کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همون رشدی که در سهم های کوچک داشتیم الان در شرکتهای بزرگ داریم البته ممکنه به اون اندازه رشد نکنن ولی هنوز خیلی جا دارن
غدیر رو ۶۹۰ تومن ۳۰ میلیون صف خرید .../:.coolsmiley۰۲:./ غدیر خیلی زود ۱۰۰۰ تومن معادل ۱ تومن بعد از حذف ۴ صفر ولی بازم فروشی نیست
شبکه اینترنتی اکو ایران، چندی پیش گفتوگوی مفصلی با فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو انجام داد. در این مصاحبه مقیمی به چگونگی واگذاری سهام این شرکت، برنامه تولید در سال ۹۹ و همچنین میزان زیان انباشته و میزان بدهی قطعهسازان پرداخت که در ذیل میآید.
خودروسازی پر از افرادی هست که مسئولیتشون خوردن نهار و صبحانه و گردش در اینترنت و بگو بخند هست و حدود ۱۰ میلیون حقوق مفت میگیرند. ایران خودرو ۵۳ هزار نیرو و ۱۰۶ شرکت دارد ! اگر ایران خودرو به هر نفر ۵ میلیون بابت حقوق مزایا بیمه هزینه کنه سالانه میشه ۳۱۰۰ میلیارد تومان !
دلار نیما ۱۴۱۰۰
عرضه در بعضی سهم ها طبیعی هست ولی کلیت بازار صعودی هست نباید انتظار داشت سهم هر روز صف باشه یک مدت استراحت کنه میره بالا
تا اینجاری کار هر کسی خواسته نوسان بگیره جامونده
تا حالا جایی نخوندم که وارن بافت نوسانگیری کنه اگه از اون بزرگترید اینکارو بکنید/:.happysmiley:./
چند وقت پیش دست راست مدیرعامل بترانس آقای ک.... به من میگفت سهام ما بالا نمیره اون موقع روی ۷۰۰ تومن بود /.:biggrinsmiley.:/ البته من نخریدم چون سهمش سود زیادی نمیسازه و چند سال قبل بخاطر دعوای مدیریتی سهم رشد کرده بود
پیتر لینچ میگه بهترین سهمی که توی بازار هست همین سهمیه که دارید
در نخستین روز فعالیت بازار خرید و فروش خودرو سمند الایکس با قیمت ۱۱۳میلیون تومان، دنا تیپ ۱ با قیمت۱۶۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ با قیمت ۱۴۲ میلیون تومان و پژو پارس با قیمت ۱۳۸ میلیون تومان به فروش میرسد.علاوه بر این رانا با قیمت ۱۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با قیمت ۱۲۰ میلیون تومان و سمند EF۷ دو گانه سوز با قیمت ۱۳۵ میلیون تومان مو...
پژو۲۰۷ اتومات شده ۲۳۰ میلیون بعد سهام تو منفی میفروشی . بابا یکم به مغزتون فشار بیارید خونه تو وسط شهر نوساز ۲۵ تومنه بالا شهر از ۳۵ به بالا شده ۱۰۰ متر خونه بدرد بخور ۳ میلیارد پول میخواد اینقدر گنجشک روزی و ترسو نباشید . بزرگ فکر کنید . من از ۱۳۷ تومن وغدیر خرید ولی سنگین روی ۱۵۵ تومن اضافه کردم یهو تو یکروز کلی رفتم تو ضرر. حقوقی تو صف فروش میفروخت. نترسیدم تحلیل کردم نگهداشتم الان با مجمع قبلیش شده ۷۵۰ تومن تو کمتر از ۲ سال
بدترین ضررهام رو وقتی دادم که از نگهداشتن سهم خسته شدم یا خواستم زرنگ بازی در بیارم روی سهم نوسان بگیرم و وقتی فروختم تازه رشد سهم شروع شده .
نظر