نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

شرکتهای دامپروری بواسطه خوراک دام که با ارز 4200 بهشون میدادن که داره حذف میشه و دارویی ها که نیما بهشون نمیدن از افزایش نرخ ارز ضرر میکنن

خبر رانتی اومد بزودی بهتون میگم /:.winksmiley02.:/ اول بگم دوستان فردا بخرن بعدم شماها بخرید حالشو ببرید/:.Heart.:/
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/23, 14:02.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دلار 20500 ! چه خبره بابا بزار نفس بگیریم

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

#وغدیر
        گزارش فعالیت ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/03/31

▪️شرکت سرمایه گذاری غدیر طی عملکرد 1 ماهه منتهی به خرداد 1399 از محل واگذاری سهام 535,284 میلیون ریال سود محقق نموده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل %242,110 رشد داشته است.

▪️«وغدیر» با سرمایه ثبت شده 72,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 6 ماهه سال مالی منتهی به 1399/09/30 از محل سود سهام محقق شده 5,019,135 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل %94 رشد داشته است.

@StocksIran
        ____
        گزارش به این میگن

نظر

• kh25
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 694

خبر رانتی اومد بزودی بهتون میگم
          /:.winksmiley02.:/
          اول بگم دوستان فردا بخرن بعدم شماها بخرید حالشو ببرید
          /:.Heart.:/

یعنی ما دوست شما نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
          پس چرا باید مطالب شما رو بخونیم و غدیر نخریم؟؟؟؟؟؟

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

وغدیر رو که از ۱۳۷ تومن گفتم بخرید چند ماه پیش وقتی ۲۱۰ تومن بود یکی از دوستان تالار بورسی که شاید بعضیها بشناسن و مطلب اینجا رو هم بخونه حدود ۱۰ میلیون سهم خرید فرداش یکم بازار شل شد رنج منفی زد و من فهمیدم خودش بود عصرش هم گفت فروختم کلا یکروز سهامدار بود فکر میکرد مثلا زرنگه یا ما میخوایم خالی کنیم نه بابا من وقتی حرف میزنم واسه حرفم سرقفلی دارم بگذریم .
            خوب عجله نکنید اون سهم رو هم بهتون میگم به وقتش. کی مفتی به بقیه اطلاعات میده ولی من میگم حتی ۱ سهم هم ازش ندارم.
            دوست ما که بهمون تلفنی دلار فروخت وقتی ۲۵۰ تومن رفت روش دلارها رو نفرستاد و پیچید به بازی الانم دلار شل کرده زیره ۲۰ تومنه فردا که اومد پیشم بهش میگم آناناس نگهدار واسه خودت ما وقتی تو عیدیات رو میشمردی تو چهارراه استانبول دسته دسته دلار جمع میکردیم.
            والا از اینکه مطالب یا اراجیف منو بخونید چیزی گیرم نمیاد میتونید نخونید من اعتیاد به نوشتن دارم و اگه حس میکنید بدرد شما نمیخوره لطفا نخونید.

نظر

• kh25
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 694

نجیم خان به دل نگیر مزاح نمودیم

اولا سهم را بفرما ثانیا اگه به نوشتن عادت داری کتاب بنویس

چون ما هم عادت کردیم مطالب خوب شما و دیگر دوستان رو بخونیم

حیف عمر عزیز که صرف خواندن مطالب بد میشود شما مطلب بد نمی نویسید شکسته نفسی نفرمایید

در روزگاری که از صبح تا شب بمباران اخبار و مطلب هست بعضا نا خواسته تو چشم هستند
              البت خدا رو شکر که ما عادت کردیم مطالب خاصی رو نگاه کنیم
              تو این تالار هم به خاطر دوستانی مثل شما هستیم وگر نه لفت میدیم
              با تشکر

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

با تشکر از دوست عزیز kh25 و همه اساتید که من شاگردشون هستم. ترجیح میدم این تاپیک بسته بشه. در تاپیک غدیر و شپدیس مطالبی خواهم نوشت. امیدوارم به بزرگی خودتون من رو ببخشید./:.Heart.:/

نظر

• kh25
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 694

اون سهمی که گفتی بنویس تا بعد

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    دلار 20500 ! چه خبره بابا بزار نفس بگیریم
                    روز گذشته «ایسنا»، به نقل از صرافان اعلام کرد که حدود ۴۵ میلیون دلار از سوی بازار عرضه شده است و با تقاضای ناچیزی مواجه شده است. این درحالی است که همتی، حجم معاملات اسکناس را در بازار رقمی را حداکثر ۴ میلیون دلار در روز اعلام کرده بود. حال سوال اینجاست، اگر قرار باشد که ۱۰ برابر حجم معاملات روزانه عرضه دلاری تقویت شود، چه بر سر قیمت‌ها خواهد آمد؟ پاسخ این است که در صورت صحت این خبر باید با یک افت عجیب قیمتی در روزهای آینده مواجه خواهیم شد.

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      شرکتهای دامپروری بواسطه خوراک دام که با ارز 4200 بهشون میدادن که داره حذف میشه و دارویی ها که نیما بهشون نمیدن از افزایش نرخ ارز ضرر میکنن

خبر رانتی اومد بزودی بهتون میگم /:.winksmiley02.:/ اول بگم دوستان فردا بخرن بعدم شماها بخرید حالشو ببرید/:.Heart.:/
                      شرکت های دامپروری و دارویی هم عملکردشون شبیه لاستیکی ها میشه .لاستیکی ها افزایش نرخ30 درصدی گرفتن قطعا اینها هم می گیرن.فقط وای به حال مصرف کننده:.thumbsupsmileyanim

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

رشد ۸.۸ درصدی پایه پولی در بهار امسال / اولویت بانک مرکزی تأمین ارز برای کالا‌های اساسی و دارو است
                        پایه پولی،حجم نقدینگی، ضریب فزاینده خلق نقدیگی و تامین مالی تولید - ایبِنا

دولت کسری بودجه رو از طریق اضافه برداشت از بانک مرکزی جبران کرده البته یک بخش با اهمیت رو نه همه. بنابراین می بینید که پایه پولی که هر 1 ریال باعث افزایش 7 ریالی نقدینگی شده تنها در بهار امسال 8.8 درصد بوده و این یعنی فاجعه. اقتصاد ایران به سمت ونزوئلایی شدن پیش میره. به هیچ عنوان ریال نگهداری نکنید. سهم ها اعداد جالبی رو خواهند دید مثلا همین وغدیر 10 هزار تومن میشه. خانه هم گرون میشه ولی کسی توان خرید رو نخواهد داشت مثلا نیاوران میشه متری 300-400 میلیون و هیچ معامله ای نخواهد شد. باورش سخته ولی اقتصاد راه خودش رو میره. دلار جهش قابل ملاحظه ای خواهد . مزیت سهام این است که شما میتونید بفروشید ولی من بعید بدونم با دلار 100 هزار تومنی کسی بتونه ملک بفروشه یا بخره فقط روی کاغذ گرون میشه

احتمال رشد پایه پولی در پی کسری بودجه در کشور! - خبرگزاری بازار - سایت خبری بازار

وی لازمه اصلاح ساختار اقتصادی کشور در این شرایط را کنترل نقدینگی دانست و افزود: دولت و بانک مرکزی باید مراقب باشند با توجه به کسری بودجه فشار به پایه پولی وارد نشود چرا که افزایش پایه پولی اقتصاد کشور را به هم می ریزد

در شرایط تورمی که فعالیت‌های سفته بازانه تشدید می‌شود و بازدهی اسمی بالا دارد، طبیعی است که اشخاص مایل به ماندگار کردن سپرده‌های خود نزد بانک‌ها با نرخ سود پایین نخواهند بود تا بانک‌ها نیز آن را به صورت وام و اعتبار در اختیار بنگاه‌ها قرار دهند و اگر نرخ سود قابل رقابت با فعالیت‌های سفته‌بازانه به سپرده‌ها اعطا شود، آنگاه بنگاهها توانایی دریافت اعتبار با نرخ سودهای بالا را نخواهند داشت و صرفا بنگاه‌ها و اشخاصی تمایل به گرفتن وام و اعتبار دارند که پروژه‌های پرریسک دارند یا احیانا می‌خواهند وام و اعتبار را در فعالیت‌های سفته‌بازی بکار اندازند.

پس وقتی پایه پولی به واسطه ضریب فزاینده باعث خلق نقدینگی میشه و جذب تولید نمیشه پس عواقب داره
                        --------
                        دولت چرا اضافه برداشت از بانک مرکزی داره. باید جلوی اینکارو بگیره. پول برداشت میکنه که یارانه بده یا حقوق میلیون ها نفر کارمند بدون بازدهی رو بده. اقتصاد نیاز به جراحی داره . اقتصاد نیاز به وصل شدن به دنیا رو داره وگرنه تبعات اقتصادی اجتماعی سیاسی داره ...مثلا امروز خوندم توی زاهدان بخاطر 10 میلیون تومن طرف 4 نفر از اقوامش رو کشته بود !
                        ضریب فزاینده خلق نقدینگی 7 و رشد پایه پولی حداقل 35 درصد در سال 99 در نتیجه خلق نقدینگی وحشتناک . تورم وحشتناک . دلار وحشتناک

https://tejaratnews.com/video/%D9%BE...B1%D9%87%D8%A7
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/28, 10:06.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دلار 20350 بعد این همه بگیر ببند

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

سکه رفاه یکروزه ۸.۹۴۰.۰۰۰
                            ابر تورم در راهه
                            من هر روز صبح که ۵.۲۰ بیدار میشم میرم دنبال کار و زندگی اخیرا زیاد می بینم توی پارک چادر زدن و یا تو ماشین خوابیدن
                            اینکه سقف مبلغ اجاره میزارن کشکه
                            وقتی برایان هوک میگه برای سیر کردن شکم مردم ایران باید با ما مذاکره کنید یعنی همین. حالا یکم صبر کنید ببینید این روند نابودی اقتصاد بصورت تصاعدی سرعت میگیره
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/28, 17:17.

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

آقای نجیمی این نماد سکه رو به نظرتون بخریم؟ رو چه قیمتی؟ چرا بانک های مختلف فرق داره قیمت هاشون؟ مگه سکه مشخص و ثابت نیست؟

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

من سکه فیزیکی رو نمیخرم خواستید بخرید اوراق پشتوانه طلا بخرید. من فقط انگشتر مردونه طلا میخرم متاسفانه سایت خوبی هم سراغ ندارم آنلاین بخرم. الانم گهگاهی دست میکنم احساس خوبی ندارم خیلی ها تو خیابون خیره میشن. عشق انگشترم خخخخخ
                                یکروز اگه حسش بود یک مطلب واسه طلا میزنم
                                دارایکم که هیشکی نمیخرید بعد ۱۱۰ درصد مثبت دیروز امروز مثبت ۲۰ میخریدن من دیروز ردش کردم . الان قیمتش پره نمی ارزه
                                سهامم خواستید بخرید منفی های شپدیس رو پله ای بخرید
                                رانتی ها رو هم نمیگم به دلایل مختلف

نظر

در حال کار...
                                X