نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    جلل الخالق وغدیر 100 میلیون صف خریده بعد منفی 5 نشون میده /:.ohno-smiley.:/
    خیلی از کارگزاریا دیتاها رو دارن اشتباه نشون میدن و هسته هم طبق معمول هنگه!!!
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

بازار بهتر شد. این هسته اول وقت جو رو خراب کرد. شاید این ذهنیت بوجود اومده که وقتی هسته خرابه مدیرای سازمان میخوان بازار بیاد پایین و یک عده نقد میکنن

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

چقدر این حقوقی ها ازین حقیقی ها نوسان میگیرن . وقتی می بینی حقوقی داره سنگین میفروشه و فردا سهم صف خرید نداره خوب چرا میخری که فردا تو صف فروش دوباره به حقوقی بفروشی. آی کیو در حد جلبک

بازار 25-30 درصد پایین تر بود گفتم همینایی که تو منفی میفروشن میان بالاتر میخرن. عین یک تخته چوب روی دریا هستن با هر موجی اینور و اونور میرن . نه استراتژی دارن نه ارزش سهمو میدونن فقط اومدن زود پولدار بشن

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

نفت ۴۳ دلار مثبت ۲درصد
          کماکان قیمت ملک در دیوار ممنوع هست
          شوینده ۲۰تا۲۵درصد گرون میشه
          برق ۷ درصد گرون میشه
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/08, 11:16.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

????استالین در یکی از جلسات معمول خود ، خواست که برای او مرغی بیاورند:
            او آن را گرفت و در حالیکه با یك دست گلوي مرغ را می فشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد...
            مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راهی که شده فرار کند ولی نتوانست چون دستان استالین برای او خیلی نیرومند بود
            ‏خلاصه استالین بدون هیچ مشکلی توانست همه پرها را از بدن مرغ بکند و پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینیدچه اتفاقی می افتد..
            او مرغ را روی زمین گذاشت و از او دور شد ، رفت تا مقداری گندم بیآورد...
            ‏همکارانش در کمال تعجب او را مشاهده می کردند ، درحالیکه مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی بود .
            سپس استالین با دانه های گندمی که در دست داشت مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود میکشید..
            در همه این مراحل مرغ پی در پی او را تعقیب میکرد و قدم به قدم دنبال او میرفت.‏در این مرحله استالین به دستیاران متعجب خود روی کرد و گفت : ساده لوها به همین راحتی اداره می شوند...
            مشاهده کردید که مرغ با وجود تحمل تمام دردهائی که من برای او ایجاد کردم باز هم مرا تعقیب کرد تا دانه ای برای زنده بودنش از من بگیرد...‏
            *جامعه ی ساده لوح هم به همین راحتی اداره میشود...*
            بازار بورس
            صنعت خودروسازی
            و هزاران کلاه گشاد..الان بیشترمردم ایران وضع همین مرغ رادارند!!!!!!!!!!

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

یک چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که مدیرعامل وغدیر تو مجمع گفت ما قصد تجدید نداریم ولی داریم بررسی میکنیم اگه اینا تجدید بدن به نظرم سهم راحت 5000 تومنه

موبایل 30 درصد گرون شد
              تحریم های جدید کنگره هم تو راه هست بیشتر معافیتهای فروش به عراق و بحث هسته ای لغو میشه

بحث عایدی روی سهام کلا منتفی هست. به هیچ عنوان نمیزارن پول از بورس خارج بشه. دیروز چون سهم ها روی مقاومت بودن یک عده خالی کردن و این بحث رو مطرح کردن. شاخص طبق پیش بینی به سمت 2 میلیون در حرکته.

حس میکنم فنر دلار هم داره جمع میشه . اگه ترامپ مجدد رای بیاره اوضاع دلار هم بدتر میشه
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/09, 09:00.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

جالبه برنده های قرعه کشی خودرو دارن امتیازشون رو بین 8 تا 20 میلیون میفروشن. زمان شاه بلیط اعانه ملی یا همون بخت آزمایی بود میگفتن حرومه الان خودشون دارن اینکارو میکنن تا سوء مدیریتشون رو پنهان کنن . صنعت خودروسازی شده محل رانت و پست آقازاده ها . صدای اعتراض مردم رو هم که کسی نمیشنوه . این همه نیروی مازاد و پست های الکی و بریز بپاش . چقدر گفتن خودرو ملی ولی تا تحریم شدن دیدیم همه قطعات حساس وارداتی بود. خسته نشدن از این همه دروغ. واقعا حال به هم زن شده . هر جای مملکت رو دست میزاری فساد و سوء مدیریت و باندبازی هست

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

حکشتی تحریم شد

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

باز این حمید اع.. رفته تو پترول و ممسنی گیر کرده پوله افزایش سرمایه رو هم نداره داره عین اسفند رو اتیش بالا پایین میپره. من که گفتم اینا کلا فروشندن چه خود پترول رو چه شرکتهاش مثل شلرد رو اصلا نباید تو سهمشون رفت . قبل ورود با چند تا ادم بدرد بخور هماهنگ میکردی که اینجوری مثل صادرات گیر نکنی. چن وقت پیش قبل ریزش صادراتش رو فروخت شروع کرد همه جا گفت من فلان قدر خالی کردم . کدش رو مثل ریش ق... باید ببندن. بورسه بچه بازی نیست که تا رفت تو پاچت داد بیداد کنی. خودش این همه تو پاچه ملت کرده دنیا گرده
                    . با اون رفیقش م پایدار کانال میزدن سهم مینداختن به ملت یکبارم به خود من پارس انداختن کاری ندارم تویی که میای تارگت بالا میدی خالی میکنی مدعی اخلاق نباش. خودش ته رانت بازی و فساد و عوضی بازیه چه اراجیفی نوشته. برو عموجون دستت رو شده کسی هم توی فارس از تو گنده ترشو تحویل نمیگیره /:.yead.:/
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/09, 19:39.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

فعلا سیمانی ها با شایعه افزایش ۶۰ درصدی نرخ و تجدید بالا میرن. غدیر یک هلدینگ سیمانی هم داره معلوم نیست چرا نمیارنش تو بورس

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

فعلا که پول ندارم ولی داشتم منفی های شپدیس رو میخریدم
                        مادیران و فملی و زدشت و بانک ملت هم تجدید میدن
                        حذف 4 صفر هم تصویب شد
                        تا دوسال دیگه همه شرکتها تجدید میدن

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/10, 09:08.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

ارزش بازار ایران خودرو 69 هزار میلیارد تومن ! دیوونه خونس

فکر کنم به قیمت 4500 تومن قبل از تجدید دارن میخرن !

با توجه به حذف 4 صفر ، تجدید ارزیابی رو باید اجباری کنن

افزایش 30 درصدی نرخ فروش تایرهای تولید داخل
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/06/10, 13:14.

نظر

• eps
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2019
                            • 435

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            در خارج کشور بیشتره سود حاصل از خرید فروش ملک رو مالیات میدن از دوستانی که توی استرالیا و کانادا دارم شنیدم. ولی اینجا چون نهادهای قدرت مند مثل بنیاد مستضعفان و اوقاف و آستان و ... املاک زیادی دارن لابی میکنن و نمیزارن این قانون تصویب یا بدرستی اجرایی بشه و افراد رده بالای مملکت هم سرمایه زیادی توی بخش املاک دارن البته نهایتا بخش زمین قیمتش کم بشه ولی مصالح که گرون هم شده قابل کاهش نیست.

سلام و عرض ادب

دوست عزیز ظاهرا گفتن که این قانون کپتال گین یا کپتال تکس شامل حال بورس و حساب های بانکی نخواهد شد ولی در صورت تصویب دلال های ماشین و ملک با قولنامه های دستی و حتی صوری این قانون را دور خواهند زد

اما مشکل اصلی دامنگیر بورس و سهامداران بورسی خواهد شد چون شما اگه 30 سال قبل هم سهمی رو خریده باشی دقیقا قیمت و تاریخی که سهم رو خریدی معلومه و قیمت امروز هم کاملا مشخصه و هیچ راه فراری هم براش نیست !!

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

سلام دوستان...
                              خودم سهم دارم...هدف از نوشتن جو منفی نیست بلکه راهنمایی از دوستان هست...
                              چند روزی هست نسبت های خرید و فروش خیلی بد هست...حقوقی هم فقط فروشنده.....حقیقی فروشنده قوی....خریدار هم ضعیف....
                              مهناز خانم هم عصری یک نموداری میزاره از فردا اول وقت قفل در صف خرید میشه.....
                              عاقبت این بازار چه می شود؟
                              آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2020/06/10, 14:19.
                              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

من بیشتر بر اساس کتابها و حرفهای وارن بافت سهم میخرم. دلیلی برای فروش نیست اگه انتخاب درست باشه تا عمر میتونید با سهم بمونید. پس تا وقتی نفروشید مشمول مالیات نمیشید البته هنوز تصویب نشده.
                                امروز یک کارگر به من زنگ زد گفت پارسال گفتی طلا بخر خریدم کلی سود کردم البته من یادم نبود بعد گفت بقیه دوستام هم غدیر ۲۰۰ تومنی خریدن به اندازه یک دقیقه دعای خیر برام کرد. بنده خدا. این چیزا مهمه و برای آدم میمونه وگرنه مال دنیا که برای ما نیست. هر چی جمع کنیم باید بزاریم و بریم

نظر

در حال کار...
                                X