کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قثابت تنها قندی هست که نسبت به بقیه رشدی نداشته ،شاید بخواهند فشار خریدی روی این بیارند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یکی از اون دسته سهامی که افت نکرد آذراب بود،بیاد حوالی 295 تومن دوباره میخرم حد ضررم 275 تومن هست.
.
.
.
.معاملات شپلی برای چند روز قابل تحلیل نیست،هر آن ممکنه صف خرید و یا صف فروش بشه، ولی چیزی که مشخصه نقدشوندگی سهم بالاست ولی احتمال صعودش بیشتر از نزولش هست البته این احتمال 51 به 49 هست.اما چنانچه افزایش سرمایه زیادش بهمان مقدار شایعه شده درست باشه(من از مقدار دقیقش اگاه نیستم) قطعا برای کسانیکه درافزایش سرمایه شرکت میکنند سودآور خواهد بود.
خط روند صعودی این سهم روی 190 تومن قرار داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بورس ایران با این محدودیت درصد نوسانی که داره تمامی فعالان بازار بورس رو پیر خواهد کرد هدف از این محدودیت نوسان جلوگیری از ایجاد حباب یا افت وحشتناک می باشد ولی بزرگترین ضربه ای که به بازار و فعالان بورس میزنه،دزدی زمان و وقت باارزش هر کدوم از فعالان بازار هست،هیچ کمکی هم به ایجاد فضای سالم نمیکنه و اتفاقا بعضا ابزاری برای سواستفاده و فریب فعالان بازار در صف خرید و فروش میشه.
مطلب جالب از باربد عزیز
.
.
.
یک نوع فروش هست در بازار ایران به نام
"بفروش دیگه کمر راست نکنه "
دنبالش تو گوگل نگردید این نوع معامله در بازار های جهانی تعریف نشده
تو ایران مد شده و خوب گویا داره متداول هم میشه
اما دلیل و روش کار را هم عرض میکنم
فرض کنید شما مدیر یک صندوق یا یک شرکت حقوقی هستید
بعد مدتی است حوصلتون سر رفته
میگید خوب الان این سهمه صف خرید شده و یک خبرمحرک برایش آمده
بگذارکمی بفروشم بقیه نگن پرتفوی شرکت چرا تحرک نداره
کمی میفروشی
میبینی صفش ریخت
کلی ذوق میکنی و میری یک چایی هم برای خودت میریزی و میای
بعد میبینی ای بابا
باز خریدارا صفش کردند
بعد با خودت میگی الان این اگر بره بالا مدیر مربوطه میاد میگه چرا فروختی این که داشت میرفت بالا
اینجاست که روش
بفروش دیگه کمر راست نکنه
را شما اجرا میکنی
یعنی چنان میفروشی
چنان میفروشی که تا مدتها آنجایی که شما فروخته ای در تقویم تکنیکالیست ها به عنوان مقاومت مهم حک بشه
بعدم میری به مدیر مربوطه میگی
بیا حال کن
ببین چه کارمندی داری روی بالاترین قیمت فروخته برات سهم
بگذریم بقیه هم ...??
یعنی انگار نه انگار خودت چنان فروختی که آنجا شده پیک قیمتی
آره دیگه اینجا بورس ایران است خواستن توانستن است
مهم نیست سهم چند میارزد
اصلا مهم نیست می ارزد یا نمی ارزد
مهم نیست بالاتر هم میشه فروخت سهم را یا نه
مهم نیست میشه با بازارگردانی بدون آسیب رساندن به سهامدار خرد از سهمی خارج شد
مهم این است
**بفروش تا کمر راست نکنه **
بورس ایران با این محدودیت درصد نوسانی که داره تمامی فعالان بازار بورس رو پیر خواهد کرد هدف از این محدودیت نوسان جلوگیری از ایجاد حباب یا افت وحشتناک می باشد ولی بزرگترین ضربه ای که به بازار و فعالان بورس میزنه،دزدی زمان و وقت باارزش هر کدوم از فعالان بازار هست،هیچ کمکی هم به ایجاد فضای سالم نمیکنه و اتفاقا بعضا ابزاری برای سواستفاده و فریب فعالان بازار در صف خرید و فروش میشه.
من نمیدونم چرا بر نمیدارند این بازه نوسان و حجم مبنا را ....واقعا مسخره بازیه...کجای دنیا بورسش این شکلیه؟؟؟...هر چی سفته بازیه بخاطر همین صفهای خرید و فروشه...
امروز ذوب روی مقاومت 208 تومن عرضه زیاد داشته ،شنبه هم با مقاومت 218تومن روبرو میشه من فکر میکنم با اندکی نوسان میتونه هر دوی اینها رو بشکنه.من این نظر رو دارم،تا ببینیم چی جوری حرکت میکنه؟
بیشتر سهم های بازار چهار درصد چهار درصد افت میکنند ولی موقع صعود 0.2 درصد بالا میایند.
مثلا این خاور بعد از دو ماه بازگشایی 8 درصد منفی خورده ،خب مرد حسابی اینو همون هفته اول باز میکردید 8 درصد منفی هم میخورد.حالا دو ماهه سهامدارش منتظره پولش بلوکه شده که 8 درصد منفی بخوره؟! اینو همون هفته اول باز میکردی،حداقل این دو ماه زمان در اختیارش بود.
آخه چرا باید سهام بیش از یه هفته(حالا اونم زیاده) بسته بمونه ؟شاید به یکی پول لازمه بشه،چرا اصلا باید صف فروش داشته باشیم ؟شاید یکی نیاز ضروری به پول داره و بایست بفروشه،خب اون وقت چیکار کنه؟
قثابت تنها قندی هست که نسبت به بقیه رشدی نداشته ،شاید بخواهند فشار خریدی روی این بیارند.
حیف که این پستتون رو دیر دیدم
قثابت بعد از یک و نیم ماه سهامداری امروز با 3% زیان فروختم
شاید هم کلید استارت سهم دست من بود که بفروشم و بره بالا وصف بشه؟:((
قندیها همین طور مثبت بمونند روی قهکمت هم فشار خرید میاد،بیاد بالای 290 تومن فشار خرید براش میاد
کگاز اخیرا حرکت صعودی خوبی داشته تا زمانیکه بالای 210 تومن هست پتانسیل صعود در کوتاه مدت رو خواهد داشت.
محدوده 230 تا 225 تومن محدوده حمایتی مهمی هست.
اون روز هم گفتم پول وارد شده به کنتور زیاده ،این سهم بالای 2000تومن رو خواهد دید،یه مقاومت روی 1800 تومن داره شاید کمی به اون واکنش نشون بده بعد راهی بالای 2هزار بشه
امروز حقش روی قیمت 72 ریال صف فروش بود اگه فردا هم صف فروش بشه میشه روی 66 ریال .بنظرم روی این قیمت ممکنه همون روز نوسانی بده،خیلی اومده پایین شاید یه نوسانی بده ،بهرحال رصدش کنید.
البته پیشنهاد خرید نمیدم ،یه وقت دیدید ممکنه نوسان نده.
بازی حق ها هزار جور برنامه داره.
جای تعجبه تمامی سهام گروه قندی صف خرید هست ولی بنیادی ترین سهم گروه قندی قمرو ،صف خرید نیست!
فکر میکنم باید یه فشار خریدی داشته باشه.
نظر