نجيمي

Collapse
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • ۱۳۸۹ دی
    • 4925

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    جالبه سازمان مکرر میگه اوردرهای زیر 500 هزار تومن ممنوع هست. ما حقیقی ها که نمیتونیم بزاریم پس کی این اوردرها رو میزاره کی اول وقت صف فروش میزاره.
    دیگه وقتش هست مردم و سهامدارها اگه می بینن کسی داره حقشون رو میخوره خودشون برن با اسلحه حقشون رو بگیرن. تویی که میری خودکشی میکنی قبلش برو چند تا ازین مدیرها و مسئول ها رو بفرست اون دنیا . دیگه وقتش هست قانون و برخورد مسالمت آمیز رو بزاریم کنار
    -------------

هشدار نسبت به پیش‌فروش آپارتمان‌هایی که وجود خارجی ندارد -

من با گفته شما کاملا موافق هستم بجای خودکشی دزدان را بکشن ولی الان یک مشته دزد توی همین سایت میایند میگویند داری دیگران تشویق به کشتار میکنی ومجرم هستی ولی نمیگویند ان دزد جان ومال مردم مجرم است

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • ۱۳۹۷ اسفند
      • 1642

نه راست میگید همین جوری پیش برید تا این سایت رو هم به فنا بدید. خودتون که تا حالا چیزی نساختید فقط ویران کردید. مخصوصا ویران کردن زحمات دیگران که دیگه خیلی بهتون مزه میده.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • ۱۳۹۲ آبان
        • 4001

دلار نیما و آزاد و سنا خیلی نزدیک به هم شده در صورت پیروزی بایدن دلار تک نرخی میشه به نظرم .

طلا منفی 5

هشدار نسبت به عواقب پرداخت یارانه جدید به ۶۰ میلیون نفر - خبرآنلاین

استاد دانشگاه تربیت مدرس: اجرای طرح‌های تورم‌زا مشکلات را افزایش می‌دهد

بازار رو دو تا موضوع داره اذیت میکنه یکی انتخابات امریکا یکی هم شستا هست که بسته هست. بحث افزایش سود بانکی هم منتفی شد

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/31, 13:44.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • ۱۳۹۲ آبان
          • 4001

کاشی سعدی یکروزه 50 درصد منفی خورده /.:blinksmiley.:/ 60 درصد اصلاح کرده . سهم بی بنیاد عاقبتش اینه

بپیوند آشغال که نصف سودش غیر عملیاتیه رو چه جوری میخرن
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/31, 14:18.

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • ۱۳۸۹ بهمن
            • 2440

باطل شد
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • ۱۳۹۲ آبان
              • 4001

لپارس 50 درصد منفی
              علی . الف شدیدا خودرو رفته تو پاچش . دولت سرش گول مالید

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • ۱۳۹۲ آبان
                • 4001

منظورم انصاری بود.
                جالبه دلار کاغذی از دلار نیما و سنا و ملی ارزونتر شده. اینقدر میگن قیمت دلار واقعی نیست همه چیو بردن تو رکود. یکی نیست بگه اخه این همه تحریم چجوری رفع بشه یا این حجم نقدینگی و خروج سرمایه رو چیکارش کنیم
                فرض بایدن بشه و تا ۴ سال بعد یک برجام نیم بندی هم ببندن دوباره یک جمهوری خواه میاد همرو تحریم میکنه
                اداره سهام شپدیس میگفت این سهم نسبت به بازار کمتر اصلاح کرده معلومه اینقدر خریدم دهنم صاف شده
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/31, 19:14.

نظر

• بامبو
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۳ بهمن
                  • 467

منظورم انصاری بود.
                  جالبه دلار کاغذی از دلار نیما و سنا و ملی ارزونتر شده. اینقدر میگن قیمت دلار واقعی نیست همه چیو بردن تو رکود. یکی نیست بگه اخه این همه تحریم چجوری رفع بشه یا این حجم نقدینگی و خروج سرمایه رو چیکارش کنیم
                  فرض بایدن بشه و تا ۴ سال بعد یک برجام نیم بندی هم ببندن دوباره یک جمهوری خواه میاد همرو تحریم میکنه
                  اداره سهام شپدیس میگفت این سهم نسبت به بازار کمتر اصلاح کرده معلومه اینقدر خریدم دهنم صاف شده
                  همون علی انصاری بانک آینده و بازار مبل و ایران مال؟

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • ۱۳۹۲ آبان
                    • 4001

دریافت مالیات سالانه از املاک مسکونی یکی از اهرم‌های قوی و متداول مالیاتی برای تنظیم بازار مسکن در کشورهای پیشرفته دنیاست که یک نمونه موفق استفاده از آن را در آمریکا می‌توان مشاهده کرد. در واقع در این کشورها مالیات سالانه املاک مسکونی ستون مالیات‌های بخش مسکن برای ثبات بخشی به قیمت واحدهای مسکونی با اهرم مالیاتی و جلوگیری از آشفتگی قیمتی در بازار مسکن در نتیجه فعالیت غیرمعمول و هیجانی تقاضای غیرمصرفی در بازار ملک است.

مالیات مغفول در بازار مسکن

این ترتیب نرخ مالیات‌های سالانه املاک مسکونی در ایالت‌های مختلف متفاوت است.در برخی از شهرها وایالت‌های آمریکا این نرخ بعضا تا ۵/ ۱‌درصد از ارزش روز یک واحد مسکونی است.

اگه بخوایم توی ایران اجرایی کنیم مثلا مالیات 1 درصدی رو در نظر بگیریم. 100 متر خونه تو مناطق متوسط تهران میشه 4 میلیارد تومن 1 درصدش میشه 40 میلیون تومن. عدد کمی نیست. اگه یک کارمند مجموع حقوق و رشوه هایی که میگیره رو 10 میلیون تومن در نظر بگیریم میشه یک سوم حقوقش.

این در حالی است که در این کشور (آمریکا) مالیات بر عایدی سرمایه هم پرداخت می‌شود و در صورتی که اشخاص پس از فروش ملک خود واحد دیگری خریداری نکنند هم مشمول پرداخت ۳۰ درصد مابه التفاوت بهای زمان خرید و فروش ملک به‌عنوان مالیات می‌شوند. در آمریکا علاوه بر مالیات سالانه و مالیات بر عایدی دارایی ملکی همچنین مالیات خانه‌های لوکس نیز دریافت می‌شود.

بیخود نیست امریکاظرف 200 سال میشه ابرقدرت.

انگین قیمت آپارتمان‌های شمال‌شهر با متراژ ۱۰۰ مترمربع نیز هم‌اکنون ۵ میلیارد تومان است. در چنین شرایطی کف قیمتی واحدهای مسکونی مشمول پرداخت مالیات سالانه املاک ۵/ ۷ میلیارد تومان تعیین شده است. کارشناسان معتقدند کف قیمتی تعیین شده برای واحدهای مسکونی مشمول مالیات سالانه املاک با میانگین قیمت مسکن سازگاری ندارد. در واقع در خوشبینانه‌ترین حالت بخش زیادی از آپارتمان‌های مسکونی واقع در ۲۰ منطقه تهران از پرداخت مالیات سالانه املاک معاف می‌شوند. این در شرایطی است که عمده تقاضای غیرمصرفی که طی دو سال اخیر در بازار مسکن مانوردهی کرده و منجر به اثرگذاری بر سطح قیمت‌ها و کاهش قدرت خرید متقاضیان مصرفی شده‌اند، در مناطق غیر شمالی تهران و مناطق مصرفی حضور داشته‌اند.

قانونی می نویسن که از همون اول کشک هست و شکست خورده . کشور مافیا
                    --------
                    آیا بایدن باعث کاهش قیمت میشود ؟ در کوتاه مدت بله بخاطر جو روانی ولی در بلند مدت نه بخاطر دلایل بنیادی.
                    اقتصاد ما اینقدر نقاط ضعف داره که دلار همیشه توی اون صعودی هست
                    دولت ما چند میلیون حقوقی بگیر دولتی و خصولتی داره. اینا وقتی کار میکنن حقوق میخوان وقتی بازنشست میشن حقوق میخوان وقتی فوت میکنن زن و بچشون حقوق میخوان. بازدهی هم هیچی. یک سیستم فشلی هست که توش رقابت نیست مثل صدا و سیما یا خودروسازی و... شما چه کار بکنی چه کار نکنی سره برج حقوق میگیری. انگیزه بهره وری توش نیست. هر چقدر بیشتر زحمت بکشی تا پارتی نداشته باشی پیشرفت نمیکنی پس هر کسی که بیشتر کار کنه از کیسه اش رفته

توی خیابون قدم میزنی پر از موسسات و بانکهای دولتی خصوصی مجاز غیر مجازی هست که نقدینگی رو از دست مردم جمع میکنن میبرن به سمت دلالی. اگرم پول مردم رو نابود و اختلاص کنن بانک مرکزی با چاپ پول بدهیشون رو صاف میکنه. این موسسات و بانکها همگی به نهادها و اشخاص قدرت مند متصل هستند

چرا مسکن با پی به ای 50 جذابیت داره ولی سهام با پی به ای 3 نداره ؟ دلیلش واضح است در بخش مسکن لابی قدرمتند هست این لابی نهادهای خود نظام و اشخاص راس اون هست و اجازه وضع قانونی بر علیه منافعش رو نمیده ولی در حوزه بورس هر روز یک قانون ضد بورس و اقتصاد و تولید وضع میشه. یعنی حقوق مالکیت و منافع افراد در بورس زیر پا گذاشته میشه ولی در ملک نه. چرا توی بورس سهم بسته میشه مثل شلیا یا شستا. یعنی شما مالک مال خودتون بطور کامل نیستید. هیچ کس هم پاسخگو نیست. دوست دارم سهمو ببندم
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/01, 07:46.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • ۱۳۹۲ آبان
                      • 4001

دکتر محمود رضا خواجه نصیری کارشناسی ارشد مهندسی مالی و دکترای مهندسی مالی دارد. ایشان مدیرعامل شرکت تامین سرمایه تمدن و نایب رئیس هیات مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران است

محرمانه‌های محمود رضا خواجه نصیری [شرکت‌ها+شرکا+بورس]

طرف در سمت دولتی هست که دسترسی به اطلاعات محرمانه داره بعد توی یکی از بزرگترین صندوق های بورس هم همه کاره هست. توقع داریم خودش به خودش تذکر بده ! آیا ایران کشور مافیا نیست ؟

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • ۱۳۹۲ آبان
                        • 4001

گزارش فاسمین خوب بود ولی پی به ای هنوز بالاست 10.5
                        سهم های رانتی هم میگن من نه میخرم نه معرفی میکنم اگر چه میرن بالا
                        -------

حدود 15 سال پیش بود آقای مصباحی مقدم که همه میشناسن فامیل یکی از دوستان توی یکی از مدارس خ کارگر شمالی دفتر ملاقات مردمی داشت من رفتم گفتم پول لازمم ماشین بخرم واقعا هم اون موقع وضعم خراب بود دو تا ازین زنای چادر هم اونجا بودن خلاصه موافقت کرد برم وام بگیرم یک نامه داد گفت برو بانک ملی مرکزی ثبتش کن تو فردوسی رفتیم قرار شد خبر بدن برم شعبه وام بگیرم خلاصه یکبارم رفتم شعبه و چند ماه گذشت خبری نشد پیگیری کردم گفتن برو بابا دلت خوشه ازین نامه ها زیاد میاد. من یک پارتی پیدا کردم تو بانک ملی رفتم اونجا گفت چه وامی میخوای گفتم خودرو گفت برو کپی شناسنامه رو بده اونجا یدونه ضامنم بعدا بیار. خلاصه به همین راحتی به من وام داد.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • ۱۳۹۲ آبان
                          • 4001

دلار نیما 271,141 که نسبت به دیروز افزایش داشت.

اکثریت نه نمیدونن برای چی میخرن نه برای چی میفروشن
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/01, 09:23.

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • ۱۳۹۳ بهمن
                            • 467

حذف سفارش خرید یا فروش درزمان معاملات یعنی بعد از پیش گشایش هم ممنوعه یا این قانون فقط مختصه پیش گشایشه؟

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • ۱۳۹۹ شهریور
                              • 2134

حدود 15 سال پیش بود آقای مصباحی مقدم که همه میشناسن فامیل یکی از دوستان توی یکی از مدارس خ کارگر شمالی دفتر ملاقات مردمی داشت من رفتم گفتم پول لازمم ماشین بخرم واقعا هم اون موقع وضعم خراب بود دو تا ازین زنای چادر هم اونجا بودن خلاصه موافقت کرد برم وام بگیرم یک نامه داد گفت برو بانک ملی مرکزی ثبتش کن تو فردوسی رفتیم قرار شد خبر بدن برم شعبه وام بگیرم خلاصه یکبارم رفتم شعبه و چند ماه گذشت خبری نشد پیگیری کردم گفتن برو بابا دلت خوشه ازین نامه ها زیاد میاد.

من یک پارتی پیدا کردم تو بانک ملی رفتم اونجا گفت چه وامی میخوای گفتم خودرو گفت برو کپی شناسنامه رو بده اونجا یدونه ضامنم بعدا بیار. خلاصه به همین راحتی به من وام داد.
                              داستان تا اونجاش که میگه "برو بابا دلت خوشه" شبیه داستان منه...

ولی من دیگه نتونستم پارتی پیدا کنم،
                              حاضر بودم پول بدم پارتی بخرم ولی از ما نمیگرفتند،
                              همون رشوه رو هم فقط از خودیها میگیرند،
                              لامصب تو این مملکت برای رشوه دادن هم باید پارتی داشته باشی !!!

حکایتی بود که میگفت طرف توی اتوبوس بین شهری نیاز به دستشویی فوری داره ولی راننده قبول نمیکنه متوقف بشه...
                              یکی از مسافرها که آشنای هردو طرف بوده به راننده میگه این رفیق منه ، بزار بره دستشویی...
                              می‌گفت مملکتی که برای ری... هم باید پارتی داشته باشی، فقط خوبه بری... توش.

البته با عرض معذرت که آخرش بی ادبی شد.
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • ۱۳۹۲ آبان
                                • 4001

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                                حذف سفارش خرید یا فروش درزمان معاملات یعنی بعد از پیش گشایش هم ممنوعه یا این قانون فقط مختصه پیش گشایشه؟
                                انواع و اقسام اوردر گذاری قبل و بعد از ساعت ۹ تخلفه . یکجا خوندم پیداش نکردم نمیدونم بورس نیوز بود کجا بود
                                مثلا زیاد بزاری بد بزاری کم بزاری

نظر

در حال کار...