عجب اطلاعاتی رو بورس خواسته از قندی ها تو شفاف سازی و چه گیری داده نامرد
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت قند نيشابور طی نامه شماره مورخ 1390/11/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/06/31 با سرمایه 36,000 میلیون ریال مبلغ 420 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تبریییییییک به دوستان قنیشایی .........به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبه اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت قند نيشابور طی نامه شماره مورخ 1390/11/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/06/31 با سرمایه 36,000 میلیون ریال مبلغ 420 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تبریییییییک به دوستان قنیشایی .........
فردا دیگه ناهار مهمونیم b-)
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشفاف سازیش نکات قشنگی داره.
شرکت در سه ماهه نخست سال مالی 91 هیچ فروش شکری نداشته، همشو (7293تن ) انبار کرده برای بعد از افزایش نرخ.
نرخ پیش بینیش 11295 ریال به ازای هرکیلو
کل سود این سه ماه،حاصل از فروش شکر کارمزدی بوده
اما مصطفی جان نظرت در مورد این بند چیه :
ارزش بازار شركت مبلغ 876 ر 447 ميليون ريال /11/ با توجه به آخرين قيمت هر سهم ( 12،441 ريال ) در تاريخ 23
مي باشد. كه اين مبلغ حدود 8 برابر حقوق صاحبان سهام شركت در پايان سال مالي 90 مي باشد.:(
این بند کمی خطرناک نیست ؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/03, 19:40.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمدیریت خوبی انجام داده و فروشی از شکر نداشته . این یعنی 10500 تن شکر یعنی هر چی بالاتر از 1175 بفروشه میشه سود خالص ;) قیمت شکر 1400 تومنی اون ور سال یعنی یه تعدیل توپل.
اما مصطفی جان نظرت در مورد این بند چیه :
ارزش بازار شركت مبلغ 876 ر 447 ميليون ريال /11/ با توجه به آخرين قيمت هر سهم ( 12،441 ريال ) در تاريخ 23
مي باشد. كه اين مبلغ حدود 8 برابر حقوق صاحبان سهام شركت در پايان سال مالي 90 مي باشد.:(
این بند کمی خطرناک نیست ؟؟
اما اصولا چیزیکه این مدت توی قندیها قیمت تعیین کرده بنیادی نبوده بلکه فقط جریان پول بوده. الانم فک نکنم خطری باشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
البته این بندی که گفتم برای قند لرستان هم این مبلغ حدود 5/3 برابر حقوق صاحبان سهام شركت در پايان سال مالي 90 مي باشد.;)
مشکل فقط همین جاست که با توجه به سرمایه ای که تو گروه قند خیلی جدی نمیگیریم :d چون هیچکی دیگه حاضر نیست پایین تر از قیمتی که خریده سهمشو بفروشه .
تازه قلرست هم یه تعدیل توپل داده و تعدیلش ادامه خواهد داشت;)///
نظر
-
نظر
-
یه بند هم در مورد فروش دفترش بود ( همون خبری که اوایل تابستون قنیشا رو ترکوند) گفته برنامه ای برای فروشش ندارنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان از الان دارن قیمت میدن و میگن :
قنیشا 1600-1500
قلرست 3500 باز میشه :d
قلرست هم 4 به راحتی باز میشه
یادمون نره بازار دیگه نگرانی از خرید قندی ندارهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postخیلی پایین گفتی نیشابور 1800 رو میبنه به امید خدا
قلرست هم 4 به راحتی باز میشه
یادمون نره بازار دیگه نگرانی از خرید قندی نداره
اگه مالمیر بزاره داره رو اعصاب راه میره باحرفاش !!!>:)
البته فک نکنم بتونه کاری کنه:D///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postیه بند هم در مورد فروش دفترش بود ( همون خبری که اوایل تابستون قنیشا رو ترکوند) گفته برنامه ای برای فروشش ندارندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در کل این مواردی که در شفاف سازی هاشون اومده قبلا هم به نوعی در گزارشات شرکت بوده و چیز جدیدی نیست. حالا شاید برای من حقیقی برخیشون تازگی هم داشته باشه ولی اون هایی که در حجم بالا میخریدن و حقوقیها و سهامداران عمدش همه اینها رو میدونستن!
این تعدیل رو هم که خودش قبل از توقف قندی ها برای شفاف سازی! بسته بود اعلام کنه.
نکته جالب اینه که به نوعی خواسته جو منفی القا کنه.
مثلا درصد رشدشو گفته و چند برابر بودن ارزش بازار به حقوق صاحبان سهام و.... .
اینکه چطور بازبشن و چه بشند مشخص نیست.
البته منظورم در کوتاه مدته.
سازمان به کدهایی که تعداد بالا قندی داشتن در این مدت طبق شنیده ها گیر داده و شاید موقع بازشدن هم محدودیت هایی رو اعمال کنه تا خودشون خراب نشن!
یادتونه که روز اخر قبل از توقف قنیشا چه طوفانی به پا کرده بود.
من با اینکه خودم قندی دارم ولی اگر افت کنن بیشتر خوشحال میشم چون میتونم مجدد اضافه کنم!آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/03/03, 21:18.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر