نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

یدونه بیل ۴۰۰ هزار تومن در میاد این ملت سهامشون رو حراج کردن که با پولش چی بخرن

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دلار صرافی ملی شد 31950 بشتابید به صفهای فروش که حقوقی ها دارن خوب میخرن بزودی باید در صف های خرید از حقوقی ها بخرید ...

در روزهای منفی هسته بخوبی کار میکنه

برای شرکتی که سهامدار عمده 4 میلیارد از 6 میلیارد سهم رو داره براش کاری نداره بیاد 2 میلیون سهم صف فروش جمع کنه ولی چرا جمع نمیکنه چون خودش صف فروش رو گذاشته

اصلا فرض کنیم بایدن بیاد تحریم ها رو هم برداره. از این بهتر نداریم که. خوب 4 سال بعد یک جمهوری خواه بیاد دوباره همین آش و همین کاسه
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/18, 10:38.

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4931

در اصل توسط djdream پست شده است View Post

یدونه بیل ۴۰۰ هزار تومن در میاد این ملت سهامشون رو حراج کردن که با پولش چی بخرن
        این بیل بدون دسته است احتمالا فروشندگان سهام رفته اند همه دسته هایش را خریده اند وبرای همین این بیل بدون دسته مانده است /:.yead.:/

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

صف فروش شپدیس داشت جمع میشد یدفه دو میلیون گذاشتن تو صف این کاره کیه بجز حقوقی. واقعا برای سهامدار عمده ای که ۴ میلیارد سهم داره جمع کردن دو میلیون سهم کاری داره بجز اینکه خودش صف فروش درست کرده.
          دیروز دو مورد ویلای فروشی زنگ زدم طرف حتی جواب تلفن هم نداد هیشکی هیچی نمیفروشه فقط تو بورسه که همه مالشون رو حراج کردن

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

The 100 Best Warren Buffett Quotes | The Motley Fool
            یکی از بهترین مطالب بورسی هست میتونید با گوگل ترجمش کنید

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

ساید شده ۱۲۰ میلیون ! چه خبرتونه
              یدونه ساید الجی خریده بودم انداخته بودم تو حیاط یکسال مونده بود کاتونش پاره شده بود چند بار میخواستن بدزدنش. اصلا یک وضعی بود

جنسی که پارسال تو ترکیه ۱۰۰ هزار تومن میدادی برای خرید الان باید ۳۰۰ تومن بدی اونا ۵۰ درصد تورم داشتن
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/18, 15:23.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2186

من با خودم میگم یک کارخانه ای دارم سالی 711 تن اوره صادر میکنه نگاه من به سهامم اینه. نمیگم یک سهامی دارم که امروز منفیه. اگه فکر میکنید با خرید و فروش روزانه میتونید تو بورس سود کنید اشتباه هست. میگم من یک قسمت از 4500 قسمت بزرگترین کارخانه اوره جهان رو دارم . زیبا نیست /:.wubsmiley.:/

سلام جناب نجیمی عزیز . همه مطالبتون رو در همه زمینه ها میخونم و لذت میبرم و استفاده میکنم
                در مقوله بالا ، دیدگاه بسیار درست و ارزنده ای دارید . 100% با شما هم عقیده بودم
                ولی متاسفانه جدیداً در این مقوله فوق دچار تردید شده ام :
                من سهام معدنی کار میکنم . بیشتر با حرف ( ک ) سروکار دارم ( از سهام ( ش ) زیاد سررشته ندارم /:.yead.:/

دقیقاً حرف شما رو میزنم : من مالک یک معدن هستم که سالی فلان قدر صادر میکنه...
                ولی جدیداً متوجه شدم که بین مالکیت یا حتی شراکت یک کارخانه با سهامداری اون شرکت تفاوت از زمین تا آسمان است !

در مالکیت ، شما صاحب اختیار بیزینس خودتون هستید و هر کار که صلاح باشه انجام میدید
                ولی در سهامداری ، افرادی که دلسوز مال بنده نیستند در مدیریت اموالم دست دارند و بنده اختیاری در اموال خودم ندارم.
                اونها که دو دسته هستند ، یا ابله هستند و یا خائن ، با پول من دارند از این نَمَد برای خودشون کلاه میبافند !
                تصمیماتی که مدیران شرکتی یا دولتی میگیرند و بر سرمایه من تاثیر شدید میگذارند متاسفانه در جهت منافع من نیست.
                تازه خودشون کم بودند ، تصمیمات مدیران بورسی هم مزید بر علت شده .
                در مالکیت کارخانه ، خداکثر مجبوریم تصمیمات مدیران دولتی رو تحمل کنیم !!!
                من فقط میتونم بین ادامه سهامداری یا خروج از سهم یکی رو انتخاب کنم .
                در حالی که اگه خودم مالک همین شرکت بودم ، سود بیشتری به دست می اوردم .

خوشحال میشم که از نظرات شما و سایر دوستان در این مقوله بهره مند بشم
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  سلام جناب نجیمی عزیز . همه مطالبتون رو در همه زمینه ها میخونم و لذت میبرم و استفاده میکنم در مقوله بالا ، دیدگاه بسیار درست و ارزنده ای دارید . 100% با شما هم عقیده بودم ولی متاسفانه جدیداً در این مقوله فوق دچار تردید شده ام :من سهام معدنی کار میکنم . بیشتر با حرف ( ک ) سروکار دارم ( از سهام ( ش ) زیاد سررشته ندارم /:.yead.:/دقیقاً حرف شما رو میزنم : من مالک یک معدن هستم که سالی فلان قدر صادر میکنه... ولی جدیداً متوجه شدم که بین مالکیت یا حتی شراکت یک کارخانه با سهامداری اون شرکت تفاوت از زمین تا آسمان است ! در مالکیت ، شما صاحب اختیار بیزینس خودتون هستید و هر کار که صلاح باشه انجام میدیدولی در سهامداری ، افرادی که دلسوز مال بنده نیستند در مدیریت اموالم دست دارند و بنده اختیاری در اموال خودم ندارم.اونها که دو دسته هستند ، یا ابله هستند و یا خائن ، با پول من دارند از این نَمَد برای خودشون کلاه میبافند !تصمیماتی که مدیران شرکتی یا دولتی میگیرند و بر سرمایه من تاثیر شدید میگذارند متاسفانه در جهت منافع من نیست.تازه خودشون کم بودند ، تصمیمات مدیران بورسی هم مزید بر علت شده . در مالکیت کارخانه ، خداکثر مجبوریم تصمیمات مدیران دولتی رو تحمل کنیم !!!من فقط میتونم بین ادامه سهامداری یا خروج از سهم یکی رو انتخاب کنم .در حالی که اگه خودم مالک همین شرکت بودم ، سود بیشتری به دست می اوردم .خوشحال میشم که از نظرات شما و سایر دوستان در این مقوله بهره مند بشم
                  سلام لطفا از معدنی ها بیشتر بنویسید و اینکه کدام ها الان خوب هستند
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    سلام جناب نجیمی عزیز . همه مطالبتون رو در همه زمینه ها میخونم و لذت میبرم و استفاده میکنم
                    در مقوله بالا ، دیدگاه بسیار درست و ارزنده ای دارید . 100% با شما هم عقیده بودم
                    ولی متاسفانه جدیداً در این مقوله فوق دچار تردید شده ام :
                    من سهام معدنی کار میکنم . بیشتر با حرف ( ک ) سروکار دارم ( از سهام ( ش ) زیاد سررشته ندارم /:.yead.:/

دقیقاً حرف شما رو میزنم : من مالک یک معدن هستم که سالی فلان قدر صادر میکنه...
                    ولی جدیداً متوجه شدم که بین مالکیت یا حتی شراکت یک کارخانه با سهامداری اون شرکت تفاوت از زمین تا آسمان است !

در مالکیت ، شما صاحب اختیار بیزینس خودتون هستید و هر کار که صلاح باشه انجام میدید
                    ولی در سهامداری ، افرادی که دلسوز مال بنده نیستند در مدیریت اموالم دست دارند و بنده اختیاری در اموال خودم ندارم.
                    اونها که دو دسته هستند ، یا ابله هستند و یا خائن ، با پول من دارند از این نَمَد برای خودشون کلاه میبافند !
                    تصمیماتی که مدیران شرکتی یا دولتی میگیرند و بر سرمایه من تاثیر شدید میگذارند متاسفانه در جهت منافع من نیست.
                    تازه خودشون کم بودند ، تصمیمات مدیران بورسی هم مزید بر علت شده .
                    در مالکیت کارخانه ، خداکثر مجبوریم تصمیمات مدیران دولتی رو تحمل کنیم !!!
                    من فقط میتونم بین ادامه سهامداری یا خروج از سهم یکی رو انتخاب کنم .
                    در حالی که اگه خودم مالک همین شرکت بودم ، سود بیشتری به دست می اوردم .

خوشحال میشم که از نظرات شما و سایر دوستان در این مقوله بهره مند بشم
                    منم امروز به همین موضوع فکر میکردم برای همین هست که املاک اینقدر طرفدار دارد چون شما مالکش هستید . امروز هم من دیدم سهامدار عمده شپدیس عمدا سهم رو صف فروش کرد. ولی خوب نکته خوبش این هست که میشه با دی پی اس یا آورده های نقدی اون سهم رو ارزونتر خرید. سهم های معدنی با نماد ک مشکل تامین مواد معدنی دارند یعنی معادن ما داره رو به اتمام میره برای همین کلی هزینه اکتشاف و استخراج میکنن.
                    برای انتخاب سهام معدنی بهتره تا گزارشات 6 ماهه یا حتی انتخابات امریکا صبر کنید.

نظر

• عارف
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 229

منم امروز به همین موضوع فکر میکردم برای همین هست که املاک اینقدر طرفدار دارد چون شما مالکش هستید . امروز هم من دیدم سهامدار عمده شپدیس عمدا سهم رو صف فروش کرد. ولی خوب نکته خوبش این هست که میشه با دی پی اس یا آورده های نقدی اون سهم رو ارزونتر خرید. سهم های معدنی با نماد ک مشکل تامین مواد معدنی دارند یعنی معادن ما داره رو به اتمام میره برای همین کلی هزینه اکتشاف و استخراج میکنن.
                      برای انتخاب سهام معدنی بهتره تا گزارشات 6 ماهه یا حتی انتخابات امریکا صبر کنید.
                      چادرملو همین چند ماه پیش یک معدن جدید با ذخیره ی ۱۰۰ میلیون تن ماده ی معدنی کشف کرد. معادن ایران تمامی نداره. به نظرم برای کسی که دید بلندمدت داشته باشه هر دو گروه معدنی و پتروشیمی مناسب هستند.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

به نظر میاد با ایجاد صف فروش سعی دارن بازار رو پایین بکشن . در نهایت این چیزها به ضرر بورس، اقتصاد و نظام تموم میشه.

برای جلوگیری از ایجاد تجمع و اعتراض هم دارن گروه های بورسی رو میبندن.

در اقتصادی که دچار تورم 200 درصدی هست و دلار روزانه گرون میشه هیچ دلیلی نداره 90% بازار اینجوری صف فروش بشه

از نظام چه انتظاری دارید بیاد کمکتون کنه ؟ اینا با بازکردن مدارس و برگذاری محرم روزی چند صد نفر روز دارن میکشن

اخبار الکی . تا حالا نشده یک خبری بزنن که اقتصاد ما داره ضعیف میشه . لامصب اقتصاد ما همش داره رشد میکنه. تورم هم 10 درصده فقط نمیدونم چرا خونه متری 50 تومنه پراید 150 تومنه
                        پیش بینی اکونومیست درباره اقتصاد ایران در سال آینده

بازاری که دستوریه تحلیل نداره . حالا که دارن خرابش میکنن که هر وقت خواستن ببرنش بالا .

متاسفانه یک جو نا امیدی و افسردگی خیلی بدی کل مملکت رو گرفته . تصمیمات اشتباه چند نفر مارو به بن بست کشونده

تاریخ چند هزار ساله ایران نشون داده سلسله های مختلف اومدن و رفتن. سلسله فعلی هم در زمان نفر بعدی تغییر میکنه.

لوازم خانگی از آن دسته اجناسی است که با هر نوسان نرخ ارز به میزان قابل توجهی گران می‌شود. به گفته ناظران بازار، قیمت لوازم خانگی از ابتدای سال به طور متوسط 40 درصد افزایش داشته است. همچنین به‌دلیل نرخ‌های گزاف بازار تقاضا به سمت جنس قاچاق بیشتر شده است. مشاهدات خبرنگاران «دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد مولفه گارانتی در خرید مردم کم اهمیت شده و در صورت تمایل هم می‌توانند همان کالای قاچاق را توسط شرکت‌های داخلی گارانتی کنند.

کاهش فروش 50 درصدی لوازم خانگی

افزایش روزانه قیمت لوازم خانگی و کاهش خرید 50 درصدی

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/19, 08:16.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دلار نیما 265,485 /:.grlim:./ بالاترین قیمت تاریخی . 4 شنبه خرید سنگین دارم. چه بهتر که ارزونتر بخرم

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

هیچ کس برای این ریزش دلیل نداره . دوتا فرضیه مطرح هست اول دستوری بازار رو منفی میکنن بخاطر مدیرعاملی سازمان و جنگ قدرت دوم انتخاب شدن بایدن. هر چی که هست به نظر من دلیل بنیادی نداره.

یک خبر بد دیگم دارم دلار تا آخر سال 40 تا 50 تومن میشه. یک منبع دیگه گفت. حتی گفت در صورت انتخاب بایدن این عدد میشه
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/19, 10:48.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

شخصا یک برگه سهم نمیفروشم با این وضع دلار اشتباه محضه کسی سهام بفروشه اونم دلاری اونم تو این قیمت. به نظر من بازار رو عمدی پایین میارن. خزانه بانک مرکزی خالیه. حالا خود دانی

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

۵۰ میلیون دلار عرضه، از بلوف تا واقعیت! - صدای بورس

سخت تر شدن رفع تحریمها در صورت پیروزی بایدن - صدای بورس

اينقدر صف خريد و فروش ديديم. اينقدر ديديم حقوقي ها در قيمتهاي مسخره و كف سهم ميفروختن تا خودي نشون بدن و اجازه رشد ندن مثل كپارس يا خودكفا و... ولي بعد چند سال سهم 30 تا 50 برابر شد ! اينجا بانك نيست كه سره برج سود بحسابت بريزن. اينا همه ميگذره. قيمت خيلي سهم ها هم الان با دلار زير 20 تومن داره معامله ميشه. خيلي ها حرف منو متوجه نميشن ولي سود شما ارزش پورتفوتون نيست سود شما عايدي از سهم هست همون سود هر سهم و سود مجمع. فردا و شايدم پس فردا بازار داغونه. پوست ما زيادي كلفت شده. تازه واردها هم بايد كلي ضرر كنن و تجربه كنن تا بفهمن بورس يعني صبر. پيش بيني من اينه كه در قيمتهاي مفت سهم ها رو جمع ميكنن ميبرن بالا . هميشه همين بوده

نظر

در حال کار...
                                X