کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تبدیل خودرو به خکاوه یا خکاوه به خودرو؟!
اگر منطورتون تبدیل خودرو به خکاوه هست باید عرض کنم که گرچه خودم خکاوه دارم ولی در این چند روز حرکت خودرو سريعتر از خکاوه بوده،البته خکاوه هم بخودش روند خواهد گرفت.
شاید محرکش اومدن مدیرعامل ولوو به ایران و قرارداد با خکاوه باشه.
با سلام از همه مهتر اینکه با افزایش سرمایه 350 درصدی به هیچ وجه با این قیمتها همخوانی داره حتما در فروش حق تقدم دچار مشکل اساسی می شوند سهامداران عمده هم که مشکل نقدینگی داره برای خرید حق تقدم ها !!
با سلام از همه مهتر اینکه با افزایش سرمایه 350 درصدی به هیچ وجه با این قیمتها همخوانی داره حتما در فروش حق تقدم دچار مشکل اساسی می شوند سهامداران عمده هم که مشکل نقدینگی داره برای خرید حق تقدم ها !!
به نظر دوستان بریم واسه مجمع افزایش سرمایه یا نه قبلش بفروشیم؟
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
بانک ملی ایران از روز دوشنبه 26 بهمن رسما به شبکه جهانی سوییفت متصل شد و عملاً از ابتدای روز سهشنبه 27 بهمن این بانک میتواند پیامهای مالی خود را از طریق سوییفت به سراسر دنیا مخابره نماید
مدیرعامل بخش نفت و گاز شرکت آمریکایی جنرال الکتریک برای بررسی فرصتهای سرمایه گذاری به ایران سفر کرد
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر