در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاز نظر من بنیادی های این گروه : قلرست . قنقش - قصفها -قپیرا - قهکمت - قشیر
انواع پتانسیلهای بنیادی رو میشه توش پیدا کرد. خصوصا سود انباشته!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاریو جان تو مورد اخر با من اختلاف داری . قمرو با جناق قلرسته ها :d
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآریو این قلرستو واقعا باید زیر نظر داشت.
انواع پتانسیلهای بنیادی رو میشه توش پیدا کرد. خصوصا سود انباشته!
راستش مصطفی جان امروز مقداری خریدم 3852 فروختم 3945...قثابت یه ذره منو ترسونده ...یعنی خیلی این آخر سالی حالمو گرفت...
قثابتامو فروختم ...کلا از سهمی که بازی داشته باشه خوشم نمیاد بر خلاف میثم /:)
قلرست رو دنبال میکنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
بابا شما سرتاسر سال سود میکنی، حالا یبارم ضرر بد نیست;)
فدای سرت . تنت سالم باشه. تو که هنرشو داری، سه سوته جبران میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postآخه خودم قشیر رو دارم :d
راستش مصطفی جان امروز مقداری خریدم 3852 فروختم 3945...قثابت یه ذره منو ترسونده ...یعنی خیلی این آخر سالی حالمو گرفت...
قثابتامو فروختم ...کلا از سهمی که بازی داشته باشه خوشم نمیاد بر خلاف میثم /:)
قلرست رو دنبال میکنم///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاریو جان تو مورد اخر با من اختلاف داری . قمرو با جناق قلرسته ها :dدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآریو این قلرستو واقعا باید زیر نظر داشت.
انواع پتانسیلهای بنیادی رو میشه توش پیدا کرد. خصوصا سود انباشته!در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبابا شما سرتاسر سال سود میکنی، حالا یبارم ضرر بد نیست;)
فدای سرت . تنت سالم باشه. تو که هنرشو داری، سه سوته جبران میشه
کلا کم ریسک میکنم ...
سعی خودمو میکنم ...البته با کمک شما :xآخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/03/13, 23:36.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمخلص همه دوستان گل به خصوص مصطفی جان و میثم
کامتان همیشه شیرین
شب چهارشنبه سوریتون هم مبارک
شرمنده اگه حرفام ارتباطی به موضوع تاپیک نداشت ;)
اوغور بخیر قارداش;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postنه دارم هنوز میثم جان،حالا پیش خودمون بمونه هیشکی نفهمه،یه سوتی دادم در حد لالیگا،روز بازگشایی هم قپیرا خریدم اونم سنگین =)) :))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشما دیگه چرا من دیدم قیمت طلاییه سیگنال فروش رو دادم
سهامداری کردن تو این گروه بهترین کاره،یه زمانی من هی از این قصفها نوسان میگرفتم الان میبینم که چندان کار بزرگی نکردم :)) نگه میداشتمش الان کلی سود میکردم،فردا هم اگه بازار فرصت بده قشهد رو خیلی دوسش دارم حتما" میخرم، آخر اردیبهشت ماه هم میام میبینم 2 برابر شده >:)
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postحالا به قول دوستان این نیز بگذرد،زیاد دیگه تو بازار نیستم،واسه ارشد شروع کردم میخونم،قپیرا رو هم کارگزارم مخمو زد خریدم :d
سهامداری کردن تو این گروه بهترین کاره،یه زمانی من هی از این قصفها نوسان میگرفتم الان میبینم که چندان کار بزرگی نکردم :)) نگه میداشتمش الان کلی سود میکردم،فردا هم اگه بازار فرصت بده قشهد رو خیلی دوسش دارم حتما" میخرم، آخر اردیبهشت ماه هم میام میبینم 2 برابر شده >:)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/14, 00:15.///
نظر
نظر