صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
    بهنام جان مقداري نقدينگي جديد ميخواهم وارد بازار كنم و خريد كنم به نظر شما چي بخرم؟خودم تك سهم فاذرم به نظر شما بازم فاذر اضافه كنم؟
    فکر کنم نظر بنده رو خودتون میدونین

دیگه همه بچه ها میدونن من روی فاذر بسیار مثبتم و صف فروشش رو فرصت خرید می دونم
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

فاذر بازده خیلی خوبی داره اما نمیدونم اما میخواد دور بگیره یهو پرش کنه من باز میخرم هر روز بیاد پایین تر من میخرم
      بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• polat
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 46

اساتید فاذر رو تا آخر سال چند میبینین؟
        چون من نمیتونم بلند مدت نگه دارم باید اخر سال نقد کنم..قیمت تقریبی چقد میشه؟

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

در اصل توسط polat پست شده است View Post
          اساتید فاذر رو تا آخر سال چند میبینین؟
          چون من نمیتونم بلند مدت نگه دارم باید اخر سال نقد کنم..قیمت تقریبی چقد میشه؟
          بنده از 297 با سهم بودم و در صف فروش ها اضافه کردم، هدف تا عید هم 500 که به نظرم هم بنیادش سهم داره و هم اینکه دور از دسترس نیست.
          با این سهم بمون، پشیمون نمیشی، واینکه نوسان نگیر، چون به درد نوسان نمیخوره

نظر

• Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

حقيقي گرامي
            شما مطمئن باش اگر پيشنهاد فروش رو روي 3655 قرار بدهيد
            خريدار فهميده ازتون ميخره
            خودتون رو زحمت نديد

نظر

• mostafa90
              عضو فعال
              • May 2013
              • 136

سلام
              به نظر من فاذر فروشنده های زیادی داره که با این اوضاع(عدم حمایت سهامداران عمده) به این زودی نباید انتظار رشد شارپ داشت.
              این تعداد فروشنده با حجم های سنگین، که اصرار زیادی هم بر کنترل سهم دارن، بعیده که طبیعی باشه. ولی اگر طبیعی باشه دوحالت داره: یا اونا از آینده سهم خبر ندارن یا ما زیاد از حد به سهم امیدواریم.
              در نتیجه امیدواران به این سهم، باید صبر پیشه کنند و به فکر معاملات نباشند.

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

نقل قول از جناب حاصلي پور در سايت همسايه

سلام و عصر بخیر

نمودار فاذر امروز خیلی به نظرم جالب اومد و خواستم نکاتی رو در مورد اون با شما در میون بگذارم

یه چنگال اندروز رو میبینید که تو چند وقت اخیر تقریبا 99 درصد مواقع واکنش های نمودار رو توجیه میکنه ..
                آخرین واکنش رو 4 شنبه هفته گذشته روی 331 تومن انجام داد و در صورت ادامه نزول احتمالا دوباره میتونه حمایت خوبی از قیمت داشته باشه..

اما یه نکته دیگه اینکه تو یکسال گذشته تو اندیکاتور ایچی موکو کیجونسن حمایت قوی از قیمت داشته و هیچ وقت اجازه نداده قیمت زیر کیجونسن تثبیت بشه و البته 331 تومن حمایت کیجونسن هم هست و روی خط روند میان مدتی هم هست..
                برای شلوغ نشدن شکل اندیکاتور رو نشون ندادم...

البته چنگال رو به طرق دیگه هم میشه رسم کرد ولی بیشترین و دقیقترین واکنشها رو روی این چنگال دیدم..

فکر میکنم با حد ضرر 330 خرید فاذر خالی از لطف نباشه..حمایت بسیار قوی هم تو همین محدوده در حال به عمل اومدنه و فکر میکنم فعلا نوسان روی نوار 330 تا 350 باشه و زیر اون قرار نگیره ...

خریدهای با برنامه ای روی این سهم در حال انجامه و به همین دلیل خدمت دوستان معرفی کردم تا تو واچینگ لیست حتما داشته باشن
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مهشید
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 124

یه سوال داشتم
                  تولید این شرکت چیه و چرا باید مورد توجه بازار قرار بگیره با p/e بسیار بالا؟ باریزش مپنا امیدی به رشد این سهم وجود داره؟

نظر

• Ali zahedi
                    كاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 676

سهم کفش رو 330 بسته شده از فردا پیش به سوی مقاومت مهم 420

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
                      یه سوال داشتم
                      تولید این شرکت چیه و چرا باید مورد توجه بازار قرار بگیره با p/e بسیار بالا؟ باریزش مپنا امیدی به رشد این سهم وجود داره؟
                      شرکت صنایع آذراب (فاذر)
                      صنايع آذرآب يكي از بزرگترين شركتهاي پيمانكاري عمومي (GC) در ايران است که زمينه اصلي فعاليتهاي اين شركت ساخت پروژه‌هاي نيروگاهي، پالايشگاهي، پتروشيمي و سيمان و به شيوه كليد در دست مي‌باشد. براي انجام اين پروژه‌ها از حدود 2000 نفر نيروي متخصص شامل كارگران فني ماهر ،تكنسينهاي آموزش ديده و بيش از 300 نفر كارشناس با تجربه استفاده مي‌گردد.

صنايع آذرآب از بدو تأسيس تا به حال جزء پيشروان ساخت نيروگاههاي برق و تجهيزات پالايشگاهي در خاورميانه به حساب آمده و تأمين‌كننده تجهيزات پروژه‌هاي پتروشيمي، پالايشگاههاي نفت و گاز و سازنده بخش هاي مختلف كارخانجات سيمان و نيروگاه هاي برق براي بخش دولتي و خصوصي بوده است.
                      طراحي، ساخت، نصب و راه‌اندازي با وجود قابليتهاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري پيشرفته و همچنين سهيم بودن در اجراي پروژه‌هاي ملي، صنايع آذرآب را به نقطه عطفي در صنعت سنگين كشور تبديل نموده است.

صنايع آذرآب علاوه بر انجام وظيفه به عنوان يك شركت پيمانكاري عمومي (GC) موفق در طراحي، ساخت، نصب و راه‌اندازي محصولات زير مؤثر واقع شده است:

1-بويلرهاي بازیافتبا ظرفیت های بالا مانند بويلرهاي سيكل تركيبي H.R.S.G تا ظرفيت 2200 تن بخار در ساعت
                      2-بويلرهاي پكيج و صنعتي با ظرفيت 20 تن تا 350 تن بخار در ساعت
                      3-نيروگاههاي آبي با ظرفيت بالاتر از 250 مگاوات
                      4-توليد شير پروانه‌اي با قطر بالاتر از 5500 ميليمتر
                      5-مخازن تحت فشار، مبدل حرارتي، برجهاي تقطير، راكتورها و مخازن ذخيره با سقف شناور و ثابت
                      6-تجهيزات كارخانجات سيمان، فولاد
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.
                      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                        دوستان فاذری حواسشون باشه کم کم داریم به محدوده مقاومتی که اعتبار زیادی هم داره میرسیم و چون شیب کانال نسبتا زیاده احتمال شکستنش رو کم میدونم ...
                        تو محدوده 420 احتمالا با سقف برخورد داشته باشیم ...
                        اگه این برگشت از 420 اتفاق افتاد میتونید تو محدوده 350 که برخورد با میدلاین کانال هست و خط چین کشیدمش که اونم اعتبار خوبی داره منتظر برگشت باشید.

آخرین بررسی سهم برمیگرده به 13آذر که سهم صف خرید نسبتا سنگینی داشت، واقعا انتظار برگشت ازون نقطه با اون صف نمیرف ولی سهم از همونجا با توجه به مقاومت نسبتا سنگین rsi برگشت و الان داره به اون خط حمایتی مد نظر نزدیک میشه، rsi هم ازونطرف به حمایت معتبر خودش داره میرسه، دوستان سهامدار این ترند رو به عنوان حد ضرر داشته باشن، این محدوده با رعایت همین حد ضرر (330) خرید کم ریسکی میتونه باشه ...

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• yesman
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 541

با سلام خدمت دوستان

نموداری از فاذر برای بررسی بیشتر رو براتونم می ذارم
                          نمودار اول روند بلند مدت سهمه که نشون میده 380 مقاومت تاریخی سهمه. شکست این خط یعنی فاذر مهار نشدنی شده. این رو سهامداری عمده هم خوب می دونن. به همین خاطره که زیر این قیمت دارن سهم رو کنترل می کنند تا بتونن خشکش کنن.

نمودار بعدی نمای نزدیکتری از سهمه که نشون میده در یکی دو روز اینده سهم به خط روند صعودیش برخورد میکنه باید بهش واکنش بده. در راه برگشت هم ابر مقاومت 380 به چشم میخوره. شاید دوباره اذیت کنه ولیکن ارزش سهامداری رو داره چون بالاخره شکسته میشه (با توجه به فاند سهم و سهامداران عمده کاربلد). و شکست این خط یعنی فاذر پر.

درنمودار بعدی فیبوی 50 سهمه که از ریزش سهم در هفته گذشته به زیر 240جلوگیری کرده.

نمودار اخر هم حمایت rsi و میانگین متحرک 45 روزه بخوبی مشخص شده است.

شاد باشید
                          شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

علائم حرکت برای فاذر وجود دارد
                            ببینم چند روز طول خواهد کشید
                            کف قیمتی بسته شده فقط می ماند زمان حرکت
                            به نظرم بزودی حرکت خواهد کرد
                            ارزش بازار فاذر کمتر از نصف ارزش بازار فاراک است که به نظرم در حق فاذر اجحاف شده است;;)

نظر

• والیخان
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 413

در اصل توسط heydar";430950][B][COLOR="#0000CD پست شده است
                              علائم حرکت برای فاذر وجود دارد
                              ببینم چند روز طول خواهد کشید
                              کف قیمتی بسته شده فقط می ماند زمان حرکت
                              به نظرم بزودی حرکت خواهد کرد
                              ارزش بازار فاذر کمتر از نصف ارزش بازار فاراک است که به نظرم در حق فاذر اجحاف شده است;;)[/COLOR][/B]
                              معاملات امروزنشان دادحرکت فاذرازفردابایدشروع بشه.

نظر

• mr Shantia
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 48

امروز نیمچه استارتی اول بازار زد ولی چرا ادامه پیدا نکرد عجیب بود!:-/
                                امروز روی 3390 اضافه کردم امیدوارم فردا روسفید باشم!
                                B-)

نظر

در حال کار...
                                X