نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

الان همه میگن بازار تا کجا بالا میره من پارسال تو تالاربورس توشتم شاخص یک میلیون رو می بینه . در حقیقت نه تحلیل بنیادی نه تکنیکال نه رانتی هیچی جواب نمیده فقط و فقط جریان پوله رو باید دنبال کرد . بازار قطعا بین راه استراحت و اصلاح داره ولی یک میلیون رو هم پودر میکنه. هنوز خیلی ها تو بازار نیومدن . آخه کدوم آدم عاقلی میره بانک سپرده 15 درصدی یکساله باز میکنه. به نظر من که شاخص یک میلیون رو هم رد میکنه و خیلی سهم ها از همینجا راحت 200 درصد دیگه رشد میکنن. مثلا وغدیر 2000 تومن میشه. کسی که تو یکروز 5 درصد و تو یک هفته 35 درصد سود کنه که دیگه این بازار رو ول نمیکنه. فقط سهم های سفته بازی که سود واقعی نمیسازن نخرید . سهم بنیادی بخرید نگهدارید. زیاد به تابلو نگاه نکنید تا وسوسه نشید

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

ارزش جایگزینی پترو مبین با ارفاق 2 میلیارد دلاره که میشه همین عدد روی تابلو . کلا 200 تومنم سود میسازه و هنوز نرخ های سال 98 روی هواست رجوع شود به گزارش پردیس و زاگرس

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

سقوط نفت و قیمتهای جهانی

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

نفت برنت 19 دلار شد
          --------
          دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، در پیامی گفت دولت او اجازه نمی‌دهد صنعت نفت و گاز آمریکا خسارت ببیند و تهمیداتی برای کمک به این بخش در راه است.
          پرزیدنت ترامپ روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت در پیامی در توئیتر گفت: «من به وزیر انرژی و وزیر خزانه‌داری دستور داده‌ام طرحی را برای در دسترس قرار دادن منابع مالی تدوین کنند تا به این ترتیب ایمنی این شرکت‌ها و مشاغل بسیار بااهمیت تا مدت‌ها در آینده تامین شوند!»
          -------------
          وقتی نفت ارزون میشه باید نفتی خرید. هر شرکتی که داغون بشه باید خرید. چرا ؟ چون اینجا ایرانه. ببینید ایران خودرو وقتی سهامش رشد کرد که شرکت وحشتناک زیان ساخت

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

نت برنت 18 دلار شد
            نفت ایران 5 دلار از برنت بخاطر کیفیت ارزونتره
            10 دلار هزینه استخراجشه
            5 دلارم بخاطر تحریم ها باید ارزونتر بفروشه
            یعنی ایران نفتش رو مفت بده بره سود کرده /:.yead.:/
            حالا یک چیز خنده دار تر اینه که بزودی بنزین از خارج به ایران قاچاق میشه
            /:.yead.:/

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

کل سودی که پتروشیمی آپادانا برای مبین میسازه 7 تومنه با مفروضات فعلی همچین شلوغش کردن فکر کردیم به خبره /:.yead.:/

اوره کاهشی نداشته تو گزارش شپدیس قشنگ توضیح داده ولی متانول 33 درصد کاهش داشته 169 دلاره الان
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/21, 21:52.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

دلار آزاد ۱۶۱۰۰ تابلو هست دلار دوباره میره بالا اوضاع خرابه دولت دلار نداره افتاده به گدایی از مردم. به نظر من که اخر امسال مثل ابان ۹۸ دوباره اغتشاش داریم . دولت روحانی هم ۳ سال پیش گفتم اخرین دولت هست
                الان فولاد مبارکه از ارزش جایگزینیش که ۶ میلیارد دلاره رد شده اینقدر نگید نفت شده فلان قدر خوبه ما هم بگیم فولاد مبارکه حبابه /:.yead.:/

دره چاه نفت مثله دره قوطی چایی نیست که هر وقت خواستی ببندی . باید مدام ازش استخراج کنن.
                من خودم الان پول تو انلاینم هست فردا هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تو پورتفویی که دستمه پول میاد . یک هفته دیگه هم ۵۰۰ میلیون پول دستم میاد موندم چی بخرم تو پاچم نره
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/22, 05:12.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

امروز یکم از یک سهم جدید خریدم خرید اصلی 16 اردیبهشت . ببینیم تحلیل من درسته یا اون حقوقی که داره میفروشه /.:blinksmiley.:/ بعد خرید تحلیلشم میزارم
                  با غدیر سهامداری کنید تا 2 میره

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

دلار آزاد 16300 صبح چی گفتم

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

آخر داستان مبین و آپادانا

فارس شرکت 4 هزار میلیاردی رو فروخته 795 میلیارد تومن

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

بازار سهام این هفته نیز حکایتی متفاوت از چهار ماه گذشته نداشت و تنها ضرباهنگ روند افزایشی باز هم تندتر شد. به این ترتیب، با جهش 15 درصدی شاخص کل، بازدهی بورس از ابتدای سال در این دوره کوتاه به 45 درصد رسید که هر دو بازدهی رکوردهایی تاریخی محسوب می‌شوند. اخبار مربوط به کاهش سود سپرده‌های بانکی نیز که در این هفته منتشر شد هر چند در نگاه اول عاملی مساعد برای تداوم رونق بورس به‌نظر می‌رسد، اما سطح فعلی ارزش‌گذاری‌های سهام از یک سو و در اختیار بودن ابزارهای دسترسی به سودهای بالاتر در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت در بانک‌ها و بازار سرمایه از سوی دیگر، موجب می‌شوند تا تاثیر‌گذاری این خبر بیشتر جنبه نمادین داشته باشد.

این تحلیلگر تموم سهم های شرکت رو به مفت فروخت و تبدیل کرد به اوراق و طلا . مراجعه شود به پورتفو و سبحان و وجامی و فایرا و... الان داره بهش فشار میاد که سهم هایی که داشته چند برابر شده . سال 92 که بورس انرژی تازه اومده بود تو بورس بهش پیام دادم میخوام روش تک سهم بشم اون موقع بازار توافقی بود گفت نه بدرد نمیخوره من میخواستم خیلی بخرم ولی روی حرفش ترسیدم و کم خریدم یعنی دومین معامله سهام انرژی در بورس برای من بود و سهم جهش عالی کرد و بعد دوباره سقوط کرد رو 300 تومن که دوباره بردنش تا همین اعداد فعلی. همه چی که سود فعلی شرکت نیست . برای خرید سهام باید خیلی چیزها رو دید.

الان یکساله داره حباب حباب میکنه فکر کنم صابون قورت داده
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/23, 07:45.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

میگن فلان سهم 50 % ناوش هست بعد نگاه میکنی به زیرمجموعه هاش می بینی همه حبابن مثل خودکفایی گروه مینو خوب وقتی نصف ناو هست ولی دوزار سود نمیسازه به چه دردی میخوره

سهم جدید هم 16 اردیبهشت معرفی میشه فقط امیوارم تا اون موقع بالا نره .
                          من هیچ فروشی توی غدیر نداشته و نخواهم داشت

خودکفای 1000 تومنی رو میگفتم بخرید کسی نمیخرید حالا شده 20 هزار تومن تازه 100 درصد از انباشته افزایش داده و سود مجمع هم داده یعنی شده 50 برابر بعد ملت میرن میخرن. چی باید گفت واقعا

وسدید از 160 تومن شده 3100 تومن آیا حباب نیست ؟ این سهم الان باید 300 تومن سود بسازه که نمیسازه
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/23, 08:08.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

الان رفته بود مته و ابزار بخرم رفتن و برگشتم فروشنده گفت ۳۰ درصد گرون شد ! چین جنس صادر نمیکنه بازار گرون کردن. ولی چون تو زودتر اومدی بهت همون قیمت میدم.
                            رفیق من ترکیه ای هست الان میگفت اوضاع اونجا از نظر اقتصادی خیلی افتضاح شده
                            یخچال یک ماه پیش خریدم ۱۶ شده ۲۷
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/04/23, 13:43.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

متاسفانه یکی از همکارانم بخاطر کرونا فوت کرد فقط خیلی بده آدم خاطرات طرف رو که مرور میکنه می بینه چقدر بی خیر و سو استفاده گر بود . کجاست اون میز و منصب

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

فرصت ها منتظر ما نمیشن و میرن این فرصتها شامل مهاجرت و سرمایه گذاری و ازدواج و خیلی چیزهای دیگه هست. این فرصتها زندگی ما و اطرافیان ما و نسل های بعد رو تحت تاثیر قرار میده.
                                یکم بیشتر فکر کنیم عمری به راحتی زندگی می کنیم
                                هیچ وقت فرصتها رو شوخی نگیرید

نظر

در حال کار...
                                X