نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Deutschland
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 838

پاسخ : نجيمي

من میگم بیاین شمال زمین کشورزی بخرین هکتاری
    با ۱۰میلیارد خارج بافت بخرین ۵هکتار شالی
    تیکه تیکه کن بفروش
    دیوار نزن
    شاخه درخت تبریزی بکار
    سال دیگر درخت میشود

نظر

• mossafer
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 87

جناب نجیمی پورتفویتون رو با درصد هر سهم میفرمایید.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

من تک سهم شپدیس هستم.

خب تغییر رئیس بورس هم باعث صعود بازار شد. کلا بازار دستوریه. اگه یک چند روزی بازار مثبت باشه میشه امیدوار بود که شاخص میتونه به سقف قبلی برگرده مثلا دو میلیون واحد. البته نه مثل قبل هر روز با حجم بالا و صف خرید بلکه روند مثبت میشه و مثلا دو روز مثبت یکروز منفی و یکروز خنثی .

اگه کسی از دوستان در خصوص خرید خانه در استانبول اطلاعات در حد خوب داره یا خودش خرید کرده یا چند سالی زندگی کرده اطلاع رسانی کنه. ای دی من alirezanajimi هست

آخر هفته توی تالار سعادت آباد شایعه بود که بازار بزودی یک بازدهی 100 درصدی میده.

دلار نیما 235,691
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/30, 10:12.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

نمادهای بزرگ بازار رو بررسی میکردم دیدم نسبت خریدار فروشنده خوبه ولی طرف فروشنده بیشتر حقوقی بوده . حالا باید دید روزای بعد چطور میشه. آیا حقوقی ها اجازه رشد میدن. آیا این خریدارهای حقیقی امروز رانتی بودن و پول پر قدرت دارن یا نوسانگیر و ترسو هستن. چیزی که واضح هست اینه که سهام بیشتر از حد اصلاح کرد در حالیکه بقیه دارایی ها اونقدر ریزشی نداشتن. این جمعیت کثیری که اومدن اصلا شناختی راجع به بورس و سهام نداشتن. یک مدتی زمان میبره دستشون بیاد داستان چیه. بالاخره همیشه یک عده موندگار میشن. از همین جدید الورودها هم تحلیلگر و سفته باز و کانال دار در میاد.

میگن آزیر دیروز بخاطر ورود جنگنده اسرائیلی بوده که به ایران پیام داده و رادار روسیه شناساییش کرده. شایعه هست

حالا که صمت و مجلس ول کن فولادی ها نیستن پس بیاید پتروشیمی بخرید آیه نیومده حتما فولادی بخرید
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/30, 19:55.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

به نظرم تورم فعلی جامعه باعث فرار متخصص ها میشه این تخصص میتونه کار فنی هم باشه. وقتی طرف می بینه اونور آب حقوقش قدر خرید بیشتری داره ول میکنه میره. امروز یک کارمندی که روزانه نیم ساعت کار مفید نمیکنه و از همه چی هم ناراضیه میگفت افرادی که مهاجرت میکنن خائن هستن بهش گفتم چرا افراد اصلا مهاجرت میکنن. وقتی طرف می بینه آینده نداره یا آزادی نداره معلومه ول میکنه میره

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

وقت خرید مسکن نیست! - بورس24 - Bourse24.ir

اینقدر املاکیا زنگ زدن که سیم کارت رو عوض کردم. خدارو شکر یک مشت سیم کارت از هر نوعی بگید دارم. همراه اول تا دهم
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/30, 22:17.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

برگشت از کف ابر و عکس العمل . باید دید با سقف چه میکنه. خب اگه رد کنه که خیلی سخته یحتمل تا سقف قبلی میره.
                فکر کنم الان برای در پاچه کردن خیلی زود باشه . شخصا نمیفروشم.
                -------
                در خصوص پست پایین باید بگم طرف نونش تو همین چیزاست. کلا روزی یکربع کار نمیکنه حداقل 10 میلیون حقوق میگیره. امروز میگفت ژاپنی ها وطن پرستن ایرانی ها نیستن. تو ژاپن طرف تو کارش شکست بخوره خودکشی میکنه اینجا همین شخص میگه هر کی کار بکنه سرش کلاه رفته. نمازم میخونه . حقوقت حرومه دزدیه دیگه حتما نباید از دیوار مردم بالا بری.
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/30, 22:21.

نظر

• mohsen55
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 379

با سلام
                  اتفاقا باید بهش میگفتی خاین کسانی هستند که باعث فرار اینگونه افراد میشن .
                  در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  به نظرم تورم فعلی جامعه باعث فرار متخصص ها میشه این تخصص میتونه کار فنی هم باشه. وقتی طرف می بینه اونور آب حقوقش قدر خرید بیشتری داره ول میکنه میره. امروز یک کارمندی که روزانه نیم ساعت کار مفید نمیکنه و از همه چی هم ناراضیه میگفت افرادی که مهاجرت میکنن خائن هستن بهش گفتم چرا افراد اصلا مهاجرت میکنن. وقتی طرف می بینه آینده نداره یا آزادی نداره معلومه ول میکنه میره

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

بالاخره این روزهای سخت هم میگذره روزهایی که با این همه خبر خوش کسی توجهی به سهم نمیکنه ولی این فنر یکروز باز میشه

روند قیمت اوره صادراتی ایران از ابتدای سال مالی شپدیس که ابتدای مهر ماه میشه
                    به نظر من شپدیس سهمی هست که بازدهی خوبی خواهد داشت. سهامدارانی که ترس رو کنار میزارن و صبر میکنن مزدشون رو میگیرن.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/31, 09:36.

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

براساس این تصمیم قضات و اعضای هیات علمی و کارانه پزشکان از پرداخت مالیات پلکانی معاف است و هم سطح با اولین پله با هر سطح درآمدی باید مالیات بپردازد.

سینا کلهر، مدرس دانشگاه و عضو هیأت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس در توئیتی تحت عنوان تعارض منافع به همین نکته اشاره کرده و گفته: «اعضای هیأت علمی، قضات و پزشکان جزو دهک‌های بالای جامعه‌اند. حقوق‌های بالا دریافت می‌کنند و از مالیات معافند. فرزندان‌شان سهمیه کنکور دارند. امتیاز‌های ویژه شغلی دارند و… چرا؟ چون خودشان برای خودشان تصمیم می‌گیرند.»

هر که بامش بیش مالیاتش کمتر!! طنز تلخ روزگار ما !!

سوال اصلی اینجاست که چرا بمونه؟...
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• azad.
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 962

وقت خرید مسکن نیست! - بورس24 - Bourse24.ir

اینقدر املاکیا زنگ زدن که سیم کارت رو عوض کردم. خدارو شکر یک مشت سیم کارت از هر نوعی بگید دارم. همراه اول تا دهم
                        سلام و عرض ادب
                        به نظرتون قیمت ملک کاهش پیدا میکنه یا وارد فاز رکود میشه
                        ممنون

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب
                          به نظرتون قیمت ملک کاهش پیدا میکنه یا وارد فاز رکود میشه
                          ممنون

ملک از جمله دارایی های سرمایه ای است که در بین این دارایی ها از کمترین نقد شوندگی برخوردار است.
                          کالاهای سرمایه ای درایران مطابق انتظارات تورمی تغییر قیمت میدهند. از اواخر تابستان به این طرف اقتصاد ایران به شدت انتظارات تورمی را کاهش داد. و به طبع آن دلار طلا بورس خودرو و ملک به درجات مختلف و با شدت و ضعف کاهش قیمت را تجربه کردند. کالاهای نقد شونده تر مثل بورس و دلار دچار ریزش قیمتی شدیدتری شدند.

ولی در بین اینها ملک شرایط ویژه تری دارد. ملک معمولا در دوره های کاهش انتظارات تورمی چندان دچار کاهش قیمت نمیشود. و صرفا وارد رکود میشود. همانگونه که مشاهده میشود تعداد معاملات ملک به طرز فاحشی کاهش یافته است ولی قیمتها به طور متوسط کمتر از 10-15درصد کاهش داشته. (التبه موارد استثنایی استثناست)
                          ملک معمولا اینقدر در فاز رکود میماند تا کاهش ارزش آن صرفا با تورم صورت گیرد! به همین دلیل در ایران ملک به شکل پله ای رشد میکند. یعنی یکی دو سال در رکود کامل ...و بعد یک صعود شدید...
                          فعلا به نظر میرسه در ابتدای رکود هستیم.

با توجه به افزایش هزینه های جاری مردم و کاهش هزینه های سرمایه ای ، و کاهش شدید قدرت خرید مردم در ملک، تنها در صورتی ملک صعود قیمتی خواهد داشت که یک تورم بسیار شدیدی وارد اقتصاد شود که در حال حاضر چنین انتظاری وجود ندارد.
                          هرچند هیچ چیز قطعی نیست ولی به نظر میرسد که فعلا ملک راکد میماند تا بعد!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• azad.
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 962

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

ملک از جمله دارایی های سرمایه ای است که در بین این دارایی ها از کمترین نقد شوندگی برخوردار است.
                            کالاهای سرمایه ای درایران مطابق انتظارات تورمی تغییر قیمت میدهند. از اواخر تابستان به این طرف اقتصاد ایران به شدت انتظارات تورمی را کاهش داد. و به طبع آن دلار طلا بورس خودرو و ملک به درجات مختلف و با شدت و ضعف کاهش قیمت را تجربه کردند. کالاهای نقد شونده تر مثل بورس و دلار دچار ریزش قیمتی شدیدتری شدند.

ولی در بین اینها ملک شرایط ویژه تری دارد. ملک معمولا در دوره های کاهش انتظارات تورمی چندان دچار کاهش قیمت نمیشود. و صرفا وارد رکود میشود. همانگونه که مشاهده میشود تعداد معاملات ملک به طرز فاحشی کاهش یافته است ولی قیمتها به طور متوسط کمتر از 10-15درصد کاهش داشته. (التبه موارد استثنایی استثناست)
                            ملک معمولا اینقدر در فاز رکود میماند تا کاهش ارزش آن صرفا با تورم صورت گیرد! به همین دلیل در ایران ملک به شکل پله ای رشد میکند. یعنی یکی دو سال در رکود کامل ...و بعد یک صعود شدید...
                            فعلا به نظر میرسه در ابتدای رکود هستیم.

با توجه به افزایش هزینه های جاری مردم و کاهش هزینه های سرمایه ای ، و کاهش شدید قدرت خرید مردم در ملک، تنها در صورتی ملک صعود قیمتی خواهد داشت که یک تورم بسیار شدیدی وارد اقتصاد شود که در حال حاضر چنین انتظاری وجود ندارد.
                            هرچند هیچ چیز قطعی نیست ولی به نظر میرسد که فعلا ملک راکد میماند تا بعد!
                            ممنون از توضیحات کامل شما....لطف کردین

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

قیمت گاز الان در سقف قرار داره و احتمال زیاد با اتمام سرما کاهشی میشه و خوراک پترویی ها هم ارزونتر میشه

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

دیدار جواد ظریف با طالبان

از قدیم گفتن ، کبوتر با کبوتر، باز با باز !!!

فایل های ضمیمه شده

نظر

در حال کار...
                                X