فردا صف خریده احتمالا این سهم ;)
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
-
البته همه این حدسیات را باید به خاطر ورود و قیمت خوب بازگشایی قند اصفهان دونست شاید و البته شاید خاطره تلخ بازگشایی قیپیرا را ان شااله فراموش کنیم.خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
فک نمیکنیم تو این چند ماه قنیشا همچی روز ارومی رو تجربه کرده باشه .. حقیقتا که دست نور همدانیان رو بستن و گرنه .///
نظر
-
فروشنده های امروز اکثرا اونهایی بودن که اعتباری خریده بودن و مجبور به تسویه حساب بودند. معاملات در پایینترین قیمت یک پیام داره و اون اینه که زورشون نرسید صف فروش رو نگه دارن و حداقل کاری که میتونن بکنن همینه که تو منفی کامل تا میتونن بخرن. از فردا جو بسیار خوبی حاکم خواهد شد.
نظر
-
دوستان يه سوالي ازتون داشتم.....من يه بررسي گروه قندي رو كردم و ديدم قشير و قصفها و قپيرا از لحاظ بنيادي خوب هستن و البته قند ثابتم به عنوان ليدر پول پشتشه.....شما كه گروه قندي رو دنبال ميكنيد صاحب نظران اين گروه بيشتر چه قندي رو واسه خريد پيشنهاد ميدن؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدوستان يه سوالي ازتون داشتم.....من يه بررسي گروه قندي رو كردم و ديدم قشير و قصفها و قپيرا از لحاظ بنيادي خوب هستن و البته قند ثابتم به عنوان ليدر پول پشتشه.....شما كه گروه قندي رو دنبال ميكنيد صاحب نظران اين گروه بيشتر چه قندي رو واسه خريد پيشنهاد ميدن؟
برای گرفتن سود های بیشتر باید برید سراغ اون قندی هایی که سودشون رو قایم کردن و سهامدار عمده زده تو سرشون.
سامان جان یه نگاه به قشکر بد نیست از نظر پنهان کردن سود منظورمه من اگه بره تو گره در خدمتش هستم.
بنیادی که سهم زیاد داریم : قلرست . فنقش - قصفها قپیرا - قهکمت - قمرو ;)
قشهد یه کم دیگه کار داره ( چون یه کم شیطونی کرده و وام گرفته ) و اون مراحل رو به پایان برسونه قندی ای به پای قشهد نمیرسه . بنده تمام قندی ها رو بررسی کردم از نظر اب و هوایی و کشت چعندر استان اذربایجان غربی رتبه 1 کشور رو داره ;) قشهد ظرف مدت 5 سال ظرفیت مصرفش رو 5000 تن میرسونه ;) در مرحله اول و برای سال بعد ظرفیت مصرف چغندر رو به 3500 تن در روز میرسونه.
البته مزایای دیگه ای هم داره که زیاد اگه ازش تعریف کنم ممکنه چشمش بزنیم و بریزه :d
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : آذربایجان غربی با تولید سالانه یک میلیون تن چغندر قند و 31 هزار تن آفتابگردان آجلیلی رتبه اول تولید این دو محصول در کشور را دارد .http://www.waaj.ir/mods.php?id=News&...rticle&sid=358آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/13, 14:35.///
نظر
-
فنر قندیها در حال فشرده شدن هست برای سال 91 هم همچنان این گروه پرپتانسیل حرف برای گفتن خواهند داشت قنیشا سال 91 محدوده های 2650-3000 را خواهد دید قثابت با تمام اعمال فشارها و کارشکنیها 1500 را خواهد دید بقیه سهمهای این گروه هم همپای بقیه روند رو به رشدشان را ادامه خواهند داد. در این سال جهاد( افتضاح) اقتصادی ما که از بازار بورس به جز گروه قندی سودی ندیدیم برای سال 91 بنده پیش بینی میکنم همچنان فقط این گروه حرف برای گفتن و پتانسیل رشد خواهند داشت نه هیچ گروه دیگری!!!
کاری که مسئولین بورس ما در حال حاضر در بازار انجام دادند در هیچ جایی از دنیا سابقه نداشته و نخواهد داشت که مقام نظارتی بورس که به عنوان مرجعی مورد اعتماد برای سرمایه گذاران تلقی میشد البته اگر اعتمادی باقی مانده باشد عملا در بازار دستکاری قیمتی انجام دهد و از شما بابت خرید و یا فروش سهمی بازخواست کنند امروز با کمال تعجب یکی از دوستان بنده سفارش خرید 500 هزار سهمی در قثابت زده بود از بورس با ایشان تماس گرفته شد که چرا سهم قندی میخرید؟؟!!!! با تمام این اوصاف و صحبتهایی که رد و بدل شد افاقه ای نکرد و در خواست ایشان از سیستم حذف شد که اگر این گونه نبود صف خرید قثابت بالای 1 میلیون سهم بود.متاسفانه حتی تهدید به ممنوع المعامله شدن کردند .اما زهی خیال باطل که قیمت را بازار تعیین میکند و نه فرد و یا گروه اینها با این کار شکنیها و اقداماتی که انجام دادند فقط وقفه ای در رشد گروه بوجود اوردند و نظم گروه را به هم زدند که اگر این گونه نبود و نمیشد کل گروه تا به امروز حداقل میانگین رشد30% قیمتی را داشتند به هر حال غرض از این حرفها دعوت دوستان به صبر و عدم تصمیم گیری شتابزده در فروش سهمهای این گروه هست.برای دوستان ارزوی سال جدید و پر خیر و بر برکتی دارم با قندیها حداقل تا پایان فروردین 91 همراه باشید قطعا ضرر نخواهید کرد.
ببخشید طولانی شد برای همه آرزوی موفقیت دارم.
نظر
-
شنیده ها از سایت همسایه خبر از خرید نور همدانیان دارد.باید تا بعد از ظهر صبر کنیم تا صحت یا ..... خبر مشخص شود.خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
برای گرفتن سود های بیشتر باید برید سراغ اون قندی هایی که سودشون رو قایم کردن و سهامدار عمده زده تو سرشون.
سامان جان یه نگاه به قشکر بد نیست از نظر پنهان کردن سود منظورمه من اگه بره تو گره در خدمتش هستم.
بنیادی که سهم زیاد داریم : قلرست . فنقش - قصفها قپیرا - قهکمت - قمرو ;)
قشهد یه کم دیگه کار داره ( چون یه کم شیطونی کرده و وام گرفته ) و اون مراحل رو به پایان برسونه قندی ای به پای قشهد نمیرسه . بنده تمام قندی ها رو بررسی کردم از نظر اب و هوایی و کشت چعندر استان اذربایجان غربی رتبه 1 کشور رو داره ;) قشهد ظرف مدت 5 سال ظرفیت مصرفش رو 5000 تن میرسونه ;) در مرحله اول و برای سال بعد ظرفیت مصرف چغندر رو به 3500 تن در روز میرسونه.
البته مزایای دیگه ای هم داره که زیاد اگه ازش تعریف کنم ممکنه چشمش بزنیم و بریزه :d
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : آذربایجان غربی با تولید سالانه یک میلیون تن چغندر قند و 31 هزار تن آفتابگردان آجلیلی رتبه اول تولید این دو محصول در کشور را دارد .http://www.waaj.ir/mods.php?id=News&...rticle&sid=358
از نظر من بنیادی های این گروه : قلرست . قنقش - قصفها -قپیرا - قهکمت - قشیر
قندی های شرق کشور زیاد جالب نیستن دلیلشم کمبود چغندر تو اون منطقه هست به غیر از شمال استان خراسان که قشیر ماله همون منطقست. کلا چغندر آب زیاد می خواد سطح ابهای زیر زمینی تو خراسان و سمنان بشدت اومده پایین برا همین نمی تونن رشد تولید داشته باشن, شیروان استثناست چون تو منطقه خوبی قرار گرفته ,آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/03/13, 23:02.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر