شركت مواد ويژه ليا (شليا)
Collapse
X
-
پاسخ : شركت مواد ويژه ليا (شليا)
در اصل توسط قلمراد پست شده است View Postآقا جان هرکی دوست داری قسمت میدم یه سهم به من بگین 3 ماه دیگه 30 درصد سود کنم خیلی این دوساله ضرر کردم- سپاسگزارم.
اين پستو گذاشتم كه 3 ماه ديگه بيارمش بالا! بعدم ديگه بعضيا به من نگن كه اگه راست ميگي خودت يه سهم بگو!!!
نظر
-
در اصل توسط محمد3 پست شده است View Postدوتا گفته شما به شدت در تضاد هست! اول به نوسانگيراي 5 درصدي گفتيد ***! بعد خودتون توصيه به نوسان 2 درصدي ميكنيد!!!!!!!!!
نگا كنيد بحث ثنوسا يه چيز بود...بحث سهام بازي و يا سهامداري يه چيز بود
با هم قاطي نكنيدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط *سامان* پست شده است View Postنگا كنيد بحث ثنوسا يه چيز بود...بحث سهام بازي و يا سهامداري يه چيز بود
با هم قاطي نكنيد
چرا بايد يك نفر در جاهاي مختلف بخاطر اينكه راجبه سهم خودش حرف ميزنه يا سهم ديگران حرفاي متضاد بزنه؟؟؟ چون شما اون موقع از قبل ثنوسا داشتيد بايد طوري اعلام كنيد كه شما بنيادي داشتيد و اين خريداراي جديد نوسانگيراي*** هستن! ولي جاهاي ديگه كه شما هم تازه ميخوايد وارد بشيد نوسانگيري ميشه خوب و توصيه ميكنيد!!!
نظر
-
خدا قوت به سهامداران عزیز با این فروش ها واقعا قیمت هسم جذاب شده البته برای عده ایی خاص
نظر
-
در اصل توسط farzen پست شده است View Postاحتمالا از اونایی که درصدین دارن خارج میشن؟
نظر
-
در اصل توسط *سامان* پست شده است View Postبنده با توحه به فعال شدن حد ضررم خارج شدم...ضرر هم كردم متاسفانه
نظر
-
در اصل توسط امیرهادی پست شده است View Postخب برادر من امثال من و شما اگه نفروشیم قیمت پایین نمیاد این حد ضرر هم یه چیز ساخته ذهن خودمونه وگرنه کسی شمارو مجبور به فروش نکرد
فرستاده شده از Lenovo A5500-HVِ من با Tapatalk
البته شليا استثناست...پايين زيادي نداره چون سهم دست افراد خاصي هست..خروج من صرفا به خاطر تامين نشدن اهداف كوتاه مدتم بود وگرنه سهم مشكلي ندارهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر