کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توليد فروردين پارس كاهشي بوده. تو گزارش فروردين كدال نگاه كنيد عدد نهايي افزايشي هست ولي بخاطر فروش از موجودي قبل بوده وگرنه از نظر حجم توليد و نرخ فروش كاهشي بوده
نرخ فروش اوره و آمونياك بر عكس بقيه فراورده هاي پتروشيمي 20 درصد افزايش داشته
------------- خيلي ها منتظر باز شدن خودرو و خساپا هستن و نقد شدن شدن غافل از اينكه اينا بالا باز ميشن
پيش بيني من اين هست كه همه شركتهاي بورس تا دو سال ديگه تجديد ارزيابي ميكنن
يكي ازاين تازه واردها گفت چي بخرم گفتم پترو پرديس بعد زده بود سرمايه گذاري پرديس اونم صف خريد سنگين داشت نخريده بود گفت ديدم صفه رفتم ثمسكن خريدم /.:biggrinsmiley.:/ حالا اين ثمسكن چي هست خوبه خريدم ؟
من تغيير كارگزار ناظر زدم تو هيچ كدوم از پورتفوهام سهم ندارم !
متاسفانه ایران اینترنشنال سیاست بیطرفی رو کنار گذاشته و کارشناسانی میاره که مدام بر علیه بورس حرف میزنن اون هم حرف مفت . شما که میگی پول بی ارزش شده خوب توقع داری بورس بالا نره . یا میگی اقتصاد داغون شده نفت اومده پایین ۶۰۰_۷۰۰ تا شرکت بورس رو یکسان می بینی. این حرفها از سوزش هست. اکثر شرکتهای بنیادی سودشون تصاعدی بوده و براحتی دارن میفروشن
صحبت هاي آقاي ماراني بسيار جالب بود كه گفت بازار تا 2-3 ماه آينده از دست حقوقي ها خاج ميشه و مردم عادي قدرت رو در دست ميگيرند و توصيه كرد سهم دي پي اس دار دلاري بخريد البته ايشون گفت بازدهي سود مجمع دلاري 3% نسبت به ماركت سهم اشاره كردن ولي مثلا شپديس با پي به اي 8 كه خيلي عايدي بيشتري داره . بحث ورود شركتهاي جديد و حذف حجم مبنا رو هم مطرح كردن.
به هر حال من كه بارها گفتم بازار نه تنها حباب نيست بلكه تازه اول راه هست. البته اينم گفتم سهم هايي كه دي پي اس ندارن و قيمتشون خيلي بالا رفته و دارايي ندارن مثل همين شركتهاي بازار پايه و يا شركتهاي كوچك اينا حبابن. مشخصه كه سهمي كه پي به اي 100 گرفته حبابه
جناب نجیمی به نظرتون با توجه به این که میشه گفت جو بازار صعودی ملایم هست و غدیر 60درصد ناو داره معامله میشه و پارسانم که همچنان در مدار رشد هست و غدیرم شاخص سازه امکان بازی دادن تا چه قیمتی هست و انتظارتون از کوتاه مدت و میان مدت چطور است؟
به نظرم غدیر مدتی حوالی ۱۰۰۰ تومن نوسان میکنه و بعد میره به سمت ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ تومن. البته سرعت رشدش کمتر از قبله.
وقتی کوثر خارج شد میشه انتظار صعود سهم تا ۵۰۰۰ تومن در میان مدت رو داشت
زمین لرزه با بزرگی 5.1 دماوند در استان تهران را لرزاند. زلزله ای که کانون آن در طول جغرافیایی 52.05 و عرض جغرافیایی 35.78 و در عمق 7 کیلومتری زمین قرار داشته اما شدتش موجب شده در چندین شهر از جمله در تهران احساس شود.
زلزله ای که برخیسات های جهانی شدت آن را بالغ بر 5.5 ریشتر ذکر کرده اند
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
زمین لرزه با بزرگی 5.1 دماوند در استان تهران را لرزاند. زلزله ای که کانون آن در طول جغرافیایی 52.05 و عرض جغرافیایی 35.78 و در عمق 7 کیلومتری زمین قرار داشته اما شدتش موجب شده در چندین شهر از جمله در تهران احساس شود.
زلزله ای که برخیسات های جهانی شدت آن را بالغ بر 5.5 ریشتر ذکر کرده اند
سلام به بر و بچ تهرانی سایت/:.negaran.:/
همتون سالم هستین ؟!!!
شکر خدا که طوری نباشه و همه در صحت و سلامت به سر ببرن/:.grlim:./
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
من etf نمیخرم اینقدر سهم های بهتری ریخته مثل وغدیر چرا باید ETF بخرم ؟ !
دیروز 4 تا دونه مغزی قفل عوض کردم 450 هزار تومن پیاده شدم . این قیمت سهم نیست . غدیر 1080 ؟ شوخیه ؟ /:.yead.:/
خودرو 1250 حدودی بسته شده مثبت 100% هم حداقل بار بشه میشه قیمت سهم 2500 با چقدر سود ؟ هیچی بعد غدیر 1080 ؟ با 70-80 تومن سود دلاری با کلی طرح توسعه . خنده دار نیست ؟
شاخص با قدرت یک میلیون رو رد کرد
ارزش معاملات فولاد و غدیر رو مقایسه کنید . بعد ارزش بازار فولاد و غدیرو مقایسه کنید.
اعرابی گفته هزار میلیارد خودش و پورتفوهاش رو تو صادرات نقد کرده تا 10 درصد عقبه . حالا صفه خرید صادرات ببین /:.tonguesmiley:./ فکر کردی زرنگی . دوره بزن درو تموم شده :D
آیا مذاکره و توافقی در راه است ؟
صفحه رهبر معظم انقلاب در توییتر نوشت: من معتقدم امام حسن مجتبى شجاعترین چهرهى تاریخ اسلام است. ایشان حاضر شد خود را و نام خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى کند و تن به صلح دهد.
____
هر کسی به مزخرفات ایران اینترنشنال و کارشناسان بیسوادش گوش کنه خودش متضرر میشه. همه اخبار این شبکه مغرضانه هست و بودجه اش از عربستان تامین میشه. ۲۴ ساعته اخبار منفی میزنه
نظر