صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mir48
    عضو عادی
    • May 2011
    • 179

دوستان ممنونم÷÷÷÷÷÷÷

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط mir48 پست شده است View Post
      دوستان ممنونم÷÷÷÷÷÷÷
      دوست عزیز ، من که بی احترامی نکردم ولی به نوبه خودم چون جزو منتقدین بودم خواستم بگم مطمئنا طرف انتقاد من شما که 4شنبه فروخته بودید نبود.
      درسته هرکسی اختیار سهم خودشو داره و سرمایه خودش در میونه. من تنها علامت سوالم برای فروشنده اول وقت بود که جمع آوری صف را میدید اما چوب حراج به سهمش میزد!
      البته قضیه بعد از بازشدن سهم صدرا کلا دگرگون شد و خیلی از سهم های دیگر تحت تاثیر جو آن سهم قرار گرفتند...بازهم من نمی دانم چرا اینقدر نسبت به برگشت سهم و رشد سریع فاذر! خوشبینم!!!! ;;)
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 934

سلام دوستان فردا یا حداکثر پس فردا صدرا جمع میشه و فاذر و فاراک هم به صف خرید میرسه....این و از من یادگاری داشته باشین...

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

سلام دوستان فردا یا حداکثر پس فردا صدرا جمع میشه و فاذر و فاراک هم به صف خرید میرسه....این و از من یادگاری داشته باشین...
          امیدوارم دوست عزیز چون تا اینجا که خیلی تو ضررم اما من به رشد هر دو سهم امیدوارم.

نظر

• mir48
            عضو عادی
            • May 2011
            • 179

کیوان جان صحبت من کلی بود و در مورد اون دوستی بود که لفظش قدری زننده بود که شکر خدا تصحیح شد. فکر میکنم اگه جو دوستانه و آرومی تو فروم حکم فرما باشه بچه ها خیلی بهتر میتونن تصمیم بگیرن تو تریداشون.
            امیدوارم همیشه پر سود باشین.
            در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            دوست عزیز ، من که بی احترامی نکردم ولی به نوبه خودم چون جزو منتقدین بودم خواستم بگم مطمئنا طرف انتقاد من شما که 4شنبه فروخته بودید نبود.
            درسته هرکسی اختیار سهم خودشو داره و سرمایه خودش در میونه. من تنها علامت سوالم برای فروشنده اول وقت بود که جمع آوری صف را میدید اما چوب حراج به سهمش میزد!
            البته قضیه بعد از بازشدن سهم صدرا کلا دگرگون شد و خیلی از سهم های دیگر تحت تاثیر جو آن سهم قرار گرفتند...بازهم من نمی دانم چرا اینقدر نسبت به برگشت سهم و رشد سریع فاذر! خوشبینم!!!! ;;)

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post

دوست خوبم چه دلیل علمی پشت سر این حرف هست.اگه ممکنه توضیح بدید :-/
              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                ضمن اینکه فردا پس فردا مشخص میشه اونایی که امروز فروختند بردن یا مایی که امروز نگهش داشتیم

تاالان که هرکسی د یروز رو263 تومن فروخت امروزر احت 254 تومن گیرش میومد . اون که دیروز فروخت 1.6 درصد ضررکرده من ه نگهش داشتم 4%
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• محمد ساده
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                  آفرین به خودم=))

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

بیا بالا که تو هم صف خرید شدی و صدرا هم راه افتاد ، دوستان سوار شید بریم بالا ;)

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

گزارش عملکرد سه ماهه نخست آذرآب

نمابورس، اطلاعیه_ رشد درآمد ناشی از قراردادهای شرکت در سال جدید باعث شده شرکت بتواند سود خالص خود را در این فصل افزایش دهد... رشد سود خالص شرکت باعث می شود شرکت بتواند زیان انباشته خود را به نحو مطلوبی پوشش دهد.

شرکت آذرآب در گزارش عملکرد سه ماهه خود برای دوره مالی منتهی به 90.03.31 سود خالص را با سرمایه 300 میلیارد ريال مبلغ 74 ريال از 323 ريال اعلام کرده است. بر این اساس، درآمد حاصل از فروش و ارائه خدمات با پوشش 20 درصد، بهای تمام شده با پوشش 19 درصد، سود عملیاتی با پوشش 24 درصد و سود خالص با پوشش 23 درصد محقق شده است.
                      با توجه به مطالب فوق بررسی نکات زیر ضروری است:
                      1) در فصلی که گذشت شرکت آذرآب از محل قراردادهای خود از بخش پروژه های نیروگاهی توانست 65.2 درصد از بودجه فصل خود را به دست آورد که از محل این قرارداد در سه ماهه سپری شده 20.6 درصد از کل درآمد پیش بینی شده برای سال محقق شده است. همچنین از محل درآمد پروژه های صنایع نفت و گاز، شرکت 32.2 درصد کل درآمد در این فصل را به دست آورده که نسبت به پیش بینی سال 19.5 درصد را پوشش داده است.
                      در نهایت شرکت توانسته با سایر قراردادهای خود در سال که به جز موارد یاد شده، پروژه صنایع معدنی و پروژه های نیروگاهی برق آبی نیز هست، 20 درصد از درآمد فروش و ارائه خدمات سال را به دست آورد. این در آمد در مقایسه با عملکرد سه ماهه نخست سال 89 معادل 67.5 درصد افزایش یافته است.
                      2) در پروژه های یاد شده، هزینه محقق شده در این فصل برای پروژه های نیروگاهی که 66.2 درصد بهای تمام شده را ایجاد کرده، 20.1 درصد هزینه این بخش ایجاد شده و در پروژه صنایع نفت و گاز، با حجم 29.5 درصد از کل هزینه، 17 درصد از هزینه این بخش محقق شده است. سایر پروژه ها نیز در کنار دو مورد یاد شده باعث شدند که در این فصل 19 درصد از بهای تمام شده ایجاد شود که نسبت به دوره مشابه سال قبل 68.7 درصد افزایش داشته است.
                      تعامل موارد فوق سبب شده سود ناخالص شرکت با 24 درصد پوشش به دست آید که نسبت به دوره مشابه سال قبل 62.8 درصد افزایش یافته است.
                      3) در بخش هزینه های اداری تشکیلاتی شرکت، پوشش 24 درصدی پیش بینی با رشد 28 درصد نسبت به عملکرد سه ماهه 89 مواجه شده است. در همین حین خالص سایر هزینه های عملیاتی شرکت با پوشش 31 درصد اعلام شده که در مقایسه با عملکرد دوره مشابه در سال قبل، 31 درصد افزایش یافته است.
                      در نتیجه برآیند موارد یاد شده سبب شد سود عملیاتی با 24 درصد پوشش اعلام شود که نسبت به سه ماهه نخست سال 89 معادل 90.4 درصد افزایش یافته است.
                      4) شرکت جهت پیشبرد فعالیت های خود در سال 90 اقدام به اخذ تسهیلات مالی بیشتری کرده که ضمن رشد فعالیت ها و انعقاد قراردادهای بیشتر، توانسته از هزینه مالی پیش بینی شده خود در این سه ماه سپری شده 25 درصد کل هزینه مالی که برای سال تخمین زده را پوشش دهد. این هزینه نسبت به عملکرد سه ماهه نخست سال 89 معادل 25.8 درصد افزایش یافته است.
                      درآمد حاصل از سرمایه گذاری های شرکت هر چند برای کل مبلغی تخمین زده شده، اما این رقم در طی سال به دلیل نرسیدن به پایان سال مالی شرکت های سرمایه پذیر مبلغی در گزارش های میان دوره ای اعلام نمی شود. پرتفوی شرکت اما شامل سهام شرکت بورسی بیمه البرز و شرکت غیر بورسی گروه صنعتی آذرخاک است که سهم شرکت از سرمایه گذاری در این دو شرکت 1223 میلیون ریال است.
                      درآمدهای متفرقه شرکت نیز در این فصل 28 درصد از پیش بینی را محقق کرده که 54 درصد از سال قبل کمتر شده است. اختلاف این دو مقدار به دلیل فروش دارایی های ثابت (ماشین تراش کاروسل) در سال قبل بوده در سال جاری فروشی صورت نگرفته است. در عوض سود حاصل از سپرده های بانکی و درآمد تست و آنالیز و آموزش در این فصل ایجاد شده که در دوره مشابه سال قبل مبلغی به دست نیامده بود.
                      5) سود قبل از کسر مالیات بنابر موارد فوق با پوشش 23 درصد به دست آمده که نسبت به سه ماهه نخست سال 89 معادل 163 درصد افزایش یافته است. با توجه به زیان انباشته شرکت معادل 63.7 میلیارد ريال، معافیت مالیاتی برای شرکت در جریان است. بر این اساس سود خالص نیز 23 درصد از پیش بینی کل سال را محقق کرده است.
                      البته ذکر این نکته ضروری است که شرکت با 45 درصد کاهش در میزان زیان انباشته در دوره جاری مواجه شده است. با وجود زیان انباشته شرکت مبلغی برای سال 90 برای تقسیم پیش بینی نکرده است.
                      www.mahak-charity.org

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

شنیده شده است شرکت آذراب طرح افزایش سرمایه به میزان 150% را در دستور کار هیئت مدیره خود قرار داده است ضمن اینکه این شرکت با تعدیل مثبت عایدی 40 درصدی در سال مالی جاری خود مواجه شده است وقصد دارد با گزارش 6 ماهه این تعدیل را به بازار اعلام کند.
                        :)

نظر

• kashef
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 27

فاذر جون تو هم مثل داداش صدرات یه تکونی بخور.

نظر

• مرصاد
                            عضو جدید
                            • Dec 2010
                            • 16

فعلا که بنظر میرسه فاذر در محدوده 280 تا 286 مقاومتی داره که امیدوارم با یک هفته تاخیر با خصدرا اونو بشکونه!

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

عدم رشد فاذر به موازات رشد سرعتی صدرا همخوانی ندارد! یک جای کار می لنگد! :-?

نظر

• MTZ
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 670

این متن را یکی از دوستان به نام جعفری فرستاده و خواسته که منتشر بشه

فاذر جناب اعتصام در مجمع امسال آذراب چقدر از آذراب و پروژه های فراوانی که گرفته در حد افراط تعریف کرد و خط و نشان کشید که صدرا مال ما نبود اینهمه پروژه نمیگرفت تا اگر خصوصی سازی خواست با حکم دادگاه سهم را عرضه کند بصورت خرد یا بلوکی کسی جرات نکند برای خریدش از ترس آینده کاری و تجربه ای که بانک ملی از خرید صدرا داشت قدم جلو بزاره خودش و بزرگترش که ازش خط میگیره (خاتم) هم از سهم حمایت که نمیکنن که هیچ با معاملات دوطرفه بالاشو میدن پایین میشینن برای خرید تا بالا نره خصوصی سازی عرضه کنه یکروز میان زیر پای تعاونی میشینن که تو عرضه کن بازار بترسه فرداش به سبد بانک پارسیان میگن تو عرضه کن بالا نره آخه خجالت هم خوب چیزیه همه رو مثل خودشون ..... فرض کردن با علم به ارزندگی آذراب برای چندرغاز بالا پایین داره سهامدارای آذراب رو به خاک سیاه مینشاند تا مفت تر صاحب آذراب بشه!!! حتمآ باید دوباره مجمعی مثل مجمع امسال صدرا برگذار بشه و یکعده سهامدار خرد جلوی آن همه دوربین و خبرنگار بیان گریه زاری و آه و فغان راه بیندازند و برای هیئت مدیره خط و نشان و آه و نفرین کنند تا تکلیف آذراب هم زودتر معلوم بشه

نظر

در حال کار...
                                X