orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Francis
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 328

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    در گروه خودرو شهریور نسبت به انتهای سال 94 نسبت p/e چهل و پنح درصد کاهش پیدا کرده و این یعنی عالی برای گروه خودرو ، تک نرخی شدن ارز به نفع گروه خودرو است اگر لازم باشه توضیح خواهم داد
    لطفاً توضیح میدید. متشکرم

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      ماشالله به این همت فروشندگان غالبر ،سهم رو میخوان صف فروش کنند.
      بموقعش غالبر رو هم خواهیم دید چند میشه.حالا بفروشید.
      سجاد عزیز
      درود
      نظرت چیه ...دو تا سهم در سبد را برای خرید غالبر ...شهید کنیم...البته به دید سه ماهه؟؟
      در پناه خدا باشید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10173

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
        سجاد عزیز
        درود
        نظرت چیه ...دو تا سهم در سبد را برای خرید غالبر ...شهید کنیم...البته به دید سه ماهه؟؟
        در پناه خدا باشید
        درود
        اگه سهم های دارای روند نزولی یا راکد یا بسیار رشد کرده باشند چه اشکالی داره.
        اینجا یه پله بخره دو تا پله رو نگه دار زمانیکه یا احیانا زیر 170 تومن اومد بخر یا اینکه با شکست مقاومت بخرشون.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10173

قهکمت رو اینجا کسی نمیخره ولی فکر کنم فردا براش یه صف خوشگل بچیند.من برای قهکت ابتدا 500 تومن رو می بینم اونجا برسه یه اصلاحی میکنه بعد میره 700 تومن.
          الان هم یا روی 350 تومن یه کف زده و میره مقاومت 400 تومن رو بشکنه یا 330 تومن کف سهم خواهد بود.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

حجم های بالای گروه خودرو چون تقریبا در کف قیمتی است نشانه خوبی است
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10173

خب اینم از فیلم هندی امروز،خسته نباشید

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

در گروه خودرو شهریور نسبت به انتهای سال 94 نسبت p/e چهل و پنح درصد کاهش پیدا کرده و این یعنی عالی برای گروه خودرو ، تک نرخی شدن ارز به نفع گروه خودرو است اگر لازم باشه توضیح خواهم داد
                در اصل توسط Francis پست شده است View Post
                لطفاً توضیح میدید. متشکرم
                استحضار دارید که با مشارکت و جوینت شدن خودرو سازهای جهانی ، راهبرد جدید خودرو ساز های ایرانی صادرات ( ابتدا در منطقه ) است و اگر روحانی رای بیاره که انشاء ا... میاره معادلات اقتصادی تغییرات زیادی می کنه ، از طرفی تک نرخی کردن ارز موجب از بین رفتن رانت میشه و موجب یکسان شدن مزیت ها در کل صنایع میشه و با توجه به اینکه گروه خودرو داری مزیت بالا در بین صنایع است تک نرخی شدن به نفعش هست شایان ذکر خودرو در سال های اخیر آن چنان از ارز ترجیحی استفاده نمی کرده که حالا نگرانش باشه . درود
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

استحضار دارید که با مشارکت و جوینت شدن خودرو سازهای جهانی ، راهبرد جدید خودرو ساز های ایرانی صادرات ( ابتدا در منطقه ) است و اگر روحانی رای بیاره که انشاء ا... میاره معادلات اقتصادی تغییرات زیادی می کنه ، از طرفی تک نرخی کردن ارز موجب از بین رفتن رانت میشه و موجب یکسان شدن مزیت ها در کل صنایع میشه و با توجه به اینکه گروه خودرو داری مزیت بالا در بین صنایع است تک نرخی شدن به نفعش هست شایان ذکر خودرو در سال های اخیر آن چنان از ارز ترجیحی استفاده نمی کرده که حالا نگرانش باشه . درود
                  در کدوم منطقه قراره خریدار خودروی ایرانی باشند به نظرتون؟ افغانستان که تویوتا سوارند اعراب هم بهترین ماشین ها رو سوار میشند حتی خود پژو و رنو هم قراره شده 450 هزار خودرو رو مستقیم تو ایران بفروشند که این رو در کمال تعجب خود نعمت زاده امضا کرده و به ضرر خودروسازهای اصلی کشور هست
                  به نظرم این داستان صادرات خودروی تولید ایران یک رویای زیبا بیشتر نیست

من خودم خودرو خریدم به خاطر نمودار و گرنه بنیادی رو خوب نمی بینم

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    در کدوم منطقه قراره خریدار خودروی ایرانی باشند به نظرتون؟ افغانستان که تویوتا سوارند اعراب هم بهترین ماشین ها رو سوار میشند حتی خود پژو و رنو هم قراره شده 450 هزار خودرو رو مستقیم تو ایران بفروشند که این رو در کمال تعجب خود نعمت زاده امضا کرده و به ضرر خودروسازهای اصلی کشور هست
                    به نظرم این داستان صادرات خودروی تولید ایران یک رویای زیبا بیشتر نیست

من خودم خودرو خریدم به خاطر نمودار و گرنه بنیادی رو خوب نمی بینم
                    خوتان می دانید مشکل ما چیز دیگری است و اگر ما با جامعه جهانی به تفاهم واقعی برسیم ( اگر دوستان تند رو منفعت طلب بگذارند) برای کالا ها ی ما بازار پیدا میشود من هم قبول دارم به این سادگی نیست !
                    من از راهبرد گفتم و شاید ان یک رویا باشد( شما به اجرا اشاره کردید ) ، ولی غیر ممکن نیست ، بحث بر سر تاثیر ارز است که خودرو ساز سال ها است از ارز حمایتی استفاده نمی کنه ، مشکل اقتصاد ما مدیریت هزینه و یهره وری پایین است و در سطح کلان تورم ( چاپ پول) و وابستگی شدید به نفت !!!
                    این جرخه های رکود و تورم هم در ایران ناشی از همین هاست و البته همه اش بر می گرده به مدیریت !!!
                    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/10/04, 18:03.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

به نظر من محصولات خط تولید کارگری رو کسی نمیخره تو بازار جهانی

خطای انسانی در بحث تولید انبوه خیلی تو ایران جدی گرفته نمیشه

90 درصد خط تولید خودروهای دنیا فول رباتیک هستند

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

خوتان می دانید مشکل ما چیز دیگری است و اگر ما با جامعه جهانی به تفاهم واقعی برسیم ( اگر دوستان تند رو منفعت طلب بگذارند) برای کالا ها ی ما بازار پیدا میشود من هم قبول دارم به این سادگی نیست !
                        من از راهبرد گفتم و شاید ان یک رویا باشد( شما به اجرا اشاره کردید ) ، ولی غیر ممکن نیست ، بحث بر سر تاثیر ارز است که خودرو ساز سال ها است از ارز حمایتی استفاده نمی کنه ، مشکل اقتصاد ما مدیریت هزینه و یهره وری پایین است و در سطح کلان تورم ( چاپ پول) و وابستگی شدید به نفت !!!
                        این جرخه های رکود و تورم هم در ایران ناشی از همین هاست و البته همه اش بر می گرده به مدیریت !!!
                        در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        به نظر من محصولات خط تولید کارگری رو کسی نمیخره تو بازار جهانی

خطای انسانی در بحث تولید انبوه خیلی تو ایران جدی گرفته نمیشه

90 درصد خط تولید خودروهای دنیا فول رباتیک هستند
                        خطای انسانی یکی از عوامل بهره وری پایین است ، در بهره وری ، ،قابليت توليد،بازدهى ،فراورش و حاصلخيزى نظام تولید بهره وری نیروی انسانی نقش اساسی را بازی می کند

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10173

یه چیز در مورد گروه خودرو و گروه قندی بگم،میدونید که اینا رفتار متضادی نسبت بهم دارند.با منفی شدن گروه خودرو ،گروه قندی مثبت میشند و با مثبت شدن گروه خودرو ،قندیها منفی میشند،من حس میکنم در روزهای آینده ممکنه بازار چندین بار بین این دو گروه تعویض لیدری انجام بده.مثلا یکی دو روز گروه قندی لیدر بازار بشه بعد گروه خودرو و چندین بار بازار اینطوری دست به دست بشه بعد از اون یکی از این گروه ها بازار رو بدست بگیره تا انتخابات امریکا .بعد از انتخابات امریکا ،هم فکر میکنم بازار جهت شفاف تر و قدرتمندی بخودش بگیره که البته من احتمال مثبت شدن شاخص رو بیشتر میدونم.
                          این پیش بینی و حس رو دارم ،ببینیم چقدر درست در میاد؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10173

قهکمت هم روند تکنیکی خوبی داره.موفق شده مقاومت 360 تومن رو بشکنه.
                            سرمایه اندک 27.3 میلیارد تومنی داره با سود سالیانه 273 ریال و سود انباشته 585 ریالی برای هر سهم.
                            در دو سه روز اخیر کمی عرضه زیاد بوده ولی بعید میدونم اگر بخواد منفی بخورد زیاد پایین بیاد اگر منفی بخوره محدوده 355 تا 365 تومن حمایت قویی داره.
                            من فکر میکنم این سهم در صورت ادامه روند صعودی میتونه 700 تومن رو هم ببینه البته مقاومت 500 تومن فوق العاده قوی هست که اونجا میتونه به سهم نوساناتی بده ولی در صورت رسیدن به این مقاومت با نوساناتی خواهد تونست اون رو بشکنه و به 700 تومن برسه.
                            فعلا قهکمت به حمایت محدوده 355 تا 365 تومن واکنش مثبت نشون داده،شکست 400 تومن یعنی ادامه صعود.

قیمت جهانی روی تا 2399 دلار هم امروز معامله شد،محدوده 2403 تا 2416 دلار محدوده مقاومتی فوق العاده قویی هست که انتظار ندارم در اولین برخورد بتونه بشکنه.
                            فکر میکنم با برخورد به این محدوده یه اصلاحی به قیمت جهانی روی بده ،بعد از اون صعود خودش رو ادامه بده.من اینطور فکر میکنم.
                            دیروز قیمت جهانی روی تا 2417 دلار بالا اومد.اونجا مقاومت داره ولی ممکنه اصلاح زیادی نداشته باشیم.اگه بالای 2417 بیاد یعنی شکسته.من فکر میکنم ما در میان مدت روی رو میتونیم روی 3600 دلار هم ببینیم البته میان مدت و بصورت خیلی نوسان دار.
                            امروز هم میخواستم در مورد کروی هشداری بدم که فراموش کردم.مثل تحلیل های قبلی کروی در میان مدت 400 تومن.
                            .
                            .
                            .
                            سیمانیها اگر یه خبر بنیادی براشون بیاد میتونه گین های بالای سی چهل درصدی بدهند.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/04, 19:23.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10173

اگه قیمت پایانی خساپا تا آخر وقت بالا نره امروز دومین روز میشه که قیمت پایانی زیر اولین قیمت بسته میشه، البته این بتنهایی ملاک اصلاح نیست ولی باز نشون دهنده این میتونه باشه شاید یه اصلاح جزیی مثلا تا 128 این حوالی داشته باشیم.نمیدونم شاید هم اصلاح نکنه بهرحال خودرویها خیلی خوب خودشون رو نشون دادند و میتونند آینده خوبی داشته باشند.
                              اگه یادتون باشه یکی دو ماه قبل من روی خودرو فعال بودم این موج های صعودی رو میدیدم ولی چیکار کنم که کمی از زمان جلو بودم.
                              علاوه بر مطلب بالا ،قیمت پایانی امروز خساپا 2.6 درصد مثبت بوده که در 5 روز گذشته کمترین درصد بوده،با دو تا مطلب فوق ،به احتمال 70 درصد قیمت پایانی فردای خساپا میتونه یا اندک مثبت باشه یا منفی.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10173

قیمت جهانی قند امروز با 2.35 درصد مثبت در 23.12 دلار اکنون معامله میشه با شکست مقاومت 24 دلار به روند صعودی ادامه خواهد داد با هدف 36 دلار در میان مدت با مقاومت های مهم 26 دلار و 32 دلار .
                                26 دلار مقاومت مهمی هست.

نظر

در حال کار...
                                X