کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وایرال شدن فیلمها و عکسهای دختران ایرانی در شبکههای اجتماعی چینی و مطرح شدن اینکه با "۵۰ دلار میشود در ایران هر کاری کرد"، تازه از نتایج سحر #ترکمنچای_چینی است با امضای خائنانی چون ظریف و لاریجانی.
اگر بدانید چینیها، مرکزهای فساد ارزان در مستعمرهی کامبوج ساختهاند و شبکهای از روسپیگری بینالمللی و موردهای غیرقانونی در این تجارت سیاه را اداره میکنند که نیروی کارش از کشورهای گرفتارِ تلهچینی در آفریقا و شرق آسیا میآید، بیشتر نگران میشوید.
با علم به شواهد و یافتههایم میگویم؛ عکسها و ویدیوهای اخیر، یک مورد یا استثنا نیست و چینیها در ایران از هر نوع خدمات ارزانقیمت، در کمال آزادی برخوردارند چه در تهران، چه در جنوب و چه هر جای کشور که زیر سیطرهی چین قرار دارد. آن چینوفیل ها که وقت انتقاد از #قرارداد_۲۵ساله رگ گردنشان باد میکرد و همه توسعهدان شده بودند و روابط استراتژیک لقلقه میکردند.
کاش جای حب چین و چینپرستی، یک جو ایرانخواهی و میهندوستی در وجود مرتجعشان بود.
دوباره و هزارباره میگویم: #چین و #روسیه بزرگترین شر مطلق عصر ما هستند و خطرناکترین و ویرانگرترین دشمنان آب و خاک و مال و جان ایران و مردمانش. آنها به هیچ چیز رحم نخواهند کرد.
SasanAghaei2
@mamlekate.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
اصلا تنها راه نجات این کشور همینه که همه قیمتها آزاد بشه و به قشر آسیب پذیر یارانه غیر نقدی (یارانه کالای اساسی) داده بشه.
این اتفاق هم دیر یا زود حتما خواهد افتاد ولی متاسفانه نه به خواست مردم و مسئولین و به شکل برنامه ریزی شده و کم هزینه، به نظر من این سیاست های پوپولیستی ادامه پیدا میکنه و ریال به مرز فروپاشی میرسه و در نهایت مجبورن کالاهای اساسی رو کوپن بندی کنن و قیمت همه چی هم عملا ازاد سازی میشه.
به هر حال اقتصاد خودش، خودش رو دیر یا زود متعادل میکنه. همه این تلاطمات اقتصاد واسه این هست که هم مردم هم حکومت میخوان جلوی متعادل شدن بازار رو بگیرن.
مردم فشار میارن که حقوق مفت بگیرن، انرژی مفت بگیرن، خودروی مفت بگیرن، بنزین مفت بگیرن، از اونور بنگاه های بزرگ اقتصادی ما دوست دارن خوراک مفت بگیرن، انرژی مفت بگیرن اما کالاهاشون رو به قیمت جهانی بفروشن، دولت دوست داره درامد ارزی مفت بگیره، مالیات مفت بگیره در عین حال ناکارامدی داشته باشه، عدم بهره وری داشته باشه، نظام بانکی به همین شکل.
معلومه که این سیستم اقتصادی دووم نمیاره و دچار اضمحلال میشه دیر یا زود. البته این به معنی فروپاشی سیاسی و حتی اقتصادی نیست. اتفاقا به نظر من خود تنظیمی اقتصاد و برگشتن روی ریل درست هست.
قیمت ها که آزاد نمیشن ..ول میشن ...چون آزادی قیمت ها در کنار رفع انحصار و رانت هست که معنا پیدا می کنه ...قشر آسیب پذیر و متوسط هم به فنا خواهد رفت ...چون نظام برنامه اش این هست که دولتی بشود که همه نوع اختیار و اجازه ای برای دخالت در هر عرصه ای را برای خود قائل باشد ازان طرف هیچ مسولیتی و پاسخگویی به ملت را نداشته باشد
محسن رضایی: اقتصاددان هستم
?اگر وضعیت کنونی کشور ادامه پیدا کند در ۶ ماهه دوم امسال با تورم ۵۰ درصد مواجه خواهیم بود و در سال های بعدی با فوق تورم مواجه هستیم.@BourseNews
___
منظورش ابر تورمه /:.yead.:/
قیمتها در سهم های بزرگ جذاب شده بود همینطور بعضی سهم های کوچیک که بدونه دامنه نوسان منفی سنگین خورده بود. اگه دولت تو بورس دخالت نمیکرد سهم ها الان بالاتر از این قیمتها بود. زیادی ریزش کردن. بعضی هنوز منتظرن مفت تر بخرن کف کف . این از اشتباهات بزرگ هست . همین غدیر ببینید چند بار از زیر هزار تومن برگشت زده و نوسان داده . طرف باز هم میاد زیر 950 میفروشه نمیگه 3 دفعه حداقل کفش همین قیمت بوده برگشته
چن روز پیش یکی از دوستان 700 میلیون ریخته بود تو آنلاینش بهش گفتم بخر گفت حالا عجله ای نیست بازارم که خرابه فعلا سرم شلوغه ... فکر کرده بازار منتظر میمونه. همین 10 درصد که رفته بالا 70 میلیون به ضررش هست. همون موقع به بقیه گفتم سهم بره بالا میاد با جون و دل میخره
تو یکسری سهم ها حقوقی تا تونسته چپونده مثل خودرو
یک چیزی شنیدم پشمام ریخت. بعضی حقیقی ها تو بازار 15 هزار میلیارد تومن سرمایه دارن
این دوست ما تو کارگزاریه پارسال بازار خوب بود مشاوره میداد و درصد میگرفت دیروز داشت خاطراتش رو تعریف میکرد از بازار پارسال میگفت برای یکی از آشناها سهام خریدیم نزدیک قله فروختم کارمزد رو برداشتم پول رو بهش دادم اون طرف هم دیده بود سهم داره میره بالا به همه گفته بود فلانی چشم دیدن سود منو نداره برداشته سهمم رو فروخته اونم دوباره رفته بود بالاتر همون سهم رو خریده بود :D تا الان سهمش رو نگه داشته و به فاک فنا رفته
با هر کی صحبت بورس میکنی ضرر کردن یکی ماشینش رفته یکی ویلاش رفته. خیلی ها که اصلا به قیافشون نمیخوره اومدن تو بورس. تعجب من اینه حتی از من هم یک سئوال نکردن بخریم نخریم خودشون رو عقل کل میدونن
-----
حقوقی بد به صف خریدن دارن میفروشن. خلاصه پس فردا ملت تو صف فروشن/.:biggrinsmiley.:/
حقوقی ها نمیزارن بازار بره بالا انگار با هم دست به یکی میکنن میفروشن
این دوست ما تو کارگزاریه پارسال بازار خوب بود مشاوره میداد و درصد میگرفت دیروز داشت خاطراتش رو تعریف میکرد از بازار پارسال میگفت برای یکی از آشناها سهام خریدیم نزدیک قله فروختم کارمزد رو برداشتم پول رو بهش دادم اون طرف هم دیده بود سهم داره میره بالا به همه گفته بود فلانی چشم دیدن سود منو نداره برداشته سهمم رو فروخته اونم دوباره رفته بود بالاتر همون سهم رو خریده بود :D تا الان سهمش رو نگه داشته و به فاک فنا رفته
با هر کی صحبت بورس میکنی ضرر کردن یکی ماشینش رفته یکی ویلاش رفته. خیلی ها که اصلا به قیافشون نمیخوره اومدن تو بورس. تعجب من اینه حتی از من هم یک سئوال نکردن بخریم نخریم خودشون رو عقل کل میدونن
-----
حقوقی بد به صف خریدن دارن میفروشن. خلاصه پس فردا ملت تو صف فروشن/.:biggrinsmiley.:/
با سلام بهترین سهم برای خرید الان چه سهمی است ممنون می شوم پاسخ دهید
با سلام بهترین سهم برای خرید الان چه سهمی است ممنون می شوم پاسخ دهید
چی بگم والا اینجوری که حقوقی ها دارن گند میزنن تو بازار ...
من خودم امروز 9600 شپدیس خریدم . البته هر روز میخرم
کار به مثبت منفیش ندارم
تا مجعش میخرم بعدم دیگه نمیخرم. سودش رو میگیرم اگه سهمم بخرم دیگه شپدیس نمیخرم.
چی بگم والا اینجوری که حقوقی ها دارن گند میزنن تو بازار ...
من خودم امروز 9600 شپدیس خریدم . البته هر روز میخرم
کار به مثبت منفیش ندارم
تا مجعش میخرم بعدم دیگه نمیخرم. سودش رو میگیرم اگه سهمم بخرم دیگه شپدیس نمیخرم.
ما که نه بیمه داریم نه بازنشستگی...یکی از ماشین ها رو پولش کردم ...گذاشتم تو صف شپدیس ...اگر عمرمان کفاف بده و دعای سرمان گم نشه نگرش دارم برا گذران امور ...تا ببینیم قسمت چی میشه
نظر