کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
* #شپدیس
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/09/30
▪️ شرکت پتروشیمی پردیس طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/09/30 معادل 16,906,035 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 553% افزایش داشته است.
▪️«شپدیس» با سرمایه ثبت شده 6,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1400/06/31 مبلغ 46,810,537 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 262% رشد داشته است.
____
امسال چه سودی بسازه ...
سود امسال شپدیس رو بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومن براورد میکنم
تماما عملیاتی بدون نرخ تسعیر هست. با توجه تقسیم ۱۲۰۰ تومن انباشته کمترین پی به ای در بورس رو داره.
به نظرم ۳۰۰۰ تومن تقسبم مجمع سال بعده ۲۰۰۰ تومن سود عملیاتی و ۱۰۰۰ تومن انباشته
سود امسال شپدیس رو بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومن براورد میکنم
تماما عملیاتی بدون نرخ تسعیر هست. با توجه تقسیم ۱۲۰۰ تومن انباشته کمترین پی به ای در بورس رو داره.
به نظرم ۳۰۰۰ تومن تقسبم مجمع سال بعده ۲۰۰۰ تومن سود عملیاتی و ۱۰۰۰ تومن انباشته
خیلی جالبه
در این سه ماه به اندازه کل سال مالی قبل فروش داشته
۴۶۰۰۰ میلیارد
البته قاعدتا نرخ خوراک و هزینه های سربار هم افزایش داشته
مطمئتا میتونه در بد بینانه ترین حالت دو هزارتومان ای پی اس داشته باشه
شپدیس منفی ۴ بود که ساعت ۱۱.۴۸ دقیقه یک نفر شروع به رنج مثبت زدن سنگین کرد و گزارش ساعت ۱۱.۵۷ دقیقه اومد رو کدال قشنگ معلومه اطاالات نشت کرده.
پالایشم فکر کنم قیمتش خیلی پایین بیاد من همونیکه داشتم روز دوم رد کردم
به نظر من از شنبه حرکت شپدیس شروع میشه و یک گین 50 درصدی میده . این فقط یک حدس هست و ممکنه اشتباه باشه. میتونید از شنبه برید تو صف خریدش اگه صف سنگین بود بمونید اگه نه خارج بشید. شخصا در صورت ثابت موندن قیمت سهم دوهفته دیگه یک خرید سنگین روی این سهم دارم @};-
نمای کلی از معاملات مسکن آخرین ماه پاییز اینطور القا میکند که بازار ملک خلاف مسیر سایر بازارها در این ماه عمل کرده و عملیات تخلیه حباب قیمت در این بازار، شروع نشده خاتمه یافته است!
---------
آپاتمان ها نوساز استانبول الان متری 40 میلیون تومنه آپارتمان نوساز ظفر تهران متری 85 میلیون تومن . ببینید چه خر توخری شده مملکت
میگن 30 درصد مردم آب و برق و گازشون مجانی میشه خب اون 30 درصد اصلا تا حالا ازین امکانات استفاده میکردن مگه ؟ ملت رو گیر آوردن.
یک کلیپی میدیدم که نشون میداد افق کوروش جنس ۱۰ تومنی رو ۱۵ تومن فاکتور میکرد ۳ تومن تخفیف میداد ۱۲ تومن میفروخت !
قبلا هم دیده بودم اجناس رو خودش سفارش میداد و قیمت بیشتر روش میزدن
یک کلیپی میدیدم که نشون میداد افق کوروش جنس ۱۰ تومنی رو ۱۵ تومن فاکتور میکرد ۳ تومن تخفیف میداد ۱۲ تومن میفروخت !
در دیجیکالا بعضی جنس ها بالای 400% گرانفروشی میشه!!
مودم tdlt ایرانسل رو، قیمتش روی دیجیکالا با سایت ایرانسل مقایسه کنید. جالبه خیلی ها هم از کالا مورد نظر راضی هستند.
یبار پیگیری کردم این اختلاف فضایی رو به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم جز اینکه پیدا کن پرتغال فروش رو
من کلیپ رو ندیدم اما احتمالا پارت جدید از اون جنس رو اوردن تو فروشگاه و وارد سیستم با قیمت جدید کردن، قدیمی ها هم با قیمت جدید دارن میدن که البته درست نیست .
بقالی سر کوچه گرون فروشی کنه طوری نیست..
ولی بزرگترین مارکت خرید اینترنتی (آمازون ایران) :) هم اوایل کرونا خبر احتکار ماسکش اومد.. و بعضا اقلام دیگه هم گران فروشی و جنس فیک فروشی.. درد داره.. یعنی مملکت انقدر بی در پیکر! هرکی نفوذ داشت تا سطح ملی جولان بده!
نمای کلی از معاملات مسکن آخرین ماه پاییز اینطور القا میکند که بازار ملک خلاف مسیر سایر بازارها در این ماه عمل کرده و عملیات تخلیه حباب قیمت در این بازار، شروع نشده خاتمه یافته است!
---------
آپاتمان ها نوساز استانبول الان متری 40 میلیون تومنه آپارتمان نوساز ظفر تهران متری 85 میلیون تومن . ببینید چه خر توخری شده مملکت
میگن 30 درصد مردم آب و برق و گازشون مجانی میشه خب اون 30 درصد اصلا تا حالا ازین امکانات استفاده میکردن مگه ؟ ملت رو گیر آوردن.
یک کار اشتباه دیگه همین بحث 30 درصد هست.. قیمت انرژی باید واقعی بشه و یارانه غیرمستقیم رو به صورت مستقیم به نیازمندان داد . منتها اینجا شیر تو شیر تر این حرفهاست
من کلیپ رو ندیدم اما احتمالا پارت جدید از اون جنس رو اوردن تو فروشگاه و وارد سیستم با قیمت جدید کردن، قدیمی ها هم با قیمت جدید دارن میدن که البته درست نیست .
نظر