نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali47
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 157

پاسخ : نجيمي

نجیمی جان نذاشتی خریدمون را تکمیل کنیم
    یه مرتبه چی شد؟؟؟

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

* #شپدیس
      #گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/09/30

▪️ شرکت پتروشیمی پردیس طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/09/30 معادل 16,906,035 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 553% افزایش داشته است.

▪️«شپدیس» با سرمایه ثبت شده 6,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1400/06/31 مبلغ 46,810,537 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 262% رشد داشته است.
      ____
      امسال چه سودی بسازه ...

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

سود امسال شپدیس رو بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومن براورد میکنم
        تماما عملیاتی بدون نرخ تسعیر هست. با توجه تقسیم ۱۲۰۰ تومن انباشته کمترین پی به ای در بورس رو داره.
        به نظرم ۳۰۰۰ تومن تقسبم مجمع سال بعده ۲۰۰۰ تومن سود عملیاتی و ۱۰۰۰ تومن انباشته

نظر

• Ali47
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 157

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          سود امسال شپدیس رو بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومن براورد میکنم
          تماما عملیاتی بدون نرخ تسعیر هست. با توجه تقسیم ۱۲۰۰ تومن انباشته کمترین پی به ای در بورس رو داره.
          به نظرم ۳۰۰۰ تومن تقسبم مجمع سال بعده ۲۰۰۰ تومن سود عملیاتی و ۱۰۰۰ تومن انباشته
          خیلی جالبه
          در این سه ماه به اندازه کل سال مالی قبل فروش داشته
          ۴۶۰۰۰ میلیارد
          البته قاعدتا نرخ خوراک و هزینه های سربار هم افزایش داشته
          مطمئتا میتونه در بد بینانه ترین حالت دو هزارتومان ای پی اس داشته باشه
          آخرین ویرایش توسط Ali47؛ 2020/12/23, 16:10.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

شپدیس منفی ۴ بود که ساعت ۱۱.۴۸ دقیقه یک نفر شروع به رنج مثبت زدن سنگین کرد و گزارش ساعت ۱۱.۵۷ دقیقه اومد رو کدال قشنگ معلومه اطاالات نشت کرده.
            پالایشم فکر کنم قیمتش خیلی پایین بیاد من همونیکه داشتم روز دوم رد کردم
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/23, 16:44.

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

ناو پالایش بعد اینهمه ریزش 104 درصده این سهم بازارگردان و سهامدارعمده نداره فکر کنم 50 درصد دیگه پایین بیاد

شیراز 500 کلا بسازه پی به ای 10 میشه البته از روی گزارش 6 ماهه میگم

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

به نظر من از شنبه حرکت شپدیس شروع میشه و یک گین 50 درصدی میده . این فقط یک حدس هست و ممکنه اشتباه باشه. میتونید از شنبه برید تو صف خریدش اگه صف سنگین بود بمونید اگه نه خارج بشید. شخصا در صورت ثابت موندن قیمت سهم دوهفته دیگه یک خرید سنگین روی این سهم دارم @};-

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

بازار مسکن زمین‌گیر شد

نمای کلی از معاملات مسکن آخرین ماه پاییز اینطور القا می‌کند که بازار ملک خلاف مسیر سایر بازارها در این ماه عمل کرده و عملیات تخلیه حباب قیمت در این بازار، شروع نشده خاتمه یافته است!
                  ---------
                  آپاتمان ها نوساز استانبول الان متری 40 میلیون تومنه آپارتمان نوساز ظفر تهران متری 85 میلیون تومن . ببینید چه خر توخری شده مملکت
                  میگن 30 درصد مردم آب و برق و گازشون مجانی میشه خب اون 30 درصد اصلا تا حالا ازین امکانات استفاده میکردن مگه ؟ ملت رو گیر آوردن.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

یک کلیپی میدیدم که نشون میداد افق کوروش جنس ۱۰ تومنی رو ۱۵ تومن فاکتور میکرد ۳ تومن تخفیف میداد ۱۲ تومن میفروخت !
                    قبلا هم دیده بودم اجناس رو خودش سفارش میداد و قیمت بیشتر روش میزدن

نظر

• pahlevan
                      ستاره دار (1)
                      • Sep 2020
                      • 439

یک کلیپی میدیدم که نشون میداد افق کوروش جنس ۱۰ تومنی رو ۱۵ تومن فاکتور میکرد ۳ تومن تخفیف میداد ۱۲ تومن میفروخت !
                      در دیجیکالا بعضی جنس ها بالای 400% گرانفروشی میشه!!
                      مودم tdlt ایرانسل رو، قیمتش روی دیجیکالا با سایت ایرانسل مقایسه کنید. جالبه خیلی ها هم از کالا مورد نظر راضی هستند.
                      یبار پیگیری کردم این اختلاف فضایی رو به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم جز اینکه پیدا کن پرتغال فروش رو

Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

ی بنده خدایی مانتو فروشی داشت مانتوی 100 تومنی رو میداد 200 ، سال 90 دلار تازه داشت گرون میشد ، تعزیرات هم میگفت هر هفته میاد مغازه ، 100 تومن جریمه مینویسه ، میگفت روزی 5 تا میفروشم 200 فکر می کنم یدونه اش رو همون 100 تومن دادم

ی مدت بعدش البته سفت و سخت تر شد خیلی از مغازه ها رو پلمپ کردن ، باز سختی و مشکلش برای مردم بود ، مغازه ها بسته بودن و...

باید ی فکر درست و حسابی بشه ، (بازار رقابتی درست کنند ، عمــــــــــــق بدن به بازار کالایی و خدماتی) پفیوزا فقط به بورس بلدن عمق بدن.
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

من کلیپ رو ندیدم اما احتمالا پارت جدید از اون جنس رو اوردن تو فروشگاه و وارد سیستم با قیمت جدید کردن، قدیمی ها هم با قیمت جدید دارن میدن که البته درست نیست .

نظر

• pahlevan
                            ستاره دار (1)
                            • Sep 2020
                            • 439

بقالی سر کوچه گرون فروشی کنه طوری نیست..
                            ولی بزرگترین مارکت خرید اینترنتی (آمازون ایران) :) هم اوایل کرونا خبر احتکار ماسکش اومد.. و بعضا اقلام دیگه هم گران فروشی و جنس فیک فروشی.. درد داره.. یعنی مملکت انقدر بی در پیکر! هرکی نفوذ داشت تا سطح ملی جولان بده!

Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

بازار مسکن زمین‌گیر شد

نمای کلی از معاملات مسکن آخرین ماه پاییز اینطور القا می‌کند که بازار ملک خلاف مسیر سایر بازارها در این ماه عمل کرده و عملیات تخلیه حباب قیمت در این بازار، شروع نشده خاتمه یافته است!
                              ---------
                              آپاتمان ها نوساز استانبول الان متری 40 میلیون تومنه آپارتمان نوساز ظفر تهران متری 85 میلیون تومن . ببینید چه خر توخری شده مملکت
                              میگن 30 درصد مردم آب و برق و گازشون مجانی میشه خب اون 30 درصد اصلا تا حالا ازین امکانات استفاده میکردن مگه ؟ ملت رو گیر آوردن.

یک کار اشتباه دیگه همین بحث 30 درصد هست.. قیمت انرژی باید واقعی بشه و یارانه غیرمستقیم رو به صورت مستقیم به نیازمندان داد . منتها اینجا شیر تو شیر تر این حرفهاست

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                                من کلیپ رو ندیدم اما احتمالا پارت جدید از اون جنس رو اوردن تو فروشگاه و وارد سیستم با قیمت جدید کردن، قدیمی ها هم با قیمت جدید دارن میدن که البته درست نیست .
                                تاریخ اجناس جدید بود پفک و این چیزا

نظر

در حال کار...
                                X