نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

من با نظر شما موافقم و به نظرم مجموعه های از عوامل باعث شده دولت بخواد بازار خوب بشه که شما اشاره کردید. نحوه خرید حقوقی نشون میداد میخوان بازار بالا بره.
    من هم امروز تا اومدم منفی 2 فجر رو بخرم زدن زیرش رفت تا مثبت 3 . خلاصه شانس نیاوردم و مجدد با ضرر 10 میلیونی همون شپدیس خودمو منفی نیم خریدم. مشکل اینه این سیاهی لشکر بورس هر سهمی رو میخره اصلا کاری نداره سود میسازه یا دارایی داره فقط دنبال نوسانگیری هستن.
    حقیقتش ریزش اخیر منو خیلی بدبین کرده . دخالت دولت و نهادهایی مثل بنیاد و اشخاص رانتی و مافیایی اینا برای بازار خوب نیست. بورس باید محلی برای تامین مالی تولید و محلی برای حفظ سرمایه مردم باشه نه قمارخونه. الان اکثریت فعالین بورس حکم مشتری های کازینو رو دارن و دولت و نهادها و مافیا هم صاحب کازینو هستن. مشخصه کی سود میکنه کی ضرر.

ببینید همین شپدیس آخر ماه مجمع داره بین 500 تا 700 تقسیم میکنه. امسالم بین 1500 تا 2000 تومن براحتی سود میسازه ولی منفی هم معامله میشد. یعنی سهمی که پی به ای حدود 5 داره مشتری نداره ولی بازار پر از سهمایی هستن که پی به ای بالا دارن و هر روزم مثبتن. البته برای من بهترین حالت این هست که سهمم خیلی بره بالا و من مدام روی سهم های بنیادی جامونده شیفت کنم ولی فعلا که سهم من بالا نمیره باهاش میرم مجمع و دوباره خودش رو میخرم. بالاخره یک روزی میره بالا دیگه
    من نمیفهمم چرا بانک تجارت باید 90 هزار میلیارد تومن بشه و صف خرید باشه یا تلیسه بشه 5 هزار میلیارد یا خودرو بشه 120 هزار میلیارد . اصلا مشخصه بازار حالت نرمال نداره. اینم بدلیل دخالت نهادهای قدرت در بازار و مهمتر از اون بسته بوذن بورس ایران هست اگه بورس ما شناور بالا داشت و خارجی ها هم حضور داشتن اونوقت بازار واقعی تر میشد.

توروخدا زیر مجموعه های غدیر رو نگاه کنید همشون ول معطلن شیراز زاگرس شپدیس پارس و.. چقدر این گروه غدیر بیصاحبه از اون طرف بنیاد چقدر خوب کار میکنه روی سهم هاش
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/30, 14:26.

نظر

• greed
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 61

در اصل توسط Behzadgold پست شده است View Post
      یعنی به نظر شما این احتمال وجود نداره که دولت باز هم بخواد از بازار بورس تامین مالی بکنه؟
      یا احتمال اینکه دوباره باز هم بازار بورس
      رو رونق بدند و این دفعه بازار برخلاف
      پیش بینی حرفه ایهای بازار روند متفاوتی
      رو پیش بگیره؟
      برخلاف نظرات شما من به این بازار امیدوارم
      و 1 درصد هم احتمال بدهیم که دستور از بالا
      رسیده و بازار به خواست دولت باید به رشد
      خود ادامه دهد.
      ������خبری
      بازار قرار نیست همیشه یک رفتار ثابت از خودش نشون بدهد اقای بازار همیشه یک کارت باری نکرده در جیب دارد باید احتیاط کرد و قدم به قدم پش رفت./:.winksmiley02.:/
      [FONT=arial narrow][SIZE=4][B]شما همان هستید که هستید نه آنچه که دارید.[/B][/SIZE][/FONT]

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

از دیروز تا امروز چی شده که همه فروشنده شدن ؟ هیچی فقط خواست صاحب کازینو هست که منفی بشه. سهمی که دیروز مثبت نمیشد خرید امروز منفی 5 باز میشه مشخصه بازار طبیعی نیست.
        کل بازار از منفی به مثبت !
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/01, 09:26.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

تصمیم دولت برای دریافت ضمانت‌نامه از سیمانی‌ها/کارخانه‌ها در حال تعطیل شدن هستند | خبرگزاری فارس

قبلا گفته بودم افزایش نرخ سیمانی ها کشکی هست ولی بهانه ای کردن برای بالا بردن سهم هاشون

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86-18/3716735-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B4-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86

طرف عید رفته ویلا خریده 2 میلیارد الان گذاشته برای فروش 7 میلیارد ! حیف پول واقعا

پالایش رو دارن زیر ناوش میفروشن

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/02, 09:27.

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3132

طرف ملکش توی دیباجی جنوبی رو، اسفند 98 گفته 4 میلیارد کسی نخریده!

اردیبهشت 99 ملکش رو گفته، 6 میلیارد باز هم کسی نخریده!

الان میگه 12 میلیارد !!!

حالا این بابا هم ویلاش رو بگه 70 میلیارد

وقتی خریدار نیست؟؟

بزار بگه .

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

من و یکی از فامیلا قبل عید رفتیم اطرف تهران برای خرید ویلا ،برفم اومده بود اون بخشی از سهامش رو فروخت شد 3.3 میلیارد و یک ویلای توپ خرید بعد سهامش 200 درصد رشد کرد یادمه صدرا داشت و.. خلاصه فروشنده با دو میلیاردش رفت همونجا ویلا خرید که الان گذاشته 7 میلیارد. بعد هم ویلایی که به ما فروخته بود تخلیه نمیکرد و با یک دردسری بلندش کردیم چون اگه بلندش نکرده بودیم حتما الان دبه میکرد سندش هم تک برگ نبود برای همین سند نزدیم قرار شد بره سند بگیره و هنوزم کش و قوس داریم خلاصه منم الان خواستم هونجا بخرم که این قیمتها رو دیدم بیخیال شدم. با این پول میتونم آنتالیا ویلا بخرم حالا که همین ویلا هم هست ...
                من قبول دارم قیمت ملک حبابه منتها کسی که خونه نداره چیکار باید بکنه نمیتونه تا ابد مستاجر باشه
                ببینید خریدار هست من چون خودم چند ماه قبل رفتم بخرم میگم. وقتی غدیرو فروختم رفتم بخرم واقعا آپارتمان یا کلنگی خوب نیست. حتی بدش هم به قیمت نمیدن . این واقعیته/ قبلا گفتم رفتیم یک مورد تو خیابون حوری نیاوریان بخریم طرف گفت 100 متره گفتم چقدر نقشه اش خوبه کلی تعریف کرد گفتم باشه خریدارم. فکر کنم 5 میلیارد میداد متری 50 تو اوج بورس بود. رفتیم بنگاه سازنده اومد با یک تیپ داغون خلاصه گفت واحد 120 متره نه 100 متر من 1 ریال کمتر از 7 میلیارد نمیدم ! گفتم به درک بده میخرم طرف جاخورد کارت ملی رو دادم املاکی بنویسه طرف سندش رو دودستی چسبیده بود رنگش پرید گفت من سند رو نیاوردم اشتباهی سند یکجای دیگرو آوردم /:.yead.:/ داشت سکته میکرد آخرم نفروخت بعدا هم یکی رفت متری 60 بخره نداد ! خلاصه واقعیت اینه وقتی ثبات اقتصادی نیست کسی ملک نمیفروشه. ملک مثل سهام نیست که مالکش هیچ ارزشی براش قایل نباشه و مثل پشگل ریخته باشه
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/02, 10:06.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                  طرف ملکش توی دیباجی جنوبی رو، اسفند 98 گفته 4 میلیارد کسی نخریده!

اردیبهشت 99 ملکش رو گفته، 6 میلیارد باز هم کسی نخریده!

الان میگه 12 میلیارد !!!

حالا این بابا هم ویلاش رو بگه 70 میلیارد

وقتی خریدار نیست؟؟

بزار بگه .
                  ببینید اینکه میگی خریدار نداره دلیلش اینه فروشنده بالای قیمت واقعی گذاشته اگه به قیمت بزاره خریدار هست. خریدار املاک لاکچری افراد معمولی نیستن که اینا 1 درصد جامعه هستن که خرید و فروش میکنن. بقیه هم به نسبت توان خودشون. یکی میره قرچک یکی میره مسکن مهر یکی هم میره برج چناران و رما رزیدنس و..
                  ولی من قبلا هم بارها گفتم قیمت ملک تهران نسبت به امکاناتی که میگیرید خیلی گرونه . با خونه منطقه یک میشه تو لس آنجلس خونه خرید

نظر

• Ali47
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 157

سه شنبه ۲۵ اذر مجمع عادی عمومی سالیانه پتروشیمی پردیس
                    اطلاعیه روی کدال اومد

نظر

• Ali47
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 157

رفتیم واسه پردیس دوازده هزار تومانی
                      بعد مجمع هم گزارش سه ماه توپ و مارتون صعودی
                      ???

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

من امروز پالایش و ولپارس و مانده حسابمو تبدیل به شپدیس کردم.
                        امیدوارم شپدیس تا دو ماه دیگه بالا نره بیشتر بخرم

دو تا کتابم خریدم تموم شد میگم چطور بود
                        فیلم هم the show 2017 قشنگه من زبون اصلی می بینم و کامل متوجه میشم اصلا فیلمی که دوبله بشه بدرد نمیخوره
                        بازار هم تحلیلی نداره هر آشغالی رو بخوان میبرن بالا سیاهی لشگرم دنبالشون

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

کسری بودجه دولت

طبق جز ۲ بند الف تبصره ۲ لایحه بودجه ۱۴۰۰، وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است تمام یا بخشی از سهام و دارایی‌های دولتی دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه قوه مجریه و باقیمانده سهام متعلق به دولت و شرکت‌های دولتی در بنگاه‌های مشمول واگذاری را مطابق روش‌های مندرج در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم واگذار نماید. علاوه بر روش‌های فوق، واگذ...

دولت ۸ برابر قانون بودجه امسال شرکت‌های خود را واگذار خواهد کرد
                          شامل شركتهاي بانك ملت تجارت صادرات بيمه البرز رانفور مخابرات كه همشون پي به اي بسيار زيادي دارن
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/03, 13:33.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

شفاف سازي فجر هم جالبه كه خود شركت نميدونه دقيقا تاثير ابلاغيه جديد صمت چقدر روي شركت تاثير منفي ميزاره

فجر درباره شیوه نامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد شفاف سازی کرد

در مورد شپديس هم هيچ كسي حرفي نميزنه. بازار دنبال آشغاله. براي من هم بهتره اونا برن آشغال بخرن منم ميرن اينو ميخرم. زمان نشون ميده كي برنده هست

افزایش 145 درصدی سود خالص <<شپدیس>> در 12 ماه گذشته

موضوع اينه كه سهامدارهاي عمده كه سهمشون آشغاله دنبال انداختنش به مردم هستن و هر كاري ميكنن از جمله فروش دارايي و تجديد ارزيابي و حجم ها بالا معامله كردن و مصاحبه كردن و پول دادن به سايتها براي تبليغ و ...
                            شركتهايي هم كه سهامداراي عمدش ميدونن سهامشون خوبه كه دليلي ندارن بفروشن هر سال ميرن سودش رو ميگيرن براي همين هم نيازي به راه انداختن بازي براي فروش سهامشون ندارن
                            نتيجه اين ميشه كه سهم بنيادي رو پي به اي 5 نميخرن و سهم آشغالي رو پي به اي 50 و 500 ميخرن

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/03, 14:05.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

مداران 90 بسازه با 2500 تومن قيمتش پي به اي 27 ميشه ! مثبت 5
                              سپ 100 ميسازه قيمتش 1750 تومنه پي به اي 17.5 ! مثبت 5
                              مرقام پارسال 18 تومن زيان ساخته بود امسال 180 تومن زيان ساخته قيمت 2560 تومن با صف خريد !
                              مفاخر فكر كنم 120 ميسازه قيمت سهمش 4400 تومنه پي به اي 36 هست ! مثبت 5

سهمايي كه مثبت 5 هستن اين آشغالان
                              ------
                              مارون 14000 تومنه با 900 تومن سود پي به اي 15.5
                              آريا 18200 تومنه با 1750 تومن سود پي به اي 10.5
                              شپديس 10 روز ديگه مجمع داره حداقل 500 تقسيم ميكنه از قيمت سهم 11200 تومن كسر كنيم ميشه 10500 سال بعد راحت 1800 ميسازه پي به اي 5.8 ! منفي معامله ميشه

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/03, 15:43.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

قیمت اوره صادراتی طی یک اخیر از 226 دلار به 236 دلار رشد داشته معادل 4.4% . اوره ایران بخاطر تحریم ها 50 دلار حدودا کمتر از نرخ واقعی بفروش میرسد.

متاسفانه بعد از سوریه یمن عراق لبنان افغانستان اخیرا ونزوئلا هم به مخارج ما اضافه شده

نظر

در حال کار...
                                X