کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میاد یکسری واسطه شرکت تاسیس کردن و دارن اوره رو ۲۸۰ دلار مفت میخرن بالاتر میفروشن و هر ساله میلیون ها دلار کاسبی میکنن حدس زدن اینکه اینا کی هستن سخت نیست غدیر پارسان پردیس سپاه کاسبان تحریم
همتی رای بیاره نمیزارن کار کنه چنان چوب لای چرخش میزارن . مطمئن هستم دلار بدجور میره بالا ولی رئیسی حمایت ارکان نظام رو داره و احتمالا تورم بعدی رو عقب میندازه.
ولی خیلی خندیدیم . خدایی ببینید کیا میخوان اقتصاد رو نجات بدن. خدا اخر عاقبتمون رو به خیر کنه
مهمترین حرف مناظره رو همتی زد که دلار الان باید ۵۵ هزار تومن باشه. ورودی ۴۵ میلیارد دلاری بانک مرکزی دو ساله شده ۹ میلیارد دلار !
اینها دست پیش میگیرند که پس نیافتند اگر روحانی وتیمش نبود شاید دلار کمتر از 10 هزار تومان بود اینکه بگویید اگر من نبودم دلار 50 هزار تومان ویا اگر من نبودم دلار 100 هزار تومان به نظر من گفته بسیار نامربوط است
من تنها راه برون رفت ازین وضع اقتصاد رو برگشت امریکا به برجام و برداشتن تحریم ها و تصویب اف ای تی اف میدونم بقیه حرفها شعره .
____
آمریکا با لغو تحریم ها علیه ایران به برجام می پیوندد
میخاییل اولیانوف نماینده دائم روسیه در وین:
ایالات متحده آمریکا به محض لغو تحریم هایش علیه ایران به توافق هسته ای (برجام) می پیوندد.
آنطور که من آن را درک کردم، ایالات متحده آمریکا به محض لغو تحریم هایش علیه ایران و برقراری توافق به برجام می پیوندد./ایرنا
بین همه اینا همتی یک درکی از اقتصاد داره مثلا میگه با قیمت گذاری دستوری مخالفم ولی اگرم رای بیاره نمیزارن کار بکنه. بقیه کاندیدها که ول معطلن منتظرن رئیسی رای بیاره یک پستی بگیرن.
من تنها راه برون رفت ازین وضع اقتصاد رو برگشت امریکا به برجام و برداشتن تحریم ها و تصویب اف ای تی اف میدونم بقیه حرفها شعره .
____
آمریکا با لغو تحریم ها علیه ایران به برجام می پیوندد
میخاییل اولیانوف نماینده دائم روسیه در وین:
ایالات متحده آمریکا به محض لغو تحریم هایش علیه ایران به توافق هسته ای (برجام) می پیوندد.
آنطور که من آن را درک کردم، ایالات متحده آمریکا به محض لغو تحریم هایش علیه ایران و برقراری توافق به برجام می پیوندد./ایرنا
دخالتهای دستوری دولت در بازارهای بورس سپرده طلا دلار باعث شده مقصد سرمایه های مردم به سمت مسکن بره که دولت قادر به دخالت در اون نیست. ما اینجا حرف از روی نمودار و تحلیل میزنیم
مدت انتظار خرید مسکن به 154 سال رسیده است. واقعا فاجعه اس
بررسی هایی که خود من حضوری انجام دادم اینه که تعداد معاملات مسکن بشدت کاهش داشته
نظر