نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

سهام پدیده شاندیز آشغاله زیان میسازه همه سودش هم فروش دارایی بوده. هر سهمشو 14000 تومن میخرن خنده داره. بازار خوب شده اینا هم دارن سره مردم کلاه میزارن. ارزش بازار شده 7300 میلیارد. هر کی خریده قطعا بلد نبوده صورت مالی چیه

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

خوب دیگه طبق معمول یک آدم دوزاری به درد نخور توی تالار بورس بی ادبی کرد و منم جوابش رو دادم و مسدود شدم . ارزشش رو داشت. اگه به خودم فحش میدادن جواب نمیدادم ولی وقتی فحش ناموس میدن باید جواب بدم. البته اینا که جوجه هستن وجود میخواد جلو روم فحش بدن. متاسفانه تالاربورس جوریه که هر کسی یک آی دی میسازه میاد فحاشی میکنه. سطح سایتشون پایین اومده کمتر ادم سرشناس مطلب میزنه . اکثرا تو تلگرام هستن. چند روز پیش هم وحید کشمیری تو تالار بورس نوشته بود که سطح سایت خیلی پایین اومده و بچه بازی شده

همه این داستانها سره اینه که یک عده نقد کردن سهمشون بالا رفته بهشون فشار اومده یا یک عده سهام نخریدن چشم دیدن بورسی ها رو ندارن. هیچ کاری هم نمیتونن بکنن . این نقدینگی هست که همه چیو تعیین میکنه حالا صبح تا شب بر علیه بورس بنویسید
      یک سری هم مثل ایران اینترنشنال و بی بی سی و جوانمردی و ... از رشد بورس ناراحتن چون میدونن مسیر درست بورس هست. اتفاقا بهتر نظام هم فهمیده داره از بورس حمایت میکنه
      اونایی هم که نقد کردن بی سروصدا تو قیمتهای بالاتر وارد میشن /:.yead.:/
      من نون تحلیل و صبر خودم رو میخورم نه کانال زدم نه ادمین شدم نه رو کسی خالی کردم نه دروغی گفتم نه نوچه کسی شدم نه منت کشیدم من خودمم
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/09, 23:57.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

امروز میخوام صبا بفروشم دارا یکم بخرم. صبا بالای ناوشه . کاره دیگه ای هم ندارم. بازار صف خرید بشه صف فروش بشه فقط تماشاچی هستم.

بعد از 7 سال دیگه توی تالار بورس فعالیت نخواهم کرد. بورکس هم همین بلا سرش اومد. نادرعلی و اعرابی و.. رفتن چند تا آدم دره پیت توش موندن آخرم به فنا رفت

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          امروز میخوام صبا بفروشم دارا یکم بخرم. صبا بالای ناوشه . کاره دیگه ای هم ندارم. بازار صف خرید بشه صف فروش بشه فقط تماشاچی هستم.

بعد از 7 سال دیگه توی تالار بورس فعالیت نخواهم کرد. بورکس هم همین بلا سرش اومد. نادرعلی و اعرابی و.. رفتن چند تا آدم دره پیت توش موندن آخرم به فنا رفت
          نوشته های دلسوزانه و مخلصانه شما را جناب نجیمی را در این سایت دوست داریم و قدر دان شما هستیم
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

مخلصیم جناب سرمایه گذار
            ---------------
            خرید شپدیس خیلی جالبه یک حقوقی داره تو صف میخره و فروشنده ای هم نیست ! سهم قفله
            پارسان هم قفله. فعلا وغدیر فرصت ورود داده. من که نقدینگی ندارم فقط دارم تماشا میکنم

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

گشان 9 ماهه 1000 تومن ساخته حاشیه سودشم خوبه منتها صورت مالیش پر از دادگاه و دعوی هست

گشتم لابه لای ضمایم صورت مالیش پیدا کردم. البته بازم به نظرم ارزنده نیست و مثل همیشه دنباله رو صف خرید و فروش نیستم.
              -----------
              دلار 16600 سهام دلاری میفروشید برید لگن سازی بخرید ؟
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/10, 11:11.

نظر

• ali_nostro
                ستاره‌دار (34)
                • Feb 2017
                • 863

در اصل توسط djdream پست شده است View Post

بنده هم شما رو دنبال میکنم..تشکر از نوشته های خوبتون.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

اجاره خونه 30 درصد گرون شده. لوازم خونگی و موبایل هم رکورد زده. سکه رو تو بورس کالا سقف گذاشتن. ماشین رو که نگو. همونطور که قبلا هم گفتم آخر امسال دوباره شورش های سراسری در پیش داریم. متاسفانه نظام قوانین مالیاتی رو اجرا نمیکنه و دلال ها اقتصاد رو در دست دارن. وقتی که طیب نیا دلار رو ثابت نگهداشت و سود 30 درصدی به اخزا و سخاب و 25 درصدی به سپرده بانکی میداد و نقدینگی چند ماه قبل به بیش از دو میلیون میلیارد رسید و الان هر روز حدود 1500 میلیارد تومن سود میدن باید فکر اینجاش رو میکرد. نه اینکه 5 سال از 92 تا 97 بورس رو به امون خدا ول نمیکرد. همین الان ببینید هنوز در مقابل تجدید ارزیابی دارایی شرکتهای بورسی مقاومت میکنن شرکتهایی که تحت کنترل نظام هست مثل همین غدیر.
                  امروز یکم شپدیس میخرم
                  در مورد گشان با توجه به سابقه بد شرکت به نظرم صورتهای مالی قابل اتکا نیست مثل آکنتور.
                  ظاهرا تنها چیزی که اهمیت نداره سود سازی شرکت هست.
                  دماوند قیمت سهمش 7550 تومنه امسال 110 تا 130 تومن میسازه. سهم هم مثبت معامله میشه بعد شپدیس 6400 تومنه با 750 تومن سود دلاری با حاشیه سود 50 درصدی منفی معامله میشه.
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/11, 08:14.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

کارگزار از تالار معاملات زنگ زده میگه غدیر چرا 60 میل صف فروشه انگار من بازار گردان سهمم /.:blinksmiley.:/
                    وقتی بکام 11 هزار تومنی با 40 تومن سود صف فروش میشه غدیر 1050 با 70-80 تومن سود باید صف فروش بشه ! ولی خپارس 710 تومنی با 100 تومن زیان مثبت باشه. دیوونه خونست

احتمالا صف خریدش بخاطر گزارش افتضاحش هست

برنامه من برای 30 سال آتی اینه. خرید سهام بنیادی با سود مجمع سهم. ایجاد بهره مرکب. با همین بهره مرکب دست خالی تا اینجا رسیدم. اینقدر صف خرید و فروش دیدیم. خیلی زود سود مجمع سالانه ام میره بالای میلیارد. نیازی هم نیست بشینیم نگاه کنم به تابلو معاملات که یک آدم شاسکول میره شمواد 10 هزار تومنی میخره یا غدیر 1000 تومنی رو تو صف فروش میفروشه. امسالم در سن 38-39 سالگی خودم رو باز نشست میکنم.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/11, 08:52.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

همتی:
                      نرخ سود بین بانکی به ۱۲ کاهش یافته است
                      سهم بازار سرمایه در تامین مالی باید به حدود ۵۰ درصد برسد
                      همه به این نتیجه رسیده‌اند که بازار سرمایه جای خوبی برای سرمایه‌گذاری است
                      دلار ۱۶۶۵۰
                      به نظرم بازار پایین خاصی نداره و منفی ها خریدنی هست

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

قیمت مسکن و خودرو که اعلامش ممنوع شده.
                        صندوق های طلا هم مثل نماد طلا 50 درصد بالای ناوش هست ! حباب محض
                        اونوقت طرف سهم دلاری با 70-80 تومن سود مثل غدیر رو تو هزار تومن میره تو صف فروش. خدایی 1000 تومن پوله تو این گرونی؟
                        جالبه نوشته تو صرافي هاي مشهد سكه طلا پيدا نميشه. عجب وضع خر تو خريه براي همين ميگم آخر سال مملكت هرج و مرج ميشه
                        يكم بورس شل ميشه همه بازارها به هم ميخوره. بورسي كه روزانه ده هزار ميليارد تومن ورودي داشت اگر نداشته باشه اين پولها تو هر بازاري بره تعادل رو به هم ميزنه.
                        همين اعلام نشدن نرخ ها خودشون باعث ركود ميشه. يا مثلا همين كه قيمت مسكن بالا ميره چون قدرت خريد كمتر ميشه اين صنعت رو كه اشتغال زايي بالايي داره ميبره تو ركود و همين ركود باعث بيكاري و نارضايتي ميشه.
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 00:59.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

بجاي مقاومت كردن در وضع قوانين مالياتي در حوزه مسكن. اخذ مالياتها از درامد و جلوگيري از فرار مالياتي . حذف دلالي . خصوصي سازي واقعي. ايجاد رابطه اقتصادي با دنيا. جذاب كردن بورس با اجباري كردن تجديد ارزيابي و ايجاد مشوق و تك رقمي كردن سود بانكي و ...
                          اگر اين كارها انجام نشه حوادث به مراتب سخت از دي 98 در انتظار هست.
                          دولت روحاني واقعا گند زد . قبلش هم مموتي . معلوم نيست اين همه درامد نفت و منابع معدني كجا خرج شده. نفت بالاي 100 دلار بدون تحريم در حجم بالا فروختن.
                          نرخ دلار هميشه رو به بالا بوده الانم فنرش فشرده و با آزاد شدنش بايد منتظر تبعاتش بود.
                          بازار سهام در كوتاه مدت اصلاح داره ولي به واسطه تورم عقب ماندگي رو جبران ميكنه. توصيه من اين هست كه سهم هاي بنيادي رو كسي با ضرر نفروشه.

الان داشتم سفارس رو نگاه ميكردم انگار خيلي بالاتر از ناوش دار معامله ميشه . 9 ماهه 9 تومن ساخته . شركت زير مجموعه اش مثل سغرب كلا 20 درصد سودش زياد شده يا سخوز 44 درصد . پارسال 26 تومن ساخته امسال خودش رو بكشه 30-40 تومن بسازه بعد قيمتش 2200 تومنه !

ملاك قيمت گذاري سهام چي هست واقعا . دارايي هاش يا سودش يا بازيگرهاش ؟ اينجوري كه من دارم مي بينم انگار فقط بازيگر مهمه. بانك بملت 80 تومني رو بازارگردانش نميخريد يا حقوقي ها. يادمه مدبران اومد چند درصدش رو جمع كرد. الان كه ميخوان etf بفروشن ميزنن زيرش. البته درسته گزارشش خوب بوده ولي 80 تومن كجا 2000 تومن كجا

سيمان سبزوار شده 6600 تومن يك زمان نه چندان دور 100 تومن بود. 6 ماهه 29 تومن ساخته سالش ميشه 58 تومن. پي به اي 114
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 02:00.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

یدونه ماشین لگن با تکنولوژی 30 سال پیش میخوان به چند برابر قیمت به مردم بدن چه بساطی راه انداختن . هر روز یک داستانی هست

فرآیند قرعه‌کشی با حضور مراجع نظارتی در شرکت‌های خودروسازی انجام می‌شود
                            /.:biggrinsmiley.:/ عجب خر تو خریه

تحویل خودرو با بخت‌آزمایی

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-62/3653398-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%DA%86%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF
                            %D8%A7%D8%B1%D8%AF

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 06:29.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

بجهرم 9 ماهه 24 ریال سود ساخت و در قیمت 733 تومن معامله میشه . پی به ای 244 ! با صف خرید

شپدیس پی به ای 8 رو نمیخرن میرن پی به ای 200 میخرن
                              -------
                              حمایت سران نظام از بورس

اظهارات مهم وزیر کشور درباره بازار بورس

------

بانک دی 6 ماهه 348 تومن زیان ساخته . قیمت سهم 1250 تومن همراه با صف خرید
                              باید بگردیم دنبال هر سهمی بیشتر زیان میسازه اون رو بخریم

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 07:28.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

بمپنا 6 ماهه 94 تومن ساخته. ماکزیمم 190 تومن بسازه که نمیسازه. قیمت سهم 13500 تومن. پی به ای 71 !

همه داستان سره اینه که سهامدارهای عمده برای فروش سهمام بنجلشون اول وقت براش صف میزارن ولی سهم های بنیادی مثل وغدیر سهامدار عمده نه تنها صف نمیزاره بلکه بصورت آبشاری سهم میفروشن بعدم براش صف فروش میزارن پایین تر جمع کنن
                                ---------------

چرا باید خساپا بخریم چون روند زیان سازی تصاعدی داره
                                ----
                                بانک دی الان 55 میلیون صف خریده . غدیرم 130 میلیون صف فروشه. پیدا کن پرتقال فروش رو
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 07:44.

نظر

در حال کار...
                                X