orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10180

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
    سلام
    نظرتون در مورد بیمه میهن چیه ؟تا کجا ممکنه افت کنه تکنیکی؟ممنونم

درود
    چطوری احسان؟

من فکر میکنم توان شکستن کف 86 تومن رو با نوسانات زیاد داره در اینصورت 77 تومن رو هم میتونه ببینه.این تحلیل با اومدن سهم بالای 115 تومن فیلد میشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احسان147
      عضو فعال
      • Mar 2013
      • 937

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود
      چطوری احسان؟

من فکر میکنم توان شکستن کف 86 تومن رو با نوسانات زیاد داره در اینصورت 77 تومن رو هم میتونه ببینه.این تحلیل با اومدن سهم بالای 115 تومن فیلد میشه.
      سلام بر اروم بورس دوست داشتنی
      ارادتمند

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10180

نمودار یه چند تا سهم رو نگاه کردم واقعا ترسم برم داشت،واقعا وضعیت خرابه.
        هنوز سیگنال های قوی بازگشتی صادر نشده،مثبت ها فقط میتونه نوسان مثبتی پنج -ده درصدی باشه
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10180

دیروز روی مقاومت برخی قندیها عرضه قابل توجهی نسبت به روزهای قبل صورت گرفته،باید دید امروز تاثیری خواهد گذاشت یا همچنان بی تاثیر خواهد بود و بالا میرند؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10180

امروز گروه خودرو با حمایت های مهمی دست و پنجه نرم خواهند کرد،این رو توجه داشته باشید این حمایت ها رو بشکنند که از نظر من احتمال شکستن با نوساناتی وجود داره، فشار فروش ممکنه زیاد بشه.
            البته من برای گروه خودرو قیمت های پایین در آورده ام ولی ترجیح میدم اعلام نکنم تا خدای نکرده در صورت اشتباه بودن،باعث ضرر و زیان کسی نشوم.
            حمایت های که امروز برخورد میکنند خودرو 147 تومن ،خپارس 80 تومن، خکاوه 76 تومن

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

درود سجاد گل
              نظرتون بفرمایید

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 839

راستی سجادخان حق خودرو در چه قیمتی برای نوسان خوبه؟ من مقداری داشتم رو 65 فروختم. بنظرتون زیر 40 میاد؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10180

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                  درود سجاد گل
                  نظرتون بفرمایید

https://www.mql5.com/en/charts/43799...-securities-co

در نمودار تعدیل شده فقط افزایش سرمایه من ،خط روند صعودی شکسته شده( در مقیاس لگاریتمی)،حتی شمع های تثبیت شده زیر اون هم مشخصه.
                  اگه اجازه بدید بازار رو رصد کنیم ،بعدش هم نمودار میذارم هم تبادل نظر میکنیم.

نظر

• kor000
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 232

امروز گروه خودرو با حمایت های مهمی دست و پنجه نرم خواهند کرد،این رو توجه داشته باشید این حمایت ها رو بشکنند که از نظر من احتمال شکستن با نوساناتی وجود داره، فشار فروش ممکنه زیاد بشه.
                    البته من برای گروه خودرو قیمت های پایین در آورده ام ولی ترجیح میدم اعلام نکنم تا خدای نکرده در صورت اشتباه بودن،باعث ضرر و زیان کسی نشوم.
                    حمایت های که امروز برخورد میکنند خودرو 147 تومن ،خپارس 80 تومن، خکاوه 76
                    تومن
                    سلام خسته نباشی
                    ظرف زمانی خکاوه پر نشده؟زمان حرکتش کی هست .بازم ممنون از لطف شما

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10180

گروه قندی هی به این سهم هایی که بتای مثبت با شاخص دارند بفرما میزنند و میگند بفرمایید ما امروز منفی میشیم شما برید مثبت ولی دریغ از یه حرکت کوچولو:D

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 839

قچار درگیر مقاومت 235-238
                        دقیقا به مقاومت خورد برگشت
                        اینکه چند روز معطل کنه یا عبور کنه بستگی به جو بازار داره اگه سایر بازار ریزش داشته باشه که احتمالا همینطوره زود از این مقاومت عبور میکنه

هرچند من خودم دیروز فروختم به صف ولی احتمال ادامه روند صعودی بالاست اگه 10 درصد افت کنه حتما دوباره میخرم

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10180

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
                          سلام خسته نباشی
                          ظرف زمانی خکاوه پر نشده؟زمان حرکتش کی هست .بازم ممنون از لطف شما
                          korooo عزیز ای کاش اون زمان که بالای 103 تومن بود به حرف من گوش میدادی و این خکاوه رو یه کاریش میکردی،حداقل یه مقدارش رو اون قمیت می فروختی حتی الان میخریدی بالای بیست درصدی برات گین میداد البته الان نمیگم بخر،مثال گفتم.
                          در مورد تحلیل زمانی ،من از نرم افزاری استفاده میکنم که اندیکاتور بررسی زمانی نداره،ولی اگر سیگنال قوی صعودی دریافت کنم حتما خواهم گفت.

سوای اون بعید میدونم در این دو سه تا موج قبلی خکاوه تحلیل زمانی کار کنه.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/20, 09:52.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10180

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            راستی سجادخان حق خودرو در چه قیمتی برای نوسان خوبه؟ من مقداری داشتم رو 65 فروختم. بنظرتون زیر 40 میاد؟
                            ولله دیتای بلندی نداره با چند روز نمیشه دقیق گفت،دفعه قبل سامان خبر رانتی داشت میگفتم بالا میره و درست هم میگفت،منم نمودارش رو نداشتم از نمودار خودرو گفتم که بالا نمیره ولی خب اون رو کشیدند بالا ولی خود خودرو بالا نرفت.الانم بیاید زیر 57 تومن شاید 42 تومن.البته بازهم میگم دقیق نمیشه گفت.بنظر میاد روش بازی انجام میدند.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10180

قمرو رو رنج مثبت زدند

نظر

• kor000
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 232

korooo عزیز ای کاش اون زمان که بالای 103 تومن بود به حرف من گوش میدادی و این خکاوه رو یه کاریش میکردی،حداقل یه مقدارش رو اون قمیت می فروختی حتی الان میخریدی بالای بیست درصدی برات گین میداد البته الان نمیگم بخر،مثال گفتم.
                                در مورد تحلیل زمانی ،من از نرم افزاری استفاده میکنم که اندیکاتور بررسی زمانی نداره،ولی اگر سیگنال قوی صعودی دریافت کنم حتما خواهم گفت.
                                ممنون فعلا" که بد جور گیر کردم خودم هم می دونم اشتباه کردم گول این توافق بازی را خوردم .متاسفانه تکسهم هم هستم .ولی صبرم زیاد پناه بر خدا تا ببینیم چی پیش میاد.بازم از زحمت های شما ممنون
                                سوای اون بعید میدونم در این دو سه تا موج قبلی خکاوه تحلیل زمانی کار کنه.

نظر

در حال کار...
                                X