صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • a.s
    عضو عادی
    • May 2013
    • 186

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    درست ترین کار ممکن رو انجام دادین
    این خرید در بلند مدت برای شما بالای 100% سود خواهد داشت
    بازار هنوز هم به پتانسیل فاذر پی نبرده
    شاید در قیمتهای بالای 800 تومن به این پتانسیل پی ببره
    با سلام
    من فاذر رو با گفته بهنام عزیز خریدم و سود خوبی کردم. بابت اون ازت متشکرم. فقط ازت میخوام که تحلیل های هر سهم رو کامل تر بنویسی تا من مبتدی هم بتونم بفهمم چه اتفاقی داره می افته.
    پیشاپیش ازت متشکرم.
    Trend is Your Friend

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط a.s پست شده است View Post
      با سلام
      من فاذر رو با گفته بهنام عزیز خریدم و سود خوبی کردم. بابت اون ازت متشکرم. فقط ازت میخوام که تحلیل های هر سهم رو کامل تر بنویسی تا من مبتدی هم بتونم بفهمم چه اتفاقی داره می افته.
      پیشاپیش ازت متشکرم.
      درود
      خواهش میکنم،لطف داری
      راستش تحلیلهای من مبتنی هست بر روانشناسی بازار و البته تحلیل بنیادی
      برای مثال همین فاذر رو از حدود 8-7 ماه پیش شروع به تحلیل کردم
      و خب از اون زمان داریم پله ای پیش میریم
      در مورد فاذر فکر میکنم که خیلی صحبت کردم
      سعی کردم که از تمام زوایای ممکن به سهم نگاه کنم
      و همیشه نتیجه و چکیده کار رو به صورت روشن و شفاف خدمت دوستان ارایه کردم
      در مورد سایر سهام بازا هم تا سر حد ممکن پاسخگو بودم
      ولی باید بگم که بیشتر روی سهام تجهیزاتی زوم هستم
      از بقیه بازار هم خبر دارم
      ولی پراکنده کار نمیکنم
      چون باعث کاهش ارزش تحلیل میشه
      تحلیل بنیادی و روانشناسی بازار نیاز به صرف وقت زیادی داره
      خیلی از موارد نیاز به تجربه شخص شما داره
      برای مثال نوع و حجم معاملات،نکات بسیار ریز و مهمی داره
      خب من سعی میکنم تا اونجایی که میشه این نکات رو بولد کنم و در موردشون توضیح بدم

باز در کنار فاذر،روی مپنا و فاراک هم همچین تحلیلهایی داشتم

اما اگر بخوام این گستره تحلیلی رو به سهام بیشتری تعمیم بدم،نتیجه ای جز کاهش کیفیت تحلیلی در بر نخواهد داشت

در مجموع سعی میکنم روی سایر سهم ها خلاصه و مفید نظر بدم و بیشتر انرژی خودم رو صرف تحلیل سهام تجهیزاتی میکنم
      چون اعتقاد دارم که سال 92 و از اون مهمتر سال 93 به سهام تجهیزاتی تعلق خواهد داشت
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• majid190cm
        عضو فعال
        • May 2013
        • 202

با توجه به بسته شدن فردا برای مجمع ، امروز روی 4931 ریال بازهم به خرید های قبلی اضافه شد
        شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

تا اخرین روزی که نماد باز باشه بنده به خریدهام ادامه میدم به مثبت و منفی شدنش هم کار ندارم صف فروش بشه از صف برمیدارم صف خرید بشه میشینم توی صف خرید اینقدر میخرم تا یا نماد بسته بشه یا پول من تمام بشه هر روز سهمی رو میفروشم و پولشو تبدیل به فاذر میکنم انشالله خداوند به دوطرف معامله برکت بده
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• PULP
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 162

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            تا اخرین روزی که نماد باز باشه بنده به خریدهام ادامه میدم به مثبت و منفی شدنش هم کار ندارم صف فروش بشه از صف برمیدارم صف خرید بشه میشینم توی صف خرید اینقدر میخرم تا یا نماد بسته بشه یا پول من تمام بشه هر روز سهمی رو میفروشم و پولشو تبدیل به فاذر میکنم انشالله خداوند به دوطرف معامله برکت بده

از اساتید محترمی که در مورد تجهیزاتی ها اطلاعات خوبی دارند(بهنام عزیز و طیب بزرگوار و....) خواهش میکنم نظر خود رو بگن؟

این شایعاتی که پیرامون بالا باز شدن هست تا چه میزان حقیقت داره؟...........مگه میشه سود تغییر نکنه ولی بالا باز شه؟

از نظر بنده واسه ادامه روند صعودی در کوتاه مدت نیاز به یک محرک داره و صحبتی که میشه صرفا در حد خبرای خوش در مجمع هست(تغییر هیئت مدیره

و.....)که برای سهامدار خردی مثل من مبهم هستش که اگه این احتمالاتی که میگن رخ نده چه بسا روز خوبی رو در بازگشایی سهم نداشته باشیم و

اضافه کردن فاذر(به عنوان شرکت تجهیزاتی غیر شفافی که هر جور دلش بخواد گزارش میده) در این قیمتا ریسک بالایی داشته باشه...................

بهنام جان صلاح میدونی 20 درصد سبد که فباهنر 170 تومنی هست فردا با فاذر تعویض کنم؟

وزن فاذر در سبد بنده الان 30 دررصد است.............

پیشاپیش سپاس از وقتی که میگذارید

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
              از اساتید محترمی که در مورد تجهیزاتی ها اطلاعات خوبی دارند(بهنام عزیز و طیب بزرگوار و....) خواهش میکنم نظر خود رو بگن؟

این شایعاتی که پیرامون بالا باز شدن هست تا چه میزان حقیقت داره؟...........مگه میشه سود تغییر نکنه ولی بالا باز شه؟

از نظر بنده واسه ادامه روند صعودی در کوتاه مدت نیاز به یک محرک داره و صحبتی که میشه صرفا در حد خبرای خوش در مجمع هست(تغییر هیئت مدیره

و.....)که برای سهامدار خردی مثل من مبهم هستش که اگه این احتمالاتی که میگن رخ نده چه بسا روز خوبی رو در بازگشایی سهم نداشته باشیم و

اضافه کردن فاذر(به عنوان شرکت تجهیزاتی غیر شفافی که هر جور دلش بخواد گزارش میده) در این قیمتا ریسک بالایی داشته باشه...................

بهنام جان صلاح میدونی 20 درصد سبد که فباهنر 170 تومنی هست فردا با فاذر تعویض کنم؟

وزن فاذر در سبد بنده الان 30 دررصد است.............

پیشاپیش سپاس از وقتی که میگذارید
              با سپاس از لطف شما
              باید عرض کنم که تغییرات در هیات مدیره سهم حتمیست
              در فاذر تحولات اساسی بنیادی داره صورت میگیره
              بحث افزایش سرمایه چند صد درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته رو جدی بگیرید
              این مورد تحول شگرفی برای این شرکت به وجود خواهد آورد
              یه مزیتش اینه که هر یک سهم شما بدون پرداخت 1 ریال تبدیل میشه به چند سهم
              این مورد باعث میشه که level شرکت ارتقا پیدا کنه
              نتیجه ای که در پی داره اینه که سطح قراردادهای شرکت رشد خواهد کرد و میتونه پروژه های سنگین تری رو دست بگیره
              از طرف مقابل تمایل بانکها و موسسات مالی برای تامین اعتبار مورد نیاز شرکت،بیشتر میشه
              همه اینا به طور غیر مستقیم باعث رشد سود عملیاتی میشه
              و در نهایت این رشد سودآوری باعث رشد فزاینده قیمت سهم در بلند مدت میشه
              این همون بحث مربوط به فاکتور سود آتی هست که بارها به اون اشاره داشتم

اما سود فعلی شرکت ...

اگر یادتون باشه بنده بارها به سود حداقل 650 ریالی در گزارش 12 ماهه اشاره داشتم که خب 589 ریال اعلام شد
              حالا دو حالت داره
              یا شرکت دوباره یه اصلاحیه میده و سودش رو تعدیل میکنه
              یا اینکه این میزان سود به سال 92 منتقل میشه
              در هر حال،این سود از بین نخواهد رفت
              بحث بالا باز شدن سهم هم به طور قطع باید با تعدیل همراه باشه
              حالا ممکنه این تعدیل در سود سال 92 صورت بگیره

از همه این بحثها که بگذریم،نوع و حجم معاملات سهم گویای نکات بسیار مهمی است
              سیگنالهای مثبت در معاملات روزانه سهم،به طور کامل مشهوده

بنده برای تحلیل درست فاذر به روند این سهم از سه سال و نیم گذشته تا به امروز نگاه میکنم
              خیلی نکات هستش که اگر بخوام توضیح بدم،شاید 10 پست هم کم باشه
              خلاصه اش اینه که روند کنونی یه روند فوق العاده قوی و پرشتابه
              در این روند هم تنها و تنها باید با سهم همراه بود
              اینجا دیگه چیزی به نام سطح مقاومتی و حد ضرر وجود نداره
              به روشنی داریم می بینیم که فاذر چگونه در عرض 1 ماه گذشته از 320 تومن تا بالای 500 تومن رشد کرد
              و خب دوباره به زیر 500 تومن رفت
              ریزش اینه :
              سهم از 320 تا 440 رشد کرد
              دوباره تا حدود 400 افت کرد
              در مرحله بعد از 400 به 550 رسید
              و امروز 494 تومن
              ما باید همه اینا رو حرکتهای ریز و کوتاهی ببینیم که در دل یه روند صعودی بزرگ داره رخ میده
              چیزی که در موج شماری سهام به عنوان شناسایی موجها و زیر موجها داریم

در مورد پرسشتون هم باید بگم که 100% با فروش فباهنر و خرید فاذر موافقم
              دیروز هم عرض کردم
              اصول سرمایه گذاری اینه که باید سبد سهام تشکیل بدیم
              اما در این گونه موارد بنده استراتژی ویژه خودم رو دارم و خیلی علاقه مند به رفتار اصولی نیستم
              این بر میگرده به ریسک پذیری بنده
              تنها سهمی که بنده به فاذر ترجیح میدم،صدراست
              از نظر بنده هیچ سهمی در حال حاضر ارزشمند تر از فاذر نیست
              البته ما دارینم در مورد سهام تاپ و آس بازار صحبت میکنیم
              کاری با سهام ریز نداریم،چون به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند
              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/17, 19:21.
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

فکر کنم امروز بازی فاذر تمام شد
                امروز 4تا حقوقی آمدن بالای 1 درصد فردا همینا میشنین توی صف خرید

شركت خدمات بازرگاني وصنعتي آينده گستربرهان-سه
                3 M
                1.000
                شركت خبرگان تجارت البرز-بامسئوليت محدود-
                3 M
                1.000
                شركت فني ومهندسي جنوب تاسيسات-سهامي خاص-
                3 M
                1.000
                شركت دارج كيش-سهامي خاص-
                3 M
                1.000
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• PULP
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 162

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  با سپاس از لطف شما
                  باید عرض کنم که تغییرات در هیات مدیره سهم حتمیست
                  در فاذر تحولات اساسی بنیادی داره صورت میگیره
                  بحث افزایش سرمایه چند صد درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته رو جدی بگیرید
                  این مورد تحول شگرفی برای این شرکت به وجود خواهد آورد
                  یه مزیتش اینه که هر یک سهم شما بدون پرداخت 1 ریال تبدیل میشه به چند سهم
                  این مورد باعث میشه که level شرکت ارتقا پیدا کنه
                  نتیجه ای که در پی داره اینه که سطح قراردادهای شرکت رشد خواهد کرد و میتونه پروژه های سنگین تری رو دست بگیره
                  از طرف مقابل تمایل بانکها و موسسات مالی برای تامین اعتبار مورد نیاز شرکت،بیشتر میشه
                  همه اینا به طور غیر مستقیم باعث رشد سود عملیاتی میشه
                  و در نهایت این رشد سودآوری باعث رشد فزاینده قیمت سهم در بلند مدت میشه
                  این همون بحث مربوط به فاکتور سود آتی هست که بارها به اون اشاره داشتم

اما سود فعلی شرکت ...

اگر یادتون باشه بنده بارها به سود حداقل 650 ریالی در گزارش 12 ماهه اشاره داشتم که خب 589 ریال اعلام شد
                  حالا دو حالت داره
                  یا شرکت دوباره یه اصلاحیه میده و سودش رو تعدیل میکنه
                  یا اینکه این میزان سود به سال 92 منتقل میشه
                  در هر حال،این سود از بین نخواهد رفت
                  بحث بالا باز شدن سهم هم به طور قطع باید با تعدیل همراه باشه
                  حالا ممکنه این تعدیل در سود سال 92 صورت بگیره

از همه این بحثها که بگذریم،نوع و حجم معاملات سهم گویای نکات بسیار مهمی است
                  سیگنالهای مثبت در معاملات روزانه سهم،به طور کامل مشهوده

بنده برای تحلیل درست فاذر به روند این سهم از سه سال و نیم گذشته تا به امروز نگاه میکنم
                  خیلی نکات هستش که اگر بخوام توضیح بدم،شاید 10 پست هم کم باشه
                  خلاصه اش اینه که روند کنونی یه روند فوق العاده قوی و پرشتابه
                  در این روند هم تنها و تنها باید با سهم همراه بود
                  اینجا دیگه چیزی به نام سطح مقاومتی و حد ضرر وجود نداره
                  به روشنی داریم می بینیم که فاذر چگونه در عرض 1 ماه گذشته از 320 تومن تا بالای 500 تومن رشد کرد
                  و خب دوباره به زیر 500 تومن رفت
                  ریزش اینه :
                  سهم از 320 تا 440 رشد کرد
                  دوباره تا حدود 400 افت کرد
                  در مرحله بعد از 400 به 550 رسید
                  و امروز 494 تومن
                  ما باید همه اینا رو حرکتهای ریز و کوتاهی ببینیم که در دل یه روند صعودی بزرگ داره رخ میده
                  چیزی که در موج شماری سهام به عنوان شناسایی موجها و زیر موجها داریم

در مورد پرسشتون هم باید بگم که 100% با فروش فباهنر و خرید فاذر موافقم
                  دیروز هم عرض کردم
                  اصول سرمایه گذاری اینه که باید سبد سهام تشکیل بدیم
                  اما در این گونه موارد بنده استراتژی ویژه خودم رو دارم و خیلی علاقه مند به رفتار اصولی نیستم
                  این بر میگرده به ریسک پذیری بنده
                  تنها سهمی که بنده به فاذر ترجیح میدم،صدراست
                  از نظر بنده هیچ سهمی در حال حاضر ارزشمند تر از فاذر نیست
                  البته ما دارینم در مورد سهام تاپ و آس بازار صحبت میکنیم
                  کاری با سهام ریز نداریم،چون به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند
                  ممنون از توضیحات کاملتون....

نظر

• audi
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 46

با تشکر از شما دوست عزیزو محترم
                    آیا فاذر فردا هم برای خرید یا فروش باز است یا نه اول صبح فردا برای مجمع بسته میشه؟

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط audi پست شده است View Post
                      با تشکر از شما دوست عزیزو محترم
                      آیا فاذر فردا هم برای خرید یا فروش باز است یا نه اول صبح فردا برای مجمع بسته میشه؟
                      نماد فاذر بعد از پایان معاملات فردا برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه،متوقف خواهد شد
                      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/06/17, 20:21.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز در مجمع فاذر منتظر همه شما هستیم تا با اتحاد و باهم افراد لایقی را برای هیئت مدیره انتخاب نماییم .انشاالله درس خوبی برای مدیران تجهیزاتی ، خصوصا صدرا فراهم خواهیم نمود .و من الله توفیق .

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                        باسلام:
                        دوستان عزیز بحمدالله با کمک دوستان توانستیم درس خوبی به مدیران صدرا داده و سهام فاذر را خریداری نماییم . تا با کمک بزرگانی چون .................... (بماند برای مجمع) . فاذر را بعنوان یک نمونه فاخر تجهیزاتی به رخ بکشیم . تا همگان را از توان بالای یک تجهیزاتی با خبر نماییم . شاید مدیران صدرا بخودشان بیایند و ببینند که چگونه باید یک شرکت تجهیزاتی را گرداند و چگونه به مملکت خویش خدمت نمود .منتظر فاذر 7000ريالی پس از مجمع و وفاذر 20000ريالی سال آینده باشید .ضمنا این پیام بسیار بیشتر از فاذر برای صدرا اهمیت دارد . چون درس خوبی را برای صدرا فراهم خواهد نمود .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:

دوستان عزیز توجه کنید برطبق نظر دکتر روحانی صدرا در درجه اول است .

۶ وعده دولت روحانی برای توسعه دریایی
                          خبرگزاری تسنیم: توسعه دریامحور، توجه به حل و نقل دریایی و ایجاد بنادر بزرگ تجاری از جمله برنامههای روحانی برای دریاهاست که در تبلیغات انتخاباتی بر آنها تاکید داشت.
                          printنسخه قابل چاپ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از تین نیوز، پس از برگزاری انتخابات 24 خرداد، حجتالاسلام حسن روحانی به عنوان رییس جمهور جدید کشورمان معرفی شد و از لحظه اعلام نتایج، بحثها و اظهار نظرها درباره وعدههایی که روحانی در مناظرات و تبلیغات خود داد و نحوه عمل بدانها، آغاز شده است.

*توسعه دریامحور

توسعه دریامحور، از جمله وعدههای انتخاباتی روحانی بود که اکبر ترکان، قائم ‏مقام ستاد روحانی در یکی از برنامههای تبلیغاتی، به طور مفصل به بیان برنامههای روحانی در این زمینه پرداخت.

*توسعه صنایع دریایی در سواحل جنوب شرق

اکبر ترکان، قائم مقام ستاد انتخاباتی روحانی، در توضیح برنامههای وی در حوزه دریا، به ضعف صنایع دریایی در مناطق ساحلی اشاره کرده و گفته است: سواحل جنوب در کشور ما ـ بهویژه در سواحل دریای عمان ـ جزو مناطق کم‏جمعیت محسوب می‏شوند به طوری که در سواحل جنوب کشور به جز بندرعباس و بوشهر شهر پرجمعیتی وجود ندارد و از بندرعباس تا چابهار، عملا تمرکز جمعیت در نوار ساحلی وجود ندارد. در این مناطق کم‏جمعیت و توسعه‏نیافته، متأسفانه صنایع دریایی هم ضعیف هستند.

بر اساس این بیانات، از آنجایی که جمعیت و صنعت با هم نسبت مستقیم دارند و ضعیف بودن یکی، ضعف آن دیگری را هم تشدید می‏کند، اگر منطقه‏ای از نظر جمعیتی توسعه‏یافته باشد، صنایع مختلف هم در کنار آن شکل می‏گیرند و شکل‏گیری مراکز و شهرک‏های صنعتی هم در یک منطقه، موجب توسعه و افزایش تمرکز جمعیتی در آن خواهد شد. با این نگاه از نظر روحانی، توسعه سواحل جنوب، بهویژه جنوب شرق کشور و مناطقی مانند جاسک، مستلزم توسعه صنایع دریایی در این مناطق است.

*توجه به حمل و نقل دریایی و شیلات

نگاه روحانی به صنایع دریایی فراتر از کشتیسازی صرف است. قائم مقام ستاد انتخابی وی در این باره و به نمایندگی از وی گفته است: صنعت دریایی فراتر از کشتی‏سازی است. مهمترین بخش این صنعت که می‏تواند در توسعه سواحل جنوب کشور هم بسیار مؤثر باشد؛ دریانوردی و حمل‏ونقل دریایی است. حوزه‏های دیگر همچون شیلات و ماهیگیری، تجارت و اقتصاد دریایی، صنعت و تولید سازه‏های دریایی، گردشگری دریایی و... نیز همگی در زنجیره صنایع مؤثر در توسعه مناطق جنوبی می‏گنجند که باید به آنها توجه داشت.

*اتصال استانهای دارای سابقه تمدنی به دریا

نظر روحانی این است که علیرغم کارهای انجام شده، کارهای انجام نشده زیادی در دریاها هست که از جمله این موارد میتوان به ضرورت اتصال استان‏های دارای سابقه تمدنی و مراکز جمعیتی بزرگ کشور به دریا اشاره کرد. روحانی در این راستا بر اتصال استان فارس به خلیج فارس و استان کرمان به دریای عمان، از طریق اصلاح تقسیمات کشوری تاکید دارد.

*ایجاد بنادر بزرگ تجاری

از نظر روحانی، ایران ظرفیت‏های مهمی برای ایجاد بنادر بزرگ تجاری در اختیار دارد. قائم مقام ستاد انتخاباتی وی در این باره گفته است: اولین مورد آن جاسک است که باید به استان کرمان متصل و به منطقه‏ای توسعه‏یافته تبدیل شود. در کنار آن، یکی از نقاطی که در مرکز تحقیقات استراتژیک درباره توسعه آن کار شده، بندر لنگه است که از نظر تاریخی، اهمیت آن کمتر از بوشهر و بندرعباس نیست و باید توسعه یابد.

وی افزوده است: از سوی دیگر به دلیل گرایش خطوط کشتیرانی به سمت در اختیار گرفتن کشتی‏های بزرگتر، بندر بوشهر توان پهلودهی به این کشتی‏ها را ندارد و عملا بندری میراست. از این رو، باید بندر بزرگ تجاری بوشهر هم از نو احداث شود. از طرف دیگر، ما منطقه دیلم را در منطقه‏ای مناسب و حدفاصل بوشهر و بندر امام داریم که می‏تواند به یک بندر بزرگ تبدیل شود. بنابراین به چند سرمایه‏گذاری بزرگ بندری برای احداث بنادر تجاری در لنگه، جاسک، بوشهر و دیلم نیاز داریم که در صورت برنامه‏ریزی مناسب، خوشبختانه سرمایه و منابع آن در کشور وجود دارد. پس از احداث این بنادر، می‏توان نسبت به ایجاد پسکرانه‏های ارتباطی و صنایع مرتبط در بخش‏های تجارت مجدد، لجستیک، بسته‏بندی، ترانزیت و... اقدام کرد.

*ایجاد بانک اقتصاد و صنعت دریایی

به اعتقاد روحانی اکنون 5 صنعت قدرتمند در حوزه فراساحل داریم که به ترتیب صدرا، تأسیسات دریایی، ایزوایکو، صف و اروندان هستند و در کنار آن، صنایع نظامی و دفاعی هم یاردها و کارخانجات توانمندی را شکل داده‏اند.

وی وجود مشکلات مالی در صنایع دریایی کشور را قبول دارد و لزوم ایجاد بانک اقتصاد و صنعت دریایی را برای تأمین منابع مالی پروژه‏های ساخت کشتی و سازه‏های دریایی، ضروری میداند. پیشنهاد روحانی این است که این بانک، بدون اتکا به دولت و توسط خود صنعتگران و به شکل بانکی خصوصی ایجاد شود تا مشکل تأمین مالی پروژه‏های ساخت کاهش یابد و در کنار اقتصادی کردن کار، وضعیت فعلی صنعت دریا و بهویژه کشتی‏سازی بهبود یابد.
                          ومن الله توفیق .
                          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/06/17, 22:23.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            امروز سهم با سقف کانال درگیر شد که فردا میاد و روی خط میانی چنگال اندرو پول بک میکنه و برمیگرده و بعد از شکستن سقف کانال هدفش 760 تومان خواهد بود این سقف به راحتی شکسته خواهد شد ولی 760 تومان میمونه برای بعد از مجمع انشالله
                            فردا فکر نکنم سهم زیر 500 رو ببینه ولی اگر دوستان اجازه بدن مثل هفته قبلی که روی 400 تومان از منفی جمع کردن سهمو جمع کنن برای سهم بهتره

انشالله این تحلیل هم ما رو پیش دوستان روسفید کنه تا شرمنده دوستان نشیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• NEO
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 87

آقا بهنام 50000 تا دیگه فاذر برداشتم
                              همچنان تایید میکنید?!! ;)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط NEO پست شده است View Post
                                آقا بهنام 50000 تا دیگه فاذر برداشتم
                                همچنان تایید میکنید?!! ;)
                                دوست گرامی
                                امروز آخرین فرصت خرید،پیش از برگزاری مجمع هستش
                                پس در خریدش نباید درنگ کرد
                                خرید شما هم کار درستی بوده
                                فاذر از نظر بنده به طور کامل مورد تاییده
                                تنها نکته اینه که باید حداقل دیدتون میان مدت باشه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X