نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : نجيمي

مجتبی توانگر، نماینده مجلس جزئیات مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس درباره مصارف تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۰ که مربوط به یارانه‌هاست را منتشر کرد.

در جدولی که او منتشر کرده بسیاری از ارقام پیشنهادی دولت در کمیسیون تلفیق تغییر کرده اند.

تازه‌ترین تغییر مجلس در لایحه بودجه؛ سهم «حوزه‌های علمیه» ۲۰۲ درصد افزایش یافت

تازه‌ترین تغییر مجلس در لایحه بودجه؛ سهم «حوزه‌های علمیه» ۲۰۲ درصد افزایش یافت

یکی از این تغییرات به سهم «مرکز خدمات حوزه‌های علمیه - بیمه طلاب و روحانیون غیرشاغل» است. رقمی که کمیسیون تلفیق برای این ردیف در نظر گرفته (۱.۴۹۵)، ۲۰۲ درصد از رقمی که دولت برای آن پیشنهاد داده بود (۰.۴۹۵)، رشد نشان می‌دهد.

گفتنی است جدول تبصره ۱۴ در واقع محل مصرف درآمد ناشی از هدفمندی یارانه‌ها را مشخص می‌کند. درآمد مذکور از زمان آغاز طرح هدفمندی یارانه‌ها و با حذف یاکاهش یارانه برخی کالا‌ها نصیب دولت شده که قرار بود عمده آن به بخش تولید اختصاص یابد، اما این هدف تقریبا در هیچ سالی محقق نشد.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

واقعا کجای دنیا سود بانکی 20 درصدی میده. آیا این سودهای بانکی 20 درصد با این حجم وحشتناک نقدینگی باعث موج بعدی تورم در سالهای نزدیک نخواهد شد ؟ آیا مردم توان موج تورمی مجدد رو دارن ؟

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        واقعا کجای دنیا سود بانکی 20 درصدی میده. آیا این سودهای بانکی 20 درصد با این حجم وحشتناک نقدینگی باعث موج بعدی تورم در سالهای نزدیک نخواهد شد ؟ آیا مردم توان موج تورمی مجدد رو دارن ؟
        سود بانکی و تورم ،با هم قابل بررسی هستند.نمیشه تورم 40% باشه و سود بانکی صفر.متاسفانه فعلا اقتصاد گرفتار دور باطل تورم و سود بانکیه

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
          سود بانکی و تورم ،با هم قابل بررسی هستند.نمیشه تورم 40% باشه و سود بانکی صفر.متاسفانه فعلا اقتصاد گرفتار دور باطل تورم و سود بانکیه
          بالاخره یک فرقی بین کسی که ریسک نمیکنه و پول تو بانک میزاره باید باشه و این همون کاهش ارزش پول سپرده گذار هست.
          بحث من این هست که ثابت نگهداشتن دلار در حالی که روزانه 1700 میلیارد تومن خلق نقدینگی انجام داریم اشتباه هست. منتها چرا این اتفاق میوفته که دلار چند سال ثابت میمونه بعد جهش میکنه دلیلش اینه که حاکمان ما از این نوسانات سودهای شخصی میبرن. مثلا روحانی برای رای آوردن 4 سال دلار رو بالا نبرد . حتما خودشون هم پولاشون رو تو بازارها جابجا میکنن. یادمه داداشه روحانی وام دلاری گرفته بود با بهره کم بعد ریال کرده بود گذاشته بود بانک ملی با بهره زیاد و قبل از جهش نقد وام رو تسویه کرد.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

ملارد زمین فروشی گذاشته متری 3.5-4 تومن سند نداره. میگه بخای دیوار بکشی باید رشوه بدی شهرداری بخوای اثاث بریزی باید افغانی سرایدار بیاری وگرنه سره هفته خالی میکنن. آب خوردن رو با تانکر بیاری. آب آبیاری رو باید به افغانی رشوه بدی زیاد بهت آب بده. سندم قولنامه هست باید بری رشوه بدی سند تگ برگ بگیری. هزار متر زمین بگیری 4 میلیارد تومن بعد همش باید رشوه بدی به این و اون . تازه گرفتاری ساخت و سازش به کنار . نخواستیم بابا ماله خودتون

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5633

ملارد زمین فروشی گذاشته متری 3.5-4 تومن سند نداره. میگه بخای دیوار بکشی باید رشوه بدی شهرداری بخوای اثاث بریزی باید افغانی سرایدار بیاری وگرنه سره هفته خالی میکنن. آب خوردن رو با تانکر بیاری. آب آبیاری رو باید به افغانی رشوه بدی زیاد بهت آب بده. سندم قولنامه هست باید بری رشوه بدی سند تگ برگ بگیری. هزار متر زمین بگیری 4 میلیارد تومن بعد همش باید رشوه بدی به این و اون . تازه گرفتاری ساخت و سازش به کنار . نخواستیم بابا ماله خودتون
              بی خیال ملارد بشید.سند دارش به درد نمی خوره چه برسه به بی سندش!!!تمام ماشین های دزدی کرج و غرب تهران از ملارد سر در میاره. مواد مخدر و قاچاق هم .....!!!هر کی خواست ملارد سرمایه گذاری کنه یک سر به دادگستری و کلانتری ملارد بزنه همه چی میاد دستش

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

ملارد - زمین - 4 میلیارد تومن - شیب - بام !!!!! از شوخی گذشته به من 4 میلیاردم بدن حاضر نیستم در ملارد زندگی کنم.

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

از اینجا خیلی بهتر و شسته رفته تر دم گوشمون هست ..من پنجشنبه جمعه با پسرخاله ام سمت شهر پردیس بودیم که دنبال زمین بود من که خودم خوشم اومد از قیمتها آب و هوای عالی دسترسی اتوبان و سریع ..بنظر من برای سرمایه گزاری خیلی خوبه توی فاز ۴ زمین میشه متری ۷-۸ تومن خرید و شهرک گلها که چسبیده به پردیس هست و در امتداد اتوبان که کلا ویلایی ساز هست و سازه های خوبی هم ساخته شده و در حال ساخته متری ۷-۱۰ تومن همه چی هم داره هم سند هم اتوبان هم تمام امکانات از نظر امنیت و فضا هم با اون توصیفی که از ملارد کردند ۱۸۰ درجه متفاوته برای یکی دوسال دیگر که مترو هم فعال شه واقعا چندبرابر ارزنده میشه
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

گزارش ماه دی شپدیس اومد که کمی کمتر از ماه های قبل تولید کرده و دلیلش اینه که دو هفته واحد اوره فاز سه اورهال داشته و تعمیرش اینقدر کوتاه بوده که رکورد زده. از نظر نرخ هم کمی بالا از ماه های قبل فروخته.

کلا املاک توی ایران حباب داره اصلا کیفیت زندگی با پولی که میدید همخونی نداره . حبابش هم بخاطر قیمت زمین هست. جایی که زمین مرغوب داره مثل تهران زمین گرونه جایی که دور افتاده هست مصالح نمیصرفه ببری خرج کنی بسازی.

من آخر هفته ها میرم سمت دماوند یک ویلای بالای 10 میلیاردی دستمه چند تا حرکت از این محلی ها دیدم واقعا خورد تو ذوقم . این همه پول بدی بری بقل یک مشت گری گوری عقب افتاده. همه فضول تشریف دارن و فرهنگ ها پایین ...
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/25, 19:39.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

صورت‌های مالی میاندوره‌ای 9 ماهه منتهی به 1399/09/30

گزارش 9 ماهه ایران خودرو حکایت از افزایش 92 درصدی زیان ناخالص و 43 درصدی زیان خالص داره. این زیان در 9 ماهه به 11450 میلیارد تومن رسیده
                      ---------
                      دیروز خوندم قرار 4-5 هزار میلیارد بهشون وام بدن . خب این وام از کجا میاد. بانک میاد با سود 20 درصد پول جمع میکنه میده به این شرکتها و اینا خودرو رو با لاتاری بین خریدارها زیر قیمت بازار میفروشن. در حقیقت افزایش نقدینگی که ناشی از سود 20 درصدی سود سپرده هست که تهش هم به اضافه برداشت بانک از بانک مرکزی میرسه . سودش تو جیب برنده قرعه کشی میره ولی دودش تو چشم خودروساز و سهامدارش و کل ملت.

شنیدم قیمت بازار الان زیر قیمت کارخونه رسیده و اینم مصیبت جدیدی هست.

اگه 3 ماهه چهارم هم زیان بسازه زیان شرکت به اندازه نصف سرمایه میرسه

در مجمع عمومی فوق العاده‌ای که به دلیل نصف شدن سرمایه برگزار می‌شود، راه حل‌های متفاوت بررسی و نهایتا تصمیم اصلی برای کل مجموعه گرفته می‌شود.طی این جلسه، یا باید سرمایه شرکت کاهش یابد و یا شرکت اعلام انحلال کند.کاهش سرمایه شرکت، راه عادلانه تر در برابر توزیع ضرر میان سهام داران است. به عبارت دیگر، قانون اجازه نمی دهد تا در صورت نصف شدن سرمایه و مشکلات حاد اقتصادی، ضرر و زیان بین شرکا تقسیم شود، بلکه اگر تصمیم دارند شرکت را منحل نکنند، باید سرمایه اولیه کاهش یابد.
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/25, 21:32.

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...AE%DB%8C%D8%B1

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2076

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                          بی خیال ملارد بشید.سند دارش به درد نمی خوره چه برسه به بی سندش!!!تمام ماشین های دزدی کرج و غرب تهران از ملارد سر در میاره. مواد مخدر و قاچاق هم .....!!!هر کی خواست ملارد سرمایه گذاری کنه یک سر به دادگستری و کلانتری ملارد بزنه همه چی میاد دستش
                          سلام دوستان
                          بنده زمینی مسکونی در یک شهر دیگه دارم که فعلاً قصد فروش ندارم ولی به دلیل مشکلاتی که برام پیش میاره ، نیاز دارم براش سند رسمی شش دانگ بگیرم. زمین رو مالک قبلی از شهرداری معوض گرفته بود...
                          از طریق ماده 147 اقدام کردم، گفتند باید ساخته بشه، بدون پایانکار، سند نمیدیدم ولی زمینهای زیادی وجود داره که سند شش دانگ (منگوله یا تک برگ) داره.
                          یک راه منطقی اینه که بفروشم ، با پولش برم یک زمین سنددار بگیرم ولی به علتی فعلاً نمیتونم بفروشم و باید همین زمین رو تا چندین سال نگه دارم

دوستان میتونند راهنمایی کنند که چطور میشه برای یک زمین مسکونی ساخته نشده، سند تک برگ گرفت؟
                          (جایی شنیدم سند مشاع شاید بشه گرفت، همون هم باشه راضی ام)

دوستان حاضرم هزینه کار هرچی بشه، اعم از حق الزحمه شخص و هزینه های مشروع و شیتیل شهرداری و...
                          هرچی شد ، دوبرابر تقدیم میکنم ، فقط یکی بیاد منو از این نکبت در بیاره

الان گفتید زمین سند دار.... داغ دلم تازه شد ~X(
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2076

بالاخره یک فرقی بین کسی که ریسک نمیکنه و پول تو بانک میزاره باید باشه و این همون کاهش ارزش پول سپرده گذار هست...
                            ...یادمه داداشه روحانی وام دلاری گرفته بود با بهره کم بعد ریال کرده بود گذاشته بود بانک ملی با بهره زیاد و قبل از جهش نقد وام رو تسویه کرد.
                            خب ریسک درست... ولی اگه قراره به اندازه تورم بگیره هرچند مقدار دقیق و واقعی تورم هم معلوم نیست پس بهتره طلا یا سکه بگیره بندازه کنار.
                            در ایران قانون تضاد منافع برای مسئولین وجود نداره ، طبیعیه که هر مسئولی فقط به فکر جیب خودش باشه.

ملارد زمین فروشی گذاشته متری 3.5-4 تومن سند نداره... سندم قولنامه هست باید بری رشوه بدی سند تگ برگ بگیری. هزار متر زمین بگیری 4 میلیارد تومن بعد همش باید رشوه بدی به این و اون
                            با این اوصاف بستگی داره برای چه کاری لازم داری که میشه جای دیگه رفت یا حتماً باید ملارد باشه؟
                            به نظر بنده خرید زمین بدون سند (مخصوصاً اگه خارج از محدوده خدمات شهری باشه) ریسک زیادی داره چون اولاً معلوم نیست کی وارد محدوده بشه ، با تغییر دولتها و افراد ، یهویی یک قانون جدید میاد که همه پیشبینی ها رو فیل میکنه.
                            حالا خوبه که با پول حل بشه ، بعضی پرونده های ملکی طوری هستند با صرف پول، چه رومیزی یا زیرمیزی باز هم حل نمیشه . باید این نکته رو هم در نظر داشت.

من آخر هفته ها میرم سمت دماوند یک ویلای بالای 10 میلیاردی دستمه چند تا حرکت از این محلی ها دیدم واقعا خورد تو ذوقم . این همه پول بدی بری بقل یک مشت گری گوری عقب افتاده. همه فضول تشریف دارن و فرهنگ ها پایین ...
                            متاسفانه شمال هم همین طور شده. افراد زیادی رو میشناسم که این چند ساله رفتن شمال ویلا خریدند که اونجا زندگی کنند ، میگن همیشه با بومی ها مشکل داریم،
                            (ضمن عرض احترام به شمالیهای عزیز و گرامی ، ظاهراً اهالی محترم مازندران خیلی از غریبه ها بدشون میاد، خیلی)
                            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/01/25, 23:53.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Hssn_mohammadi
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 220

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              بنده زمینی مسکونی در یک شهر دیگه دارم که فعلاً قصد فروش ندارم ولی به دلیل مشکلاتی که برام پیش میاره ، نیاز دارم براش سند رسمی شش دانگ بگیرم. زمین رو مالک قبلی از شهرداری معوض گرفته بود...
                              از طریق ماده 147 اقدام کردم، گفتند باید ساخته بشه، بدون پایانکار، سند نمیدیدم ولی زمینهای زیادی وجود داره که سند شش دانگ (منگوله یا تک برگ) داره.
                              یک راه منطقی اینه که بفروشم ، با پولش برم یک زمین سنددار بگیرم ولی به علتی فعلاً نمیتونم بفروشم و باید همین زمین رو تا چندین سال نگه دارم

دوستان میتونند راهنمایی کنند که چطور میشه برای یک زمین مسکونی ساخته نشده، سند تک برگ گرفت؟
                              (جایی شنیدم سند مشاع شاید بشه گرفت، همون هم باشه راضی ام)

دوستان حاضرم هزینه کار هرچی بشه، اعم از حق الزحمه شخص و هزینه های مشروع و شیتیل شهرداری و...
                              هرچی شد ، دوبرابر تقدیم میکنم ، فقط یکی بیاد منو از این نکبت در بیاره

الان گفتید زمین سند دار.... داغ دلم تازه شد ~X(
                              سلام
                              زمین شما که بی سند محسوب نمی شه، برگه واگذاری شهرداری داره! جای نگرانی نداره و به راحتی خرید و فروش می شه. چند سالیه که ثبت دیگه روی زمین سند تک برگ نمی ده. اگه واقعا به سند تک برگ نیاز دارید بفرمایید مشکلتون چیه من راهنماییتون می کنم البته در حد اطلاعات خودم

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                متاسفانه شمال هم همین طور شده. افراد زیادی رو میشناسم که این چند ساله رفتن شمال ویلا خریدند که اونجا زندگی کنند ، میگن همیشه با بومی ها مشکل داریم،
                                (ضمن عرض احترام به شمالیهای عزیز و گرامی ، ظاهراً اهالی محترم مازندران خیلی از غریبه ها بدشون میاد، خیلی)
                                حساب کن همین تهرانی ها باعث گرون شدن زمین های شمال و ایجاد شغل و کسب و کار شدن ولی در عوض بعضی از مردم مازندران برخورد خوبی ندارن. شاید هم بخاطر فرهنگ پایین باشه و دست خودشون نیست. البته من میگم بعضی ها نمیگم همه و قطعا مازندرانی های بافرهنگ و باحالم هم کم نیستن
                                -------
                                آمریکا داره به اروپا شدیدا نزدیک میشه. ایران رو تو فشار بیشتری میزارن.
                                چین به بایدن هشدار داد
                                -------
                                ایران خودرو با گزارشی که داد داره مثبت معامله میشه. بورس ما همش دستوری هست
                                -----
                                میگه چون سود بانکی کمه مردم رفتن سمت خرید مسکن . راست میگه سود بانکی بجای 20 درصد باید بشه 30 درصد تا مسکن گرون نشه ولی بعد چند سال دوباره قیمت مسکن چند برابر بشه. دیروز دیدم نیروهوایی نوساز متری 50 میلیون تومن آگهی کرده بودن ! بیخود نیست ایرانی ها در صدر خریداران مسکن ترکیه هستن
                                متهمان انحراف بازار مسکن
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/26, 09:22.

نظر

در حال کار...
                                X