نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

وضعیت الان که از وضعیت زدن قاسم سلیمانی بدتر نیست /:.yead.:/ من که فروشنده نیستم ولی به اونایی که ترس برشون داشته میگم نترسید. قیمت سهم ها جوکی بیش نیست. هزار تومن یعنی یک تومن
    بقول معروف ما گر ز سر بریده میترسیدیم در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

شصفها امروز فرصت خرید داد من پول نداشتم بخرم تو نخش نبودم ولی الان دیدم

شاخص میتونه تا 950.000 هزار اصلاح کنه و بعد تا 1.5 میلیون بره به نظرم

هر کی تو بازار دوام بیاره دست خالی بیرون نمیره

شپنا چه حجمی خورده

های وب امسال 40 تومن حدودی میسازه . قیمت 2000 تومن براش بالاست

پارسان رو برای خرید بررسی کنید قیمت 1700
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 10:50.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

شستارو دارن میدن ناوش ۱۴۵۰ هست
        طلا ۶ درصد مثبته. حباب مثبت در نماد طلا به ۴۲ درصد رسیده !
        دلار ۱۷۱۰۰

معاون وزیر اقتصاد:
        ?پذیره‌نویسی واحدهای صندوق قابل معامله بورسی برای هر دارنده کدملی ایرانی قابل انجام است.
        ?در حالی که واحدهای این صندوق ۱۰ هزار تومان به مردم فروخته می‌شود، ارزش هر واحد به نرخ امروز ۱۹۸۰۰ تومان است.
        سایپا ۸۰۰ میلیارد تومن صف خرید داره
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 13:01.

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          شستارو دارن میدن ناوش ۱۴۵۰ هست
          طلا ۶ درصد مثبته. حباب مثبت در نماد طلا به ۴۲ درصد رسیده !
          دلار ۱۷۱۰۰

معاون وزیر اقتصاد:
          ������پذیره‌نویسی واحدهای صندوق قابل معامله بورسی برای هر دارنده کدملی ایرانی قابل انجام است.
          ������در حالی که واحدهای این صندوق ۱۰ هزار تومان به مردم فروخته می‌شود، ارزش هر واحد به نرخ امروز ۱۹۸۰۰ تومان است.
          سایپا ۸۰۰ میلیارد تومن صف خرید داره
          سلام
          دوست عزیز ناو شستا را گفتید 1450 تومان ؟!
          سلام

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

سکه ۷۳۵۰

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

ناو شستا رو قبلا نادرعلی حساب کرده بود ۱۴۵۰ البته صبا و تاپیکو و بقیه رشد داشتن. من که فروختم
              میلگرد تیراهن گرون شد
              ایران اینترنشنال کارشناس اورده به اسم خاوند میگه چون وضع اقتصاد ایران خرابه رشد بورس حبابه /:.yead.:/ ابله دلار گرون شده ارزش پول ملی کاهش داشته چارتا صفر داره حذف میشه. من منکر سهام حبابی نیستم ولی شرکتهای دلاری زیادی داریم که جا برای رشد داریم. اصلا رشد بورس عین خار تو چشم ایران اینترنشناله
              چطور رشد همه چیز حبابی نیست ولی سهام دلاری پی به ای ۸ و زیر ارزش جایگزینی حبابیه ؟ قیمت اپارتمان متری ۹۰ میلیون حباب نیست ؟ خودرو خارجی چند میلیاردی حباب نیست ؟
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/12, 21:19.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

منفی شپدیس رو میخواستم بخرم نشد بجاش یکم غدیر خریدم
                خوب پارسان مثبت شد دیروز 1700 راحت میشد خرید
                150 میلیارد داشتم صف فروش غدیرو جمع میکردم حیف که ندارم /:.yead.:/
                67 درصد پارسان + 500 میلیون دلار سالکو + 18.5 درصد پارس میشه 67 هزار میلیارد . آیا ده ها شرکت و هلدینگ بورسی و غیربورسی دیگه غدیر 3000 میلیارد نمی ارزه که سهم با ارزش بازار 70 هزار میلیارد صف فروشه ؟
                پارسان مثبت 4.8% . چون غدیر تحت نظر رهبر هست نمیخوان زیاد بولد بشه و تا جایی که بشه جلوی رشدش رو میگیرن.اینم صف خرید پارسان
                با این تورمی که تو مملکت داریم هیچی نباید فروخت اونم تو منفی و با ضرر
                شپدیس مثبت 3
                بورس ایران راه بورس ونزوئلا رو میره با شدت کمتر. شاخص بورس بزودی 2 میلیون رو هم رد میکنه.
                صف فروش پارسم جمع شد
                شپدیس صف خرید شد صف غدیرم جمع شد
                ایرانی ها توی خرید ملک ترکیه رکورد زدن. اگه یکبار برید استانبول متوجه میشید تهران جای زندگی نیست
                پالایشی ها مجدد صف خرید شدن
                بانک تجارت ورشکسته فردا ارزش بازار 51 هزار میلیارد میشه
                خگستر در پیت 240 میلیارد تومن تا الان معامله شده. فردا ارزش بازار این شرکت 19 هزار میلیارد میشه !
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/13, 09:06.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

پورتفو خگستر

1 درصد خودرو رو هم بواسطه سرمایه گذاری سمند داره
                  -------
                  دیروز سهم هایی که روزهای قبل نمیشد خرید رو میشد با حجم میشد خرید مثل مخابرات شپنا شصفها و..
                  قیمت غدیر و فولاد با هم یکی بود ولی الان غدیر 985 تومنه فولاد 1210 سهامدار عمده و بازارگردان که خوب باشه همین میشه بقیه هم از سهم استقبال میکنن.

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/13, 09:27.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

فولاد مبارکه پارسال همین موقع 420 تومن بود برج 10 رفت 60 درصد از انباشته افزایش سرمایه داد قیمتش بود 570 تومن یعنی . تعادلی 350 باید میشد تا الان که 1200 تومنه . 30 تومنم تو مجمع تقسیم کرده . مبارکه با احتساب افزایش سرمایه یکساله 360 درصد بازدهی قیمتی داشته

غدیر 49 تومن تو مجمع تقسیم کرد و یکساله از 190 تومن شده الان 950 تومن. بازدهی 400 درصدی قیمتی
                    ---
                    خودم فکر میکردم فولاد بیشتر بازدهی داشته. اول که حساب کردم سهم افزایش سرمایه تو بازدهی رو حساب نکردم که اصلاح کردم.

ارزش بازار کگل شده 120 هزار میلیارد ! با مقایسه سود سازی غدیر و کگل واضح هست که غدیر خیلی عقب مونده یا کگل زیادی بالا رفته
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/13, 10:02.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

کگل سال منتهی به ۹۸ سودش ۵۷۰۰ میلیارد تومنه که هنوز صورت مالی نداده ولی ۹ ماهه ۳۶۰۰ میلیارد اعلام کرده.
                      غدیر شرکت اصلی ۳۹۰۰ میلیارد و تلفیقی ۶۰۰۰ میلیارد سال منتهی به ۹۸ سود ساخته
                      الان ارزش بازار کگل ۱۲۰ هزار میلیارده و ارزش بازار غدیر ۶۸ هزار میلیارد.
                      غدیر صف فروشه کگل صف خرید
                      وقتی سهامدار عمده نمیخواد سهمش رشد کنه دیگه کاری از دست ما ساخته نیست. و بالعکس

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

فشار فروش بالاست احتمالا میخوان سهم هزار تومنی بفروشن سکه ۷۳۵۰ یا پراید ۹۰ میلیونی بخرن/:.yead.:/

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

علیرضا نوری زاده هم شده تحلیل گر اقتصادی میگه مردم پولشون رو از بورس بیارن بیرون چون بزودی سقوط میکنه. شرکتهای بورس زیانده هستن و دولت شرکتهای ورشکسته رو وارد بورس کرده. و مردم برن دلار و طلا بخرن.
                          حالا من با این افراد مغرض کاری ندارم که هدفشون ایجاد بحران اقتصادی هست. حرف من این هست فرضا یک نفر سهام بنیادی رو میفروشه. سهام بنیادی که داره راحت صادرات دلاری میکنه طرح توسعه داره و سود مجمع میده. خوب طرف میاد بجاش طلا و دلار میخره. اولا که طلا از یک طرف بحث نوسان اونس رو داره یا دلار طی سالیان در حال تضعیف شدن هست یعنی قدرت خرید دلار در خود امریکا هر سال کمتر میشه. بحث اصلی این هست که در بهترین حالت با خرید این دارایی ها قدرت خریدتون حفظ شده و دارایی شما زیاد نشده. اگه 50 سال دیگه هم اون یک سکه همون یک سکه هست ولی سهام ایجاد ارزش افزوده میکنه.
                          به نظر من دلار آزاد میتونه تا آخر سال بالای 20 تومن قرار بگیره و دلار نیما هم روی 20 تومن.
                          اینکه دولت بورس رو 5 سال ول کنه و یکدفه بدون فرهنگ سازی و قانون گذاری صحیح و ایجاد زیر ساخت بیاد این حجم از نقدینگی رو یدفه هدایت کنه و موجب ایجاد حباب در سهم های کوچک بشه جای انتقاد داره.
                          توصیه من این هست که صندوق های پشتوانه طلا رو زیاد کنن تا فاصله شون با ناو کمتر بشه. چه دلیلی داره آخر 20 تا 40 درصد بالای ناوشون معامله بشن.
                          نفت نزدیک 33 دلار و مثبت 4 در حال معامله هست. با خروج از رکود جهانی ناشی از کرونا نفت هم بالاتر میاد.
                          جدای نوسانات کوتاه مدت چیزی که تاریخ نشون داده این هست که سهامداری در شرکتهای بنیادی سود خوبی میده.
                          شخصا سهامداری میکنم پورتفو من وغدیر و شپدیس هست و کاری هم به بقیه بازار ندارم. هر کسی تو هر قیمتی میخواد بخره و بفروشه من راه خودم رو میرم. اگه قرار بود دنباله رو جمع باشم که همه اینایی که تو بورسن باید وضعشون توپ بود.
                          چند ماه پیش وقتی آقای ایمانی راد داشت تبلیغ فارکس میکرد من کامنت گذاشتم و چند خطی صحبت کردم و پیشنهاد غدیر 300 تومنی دادم. از افراد بت نسازید . تنها افرادی الان میتونن راجع به حباب بورس نظر بدن که وقتی قیمت سهم یک دهم الان بود پیشنهاد خرید سهام میدادن. اینایی که من میشناسم هیچکدوم اینکارو نکردن.
                          والا قیمت سهم ها مسخره هست برید زمین و خونه قیمت کنید. بخدا 1000 متر ویلا اطراف تهران شده متری 4 میلیون تومن یعنی 4 میلیارد سمت رودهن. لواسون که اصلا حرفش رو نزن. برید قیمت خونه رو بپرسید. چطور سهامی مثل غدیر 940 تومن باید صف فروش باشه. برید ماشین خارجی قیمت کنید. ببینید لند کروز و تویوتا چند شده تازه مدل 10-15 سال قبل چون جدیدش که اصلا نیست.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

انتظار دلار 20 تومنی تا پایان سال رو دارم (آزاد 23 نیما20 ) عبور دلار از 20 تومن باعث اعتراضات داخلی خشونت آمیز میشه . همه چیز خودش رو با دلار 20 تومنی داره مچ میکنه. رکود تورمی اقتصاد بدتر میشه. ریال نگه ندارید

آخرین گزارش خساپا . گل کاشته سود ناخالص رو نگاه کنید
                            صف خرید خساپا در حالی شکل گرفته که تولید این شرکت به 3 محصول کاهش پیدا کرده.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/16, 06:46.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

وقتی بدون آموزش یدفه مردم رو میارید تو بورس و سهم باد شده بدون سود بهشون میفروشید نتیجش همین صف فروش هاست. من که سالی 400 -500 میلیون سود سهم میگیرم ولی اون بدبختی که خونه فروخته رفته سهم چند هزار تومنی بدون سود خریده چه خاکی به سرش بریزه.
                              اگه گوش شنوایی هست ، تجدید ارزیابی رو اجباری کنید و در تلویزیون در مورد بورس آموزش بدید. بازار سرمایه رو یدفه ول نکنید . جامعه کشش دلالی روی مایحتاج مردم خونه ماشین سکه و... بیشتر از این نداره. گفته باشم افزایش دلار بالای 20 تومن مملکت رو به آشوب میکشه. خود دانید
                              شاخص 2 میلیون که قبلا گفتم سره جاشه . مملکتی که تورم 40-50 درصدی داره حتما به اون تارگت هم میرسه
                              سیمان سبزوار 100 تومنی بردید تا 7000 تومن که دوزار تو مجمع تقسیم نمیکنه حالا سهم های بنیادی هم باید پاسوز این آشغال ها بشن. ازین سهم ها زیاد داریم مثل بکام مثل همه سهم های کوچک بازار. اصل و اساس بورس سود سازیه
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/16, 09:15.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

دلار نیما 14910 تومن شد !

یدفه 800 تومن رفت روش /:.yead.:/

صبح چی گفتم. دلار نیما تا آخر سال 20 تومنه. سود شرکتهای دلاری جهش داره /:.winksmiley02.:/

دنباله رو جمع نباشید اکثریت همیشه اشتباه میکنن
                                همینایی که الان تو صف فروشن 200-300 درصد بالاتر میان تو صف خرید. یکم صبر کنید

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/05/16, 09:38.

نظر

در حال کار...
                                X