orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7515

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    سوال شما بر مبنای این فرض بود که وضع بدتر شده ( و من ان را قبول دارم ) و من دقیقا پاسخ ان را دادم و علت را در گذشته دانستم مصداقی هم (نقدینگی) برای ان ذکر شد. اصولا وضعیت اقتصادی سریعا خوب یا بد نمی شود ( به دلیل ضریب تکاثر) وقتی عملکرد اقتصادی دولت گذشته مخرب بود اثر واقعی آن حداقل یکی دو سال طول می کشد که اثرش کاملا هویدا شود که ما الان اثرات را می بینیم و سیاست دولت جدید هم اثراتش کم کم هویدا خواهد شد ( البته این به معنی تایید کامل سیاست ها نیست) آن صحبت 100 روزه را هم شما در قالب سیاست و روانشناسی انتخابات ببیید و زیاد سخت نگیرید . درود
    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    سوال من دقیقا این بود :

آیا با بدتر شدن وضع شرکتها که شما هم قبول دارید ! باز هم باید قیمت سهام و شاخص بورس بالا برود !؟

در مورد شعار 100 روزه هم این مطلب رو به آنهایی بگویید که فریب این چیزها را خوردند !
    جواب این سوال شما دلایل فراوانی دارد که قابل بحث است ، یک دلیل را اشاره می کنم که خودتان کاملا به ان اگاه هستید و ان هم افزایش افسار گسیخته نقدینگی است که دولت گذشته ان را تقریبا 10 برابر کرد و دولت جدید هم ان را تا الان تقریبا 2 برابر کرده است . وقتی تولید طلا ارز و مسکن جایی برای چذب نقدینگی نداشته باشد تاثیراتش در بورس ان هم به شکل بالا پایین قیمت سهام و شاخص خواهد بود. از طرفی نشانه های بهبود هم ظاهر شده ، مثلا p/e گروه خودرو در انتهای سال 93 و 94 و مهر 95 به ترتیب 15.43 ، 27.25 و 14.77 است. یا در گروه فلزات 5.94 ، 14.92 و 12.39 است. درود
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• بیدار
      ستاره دار(3)
      • Nov 2011
      • 234

این جواب سوال بنده نبود !

هرچند که مباحث دیگری را مطرح کردید شما !

البته میشه در مورد این مواردی هم که نوشتید بحث کرد اما جاش این تاپیک نیست !

در مقابل فقط یک سوال دارم من از شما ، هرچند که سوال قبلی رو هم بی جواب گذاشتید !

آنهایی که وعده حل مشکلات در 100 روزه میدادند به نظر شما ضریب تکاثر نمی دانستند یعنی چه !؟؟؟

آیا اگر الان وضعیت شرکتها به هر دلیلی خوب شده بود و رکود با تدابیر درست ! از بین رفته بود ! دیگر ضریب تکاثر مد نظر معنایی داشت !؟
      درست کردن خرابکاریهای ا.ن کاراسونی نیست...این دولت بهترین نیست...اما دولت قبل بدترین هست..
      این پست های اعصاب خورد کن سیاسی شما هم واقعیت رو عوض نمیکنه...برو یه جایی که بیسوادا باشن حرفاتو بزن ...پست های تکراریت حال ادمو بد میکنه...میبینی چقد خریدار داره حرفات بازم...
      فقط نمک میپاشی رو دردی که سعی میکنیم فراموش بشه..

%82%D8%B7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

جواب این سوال شما دلایل فراوانی دارد که قابل بحث است ، یک دلیل را اشاره می کنم که خودتان کاملا به ان اگاه هستید و ان هم افزایش افسار گسیخته نقدینگی است که دولت گذشته ان را تقریبا 10 برابر کرد و دولت جدید هم ان را تا الان تقریبا 2 برابر کرده است . وقتی تولید طلا ارز و مسکن جایی برای چذب نقدینگی نداشته باشد تاثیراتش در بورس ان هم به شکل بالا پایین قیمت سهام و شاخص خواهد بود. از طرفی نشانه های بهبود هم ظاهر شده ، مثلا p/e گروه خودرو در انتهای سال 93 و 94 و مهر 95 به ترتیب 15.43 ، 27.25 و 14.77 است. یا در گروه فلزات 5.94 ، 14.92 و 12.39 است. درود
        واقعا معتقدید دلایل فراوان دارد ! یا همینجوری نوشتید !؟

افزایش نقدینگی دلیلی هست برای اینکه قیمت سهام در بازار برود بالا ! ولو اینکه شرکتها زیان کنند !!!؟؟؟

خوب باز هم فرض کنیم این حرف و استدلال غلط شما ! درست باشد !

چرا در دولت قبل که نقدینگی 10 برابر شده ! به قول شما ! (که کمتر از این مقداری هست که نوشتید )! عده ای داد می زدند شاخص بورس حباب دارد !!!!

پس باید در دولت قبل شاخص به مراتب بالاتر میرفت !

جالب است که همانها که شاخص بورس را در 30-40 هزار حبابی می دانستند و وضعیت شرکتها به مراتب بهتر از الان بود حالا شاخص 70-80 هزاری را نه تنها حبابی نمی دانند ! بلکه می گویند هر روز بالاتر برود ! با اینکه وضعیت شرکتها به مراتب بدتر از سالهایی است که شاخص 30-40 هزار واحدی بوده !

فکر کنم خودتان هم قبول دارید که این استدلال حتی برای توجیه افزایش قیمتها هم پذیرفته نیست ! چه برسد به اینکه دلیل افزایش قیمت ها باشد !

در مورد p/e متوجه نشدم منظورتان چیست ؟ در حال حاضر با توجه به وضعیت نرخ بهره در بازار باید ماکزیمم این نسبت 6-6.5 باشد برای کل بازار !

تازه در این نسبت فقط وضعیت شرکتهای سود ده بازار منعکس می شود ! و شرکتهای زیانده با این نسبت قابل بررسی نیستند !

با اینحال این نسبت بسیار بالاست هنوز هم، حتی می بینید که عرضه اولیه ها هم در سقف قیمت و با نسبت p/e بالا انجام می شود !

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

واقعا معتقدید دلایل فراوان دارد ! یا همینجوری نوشتید !؟

افزایش نقدینگی دلیلی هست برای اینکه قیمت سهام در بازار برود بالا ! ولو اینکه شرکتها زیان کنند !!!؟؟؟

خوب باز هم فرض کنیم این حرف و استدلال غلط شما ! درست باشد !

چرا در دولت قبل که نقدینگی 10 برابر شده ! به قول شما ! (که کمتر از این مقداری هست که نوشتید )! عده ای داد می زدند شاخص بورس حباب دارد !!!!

پس باید در دولت قبل شاخص به مراتب بالاتر میرفت !

جالب است که همانها که شاخص بورس را در 30-40 هزار حبابی می دانستند و وضعیت شرکتها به مراتب بهتر از الان بود حالا شاخص 70-80 هزاری را نه تنها حبابی نمی دانند ! بلکه می گویند هر روز بالاتر برود ! با اینکه وضعیت شرکتها به مراتب بدتر از سالهایی است که شاخص 30-40 هزار واحدی بوده !

فکر کنم خودتان هم قبول دارید که این استدلال حتی برای توجیه افزایش قیمتها هم پذیرفته نیست ! چه برسد به اینکه دلیل افزایش قیمت ها باشد !

در مورد p/e متوجه نشدم منظورتان چیست ؟ در حال حاضر با توجه به وضعیت نرخ بهره در بازار باید ماکزیمم این نسبت 6-6.5 باشد برای کل بازار !

تازه در این نسبت فقط وضعیت شرکتهای سود ده بازار منعکس می شود ! و شرکتهای زیانده با این نسبت قابل بررسی نیستند !

با اینحال این نسبت بسیار بالاست هنوز هم، حتی می بینید که عرضه اولیه ها هم در سقف قیمت و با نسبت p/e بالا انجام می شود !
          صحبت های شما خیلی الوده به سیاست و تعصب سیاسی است بنابر این ادامه بحث مفید فایده نیست . لازم به ذکر است بنده برای جنابعالی و سایر دوستان احترام قایلم ، هدفم در مباحث هم غنی شدن بحث ها و اگاهی است . و از زحمات بورسی جنابعالی هم تشکر می کنم امید وارم بر مبنای احساسات نظری نداده باشم .
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

صحبت های شما خیلی الوده به سیاست و تعصب سیاسی است بنابر این ادامه بحث مفید فایده نیست . لازم به ذکر است بنده برای جنابعالی و سایر دوستان احترام قایلم ، هدفم در مباحث هم غنی شدن بحث ها و اگاهی است . و از زحمات بورسی جنابعالی هم تشکر می کنم امید وارم بر مبنای احساسات نظری نداده باشم .
            جالبه که شما و دوستانی که مدام همه چی را گردن دولت قبل می اندازید ! صحبت هایتان آلوده به سیاست و تعصب سیاسی نیست !

اما صحبتهای من چون مخالف نظر شماست ! میشه آلوده به سیاست و تعصب سیاسی !

البته نتیجه بحث از جواب ندادن به سوال ساده ای که پرسیدم معلوم است !

من هم از شما ممنونم البته، هرچند که انتظارم از شما بیشتر است نسبت به دیگرانی که حتی تحمل شنیدن یک نظر مخالف را ندارند !

باز شما حاضری بشنوی ! و بدون اینکه پاسخی داشته باشی ! بازهم آنرا نپذیری ! به قول خودتان به دلیل همان تعصب سیاسی !

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

جالبه که شما و دوستانی که مدام همه چی را گردن دولت قبل می اندازید ! صحبت هایتان آلوده به سیاست و تعصب سیاسی نیست !

اما صحبتهای من چون مخالف نظر شماست ! میشه آلوده به سیاست و تعصب سیاسی !

البته نتیجه بحث از جواب ندادن به سوال ساده ای که پرسیدم معلوم است !

من هم از شما ممنونم البته، هرچند که انتظارم از شما بیشتر است نسبت به دیگرانی که حتی تحمل شنیدن یک نظر مخالف را ندارند !

باز شما حاضری بشنوی ! و بدون اینکه پاسخی داشته باشی ! بازهم آنرا نپذیری ! به قول خودتان به دلیل همان تعصب سیاسی !
              اگر اینجور باشد وای بر ما و وای بر ما
              می دانید چرچیل چه گفته :

اقتصاد ضعیف و فقر فقط و فقط دو دلیل دارد
              یا حاکمان احمقند
              یا احمق ها حاکمند
              خشک سالی و جنگ فقط بهانه اند....‌

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

از کجا میدونید من قبول نمیکنم !؟

شما لطف کنید دلیل خودتون رو بگید ! حالا یا من قبول می کنم یا نمیکنم یا رد می کنم یا تایید می کنیم ...
                مگه شما توی عمرتون یه حرف ، مخالف نظرتون رو قبول کردین که ما بگیم شاید این یکی رو قبول کنه؟!
                کلا مرغ شما یه پا داره.
                بنظر من ،منطق شما در برخورد با نظرات مخالف دو تاست "یا حرف من درسته یا حرف طرف مقابل درست نیست"
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/17, 19:38.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

اگر اینجور باشد وای بر ما و وای بر ما
                  می دانید چرچیل چه گفته :

اقتصاد ضعیف و فقر فقط و فقط دو دلیل دارد
                  یا حاکمان احمقند
                  یا احمق ها حاکمند
                  خشک سالی و جنگ فقط بهانه اند....‌
                  ممنون از توجهی که دارید ،

بحثی اگر هست برای اینه که همه به نتایج بهتر و درست تر برسیم.

بنده هیچ دلخوری از شما و دوستان دیگر ندارم علیرغم برخوردهای نادرست و ناصواب برخی کاربران

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    مگه شما توی عمرتون یه حرف ، مخالف نظرتون رو قبول کردین که ما بگیم شاید این یکی رو قبول کنه؟!
                    کلا مرغ شما یه پا داره.
                    بنظر من ،منطق شما در برخورد با نظرات مخالف دو تاست "یا حرف من درسته یا حرف شما درست نیست"
                    یه موقع هست بحث من و شما بر سر دیدگاه شخصی خودمون هست،

که نتیجه مشخصه قبلا بحث کردیم !

یه موقع هست بحث بر سر مسایل روزمره بازار هست که هر فردی سوای از دیدگاه سیاسی و اعتقادی و ... میتونه نظری داشته باشه

شما متاسفانه یکم این چیزها رو با هم قاطی میکنی !

فرض که دیدگاه من و شما با هم مخالف هست ، آیا این دلیل میشه از هم سوال نکنیم ؟ جواب سوال همدیگرو ندیم !؟ به همدیگه توهین کنیم !؟

من از شما پرسیدم دلیل شما برای بازده 50 درصدی سیمانی ها چیه ؟

اما شما رفتی به هاله نور ! و....

از جناب Abad پرسیدم وقتی قبول داری بنیادی شرکتها بدتر شده وضعیتشون آیا بازهم میگی قیمت سهام و شاخص باید بره بالا ؟

رفت سراغ اینکه تقصیر دولت قبله ! ضریب تکاثر و ...

در حالیکه صرفنظر از اینکه مسبب این وضعیت کی هست، دولت قبل یا فعلی یا اصلا نظام یا هر عامل دیگری ! سوال بی جواب موند !

اصلا عاملش دولت قبل ! الان که وضعیت بنیادی بدتر شده آیا بازهم باید در آتش افزایش قیمت سهام و شاخص دمید !؟؟؟

شاید برخی دوستان فکر می کنند من وقتی میگم بنیادی وضعیت خوب نیست دیگه باید خرید و فروش رو تعطیل کرد !

نه من منظورم این نیست ! اما اینکه وضعیت بنیادی رو فراموش کنیم و مدام از افزایش قیمت بگیم هم خودمون از واقعیت دور شدیم ! هم دیگران رو به گمراهی انداختیم !

بنده اگر سوالی میکنم یا نظری میدم قصدم برهم زدن پستهای شما یا تاپیک شما و ... این چیزها نیست !

امیدوارم اینو بپذیرید از من و اون عینکی که در مورد من زدید به چشمتون بردارید !

و با پستهای من فارغ از هرگونه تعصبات سیاسی و احمدی نژاد غیر احمدی نژاد برخورد کنید !

کما اینکه من پستهای همه کاربران مخصوصا اونهایی که نظری مخالف با من دارند رو میخونم !

و حتی برخی از نظراتشون رو هم قبول دارم ! طبیعی هم هست !

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

یه موقع هست بحث من و شما بر سر دیدگاه شخصی خودمون هست،

که نتیجه مشخصه قبلا بحث کردیم !

یه موقع هست بحث بر سر مسایل روزمره بازار هست که هر فردی سوای از دیدگاه سیاسی و اعتقادی و ... میتونه نظری داشته باشه

شما متاسفانه یکم این چیزها رو با هم قاطی میکنی !

فرض که دیدگاه من و شما با هم مخالف هست ، آیا این دلیل میشه از هم سوال نکنیم ؟ جواب سوال همدیگرو ندیم !؟ به همدیگه توهین کنیم !؟

من از شما پرسیدم دلیل شما برای بازده 50 درصدی سیمانی ها چیه ؟

اما شما رفتی به هاله نور ! و....

از جناب Abad پرسیدم وقتی قبول داری بنیادی شرکتها بدتر شده وضعیتشون آیا بازهم میگی قیمت سهام و شاخص باید بره بالا ؟

رفت سراغ اینکه تقصیر دولت قبله ! ضریب تکاثر و ...

در حالیکه صرفنظر از اینکه مسبب این وضعیت کی هست، دولت قبل یا فعلی یا اصلا نظام یا هر عامل دیگری ! سوال بی جواب موند !

اصلا عاملش دولت قبل ! الان که وضعیت بنیادی بدتر شده آیا بازهم باید در آتش افزایش قیمت سهام و شاخص دمید !؟؟؟

شاید برخی دوستان فکر می کنند من وقتی میگم بنیادی وضعیت خوب نیست دیگه باید خرید و فروش رو تعطیل کرد !

نه من منظورم این نیست ! اما اینکه وضعیت بنیادی رو فراموش کنیم و مدام از افزایش قیمت بگیم هم خودمون از واقعیت دور شدیم ! هم دیگران رو به گمراهی انداختیم !

بنده اگر سوالی میکنم یا نظری میدم قصدم برهم زدن پستهای شما یا تاپیک شما و ... این چیزها نیست !

امیدوارم اینو بپذیرید از من و اون عینکی که در مورد من زدید به چشمتون بردارید !

و با پستهای من فارغ از هرگونه تعصبات سیاسی و احمدی نژاد غیر احمدی نژاد برخورد کنید !

کما اینکه من پستهای همه کاربران مخصوصا اونهایی که نظری مخالف با من دارند رو میخونم !

و حتی برخی از نظراتشون رو هم قبول دارم ! طبیعی هم هست !
                      هر وقت شما تونستید اخبار بیطرفانه و منصفانه ای در تایپک اخبار درج کنید اون وقت من عینک بدبینی نسبت بشما رو کنار میذارم.
                      عملکرد شما در گذشته باعث این بدبینی شده،میخواهید تغییر بدید؟
                      بفرمایید در تایپک اخبار حداقل بمدت یه ماه اخبار درست و واقعی رو درج کنید نه فقط اخبار منفی از دولت فعلی و سیاه نمایی وضعیت موجود و تلقی اینکه تمامی مشکلات از این دولته و دولت قبلی عاری از اشتباه بوده.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

هنوز هیچی نشده،آپ گزارش داده تعدیل ندارم.فردا صف فروش نشه خوبه

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          هر وقت شما تونستید اخبار بیطرفانه و منصفانه ای در تایپک اخبار درج کنید اون وقت من عینک بدبینی نسبت بشما رو کنار میذارم.
                          عملکرد شما در گذشته باعث این بدبینی شده،میخواهید تغییر بدید؟
                          بفرمایید در تایپک اخبار حداقل بمدت یه ماه اخبار درست و واقعی رو درج کنید نه فقط اخبار منفی از دولت فعلی و سیاه نمایی وضعیت موجود و تلقی اینکه تمامی مشکلات از این دولته و دولت قبلی عاری از اشتباه بوده.
                          اخبار بی طرفانه و منصفانه یعنی چی؟

یعنی هر ماه خبر بزنیم ایرباس اومد ! بویینگ اومد !

ایرباس داره میاد ! بویینگ داره میاد !!

سوییفت باز شده !

....

هزاران هزار از این خبرها زدند و همه هم بی نتیجه بود ! خودتون هم بهتر از من میدونید اینو !

در ضمن بنده یک نفرم با سلایق و عقاید خودم، شما و دیگران هم بیایید اخبار متناسب با سلایق و نظرات خودتون درج کنید !

اونوقت هر کسی میخونه و برداشت خودش را خواهد داشت

در مورد تاپیک اخبار مشکل شما بیشتر از این حرفهاست ! معتقید منابع خبری که من ازشون خبر میزنم نامعتبر هستن !

در حالیکه اونا رسمی هستن و مجوز فعالیت دارن ! ولی چون با سلیقه شما جور نیستن میگید نامعتبرن !

من خودم بارها همین منابع خبری رو به دلیل اشباهات و نظراتی که داشتن نقد کردم و زیر سوال بردم ! طبیعی هم هست

بارها دوستان و همفکران شما اخباری زدن که با سلیقه و نظر من جور نبوده ! هیچ مخالفتی هم ندارم !

حق همه هست پست بزنن و خبر درج کنن از منابع مختلفی که وجود دارد داخلی و خارجی !

من تنها کسی هستم که زیر تمام پستهای خبری که گذاشتم تا الان لینکشو درج کردم !

اما شما عنوان کردید که من از منابع مجهول ! خبر درج میکنم !!!

من هیچوقت از شما و دیگران انتظار ندارم مطابق با نظر من پست درج کنید ! اینو نوعی خودخواهی میدونم !

اما شما توقع دارید من اخباری رو قرار بدم که مورد پسند و مطابق با سلیقه شما باشه !

در مورد بدبینی هم بدبینی شما به من بیشترش به نوع افکار و نگرش شما برمیگرده

متاسفانه شما نه تنها در مورد من بلکه با دیگران هم در مورد انتقاد یا پست مخالفی که بزنن در رابطه با نظرات شما خوب برخورد نمیکنید !

قبول کنید که در این زمینه ضعف هایی دارید !

قبلا هم گفتم اینو به شما ، شما به هر دلیلی با احمدی نژاد مشکل دارید یا خوشتون نمیاد ازش !

این بدبینی که به احمدی نژاد دارید رو به من ارتباط میدید ! که از لحاظ اخلاقی و روانشناسی هم رفتار درستی نیست !

بنده ممکنه رفتارها و سیاستهای روحانی رو قبول نداشته باشم، اما دلیل نمیشه به هرکسی که طرفدار روحانی هست بدبین باشم ! یا شخصیتش رو تحقیر کنم و زیر سوال ببرم !

وقتی با شما بحث و تبادل نظر میکنم با شما و شخصیت شما مواجهم نه روحانی یا هر کس دیگری !

شما هم وقتی با من بحث میکنی با شخصیت من مواجهی نه احمدی نژاد یا هر فرد دیگری که با اون مشکل داری !

خودم دوستان بسیار صمیمی دارم که در مسایل سیاسی دیدگاهی کاملا مخالف داریم ! اما هیچ وقت هم برخورد نامناسب و بدبینی و .... نداریم !

بنده علیرغم بدبینی که شما به من دارید نه بدبین هستم به شما، نه از مطالب شما حالم به هم میخوره ! ولو اینکه مخالف 100 درصد با نظر من باشه !

و امیدوارم شما هم بتونید اینگونه برخورد کنید با من و دیگران !

نظر

• farin
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 82

به یزدان که گر ما خرد داشتیم
                            کجا این سرانجام بد داشتیم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

خزامیا امروز صف خرید شه و تا پایان نگه داره،یعنی دیگه گاماس گاماس بالا خواهد رفت ولی صف نشه یه چند روزی این حوالی بازی خواهد کرد ولی افت زیاد نه .

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

با سلام
                                جناب اروم بورس فکری میکنید خودرو 365 رو رد می کنه به زودی ؟
                                خودرو 365 رو رد کنه میخرم
                                یا برسه به 310

نظر

در حال کار...
                                X