orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soroush
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 561

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    وتوشه سهم باارزشیه،یه سهم بنیادی خوب ولی کلا روند حرکتی سرمایه گذاریها اینجوریه.من با فروش وتوشه موافق نیستم ولی اگر سهم اذییتون میکنه با یه سهم تند و تیز میشه اندکیش رو تعویض کرد وگرنه وتوشه ممکنه در 12 ماهه گزارش خوبی بده.
    امروز هم بد کار نکرده ها،شاید تا ساعت 12 فشار خرید بیشتر بشه.
    ظاهرا یکی دو نفر رنج منفی زده اند بغیر از این حرکت در کل امروز خوب حرکت کرده.
    ===========
    با توجه به این صحبت ها و با توجه به اینکه نسبت به کل سبد خیلی نیست همون نگهداری به صلاح می باشد
    ممنون
    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
      ===========
      با توجه به این صحبت ها و با توجه به اینکه نسبت به کل سبد خیلی نیست همون نگهداری به صلاح می باشد
      ممنون
      نگه دار،میگند یه تعدیل مثبت داره،مثلا افت کنه با این سود میخواد تا کجا بیاد هان؟بابا 70 تومن سود داره،اخر سال هستیم بزودی میریم مجمع سالیانه.خدا رو چه دیدی شاید سود سال آینده رو بالاتر اعلام کرد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

وتوشه هم پرواز کرد،شاید همین امروز صف خرید هم بشه.با گذشت از 368تومن
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

بکام باز شد

نظر

• sofia
            عضو عادی
            • May 2011
            • 170

سلام و خسته نباشید من دیروز با فروش وساپا خزامیاد و تجارت اضافه کردم تارگت بعدی اونهارو لطف میکنید بدید/@};-@};-

نظر

• ali110
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 467

براساس اخبار واصله از بازار خبرهایی مبنی بر توافق انتقال دو بلوک در پارس خودرو به میزان بیش از 30 درصد به شرکت فرانسوی رنو بگوش میرسد.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                سلام و خسته نباشید من دیروز با فروش وساپا خزامیاد و تجارت اضافه کردم تارگت بعدی اونهارو لطف میکنید بدید/@};-@};-
                درود

وتجارت میان مدت با شکست 157 تومن میتونه تا 185 تومن هم بیاد،پس گام اول 157 تومن.بیاد بالای 130 تومن ممکنه دیگه اینقدر نوسان نکنه.
                خزامیا یه رالی صعودی پس از افزایش سرمایه اگه زیر 100 تومن بازبشه میتونه داشته باشه ،هرچند اعتقاد دارم حتی بالای 100 تومن هم باز بشه بازار با این وضعیت میتونه دوباره بالا بکشدش.
                فروش وساپا چرا؟

نظر

• sofia
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 170

همه وساپا رو نفروختم نصفش رو و اگر بخواهم وپترو رو تعویض کنم به نظر شما چه سهمی خوبه؟ من میانمدت کار میکنم ممنون

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                    همه وساپا رو نفروختم نصفش رو و اگر بخواهم وپترو رو تعویض کنم به نظر شما چه سهمی خوبه؟ من میانمدت کار میکنم ممنون
                    من موافق نگهداری وپترو هستم،مقاومت محدوده 210 تا 220 تومن رو بشکنه، فشار خرید براش میاد.کمی هم نگهش دار.نمودارش زیادهم بد نیست.
                    حد ضرر رو بذار زیر 170 تومن.

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

سجاد جان مقداری کم نقدینگی فراهم شده خرید چه سهمی را پیشنهاد می کنی
                      Honesty is the best policy

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

فاذر 52 م مهامله تو سقف قیمتی این حجم حرفهای نگفته ای تو خودش خواهد داشت!!!!
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• sofia
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 170

خیلی ممنون از راهنماییتان^:)^^:)^

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            سجاد جان مقداری کم نقدینگی فراهم شده خرید چه سهمی را پیشنهاد می کنی

بیشتر سهم ها که صف خریده.اون سهم هایی که روشون اینجا بحث شده و نظر مثبتی داشتیم و صف خرید نیستند از اونها بخر.
                            در ضمن تکنو هم هست ولی وارد روند نشده،من فکر میکنم تکنو میتونه صعود کنه،تحلیلش رو دیروز گذاشته ام اون رو خوب مطالعه کن ،باب طبعت شد پله ای بخر.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

معاون کل سازمان توسعه تجارت با اعلام جزئیات مصوبه دیشب دولت برای کاهش طبقات تعرفه‌ای واردات از ۱۰ به ۸ طبقه برای سال ۹۵، اعلام کرد: حداکثر تعرفه واردات برای سال آینده (خودرو) ۵۵ تعیین شد.
                              خبرگزاری مهر: محمدرضا مودودی با اشاره به مصوبه دیشب هیات دولت مبنی بر کاهش طبقات تعرفه‌ای واردات کالا گفت: براساس این مصوبه، قرار شد در سال ۹۵، تعداد طبقات تعرفه‌ای از ۱۰ به ۸ طبقه کاهش یابد، این درحالی است که سال گذشته تعداد طبقات تعرفه‌ای سال ۹۴ از ۱۴ به ۱۰ کاهش یافته بود.

معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران افزود: بر این اساس، کمترین سطح تعرفه ۴ درصد است که به آن یک درصد حقوق گمرکی هم اضافه می‌شود و بر این اساس حداقل تعرفه‌های واردات ۵ درصد خواهد بود و حداکثر آن هم ۵۵ درصد است در حالی که امسال پایین ترین سطح تعرفه، ۵ درصد و بالاترین سطح تعرفه ۷۵ درصد است.

وی تصریح کرد: بر این اساس، طبقات جدید تعرفه‌ای شامل طبقات ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۶، ۳۲، ۴۰ و ۵۵ خواهد بود، ضمن اینکه واردات گروه ده کالایی دیگر ممنوع نیست. البته با محدودیت‌هایی که دولت بر روی حقوق و عوارض گمرکی اعمال می‌کند، در عمل واردات گروه ۱۰ کالایی به راحتی امکان‌پذیر نخواهد بود و عوارض سنگینی بر واردات آنها لحاظ خواهد شد.

به گفته مودودی، تعرفه‌ها، مجموعه‌ای از محدودیت‌هایی است که به منظور مدیریت واردات کشور صورت می‌گیرد و در تمام دنیا برای حمایت از تولید داخلی اعمال می‌شود؛ در گذشته اما به دلیل تعدد طبقات تعرفه‌ای، پیچیدگی‌ها برای اعمال تعرفه کالایی بسیار بالا بود و بسیاری از بازرگانان کشور را برای یافتن تعرفه کالای وارداتی خود، دچار مشکل می‌کرد، ضمن اینکه در برخی موارد محدود هم ممکن بود که کالایی با ردیف تعرفه‌ای که باید وارد می‌شد، به کشور وارد نشود و این امر، کار تجارت را بسیار سخت کرده بود. به همین دلیل دولت برای سهولت کار تجارت تصمیم گرفت تا طبقات تعرفه‌ای را ساماندهی کند.

وی اظهار داشت: برای سال آینده، تعرفه واردات خودرو بدون تغییر نسبت به امسال، در بالاترین سطح تعرفه‌ها خواهد بود که ۵۵ درصد است، ضمن اینکه واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی هم همچنان ممنوع است.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

کفرا از روزی که ما تحلیلش رو قرار داریم همچنان مثل اسب مسابقه میتازه،احتمالا تا مقاومت 1425 تومن همچنان بالا بره اونجا هم اندک نوسانی بکنه بعد بره سمت هدف حداقلی 2000 تومن

نظر

در حال کار...
                                X