صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
شاید برای تاکید بیشتر بودهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجالبه که همون نامه مورخ 3/4/99 را مجددا ارسال کردن
شاید برای تاکید بیشتر بوده
چون تو پیام قبلی برداشت میشد تجدید و با فاصله زمانی انجام میدند در اینده
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدر خصوص افزایش سرمایه فاذر اخباری به دستم رسیده و تماسهایی هم با شرکت گرفتم که شرکت علاوه بر اینکه در نامه اخیر تایید کرده افزایش سرمایه از آورده و تجدید را همزمان اجرایی خواهد کرد
از منابع غیر رسمی هم شنیده ام سنگین و زیاد خواهد بود
حالا باید صبر کرد. دید چقدر اعلام میکنن
انشالله که خدا کمک کنه در فاذر بتونیم موفق باشیم
دوستانی که ریسک پذیری کمتری دارن توصیه میکنم اگر قصد خرید دارن صبر کنن تا سقف 4360 تومان شکسته بشه تا با خیال راحت وارد سهم بشن
در مورد انجام افزایش سرمایه همزمان از محل تجدید + آورده در موارد قبلی مثل (غدشت) روال سازمان بورس بر این بوده که افزایش سرمایه همزمان از محل آورده + تجدید را قبول نکرد و نپذیرفت
دلیل رد افزایش سرمایه همزمان از این دو محل شاید این است که با توجه به اینکه افزایش سرمایه های بالای 200 درصد از تجدید و انباشته تا بعد از ثبت امکان بازگشایی ندارن و اگه شرکت همزمان از آورده هم افزایش سرمایه داده باشه تکلیف حق تقدم ها چی میشه ؟؟
به طور ساده تر حق تقدم شرکتی که همزمان تجدید ارزیابی بالای 200 درصد و افزایش سرمایه از آورده داده تا بازگشایی نماد و کشف قیمت بعد از افزایش قابلیت معامله در بورس را ندارد و به دلیل اینکه اکثرا بیش از یکی دو ماه برای انجام روند ثبت افزایش سرمایه ها
زمان صرف می شود ، عملا مهلت استفاده از تقدم و یا فروش آن به پایان می رسد و حقوق هر شخص حقیقی یا حقوقی که در زمان مجمع افزایش سرمایه سهامدار این شرکت بوده برای تصمیم گیری در مورد استفاده یا فروش حق تقدم پایمال می شود
به همین دلیل خیلی ساده احتمالا با افزایش سرمایه های همزمان از دو محل تجدید + آورده موافقت نمی شود ولی با افزایش سرمایه های همزمان از محل اندوخته + تجدید موافقت می شود چون تقدمی در کار نخواهد بود
ضمن اینکه فاذر می تواند ابتدا افزایش سرمایه از آورده داشته باشد و سپس از تجدید افزایش سرمایه بدهد (البته در این حالت جذابیت افزایش سرمایه از تجدید و درصد آن کم می شود )
نظر
-
چندی پیش
پاکشو افزایش سرمایه همزمان از محل انباشته و اورده 300%داد
و ثتران هم
درصدد است سرمایه فعلی را از 120 به 180 میلیارد تومان برساند. از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و تجدید ارزیابی دارایی ها اعمال کند
لذا به نطر میرسد شرکت در خلال بررسی و تهیه گزارش ها راهکار های لازم در این ارتباط را تا قبل ارسال گزارش از سازمان بورس اخذ میکنند
تا با مشکلی در روند اجرا بر نخورند
با این حال این نامه اخیر بسیار ارزشمند بود
نظر
-
در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Postنکته اصلی جمله اخرشه که اضافه کردند : د.بديهي است به صورت همزمان اقدام خواهد شد.
چون تو پیام قبلی برداشت میشد تجدید و با فاصله زمانی انجام میدند در ایندهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با عبور از سقف قبلی در روزهای اتی حجم عرضه ها هم میتونه کمتر بشه
بعد از خروجی که دفعه قبل بالای 4هزار بود اخیرا در 3400 3500 مجدد ورود شد
نحوه معاملات حکایت از رشد خوب در سهمه البته پر نوساندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
جناب محمدحسین خوش به حالتون که همون موقع ازش خارج شدین.
دیدم زیر پستم و لایک کردین دارم خطاب به شما می گم.
کلا حماقته آدم تو سهمی که حرکت نکرده بمونه.
باید هر زمان حرکتش شروع شد وارد بشیم.
در مورد ثعتما همین کار و کردم. عالی بود.
دو سه روزی بعد از شروع حرکتش واردش شدم.
تو فاذر پوسیدم به خدا...
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
((بازیگران بازار
خیلی خوب سهامدار را در محدوده کف خسته می کنند
وقتی حوصله جماعت سر رفت
و سهام شان را فروختند
می کشند زیر سهام
و آنقدر بالا می آوردند که دهان جماعت آب بیفتد و مجدد در قیمت دوبل خریدار شوند
این سیکل طبیعی و منطقی نه در ایران در کل دنیاست!
سهامی که دارند سهامدار را خسته می کنند شناسایی کنید...))
شاید فاذر هم همینطور باشه البته شاید
تجربه نشون داده وقتی من یه چنین سهمی را بفروشم اینطور میشه نمونه اش خودرو و آسیا /:.negaran.:/
حالا اگه خواستید پول میگیرم خارج میشم /:.rolleyessmileyani
نظر
-
:Dدر اصل توسط ms. mousavi پست شده است View Post((بازیگران بازار
خیلی خوب سهامدار را در محدوده کف خسته می کنند
وقتی حوصله جماعت سر رفت
و سهام شان را فروختند
می کشند زیر سهام
و آنقدر بالا می آوردند که دهان جماعت آب بیفتد و مجدد در قیمت دوبل خریدار شوند
این سیکل طبیعی و منطقی نه در ایران در کل دنیاست!
سهامی که دارند سهامدار را خسته می کنند شناسایی کنید...))
شاید فاذر هم همینطور باشه البته شاید
تجربه نشون داده وقتی من یه چنین سهمی را بفروشم اینطور میشه نمونه اش خودرو و آسیا /:.negaran.:/
حالا اگه خواستید پول میگیرم خارج میشم /:.rolleyessmileyani
نظر
نظر