نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 4000

پاسخ : نجيمي

در بهترین حالت برگشت امریکا به برجام و رفع مقداری از تحریم ها اتفاق میوفته که به نظر من بعیده چون بایدن هم دست گذاشته روی موضوع موشکی ایران حالا به فرض که توافقی هم بشه با توجه به سن و سال بایدن ۴ سال بعد یک جمهوری خواه میاد میزنه زیر میز /:.yead.:/
    ضمن اینکه من عمده سرمایم توی بورسه حتی نوسانگیری هم کم انجام میدم .
    همه میدونن مقصر وضع فعلی کیه منتها تخمش رو ندارن حرف بزنن گیر میدن به امثال من که اصلا برای من مهم نیست من کار خودم رو میکنم.

تحریم ها بشدت تو در تو شده و تروریستی که لغوش به این راحتی نیست. ضمن اینکه دلار زیر ۲۰ تومن شدیدا تقاضا برای فرار سرمایه ایجاد میکنه. الان قیمت خیلی سهم ها کمتر از زمانی شده که دلار ۲۰ تومن بوده
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/05, 11:08.

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

کله پدر همه ترکی ها حالا اپارتمانشون رو بکنند تو پاچه افاقنه و اعراقی ها

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

با توجه به ریزش سنگین اخیر شاخص وسنگینتر بیشترسهام دلاری وغیردلاری ازشنبه وباتوجه به ریزش بازارهای موازی پولهای پارک شده وحاصل از فروش ارز وسکه راهی بجز بانک وبورس ندارند
        فهمیدن این مطلب خیلی ساده هست

نظر

• mossafer
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 86

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          در بهترین حالت برگشت امریکا به برجام و رفع مقداری از تحریم ها اتفاق میوفته که به نظر من بعیده چون بایدن هم دست گذاشته روی موضوع موشکی ایران حالا به فرض که توافقی هم بشه با توجه به سن و سال بایدن ۴ سال بعد یک جمهوری خواه میاد میزنه زیر میز /:.yead.:/
          ضمن اینکه من عمده سرمایم توی بورسه حتی نوسانگیری هم کم انجام میدم .
          همه میدونن مقصر وضع فعلی کیه منتها تخمش رو ندارن حرف بزنن گیر میدن به امثال من که اصلا برای من مهم نیست من کار خودم رو میکنم.

تحریم ها بشدت تو در تو شده و تروریستی که لغوش به این راحتی نیست. ضمن اینکه دلار زیر ۲۰ تومن شدیدا تقاضا برای فرار سرمایه ایجاد میکنه. الان قیمت خیلی سهم ها کمتر از زمانی شده که دلار ۲۰ تومن بوده
          دلار بشه ۲۰ تومن خیلی از شرکت ها بخصوص سهام دلاری از همینجا قیمتشون یک پنجم میشه. فراموش نکنیم این پی به ای که سهم ها گرفتن با فرض دلار ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومانی بوده. اصلا دلار همین قیمت ۲۹ تومن‌ هم بمونه بازم بورس سقوط میکنه چون پیش فرض بازار رشد حداقل ۱۰۰ درصدی سالانه برای دلار بوده.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 4000

:-@
            دلار نیما دیروز 269,375
            رونمایی از تیربار موشکی سپاه دیروز انجام شد
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/05, 13:10.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط ریچارد پست شده است
              دقیقا.
              این دو پست آخر mossafer و forbes حقیقت مطلب را گفت.
              امثال این نجیمی دلال صفت بلای جامعه و اقتصاد ایران هستند .
              وقتی پولدارهایی مانند نجیمی یا سکه پرست هایی مانند حسنی برای دو قران سود حاضرند کشور دچار قحطی شود تو خود بخوان حدیث مجمل .
              شاید بتوان گفت اقتصاد ایران آزادترین و بی بند و بار ترین اقتصاد در جهان است که چنین افرادی بدون محدودیت در حال بازی با آن هستند و کسی یقه آنها را نمی گیرد.
              خدا نکنه روزی من شبیه نجیمی بشم.

طلا ابزار حفط ارزشه. گرون بشه یعنی همه چی گرون شده ارزون بشه یعنی همه چی ارزون شده. جای نگرانی نداره. از نظر اخلاقی و شرعی هم مذموم نیست که اگه بود مهریه خانوم ها رو با سکه طلا مقرر نمیکردن.

سهام باز ها و سفته بازهایی امثال نجیمی رو با ما مقایسه نکنید اجحاف هست در حق ما. امثال اینا حاضرن با تانک از روی بقیه رد شن که خودشون دو زار سود کنن. بقیه ملت از گشنگی بمیرن اینا لذت هم میبرن.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4000

طبق شنیده ها دلار در لایحه بودجه ۲۵ تومن دیده شده که دلار آزاد قاعدتا کمی بالاتر باید معامله بشه حدود ۲۷_۲۸ تومن

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 4000

کانالهای تلگرامی تا شنبه صبح دلار رو تا 4200 و سکه رو دو میلیون پایین میارن.
                  هر قصد خرید داره عجله نکنه.

نظر

• Deutschland
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 838

فکر میکنی چند میتونیم بخریم از مردم؟ بریم ونکوور ویلا بخریم؟

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 4000

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                      فکر میکنی چند میتونیم بخریم از مردم؟ بریم ونکوور ویلا بخریم؟
                      نميدونم خيليا همين فكرو دارن

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 4000

?مشاور رئیس‌جمهور آمریکا: ترامپ در صورت شکست خود را برای انتخابات ۲۰۲۴ آماده می‌کند

▫️سی‌ان‌ان به نقل از مشاور رئیس‌جمهور آمریکا گزارش داد: ترامپ اگر در این انتخابات شکست بخورد، خود را برای رقابت در انتخابات سال ۲۰۲۴ آماده خواهد کرد/ باشگاه خبرنگاران جوان

چی گفتم

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

تا بخواد بیدن کاری بکند باز ترومپ می اید.....
                          خیلی خر تو خر شد

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

کل انتخابات رو بسپرن به روحانی یک خبر خوش بده به نامزد آمریکا معلوم بشه کی میاد دیگه آنقدر مردم رو سر کار نذارن
                            روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• mossafer
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 86

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                              ?مشاور رئیس‌جمهور آمریکا: ترامپ در صورت شکست خود را برای انتخابات ۲۰۲۴ آماده می‌کند

▫️سی‌ان‌ان به نقل از مشاور رئیس‌جمهور آمریکا گزارش داد: ترامپ اگر در این انتخابات شکست بخورد، خود را برای رقابت در انتخابات سال ۲۰۲۴ آماده خواهد کرد/ باشگاه خبرنگاران جوان

چی گفتم
                              حزب جمهوری خواه مگه دیوانه باشه دفعه ی بعد ترامپ ‌رو به عنوان نماینده معرفی کنه. ترامپی که حتی با وجود ۴ سال ریاست جمهوری و در اختیار داشتن این همه امکانات و رسانه نتونست یه پیرمرد خواب آلود و آلزایمری رو شکست بده. فراموش نکنیم که در سیستم انتخابات آمریکا اول انتخابات‌ درون حزبی برگزار میشه. در همون انتخابات درون حزبی حذفش میکنن که دوباره باعث آبروریزی حزب نشه. ضمن اینکه خودش گفته اگه ببازه کلا از کشور خواهد رفت. چهار سال دیگه یا همین بایدن دوباره میاد یا اگه زیادی پیر شده باشه اوباما جاش کاندیدا میشه و رییس جمهور میشه. پس حتی ممکنه ۱۲ سال دولت دست دموکرات ها باشه.
                              آخرین ویرایش توسط mossafer؛ 2020/11/06, 07:17.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 4000

انتخاب بایدن سایه جنگ رو از سر ایران بر میداره. ترامپ گفته بود بعد یکماه از انتخاب مجددم ایران مذاکره میکنه فکر میکنم دنبال جنگ بوده. فعلا که هنوز بایدن قطعی نشده
                                الان شرکتهای صادر کننده بابت دور زدن تحریمها بخشی از سودشون رو از دست میدن مثلا شپدیس بجای فروش ۲۶۰ دلاری ۲۱۰ دلار میفروشه یا توی فولاد بابت الکترود کلی مشکل دارن. یا توی بخش واردات آلومینا برای الومینیوم مشکل واردات دارن و..
                                در هر صورت جهش دلار بیشتر دلیل داخلی داشته و طبق نمودار اقای ایمانی راد بعد چند ماه قیمت دلار سقف قبلی رو هم رد میکنه. فعلا جو روانی باعث کاهش دلار مسشه ولی به نظرم بانک مرکزی دخالت میکنه و باعث تعادل میشه
                                همونطور که بالا رفتن یکدفه دلار روی اقتصاد تاثیر منفی داره کاهش اون هم تاثیر منفی و رکود شدید داره. باید دید دلار نیما چتد میشه و دلار در بودجه چند دیده میشه.
                                قیمت خیلی از سهم ها با دلار زیر ۲۰ تومن رسیده.
                                بازیگر اصلی دلار بانک مرکزی و شرکتهای صادر کننده هستن.
                                تحریم ها بشدت تو در تو شدن که با گره خوردن به تروریسم به سادگی رفع نمیشن. در داخل هم خرداد ۱۴۰۰ بدون شک جناح تند رو پیروز میشه.
                                اینکه ایران از موضع موشک ها و اسراییل کوتاه بیاد بسیار بعید هست . ما یکبار نرمش قهرمانانه کردیم و سیمان ریختیم ولی نتیجه اش چی شد.
                                بجای تصمیمات احساسی باید واقع بین بود. باید به حجم نقدینگی و فساد و مافیا و چسبندگی قیمتها هم نگاه کرد. به نظر من دلار زیر ۲۰ تومن خیلی بعید هست چون باعث فرار سرمایه میشه
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/06, 11:46.

نظر

در حال کار...
                                X