نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

کانال ناو استاک ناو شستا رو زده 88 درصده !

ناو پالایش یک و نیم درصد بالاتر از قیمت سهم !

کلا وارن بافت به بازدهی سهم اهمیت میده یعنی یک سهم خوب رو زیر قیمت بخری و نگه داری. باید بتونی محاسبه کنی این شرکت چقدر در آینده بهتون بازدهی میده.

همونطور که دیدید همه کانال ها بجز دروغ و کلاه برداری از ملت کاری نکردن حتی دولت هم سر مردم کلاه گذاشت. خب حالا بازم به امید این کلاه بردارها هستید که از ضرر درتون بیارن ؟
    /:.yead.:/

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/17, 19:50.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

یکی از سهم هایی که سهامدارانش نابود شدن لپارس هست. کل سودی که میسازه طی یکسال 24 میلیارد تومنه و الان که خیلی پایین اومده 3300 میلیارد ارزش شرکت هست. باید بگم هرکسی که طمع کرده و خربزه خورده پای لرزش هم بشینه. افرادی که بدون مطالعه سهم خریدن مسئولیت تصمیمشون رو قبول کنن. قبلا هم به کفپارس اشاره کردم با سود 1 میلیارد تومنی الان حدود 800 میلیارد ارزش بازار داره. لپارس 80 درصد اصلاح کرده. وقتی که به بعضی افراد توی گروه های تلگرامی نصیحت میکردم که این سهم ها رو نخرن میگفتن حسادت میکنی و جاموندی و چند بار هم اخراج شدم !
      لپارس در اوج به ارزش بازار 16500 میلیارد تومنی رسیده بود !
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/17, 20:40.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2904

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        یکی از سهم هایی که سهامدارانش نابود شدن لپارس هست. کل سودی که میسازه طی یکسال 24 میلیارد تومنه و الان که خیلی پایین اومده 3300 میلیارد ارزش شرکت هست. باید بگم هرکسی که طمع کرده و خربزه خورده پای لرزش هم بشینه. افرادی که بدون مطالعه سهم خریدن مسئولیت تصمیمشون رو قبول کنن. قبلا هم به کفپارس اشاره کردم با سود 1 میلیارد تومنی الان حدود 800 میلیارد ارزش بازار داره. لپارس 80 درصد اصلاح کرده. وقتی که به بعضی افراد توی گروه های تلگرامی نصیحت میکردم که این سهم ها رو نخرن میگفتن حسادت میکنی و جاموندی و چند بار هم اخراج شدم !
        لپارس در اوج به ارزش بازار 16500 میلیارد تومنی رسیده بود !

اتفاقا امروز نمودارش را نگاه میکردم....قیمت سهم از 220 تومان...طی 30 ماه....بالای 200 برابر شده....با اینکه 80 درصد از سقف ریزش داشته.....اما نگاه میکنم میبینم ریزش از سقف کمتر هست..../:.ph34r-smiley.:/
        سهمی 100 تومانی را می ترسیم بخریم....اما این سهم بالای 2 هزار تومان رسید....تازه میگیم مفت هست!...ارزش خرید دارد!...جیگر فیل و شیر پیدا میکنیم..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

با آمدن بایدن تازه جمهوری اسلامی میخواد انقام قاسم سلیمانی و فخری زاده و این وضعیتی که در 3 سال گذشته بهش دچار شده رو دربگیره..شکی ندارم که مقداری از تحریم ها شل بشه/ مجددا تنش بالا میره/ این تنش با خود امریکایی تا کشورهایی مثل عربستان و امارات و حتی بحرین/ تا مطمئن شدن ترامپ داره میره غنی سازی رو بالا بردن و از موشک رونمایی کردن و نزدیک ناو امریکایی موشک اوردن پائین/ اگر جمهوری اسلامی ساکت هست منتظر رفتن ترامپ هست / من شکی ندارم تنش بالا خواهد رفت

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

موافقم کلا جمهوری اسلامی زبون زور رو میفهمه. این جو خوابالو ازش بخار در نمیاد

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-16/3732137-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D 9%BE%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1

انگار دلار بخاطر ترامپ بالا رفته. حجم نقدینگی 3200 هزار میلیارد تومنی رو نمی بینن. صبح تا شب به کردم آدرس غلط میدن. همین دنیای اقتصاد توی قله به مردم سیگنال خرید بورس میداد چند روز پیش لینکش رو هم گذاشتم تا ببینید
              -------
              تیتر اخبار رو نگاه کنید همه جا نوشتن مرگ چند نفر در اثر تزریق واکسن فایزر. عاقبت حکومت احمق ها همین میشه که جون مردمشون رو بازیچه بازی های سیاسی شون قرار میدن

هفته ای یک کیک برای صبحونه میخرم جالبه هر دفعه 500 تومن گرون میشه !

نوشته محسن هاشمی در انتخابات 1400 شرکت نمیکنه /:.yead.:/ آخرین دسته گل بابات همین حسن کلیده. از ملت بکشید بیرون

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/18, 08:01.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

وزارت اقتصاد بدنبال پولی کردن کسری بودجه است. آنها قصد دارند از محل تسعیر دارایی های خارجی بانک مرکزی نسبت به جبران این ۱۵۰ همت اقدام کنند که به معنای اضافه کردن ۱۵۰ همت به پایه پولی و افزایش شدید نقدینگی است. در این حالت پول جدید خلق شده و در اختیار دولت قرار می‌گیرد. هم اکنون پایه پولی در اقتصاد ایران حدود ۳۸۰ هزار میلیارد تومان است که به معنای افزایش بیش از ۴۰ درصدی پایه پولی و رشد بالای نقدینگی در اقتصاد کشور است.

اه حل جایگزین حذف دامنه نوسان، اجازه به بازار برای اصلاح و عدم دخالت پولی و اعتباری در بازار سهام همچون دیگر کشورها است. در غیر این صورت ریسک بازار سهام به کل اقتصاد منتقل شده، نرخ ارز و مسکن جهشی غیرقابل باور را رقم زده و تورم در کالاهای مصرفی هم اوج خواهد گرفت.

مالتون رو دو دستی بچسبید . 40 درصد پایه پولی رشد بکنه فاجعه میشه. جهش مسکن یعنی میخواد متری چند صد میلیون بشه ؟

آینده اقتصاد ایران: ونزوئلا یا ترکیه؟/ ۹۹سال سرنوشت اقتصاد ایران است | اقتصاد آنلاین

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

بازم کانال های کلاه بردار دست بکار شدن.
                  در صورت تجدید ارزیابی شرکت سرمایه گذاری زیر مجموعه شستا قیمت سهم میشه 70 تومن !
                  اینا ناوشون زیاد میشه نه اینکه قیمت سهمشون کم بشه /:.yead.:/ فقط قیمت شرکتهای زیرمجموعه شون میشکنه
                  ----------
                  عجب اوضاع داغونیه جنگ شده مگه
                  میگن دعوای دولت و راستی ها هست. بورس رو قربانی کردن. من تو سهم خودم که دارم می بینم هر روز اول وقت عمدا میزارن منفی5 بعد هم کد به کد میکنن صف فروش بشه
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/18, 09:15.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

بصورت هماهنگ سهم ها رو اول وقت منفی میکنن بعدم کد به کد تا صف فروش بشه. حالا کی پشت این داستانه و چه هدفی دارن خدا میدونه
                    اینم از جمهوری اسلامی که حامی مستضعف هست و ضد طاغوته /:.yead.:/
                    بعد میگن چرا سرمایه ها خارج میشه از کشور. نگه دارن شماها براشون بسوزونید ؟
                    -----
                    باسلام . مهناز صادقی هستم مدرس و تحلیگر بازار سرمایه. در صورت از دست دادن شاخص یک میلیون واحد شاخص تا ناحیه صفر اصلاح میکنه. باتشکر /:.yead.:/
                    ----
                    دلار نیما 24985
                    سهم من 20 درصد اصلاح کرده ولی دلار نیما از 25800 20 درصد اصلاح کنه باید حدود 20500 باشه که هنوز نشده
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/18, 09:39.

نظر

• Deutschland
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 838

کف شستا کجا میبینی
                      تا ۸۰۰۰ میاد پاین؟

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                        کف شستا کجا میبینی
                        تا ۸۰۰۰ میاد پاین؟
                        من اگه کف بین بودم که الان تو پاچم نرفته بود :)) ولی به به نظر من ناو شستا باید روی 50 درصد یا 60 درصد باشه.
                        ----------
                        شپدیس امروز مثبت هم شد. مشخصه گزارش 3 ماهه خوبی داره . فردا مجمع پارسانه حتما از زیر مجموعه ها سئوال جواب میشه
                        کسی که با این ضررها بفروشه چند سالی طول میکشه یادش بره برگرده
                        بازار عمدی خراب شده هر کی یک چیزی میگه بعضی ها میگن بخاطر سهام عدالته. یا دعوای جناحی یا دلار و... خلاصه هر چی هست به نظر من که دستکاری هست. حتما افرادی مثل قالیباف و وزیر اقتصاد خبر دارن چه خبره. کیا اول صبح که سهم متعادله میزارن صف فروش و کد به کد میکنن
                        92 هم به این افتضاحی نبود . قدیمی های بازار همه بخشی از سرمایه هاشون رو خارج کردن بردن ملک و خارج و سپرده و.. حالا ملک هم چون تابلو نداره طرف بهش فشار نمیاد. مثلا یک باغ خریده میره توش صفا میکنه وگرنه اونم عایدی نداره

دیشب برای اولین بار در عمر بورسیم خواب سقوط بوس رو دیدم . ببین چقدر اوضاع خرابه که من که اصلا بیخیالم بهم فشار اومده

این اصلاح طلب ها که تو این مملکت قدرت ندارن هیچ فرقی هم با راستی ها ندارن پس چرا دیگه رای بدن مردم. ولش کنید همین راستی ها رای بیارن هر کاری خواستن بکنن. لااقل وجدانتون راحته که خودتون باعث بدبختی خودتون نشدید. هر کی بیاد میخاد بچاپه دیگه فرقی ندارن با هم

چرا نرخ ارز در سامانه نیما از بازار آزاد گران‌تر است؟
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/18, 19:49.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

تلیسه رو یادتونه میگفتم حبابه. از 1100 رسیده 450 و صف فروش سنگینه . این سهما که سودم نمیدن دیگه واویلاس. یکسال سهامداری کنی بری مجمع توف کف دستت نندازن. لااقل این سهم ما یک سود مجمع مشتی میده خستگی آدم در میره. قبلا هم گفتم تارگت امسالم روی 2 میلیارد سود هست. کرماشا هم تا صف خرید رفت امروز شرازم همینطور. من خودم دوست نداشتم اینجوری سقوط میکرد ولی دوسم ندارم آدمای معمولی بیان تو بورس بعد هم عرض اندام کنن. بازار باید دست خودمون باشه. سهم رو با پی به ای خوب بخریم.
                          ولی حقوقی ها دارن سنگین میخرنا . مثلا فولاد رو ببینید
                          پالایش رو می بینم خندم میگیره چجوری حسن کلید و وزیرش مالیدن دره ملت. شپنا هم همینطور با تجدید ارزیابی 100 درصدیش خوب در مالی کردن
                          دیروز دیدم یکی تو نیاوران یک 200 متری خرید متری 130 میلیون آپارتمان یعنی 26 میلیارد پول داد اینو خودم دیدم
                          بازار فردا هم با این صف فروشها معلومه چجوریه
                          -----------
                          من قبلا هم گفتم دور نمای دلار کاهشیه و پی به ای بازار بالاست وقتی بانک 20 درصد میده که نباید سهم بنیادی پی به ای مثلا 10 به بالا بگیره. اونم میره مجمع نصف سودش رو تقسیم میکنن چند ماه بعد میدن
                          ریزش بازار که شروع شد اولین کسی که گفت کوره پولسوزی روشن شد من بودم کاش به حرف خودم گوش کرده بودم
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/18, 20:16.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

از صبح دارم دنبال یک سایتی میگردم مجمع پارسان رو آنلاین نشون بده اینستا هم رفتم. شرکتن که جواب نمیده. حالا چه اشکالی داره بقیه افراد که سهام رو ندارن بتونن مجمع رو ببینن. آخه ما چقدر عقب افتاده ایم بخدا
                            -----
                            قبلا گفته بودم که املاکی ها میگن شب عید گرون میشه و چرت و پرت میگن
                            اگه کسی بتونه بره استانبول زندگی کنه خیلی خوبه با 250 هزار دلار اقامت میگیره خونه خوب میخره الان ایرانی ها در صدر جدول خریداران املاک ترکیه هستن. هوای سالم آزادی اقتصادش هم تحریم نیست. حیف پول که آدم بده تو تهران. با دلار 22 تومن 250 هزار دلار میشه 5.5 میلیارد که پول 100 متر خونه تو نارمک یا جنت آباده ولی شما نمیتونی اصلا کیفیت زندگی در استانبول رو با این محله ها مقایسه کنی اونجا با همین پول خونه خوب میدن. برای همین ایرانی ها خیلی دارن خونه میخرن تازه این استانبوله اگه برید آنتالیا یا ازمیر و بورسا خونه های خیلی خیلی عالی میشه خرید. مسکن در ایران چون دست نهادهای وابسته به بیت هست احتکار شده و قیمتش حبابی شده و قوانین ضد دلالی مثل مالیات نمیزارن وضع بشه چون لابی بیت خیلی قوی هست مثل بنیاد شهید و مستضعفان و آستان و .. بنابراین بهترین راه مهاجرت به خارج کشور هست جایی که این آشغالها اونجا نباشن دلالی راه بندازن
                            دیدید این دلالهای مسکن و این لابی چطور بر علیه بورس جبهه گیری کردن مثلا اون 40 اقتصاد دان پوفیوز که نامه نوشتن. اینا میگن مسکن تهران که بخاطر هوای آلوده جای زندگی کردن نیست رو با پی به ای 50 بخرید ولی سهام با پی به ای 5 نخرید. کافیه قیمت خانه های لس آنجلس با تهران رو مقایسه کنید تا متوجه بشید چه کلاه گشادی سر ملت گذاشتن. اگه کسی عقل تو سرش باشه تبدیل میکنه از ایران میره.

اسم رمز حباب‌بازان ملکی
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/19, 09:44.

نظر

• Deutschland
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 838

همه همین فکر میکنن
                              خریدار نیست....
                              فوروش شورو بشود دلار میکشد بالا
                              من فکر نکنم بتونی راحت ۳۰۰.۰۰۰ دلار رسمی حواله بزنی.....
                              خیلی دارن به صرافی ها گیر میدن
                              مگر امریکا کنار بیاد

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

دلار نیما 238,178 که حدود 8 درصد از سقف کاهش داشته

اوره هم تو این 4 ماهه 21 درصد رشد داشته یعنی از مهر که سال مالی پردیس شروع میشه

روحانی دلار 3200 تحویل گرفته . نقدینگی تا الان 7 برابر شده. ضرب کنیم میشه هر دلار 22.400

وقتی توی یک خیابون قدم میزنی بیشترین کسب و کارهایی که به چشم میخوره بانک / بقالی / املاکی هست دیگه تا تهش رو بخونید

انتقاد آیت‌الله مکارم شیرازی از عملکرد بانک‌ها
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/19, 10:55.

نظر

در حال کار...
                                X