چهارم نزولی هستیم که تایید این موضوع منوط به شکست خط روند است که در تصویر با خط قرمز رنگ کاملا مشخص است که با معاملات امروز این خط روند شکسته شده، و همچنین واگرایی مشهودی را در تصویر مشاهده میکنید که بین خط روند قیمتی و اندیکاتور مک دی و جود دارد
                                طبق این موج شماری هدف انتهایی موج پنجم نزولی فاذر 2215 ریال می باشد
                                برای به انتها رسیدن موج چهارم نزولی دلایل زیادی که در چارتهای زیر به بررسی تعداد از آنها می پردازم

در بالا یک کانال رگراسیون می بینید (خطوط قرمز) و دو چنگال ( خطوط آبی و سبز)
                                1-کانال رگراسیون: من از کانال رگراسیون برای این که مطمئن شوم که موج به پایان رسیده است استفاده می کنم ، همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید با معاملات امروز این کانال شکسته شده.
                                2-چنگال آبی: چنگال آبی یک چنگال بلند مدت است، اندروز در چنین حالی بیان کرده (وقتی روند قیمتی در رسیدن به خط میدرلاین ناموفق است) هدف برگشت خط روند به سطح ابتدای pitchfork است
                                که در اینجا نقطه ابتداییpitchfork یایینی است یعنی سطح 228(پس اولین هدف قیمتی طبق این چنگال رسیدن به 228تومن می باشد)
                                3-چنگال سبز: اندورز در برابر چنین حالتی (وقتی که روند قیمتی به خط میدرلاین برخورد می کند و pitchforkیایینی را می شکند ادامه روند نزولی را نوید می داد
                                ولی اگر به شکل خود نگاه کنید این چنگال می تواند mini-median هم باشد که شکسته شدن pitchforkیایینی نوید شکسته شدن pitchforkیایینی چنگال بزرگتر (چنگال آبی ) و رسیدن به هدف 228 تومن است.
                                در شکل زیر به قانون عمل و عکس العمل یا قانون سوم نیوتن پرداخته ام

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید می بینید که چه قدر زیبا خط عکس المعل (خط آبی سمت راست) به خط عمل (آبی سمت چپ) نسبت به خط میانی واکنش نشان داده است ،

در تصویر زیر نگاهی به اندیکاتور های rsi داشته ام، که با معاملات امروز هم این اندیکاتور شکسته شده است

و برای آخرین شکل از نگاه تئوری بی نظمی دکتر ولیامز به فاذر نگاه کرده این تئوری مشخص می کند در چه قیمتی دقیقا باید از فاذر بیرون آمد

طبق تحقیقات که دکتر ولیامز، آرواره تمساح (خط میانگین آبی) همیشه نقش حمایتی برای روند قیمتی داشته از این رو این خط بهترین راه کار برای میزان قرار دادن در هنگام ورد و خرج در بازار است
                                این تئوری از تئوری های بسیار زیبا و پرکاربرد در بازارهای مالی محسوب میشود ولی مجال باز کردن در این جا وجود ندارد، طبق این تئوری بهترین لحظه خرج از بازار با مبنا قرار دادن شمع B یایین تر ار حداقل شمع 2 است که در اینجا به سطح 270 تومن اشاره دارد که یایین تر از آرواره تمساح می باشد، که در این لحظه دهان تمساح بسته میشود.
                                با توجه به تمام دلایل بالا من زمان بازگشایی صدرا را در این لحظه مناسب نمی دانم،
                                ثروتمند و سعادتمند باشیدlord arshiya
                                سلام و تشکر برای تحلیل کاملی که ارائه دادید واقعا زحمت کشیدید
                                چند مورد به ذهنم رسیده فقط یکی از آنها را بیان می کنم به نظر من فقط زمانی می توانیم بگوییم فلان حمایت یا مقاومت شکسته شده که سه کندل پایین یا بالای آن حمایت یا مقاومت تشکیل شود روند منفی ادامه پیدا کند و پول بک بدون نفوذ به آن انجام شود در اینصورت موقع پول بک خارج می شویم .با یک نفوذ داخل خط نمی توان گفت شکسته شده
                                .................................................. .................................................. ........................
                                در پاسخ به دوست عزیزمان چیزی که هفته گذشته خیلی ها بعنوان سر و شانه تشخیص دادند حداقل از دید من درست نبود و ثابت هم شد

نظر

در حال کار...
                                X