کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قيمت املاك از اوجش واقعا 10-20 درصد كاهش داشته همين الانم از بنگاه ميام طرف هم آشنا بود ميگفت فروشنده زياد شده ولي دريغ از خريدار.
روي 9300 تومن به يكي ميگفتم بيا شپديس بخر امروز پيام داده بالاخره توي صف خريد سنگين خريدم. واقعا چرا مردم دوست دارن از صف خريد بخرن.مثلا كمين كرده بود از صف فروش بخره/:.yead.:/
كلا من دوبار خارج رفتم يكبار 30 سال پيش رفتم سوريه . دوسال پيشم رفتم استانبول خداوكيلي بزور برگشتيم. يعني من كه فرودگاه خميني رسيدم داشتم بالا مياوردم . خيلي به من خوش گذشت. تازه فهميدم تو چه توالتي داريم زندگي ميكنيم حالا تركيه خيلي هم جاي درجه يكي نيست
الان تو املاك بودم يكي اومد گفت مجردم خونه براي اجاره ميخوام طرف هم گفت خونه به مجرد نميديم يعني كسي نميده . مجرد قتل كرده ؟
ترامپ بیت کوین را یک تقلب خواند که شور و اشتیاق ایجاد شده نسبت به آن در سطح جهان باعث کاهش تمایل معامله گران به نگه داشتن دلار شده است.
به نقل از ایسنا، ترامپ بیتکوین را یک مساله متقلبانه خواند.
دونالد ترامپ- رییس جمهور سابق آمریکا در گفتگو با فاکس بیزینس با دفاع از دلار گفت که نیازی نیست که همه بیتکوین ها را از چرخه خارج کنیم اما باید خیلی خیلی خیلی روی تراکنش های مرتبط با آن نظارت داشته باشیم. وی بیتکوین را یک تقلب خواند که شور و اشتیاق ایجاد شده نسبت به آن در سطح جهان باعث کاهش تمایل معامله گران به نگه داشتن دلار شده است.
ترامپ با هشدار نسبت به تبدیل شدن بیتکوین به ارزی مهم تر از دلار گفت: ارز غالب جهانی باید دلار باقی بماند
تداوم رشد قیمت اوره در بازار فیوچر به ۴۶۰ دلار
___
جالبه که گندم و سویا و ذرت که با اوره همبستگی دارن هم مثبت ۱.۱ هستند
عکس اصلاح شد . نقل از کانال حقیقت
شپدیس اوره رو ماه قبل ۲۸۰ دلار فروخته بود. در صورت برداشتن تحریم پتروشیمی ها و حضور در مناقصات هند نرخ فروش میتونه ۶۵ درصد رشد کنه !
این ملک زیر قیمته . قیمت پایه ۱۳۰۰ میلیارد تومن. مرسی از جمهوری اسلامی که ۹۹ درصد رو کوخ نشین کرد و ۱ درصد کاخ نشین. الان مردم ایران به مقام انسانیتی که سال ۵۷ خمینی گفت رسیدن. آپارتمان ۱۳۰۰۰ متر|آپارتمان|تهران، نیاوران|دیوار
شرکتهای پتروشیمی و یوتیلیتی مستقر در پارس جنوب دارن شفاف سازی میکنن که احتمالا مشمول معافیت مالیاتی میشن. اگه روی نقشه نگاه کنید این پتروشیمی ها شامل شپدیس آریا پارس مبین زاگرس نوری بفجر شگویا و.. هستن که کنار همدیگه ساخته شدن
سهمای فرابورس رو که منفی 10 باز کردن بازم متعادل نمیشن. یادتونه پارسال گفتم بانک مسکن کل بالاس رو گذاشته بود مزایده کسی نمیخرید ولی تو اوج بازار ارزش شرکت چند برابر بلوکش شده بود و سهامدار عمده داشت سنگین میفروخت به ملت.
حق رای ایران در سازمان ملل بخاطر ندادن حق رای لغو شد /.:biggrinsmiley.:/ یعنی آبرو نزاشتن واسه کشور
همین چند روزه نزدیک 1 میلیارد تومن شپدیس برای پورتفو زیرمجموعه خریداری شد.
گدنا رو یادتونه چقدر میگفتم این یدونه آشپزخونه بیشتر نیست همش براش صف خرید میزاشتن از 600 بردن 5000 تومن . الان 2200 تومن 12 میلیون صف فروشه. چون سهم بدگردشی هست ممکنه تا 1000 تومن هم اصلاح کنه
بدبختی اینجاست که مسکن بخاطر تورم های شدیدی که داشتیم از تعادل خارج شده یعنی ممکنه رکودش مثل قبل طولانی نباشه. تهران دورش کوهه زمین کمه. سفته بازی روی زمین راحت انجام میشه . چسبندگی مسکن بالا هست. مهاجرت به تهران زیاده . تقاضا زیادتر از تولید هست. جوانان دوست دارن مستقل زندگی کنن و... دیگه مثل قبل خیلی ها به دنبال درامد از محل اجاره دادن مسکن نیستن همینکه سرمایشون رو حفظ کنه براشون کافیه. چون جاهای دیگه دولت جیبشون رو میزنه
بزارید راحتتون کنم کاندیداهای ریاست جمهوری هیچ راهی برای اصلاح وضع فعلی مسکن ندارن. ته تهش میخان مثل مموتی برن تو بیابون مسکن بی کیفیت بسازن و ابر تورم درست کنن. باید به فکر خودتون باشید چون در موج های بعدی تورم خدا میدونه وضعیت چی میشه. مسکن وسط تهران که الان نوساز 40-50 میلیونه ممکنه تا چند صد میلیون بره
اقتصاد ایران تا زمانیکه ما با دنیا سره جنگ داریم و تحریم هستیم درست نمیشه. این شعارهای رفع موانع تولید و جهش تولید و این چیزها برای گول زدن آدمای عادیه وگرنه ما که میدونیم آخر و عاقبت این مملکت چیه. روزی 2000 میلیارد تومن خلق نقدینگی داریم بعد جلیلی و محسن رضایی میخوان اقتصاد رو درست کنن.
الانم که اروپا و امریکا گفتن توافق هم بکنیم فقط تحریم های هسته ای برداشته میشه و بخش عمده تحریم ها باقی میمونه.
همین املاکی ها خودشون یک پا اقتصاددان هستن باید برن دانشگاه تهران برای اساتید اونجا کلاس برگزار کنن میگن دولت کسری بودجه داره و دلار رو بخاطر انتخابات نگه داشته بعدش میره بالا. هزینه های ساخت مسکن هم صعودی بوده و ارزون که نشده هیچ گرونترم شده. کسری بودجه ای که میگن 300 هزار میلیارد تومنه از کجا میخوان جبرانش کنن
گدنا رو یادتونه چقدر میگفتم این یدونه آشپزخونه بیشتر نیست همش براش صف خرید میزاشتن از 600 بردن 5000 تومن . الان 2200 تومن 12 میلیون صف فروشه. چون سهم بدگردشی هست ممکنه تا 1000 تومن هم اصلاح کنه
نجیمی جان اینا شستا ۶۳۰۰ تومنی رو ۱۰۰۰ تومن کردن گدنا که جای خود دارد شستا خیلی بی اعتبار شد عالیجناب شستا الان مثله بچه سر راهی شده که هیشکی بهش محل ... هم نمیزاره
واقعا موندم به سهم با این بنیادی که میگن برا آیندگان هستش با این همه زیرمجموعه درشت مثله خلیج فارس و ... چرا باید به این روز بیفته
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
همه مسولین همو متهم به اخلال بورس میکنن مشخصه همه سهمی در خراب کردن داشتن. همه خوب چاپیدن از بورس.
ربیعی گفت دلار ۱۱ تا ۱۷ میشه. بنده خدا با این حجم نقدینگی دلار بشه ۱۵ تومن همه ملت ریالشون رو تبدیل به دلار میکنن فلنگ رو ببندن از این مملکت چرا اخه چرت و پرت میگی.
نفت ۷۲ دلار رو رد کرده پارسال میخواستن اوراق سلف با دلار ۲۰ تومن و نفت ۴۰ دلار منتشر کنن که مجلس قبول نکرد. افراد وابسته به دولت با سرمایه های بسیار سنگین میخواستن این اوراق رو بخرن. یک عده دارن میچاپن ثروتهای مملکت رو.
خیلی ها میگن سهمایی که ۸۰ درصد منفی خوردن کف قیمتن
نظر