بزودی یک بلوک جا بجا خواهد شد فقط جو گیر نشوید و سهامداری کنید
صنایع آذراب ( فاذر )
Collapse
X
-
-
فاذر را مگر تا 520 پایین نیاوردند تا خودشان
جمع آوری کنند؟اما بدانید تا پایان شهریور حداقل قیمت فاذر 850 تومان خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبه دوستانی که از روند کنونی سهم خسته شده اند و نگران افت بیشتر و ضرر احتمالی هستند،یک توصیه دوستانه میکنم
چند هفته ای معاملات سهم رو کنار بگذارید و با خیال راحت به سایر کارهای روزانه برسید
این کار 3 تا نکته مثبت داره
اول اینکه اعصابتون راحته و آرامش دارین
دوم اینکه سهمتون رو در قیمتهای مفت فعلی نمی فروشید
و سوم اینکه بعد از مدتی که به سراغ سهم اومدین،با دیدن قیمتش سورپرایز میشین
اون روز فاذر 5317 ریال بود و امروز 6216 ریال
نه تنها افت نکرد،بلکه 16.9% رشد هم کرد
اون موقع توصیه کردم که چند هفته از سهم دور باشید
حالا توصیه میکنم که فقط نگاه کنید و از بالا رفتن سهمتون لذت ببرید
البته برای سورپرایز شدن باید یه مقدار دیگه صبر کرد تا سهم بیاد بالای 800 تومن (پله اول)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام . من هم فاذر رو به نرخ 6251 ريال به طور سنگین از نظر خودم حدود 40 روز پیش خریداری کردم با اینکه فاذر تا 5,317 افت کرد و خیلی هم ضرر کردم ولی همچنان این سهم را نگه داشتم و نگه خواهم داشت[COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط szgolyas پست شده است View Postتازه روند شکل گرفته ولی 652رو رد کنه بایدبه 800 فکر کرد. دوشنبه در صف خریدنرید تااول وقت ازپایین قیمت بخوره بعدبره بالاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدقیقا در صورتی که فردا از +4 معاملات سهم شروع بشه قطعا صفش خواهد ریخت و باید انتظار یه مرد دارآویز و سقف دوقلو رو داشت که میتونه مجدد سهم تا 580 تومان افت کنه
دوست عزیز (تمام) باسلام دیگه نداشتیم .از شما یکی انتظار نداشتیم .شماکه زحمت زیادی در اطلاع رسانی این سهم داشتید از شما بعیده دوست خوبم اگر کمی هم فروختی خیالی نیست خدا بزرگه یکم هزینه کارگذاری دادی شما نباید جو منفی ساتر کنی خدا بزرگه یکشنبه بازهم سوار این قطار میتونی بشی وباز باهم روزای خوش فاذر را شاهد میشویم باراهنمایی های شما .ما دوستت داریم عزیز دوستت داریم .راستی عید تان هم مبارک .@};-
نظر
-
در اصل توسط مهدییار پست شده است View Post
دوست عزیز (تمام) باسلام دیگه نداشتیم .از شما یکی انتظار نداشتیم .شماکه زحمت زیادی در اطلاع رسانی این سهم داشتید از شما بعیده دوست خوبم اگر کمی هم فروختی خیالی نیست خدا بزرگه یکم هزینه کارگذاری دادی شما نباید جو منفی ساتر کنی خدا بزرگه یکشنبه بازهم سوار این قطار میتونی بشی وباز باهم روزای خوش فاذر را شاهد میشویم باراهنمایی های شما .ما دوستت داریم عزیز دوستت داریم .راستی عید تان هم مبارک .@};-خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فاذر در قیمت 650 تومان با مقاومت مهمی برخورد می کند انتظار افزایش حجم معاملات و نوسان قیمت راداریم، در صورت عبور رشدی بین 680 تا 720 تومان خواهد داشت و در صورت اصلاح خرید زیر 585 با حد ضرر 522 مناسب است.
http://signalebours.loxtarin.com/
نظر
-
فاذر با این نوسان و بالا و پایینی که در یک ماه گذشته داشت،خیلی ها رو قانع کرد تا از سهم خارج بشن
به ویژه اینکه در این مدت فاراک و مپنا به شدت رشد کردند
در تایید این گفته همین بس که این تاپیک دوباره خلوت شده و شده مثل زمانی که سهم حدود 300 بود
فقط یه پرسش ساده
چرا تاپیک سهمی با 51% سهم شناور این قدر خلوته ؟؟!!
پاسخ این پرسش با دوستان
گرچه پاسخی بسیار ساده و روشن داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر