نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بامبو
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 467

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    انواع و اقسام اوردر گذاری قبل و بعد از ساعت ۹ تخلفه . یکجا خوندم پیداش نکردم نمیدونم بورس نیوز بود کجا بود
    مثلا زیاد بزاری بد بزاری کم بزاری
    یه سفارش یدونه ای داریم یکی هم همون مبلغ 500 هزارتومنی

مابقی سفارشات میلیونیه
    حالا من نوعی می خوام برای خرید یه سهمی سفارش خرید بزنم فروش بیشتر فروشنده رو میبینم یا تحلیلم غلط ازآب درمیاد پشیمون میشم منم سفارش خریدمو کنسل کنم تخلف محسوب میشه؟البته بعد از پیش گشایش منظورمه

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
      یه سفارش یدونه ای داریم یکی هم همون مبلغ 500 هزارتومنی

مابقی سفارشات میلیونیه
      حالا من نوعی می خوام برای خرید یه سهمی سفارش خرید بزنم فروش بیشتر فروشنده رو میبینم یا تحلیلم غلط ازآب درمیاد پشیمون میشم منم سفارش خریدمو کنسل کنم تخلف محسوب میشه؟البته بعد از پیش گشایش منظورمه
      سنگین تو صف خرید فروش نگذاری موردی نداره . مستحبه که تو صف نری

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

حذف سفارش خرید یا فروش درزمان معاملات یعنی بعد از پیش گشایش هم ممنوعه یا این قانون فقط مختصه پیش گشایشه؟
        شایعه بود همچین قانونی نیست

سلام
        از لحاظ فنی مشتریان می توانند سفارش های خود را تا قبل از آغاز معاملات حذف نمایند اما در صورتیکه به قصد دستکاری قیمت باشد خلاف قانون است و تذکر داده می شود.
        در بندهای قرارداد آنلاین به اینکه مشتری حق دستکاری قیمت ندارد و با تکرار این کار کارگزاری می تواند حساب وی را غیرفعال نماید ذکر شده است ولی لیستی به شکلی که گفته شده از محدودیت ها وجود ندارد .
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

پرویز خالقی رد داده اخه مرد حسابی حکشتی هم سهمه رفتی خریدی . همه چی که نمودار نیست. الان سهم پی به ای ۵ منفیه اون آشغال که تکلیفش معلومه

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            شایعه بود همچین قانونی نیست
            اره بابا خر تو خره کی میاد اوردر مارو نگاه کنه دیروزم اوردر خرد میزاشتن

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

ظاهرا آرای ترامپ (ع) تقویت شده
              آخ آخ رای بیاره بخندیما
              در بورس کالا خبری از افت قیمت نیست.

? برای اکثر عرضه مصحولات فلزی شرکتها، خریدار به همان نرخ پایه وجود دارد.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

دلار سبزه ⛳️ 27,630 معامله ⌛️ فردایی ✔️?

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

?‏ #فوری

عراق به توافق صلح با اسرائیل می‌پیوندد

ایران این همه تو عراق هزینه کرد اخرش این شد /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Deutschland
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 838

فکر نکنم خبر درست باشد

نظر

• kh25
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 693

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                      فکر نکنم خبر درست باشد
                      شک جایز نیست

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

اره بابا خر تو خره کی میاد اوردر مارو نگاه کنه دیروزم اوردر خرد میزاشتن
                        دیروز یجا خوندم 628 کد از کارگزاری مفید رو برای یک ماه بستن به خاطر همین اردرگزاریای مشکوک شانس نداریم یهو دیدی اومدن سراغمون
                        ================================================== ===================================
                        باتوجه به اینکه شرکتای منتخب ودرابتدا سودده میان تو بورس وبه هر حال این شرکتا درحال فعالیتن مثلا همین ایران خودرو و سایپا بلاخره درحال تولیدن ولی تو کلا نسبت به این شرکتا بدبین و مشکل پسندی

یا همین حکشتی درحال فعالیته
                        ================================================== ====================================
                        کلا چه شرکتایی ازدید تو به قول خودت آشغال محسوب میشن وکدوماشون قابل تحسین؟من به یاد ندارم به غیر از چند شرکت معدود از بقیه این همه شرکتی که تو بورسه تعریف کنی
                        ================================================== ====================================

از دید تو یه شرکتی که سرش به تنش بیارزه چه ویژگیهایی باید داشته باشه؟

میتونی تیتروار به این سوالم جواب بدی؟
                        جنبه آموزشی داره برام

/

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

دیروز یجا خوندم 628 کد از کارگزاری مفید رو برای یک ماه بستن به خاطر همین اردرگزاریای مشکوک شانس نداریم یهو دیدی اومدن سراغمون
                          ================================================== ===================================
                          باتوجه به اینکه شرکتای منتخب ودرابتدا سودده میان تو بورس وبه هر حال این شرکتا درحال فعالیتن مثلا همین ایران خودرو و سایپا بلاخره درحال تولیدن ولی تو کلا نسبت به این شرکتا بدبین و مشکل پسندی

یا همین حکشتی درحال فعالیته
                          کلا چه شرکتایی ازدید تو به قول خودت آشغال محسوب میشن وکدوماشون قابل تحسین؟من به یاد ندارم به غیر از چند شرکت معدود از بقیه این همه شرکتی که تو بورسه تعریف کنی

از دید تو یه شرکتی که سرش به تنش بیارزه چه ویژگیهایی باید داشته باشه؟

میتونی تیتروار به این سوالم جواب بدی؟
                          جنبه آموزشی داره برام

/
                          شركتي كه براي 10 سال متوالي سود عملياتي و تصاعدي ساخته باشه و پي به اي معقول و آينده خوبي داشته باشه

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

شركتهاي خوبي داريم كه من سهامشون رو ندارم و توي واچ هستن براي آخر برج 10 بهترين شركت رو خريد ميكنم و سعي ميكنم يك صفحه از سود تحليلي شركتهاي بدرد بخور بزارم . با هيچ شركتي پدر كشتگي ندارم. همينطور با هيچ سهامداري منتها من بين شركتها بهترين رو انتخاب ميكنم.
                            يكي از دوستان توي اين سقوط دپرس شده سعي ميكنم براي روزهاي آتي يك مطلب طولاني بنويسم كه آقا بورس چيه ما چي مبخوايم ما چي هستيم و.. حرفهايي كه بهتون نميگن رو من ميگم .
                            ---------------
                            عبور نقدینگی از ۲۸۹۵ هزار میلیارد تومان/ پایه پولی چقدر شد؟
                            عبور نقدینگی از ۲۸۹۵ هزار میلیارد تومان
                            -------------
                            دلار آزاد هم رفت بالاي 28 تومن
                            اين روزها براي سهامدارها روزهاي سختي هست من از اين روزها زياد داشتم يكبار اينقدر بهم فشار اومد 2 روز نتونستم برم سره كار باور كنيد رد داده بودم مونده بودم خونه اصلا نميدونستم بايد چيكار كنم بعد هم براي شركت بايد گواهي استعلاجي ميبردم هر دكتري ميرفتم بهم نميداد تازه اونم 2 روز . رفتم پيش يك خانم دكتر جووني گفتم مريضم و اينجوري هستم معاينم كرد گفت تو كه سالمي ولي علائمي كه ميگي اصلا با هم تناقض داره /:.yead.:/ خلاصه به يك بدبختي از دختره استعلاجي گرفتم. حالا شب نخوابيدن كه زياد داشتم البته اون سالهاي اول.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/01, 20:51.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

روانكارها گزارشات خوب ندادن اكثرا سودشون كم شده بود ولي امروز تو اين بازار خراب صف خريد بودن حقوقي هم چپوند. ديروز تو تلگرام براشون خيلي تبليغ ميكردن

نظر

• abed
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 426

روانكارها گزارشات خوب ندادن اكثرا سودشون كم شده بود ولي امروز تو اين بازار خراب صف خريد بودن حقوقي هم چپوند. ديروز تو تلگرام براشون خيلي تبليغ ميكردن
                                دلیلش اینه که افزایش قیمت گرفتن-

نظر

در حال کار...
                                X