نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
    فعلا که سایپا سود سال بعدشو 100 ریال اعلام نمود
    کاش اون موقع هم که خودرویی ها منفی خواهند شد از این نظرات باز هم ببینیم
    پ.ن من خودم هم سهام خودرویی دارم ولی خودم هم می دونم که هیچ خبری توشون نیست
    دوست عزيز لطفا نظرات اين آقا رو بالا نياريد چون تو ليست چشم پوشي من هست.
    من خودم 15 سال سابقه تو خودرويي ها دارم. و ميدونم توشون چه خبره.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

بالا در مورد سايپا هست .
      ---------
      اگه كسي عضو هدف حافظ هست بگه ببينيم همكاران سيستم رو چجوري تحليل كرده. اينا وقتي تحليل يك سهم رو ميزارن واسش برنامه دارن.
      كل شناور سهم بجز اون خانم ز.ع زيره 8% شده و حقوقي ها هم خيلي از سهم رو دارن كه تو اين قيمتها نميفروشند.
      -----
      حتايد ميخواد مقداري از سهامش رو بلوك بزنه ولي سهم رو نميخوان بالا ببرن فقط بخاطر داستان امريكا و...
      -----
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/01, 17:42.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

روحاني عجب خودروسازها رو كوبوند ...

تو پيش بيني سال بعد سود تلفيقي سايپا از شركت اصلي كمتره . /:.yead.:/

تو پيش بيني زيان انباشته شركت هم همون باقي مي مونه. /:.yead.:/

سايپا بياد پايين وابسته هاش هم ميان پايين :D

سايپا رفته تو چشم بازار فاتحش خوندست /.:biggrinsmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/01, 21:09.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

بافت ميگه آقاي بازار mr market هر روز به ما پيشنهاد ميده. يكروز دپرسه يكروز خوشحال. ولي اين آقاي بازار واقعا كي هست؟ من و شما هستيم كه يكروز مثبت 5 ميخريم و فرداش منفي 5 نميخريم.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

كرمان 50% تعديل منفي داد صف خريد شد laughingsmiley

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

سايپا كه باز بشه اگه بره بالا بازارم ميره بالا. بياد پايين بازارم مياد پايين.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

گروه بورس- شروین شهریاری: بازار سهام با عقب‌نشینی نسبی خریداران، دومین هفته منفی متوالی خود را با افت اندک 2/ 0 درصدی رقم زد. به این ترتیب بازدهی بورس تهران از ابتدای سال به 24 درصد رسید که یک کارنامه قابل قبول در مقایسه با اصلی‌ترین بازار رقیب یعنی سپرده بانکی به شمار می‌رود. در همین حال، کاهش ارزش دادوستدها نسبت به روزهای اوج ماه گذشته و رسیدن ارزش معاملات خرد به سطح روزانه 500 میلیارد تومان در بازار سرمایه نشان از عبور از هیجان اولیه ناشی از لغو تحریم‌ها و ورود به فضای تعادلی جدید دارد.

من ديگه راجع به خودرويي ها چيزي نمي نويسم . حال و حوصله كل كل ندارم. گفتني ها رو گفتيم. هر كس خودش تصميم بگيره.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

آيا خط روند نشون دهنده بنياد يك شركت و يك كسب و كار هست كه وقتي شكسته ميشه بايد سهم رو فروخت ؟
                  اون هم زمانيكه قيمت سهم روي moving average 90 روزه قرار داره .

مسئولين بازار سرمايه با وضع قوانين درست بايد فرهنگ سهامداري رو رواج بدن.

اين روزنامه دنياي اقتصادم ملت رو گير اورده . از بس وعده سر خرمن ميده كه رونق مسكن از فلان موقع شروع ميشه و خبري نميشه. /:.yead.:/
                  سايت تالاربورس و بوركس شده بچه بازي. سهام ياب و آدان كه كلا ول معطل هستن.

يكي از كسب و كارهايي كه به اسپانيائي ها پيشنهاد كردم ساخت هتل بود كه از سلمان شهر شروع كردن /:.smilingsmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/03, 18:58.

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    آيا خط روند نشون دهنده بنياد يك شركت و يك كسب و كار هست كه وقتي شكسته ميشه بايد سهم رو فروخت ؟
                    اون هم زمانيكه قيمت سهم روي moving average 90 روزه قرار داره .

مسئولين بازار سرمايه با وضع قوانين درست بايد فرهنگ سهامداري رو رواج بدن.

اين روزنامه دنياي اقتصادم ملت رو گير اورده . از بس وعده سر خرمن ميده كه رونق مسكن از فلان موقع شروع ميشه و خبري نميشه. /:.yead.:/
                    سايت تالاربورس و بوركس شده بچه بازي. سهام ياب و آدان كه كلا ول معطل هستن.

يكي از كسب و كارهايي كه به اسپانيائي ها پيشنهاد كردم ساخت هتل بود كه از سلمان شهر شروع كردن /:.smilingsmiley.:/
                    ساخت هتل تو متل قو پیشنهاد من بود من اونجا شما رو ندیدم قضیه مال 4 سال پیشه
                    خوشحالیم که بچه های ابادان هم تو فروم فعالن
                    پي نوشت
                    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

انتخابات آینده ایران و امریکا تاثیرات زیادی روی بورس داره. توی ایران که احتمال قوی روحانی دوباره رای میاره منتهی یکسری اقداماتی رو برای راضی کردن مردم انجام خواهد داد که تاثیر روی بعضی سهم ها و اقتصاد خواهد داشت. مساله اصلی انتخابات امریکا هست که بین ترامپ و هیلاری انجام خواهد شد. اگر ترامپ بشه که احتمالش هم کم نیست یک مشکل برای برجام خواهد بود. با توجه به اینکه دموکراتها 2 دوره پشت هم تو کاخ سفید بودن و در کنگره هم اکثریت جمهوری خواها رای آوردن. بنابراین باید ترامپ رو جدی گرفت و همینطور مواضع ضد برجامش رو. هیلاری هم مخالف برجام نیست ولی گفته هزینه ایران رو بالا میبره. به هر حال در کنار همه خوشبینی ها اون روی سکه رو هم دید و اینکه امریکا هر وقت که لازم بدونه میتونه با متهم کردن ایران با بهانه های مختلف برجام رو به هم بزنه و از مکانیزم ماشه استفاده بکنه.

ظاهرا خیلی ها اعتبارات زیادی از کارگزاری ها گرفتن و بردن تو سهم های ریسکی. /:.weirdsmiley.:/

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

عجب سالي بود. چه سهم هايي چند برابر شدن كه هيچ كس فكرش رو هم نميكرد. لازماي 70 تومني كه 550 تومن شد. يا گروه سايپا و خيلي سهم هاي ديگه. حتي رانفور خودم كه 1.5 سال بالا نرفت و از فرداي فروختن من شروع كرد به بالا رفتن. /:.sadsmiley.:/ حق قواميني كه 88 تومن فروختم و شد صفر. لابسايي كه سال 91 بوده 65 تومن و سال 92 بوده 500 تومن. از اين اتفاقات هميشه تو بورس ميوفته. همين الانم سهم هايي داريم كه تا سال بعد 10 برابر ميشن ولي كي ميتونه شناسايي كنه. بعضي وقتها هم آدم سهم ميخره بدون اينكه خودش خبر داشته باشه يكهو سهمو ميبرن بالا. آكنتوري كه پول حقوق كارمنداش رو نداشت بده. چه سهم هايي رو يه ما پيشنهاد كردن نخريديم. چقدر گفتن زامياد رو بخر زير 100 تومن بود /:.mellowsmiley.:/ يا شپلي و... لامصب تو اين بورس هميشه آدم افسوس ميخوره. از پول تو بانك گذاشتن كسي ثروت مند نشده ولي بعضي وقتها چاره اي نيست. بازيگر سهم خيلي مهمه مثلا رانفور هميشه تعديل مثبت ميده و شناورشم كمه ولي سهامدار عمده نميخواد بالا بره ولي بعضي سهم ها سهامدار عمده دوست داره بالا بره يا لااقل عرضه نميكنه مثل تامين اجتماعي. البته وقتي بررسي ميكني ميبيني خيلي از اين سهم ها سودي نميساختن و صرفا بر اساس تجديد ارزيابي بالا رفتن كه اين موضوع فقط تو ايران اتفاق ميوفته وگرنه توي دنيا شركتها رو براساس سوددهي ميخرن.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

اين روزها بحث افزايش سرمايه ايران خودرو باعث شده بعضي ها وارد سهم بشن و همينطور خريدهاي سرمايه گذاري سمند . به نظر من تجديد ارزيابي ايران خودرو شايعه هست و سرمايه گذاري سمند بيشتر يا نوسان گيري ميكنه يا از محل فروش سهم خاور كه خيلي آشغاله به خودرو كه بهتره تبديل ميكنه. تا جايي كه من اطلاعات خاص دارم فعلا خبري نيست يا اگر هم باشه بايد در حد هيئت مديره باشه كه تا الان نشت نكرده. /:.winksmiley02.:/
                          خوب يادمه قبلا ريزش چند ماه قبل خودرويي ها سمند خوب سهم رو ميخريد و وقتي شروع به ريزش كرد ديگه نخريد. خلاصه نميشه خريد سمند رو مبناي تجديد ارزيابي قرار داد. جالبه بعضي ها حتي درصد هم ميگن. خوب ديگه بعضي ها براشون فرقي نداره از چه راهي سود كنن. ضمنا ايرانخودرو الان هم 7% سود عملياتي داره ولي هزينه هاي مالي اونرا از بين ميبره. اگه بحث سودسازي باشه كه خريد خودرو جذاب نيست ولي بحث افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي قابل توجيه هست ولي بازم ميگم چون سايپا اينكارو كرده توقع دارن ايران خودرو هم اينكارو بكنه ولي من خودم بعيد ميدونم.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/04, 22:42.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

خريد سنگين حق رتكو در 430 تومن.
                            سهم 78 تومن سود داره كه 75% تقسيم ميشه و ميشه 60 تومن. يعني سهمو خريدم 470 تومن و با تعديل بعدي سهم سودش 116 تومن ميشه يعني سهم برام با پي به اي 4 دراومد.

به نظر مياد روي خود رتكو فعال بشن چون بازي حق تموم شد و دوستان بهم گفتن سهمو ميبرن بالا. حالا بايد ديد چي ميشه .../:.winksmiley02.:/
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/06, 11:13.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

اخباري كه به دستم رسيده اينه كه بزودي معاملات آتي دلار در بورس كالا اجرايي ميشه. ضمنا با بورس تركيه هم مبادلات دارن و بزودي خارجي ها هم كد ميگيرن و آنلاين خريد و فروش ميكنن. در خصوص افزايش سرمايه هم فعلا بورس موافقت نكرده و ممكنه كمي طول بكشه.
                              بزودي معاملات بازار پايه آنلاين ميشه و اونوقت بعضي سهم ها ديدن دارن /:.rolleyessmileyani

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

آدم حق تقدم بخره اوراقش بسته بشه بايد چه خاكي تو سرش بريزه /:.sadsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X