صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • architect_maf
    عضو جدید
    • Aug 2011
    • 16

منم که باید بمونم تا از ضرر اردیبهشت خارج شم، دیگه داره طاقتم طاق میشه! بر باعث و بانیش لعنت!

نظر

• hamid26967
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 416

منم زیاد خریدم اونم تو قیمت بالا تصمیم به نگهداری سهم دارم
      لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
        شنیده ها از خریداران آذراب

شنیده ها از جمع آوری صف فروش این نماد توسط دانایان پارس X-(و ساختمان جهان حکایت دارد. نکته قابل توجه در این موضوع مدیریت سبد ساختمان جهان توسط مدیران سابق تعاونی کارکنان ایران خودرو می باشد.
        همفكران
        :-/:-/
        www.mahak-charity.org

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
          نگفت جمع کرده ، گفت قصد جمع آوری داره !
          حالا اون شکلک عصبانی واسه چی ؟!
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

هر کی امروز فاذر و فارک از صف فروش خرید کرد برد کرده وضعیت تکنیکال فاذر و فاراک در حد نرماله سیگنال فروشی نمیبینم در صورت منفی خوردن اجباری فقط اضافه کنید فکر تو صف فروش رفتن نباشید که بازنده اید
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
              هر کی امروز فاذر و فارک از صف فروش خرید کرد برد کرده وضعیت تکنیکال فاذر و فاراک در حد نرماله سیگنال فروشی نمیبینم در صورت منفی خوردن اجباری فقط اضافه کنید فکر تو صف فروش رفتن نباشید که بازنده اید
              :-?
              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
                خدمت باربد بزرگوار عرض کنم

من تا حالا نه بر اساس اطلاعات این فروم خرید کردم نه فروختم، به امر استاد هلالات اومدم اینجا چیزهایی که یاد گرفتم رو به اشتراک بذارم که یکی پیدا بشه با دلیل علمی بگه اشتباه می کنی برم دنبالش علمم اضافه بشه.
                حالا چهار تا تحلیل گذاشتم اینجا بعضی ها ناراحت شدند ...:-?

من تو سبدم هیچوقت فاذر نداشتم به قول دوستمم که فکر می کنه حرص می خورم؛ نخیر
                نیت ارائه مطلبه . اما اگه شما دوست داری اینجا لیدر باشی و احساس کردی جای شما تنگ شده که آمار سبدهاتو دادی ... عذر می خوام

بنده تکنیکال کارم، میانگین بازده سبد ما هم 10 درصده، ادعای بازده 300 درصدم نداریم که مثالش نزدی؟

ولی جهت اطلاع دوستان،

بازده سبد دوران نوروزم حدود 20% شد

اخیرا هم

فسرب 290 خرید 411 فروش 41%
                فملی هم از محل مطالبات حال شده، حق تقدم مجانی گیرم اومد جمع و تفریق کنیم می شه حدود 8-9 درصد بازده.
                زامیاد 202 خرید تا الان حدود 17% به دلایل تکنیکالم جای رشدم داره .
                خبهمن 210 خرید تا الان حدود 7% به دلایل تکنیکالم جای رشدم داره.
                فولادم زمانی که همه می گفتن بازار جهانی افت کرده هفته پیش 290 خردیم، الگوی صعودیشم تشخیص دادم حداقل 320 تومانم رو هم می بینه می شه حدود 10%
                مقیاس زمانی اینا هم 3 ماه و 6 ماهم نیست و کف قیمته، همین اواخرم هست. حالا هرچی بیشتر بره بالا لطف کرده. سقف رشدم مشخصه.

در مورد فاذرم دیدم بعضی ها دارن نظرشونو به قیمت تحمیل می کنن اطلاع رسانی کردم ( حمایت 285 و 275 یادتونه که )
                الانم پیش بینیم اینه که حدود 270 تومن رو می بینه، ممکنم هست اشتباه کنم که به خاطر دوستان امیدوارم اینطور باشه.

از اینکه رو اعصاب دوستان چارت کشیدم عذر خواهم، دیگه هم تو این فروم مزاحم لیدرهای عزیز نمی شم.

در ضمن من با همه کم سوادیم دو تا تحلیل محقق شده تکنیکال فاذر گذاشتم شما هنوز یه فاندامنتالم ارائه نکردید ؟

به قول دوست خودتونم در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

خداحافظ همه بزرگواران :x

فکر میکنم باید یک تبریک ویژه به بابای دارا بگیم .مگه نه؟؟؟:x
                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• mehran89
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 190

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  دوست من خودتو خسته نکن
                  در خانه اگر کس است
                  یک حرف بس است
                  یادمه این شعر را پدرم چند سال پیش به من گفت که بنویسم و قاب کنم الانم هنوز تو خونمه
                  دل گفت مرا علم لدونی هوس است
                  تعلیم نمای اگر تو را دسترس است
                  گفتم که الف،گفت دگر،گفتم هیچ
                  در خانه اگر کس است یک حرف بس است
                  [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• سنگ صبور
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 90

دوستان من خودم روی فاراک وفاذرخیلی معامله کرده ام فقط این وتجربه کرده ام که باید شکیبا بود همان روزی که تواز سهم خسته میشی وسهم را میفروشی روزیست که موقع رشد سهم فرارسیده است
                    پرسودباشید
                    ادب .ویزای ورودبه دایره انسانیت است

نظر

• shokouhi
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 65

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 617

متاسفم برای این 5 تا نفري که دارند سهمشون رو رو صف فروش میفروشند

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

صف فروش ابتدای روز کاری همانطور که گفته شده بود جمع شد، متعجب بودم آن چند فروشنده چرا قادر به تجزیه و تحلیل نبودند و ندیدند چند نفر با چه اشتیاقی سهمهای آنها را با قیمت پایین جمع آوری می کنند!!!! /:)
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مرصاد
                            عضو جدید
                            • Dec 2010
                            • 16

شیر یا خط انداختن برای خرید سهام اینجور فروشها رو هم داره !!

نظر

• mir48
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 179

دوستان لطفاً محترمانه صحبت کنید. این سهم و هم گروهیهاش به خیلیها ضرر رسوندند.و البته سود. شاید اگه شما هم تو این سهما یه 30 درصدی از کل داراییتونو میدادین همین کارو میکردین. قرار نیست همه مث هم تو خرید و فروشاشون عکس العمل نشون بدن.

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
                                دوستان لطفاً محترمانه صحبت کنید. این سهم و هم گروهیهاش به خیلیها ضرر رسوندند.و البته سود. شاید اگه شما هم تو این سهما یه 30 درصدی از کل داراییتونو میدادین همین کارو میکردین. قرار نیست همه مث هم تو خرید و فروشاشون عکس العمل نشون بدن.
                                ضمن اینکه فردا پس فردا مشخص میشه اونایی که امروز فروختند بردن یا مایی که امروز نگهش داشتیم
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X