نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afsaneh25287
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 56

پاسخ : نجيمي

با سلام
    عده ای از مردم وبخصوص سهامداران در این مدت باقیمانده تا انتخابات آمریکا درباره انتخاب شدن هرکدام از نامزدها تفسیروتحلیل های خودشون دارن در حالی که کشورهای پیشرفته مانند آمریکا ودر منطقه آسیا کشوری مثل ژاپن برنامه های مدون پانصد ساله دارن که هرکسی از هر حزب رییس جمهور بشه باید ادامه نفر قبلی سیاست هاوبرنامه هارا پیش ببره در مورد ایران هم که همه چیز مشخصه ولازم به گفتن نداره .
    در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    هیچ کس برای این ریزش دلیل نداره . دوتا فرضیه مطرح هست اول دستوری بازار رو منفی میکنن بخاطر مدیرعاملی سازمان و جنگ قدرت دوم انتخاب شدن بایدن. هر چی که هست به نظر من دلیل بنیادی نداره.

یک خبر بد دیگم دارم دلار تا آخر سال 40 تا 50 تومن میشه. یک منبع دیگه گفت. حتی گفت در صورت انتخاب بایدن این عدد میشه

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

دلار نیما 276,040 /:.wacsmiley.:/ جلل خالق سهم ها باید صف خرید باشن. شپدیس برگشت به قیمت 4 تیرماه. حالا حساب کنید دلار اون موقع چند بوده. شاید 17-18 تومن. اینجا 95 درصد مردم ثروتشون رو میدن به 5%

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

دلار نیما 276,040 /:.wacsmiley.:/ جلل خالق سهم ها باید صف خرید باشن. شپدیس برگشت به قیمت 4 تیرماه. حالا حساب کنید دلار اون موقع چند بوده. شاید 17-18 تومن
        به نظرم مشکل بورس رو جای دیگری باید دید،همون طور که شما گفتید، با دلار نیمایی 27000تومانی ،و همین طور گزارشات خوب 6 ماهه ،وضع نباید این طور باشه،به نظرم ریزش ها احتمالا منشا سیاسی داره.
        توی سایت تلگرامی محمود احمدی نژاد،اعلام شده ،تا الان 66 تا امضا برای استیضاح روحانی در مجلس جمع شده!!!!شاید این موضوع باعث شده تا یکسری از کارها ،برای پایین آوردن قیمت ها شروع بشه.
        البته این فقط حدس و گمان منه .شاید هم اشتباه می کنم:D

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

خیلی تابلو هست که زورکی دارن سهم ها رو صف فروش میکنن. آیا این اختلال عمده در نظام اقتصادی نیست که حکمش اعدامه ؟ شخصا فقط نگاه میکنم. فردا هم اضافه میکنم

من فقط یک احتمالی رو میدم که بازار رو نظام داره خراب میکنه چون این حجم از فشار فروش تو همه سهم ها نمیتونه کار حقوقی یا مموتی و... باشه . دلیلش هم اینه که کاندیدای ریاست جمهوری بعدی بیاد وعده بالا بردن قیمت سهم ها و حمایت بورس رو بده و مردم برن بهش رای بدن چون الان خیلی ها درگیر بورس شدن و اینجوری مشارکت مردم رو ببرن بالا

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

کارگزارم میگه بخاطر قیمت گذاری دستوری فولاد که قراره خودشون 12 بخرن آزاد 23 بفروشن دارن بازارو خراب میکنن که اعتراض کنن.

فعلا برای پترویی ها مشکل خاصی نیست. شپدیس که 75 درصد رو صادر میکنه 25 درصد میاره بورس کالا اونم که جهاد مثل همیشه پولش رو نمیده شپدیسی ها هم پول گاز به دولت نمیدن.

البته این قیمت گذاری های دستوری علاج اقتصاد نیست فقط جیب مافیا رو پر میکنه. مملکت هم که دست مافیاست. لااقل مسکن رو هم دستوری قیمت گذاری کنید

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

خرید ملک در ترکیه توسط ایرانیان ۹ برابر رشد داشته است

?اخيرا اعلام شده كه با وجود شيوع كرونا در تركيه، تمايل اتباع خارجي براي خريد خانه در تركيه افزايش داشته است؛ به گونه‌اي كه طبق اعلام مركز آمار اين كشور، در ۱۲ ماه منتهي به سپتامبر (شهريور ماه)، ميزان خريد خانه توسط اتباع خارجي با هدف اخذ اقامت و شهروندي تركيه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶.۱درصد افزايش داشته و به ۵۲۶۹ واحد رسيده است.

?به گفته مركز آمار تركيه، طي اين مدت اتباع ايراني با خريد ۹۰۸ واحد خانه بزرگ‌ترين گروه خريدار خارجي مسكن تركيه بوده‌اند و عراقي‌ها، روس‌ها، آذربايجاني‌ها و افغان‌ها در رده‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند

@BourseNews
                خدایی هر کسی از این مملکت دربره برد کرده . عجب مملکت بیصاحبی شده همش شده مافیا دیگه علنی دارن همه جور کثافت کاری میکنن

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

چه گزارش خوبی داده نوری 3000 تومن میسازه . سهم از صف فروش رفت صف خرید. پی به ای 5.5 . یک عده جاشون تو بورس نیست. نوری ندارم

بعضی سهم های پترویی مثبت هم شدن

سود 3 ماهه شستا بخاطر فروش دارایی زیاد شده . شستا باید خیلی مفت باز بشه تا برای خرید جذاب باشه

بزرگترین اشتباه تو بورس دنباله روی از بقیه هست
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/20, 12:20.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

گزارش فولاد کویر رو خوندم دیدم پی به ای 4.5 هست ! فردا میخواستم بخرم که گندش درومد سرمایه رو اشتباه نوشتن تو گزارش. شانس آوردم

تالاربورس یک گروه تلگرام هم داشت اونم بستن خخخخخ

تو اکثر گزارشها سود غیر عملیاتی ناشی از فروش دارایی زیاد دیده میشه این سودها بدرد عمشون میخوره

طلا 7 درصد منفی
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/20, 16:01.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

صرافی ملی خرید رو زده ۲۵۷۰۰ فکر کنم این بازی دیگه خیلی کهنه و نخ نما شده . هر وقت مسکن هم پایین اومد اونوقت دلار ارزون شده. طبق حرفی که زدم انتظار دلار ۴۰ تا ۵۰ تومن اخر سال رو دارم.

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 490

نظر شما راجع به غدیر و گزارشش چیه؟

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                          نظر شما راجع به غدیر و گزارشش چیه؟

غدیر گزارشش بد نبود منتها هنوز پی به ایش بالاست. سود غیرعملیاتی هم زیاد داشته . من غدیر رو زیر 1000 میخرم اگرم نشد که فدای سرم خخخخخخ از نظر نموداری هم یک سروشونه نزولی داره که داره تکمیل میشه. غدیر به نظرم امسال حدودی 75 میسازه عملیاتی. 60 تومنم تقسیم میکنه. غدیر شرکت خوبی هست منتها یکسری ایرادات داره مثلا بیصاحب بودن شناور بالا . همین شپدیس مارو پارسال بالای هزار میلیارد سودش رو تقسیم نکردن گذاشتن تو بانک بی ارزش کردن خوب یک هلدینگ با این عظمت نباید از این اشتباهات بکنه.

گزارش کنور و نوری هم غیرعملیاتی سود ساختن تو نوری 500 تومن بوده یعنی سود شرکت واقعی 2500 تومنه.
                          شرکتهای درپیت رو هم اصلا گزارششون رو نگاه نمیکنم
                          خیلی ها میگن ناو غدیر مهمه نه سودش که نظرشون برای من مهم نیست . نظر من همینه که گفتم
                          من فردا خریدم رو انجام میدم بعید بدونم صبر کنم تا گزارشات کامل بیاد

نظر

• Ali47
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 157

غدیر گزارشش بد نبود منتها هنوز پی به ایش بالاست. سود غیرعملیاتی هم زیاد داشته . من غدیر رو زیر 1000 میخرم اگرم نشد که فدای سرم خخخخخخ از نظر نموداری هم یک سروشونه نزولی داره که داره تکمیل میشه. غدیر به نظرم امسال حدودی 75 میسازه عملیاتی. 60 تومنم تقسیم میکنه. غدیر شرکت خوبی هست منتها یکسری ایرادات داره مثلا بیصاحب بودن شناور بالا . همین شپدیس مارو پارسال بالای هزار میلیارد سودش رو تقسیم نکردن گذاشتن تو بانک بی ارزش کردن خوب یک هلدینگ با این عظمت نباید از این اشتباهات بکنه.

گزارش کنور و نوری هم غیرعملیاتی سود ساختن تو نوری 500 تومن بوده یعنی سود شرکت واقعی 2500 تومنه.
                            شرکتهای درپیت رو هم اصلا گزارششون رو نگاه نمیکنم
                            خیلی ها میگن ناو غدیر مهمه نه سودش که نظرشون برای من مهم نیست . نظر من همینه که گفتم
                            من فردا خریدم رو انجام میدم بعید بدونم صبر کنم تا گزارشات کامل بیاد
                            نجیمی جان فردا چی میخواهی بخری؟؟

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

حفاری سود که ساخته بیشترش تسعیر بوده . بلوکش هم گذاشتن برای فروش
                              دلار دیشب تا 26900 کاهش داشت بعد تا 27400 رفت
                              پاسا 250 تازه هم مجمع بوده . دسانکو 42 میسازه .
                              تا این لحظه پول منو ندادن که خرید کنم حیف . گزارشها خوبه بازار کفش همین جاست
                              نیما 266,357
                              سهم ها از مثبت به منفی میرن یکم باید مراقب بود انگار اون دست پنهان هنوز نمیخواد بازار بالا بره
                              طلا هم شاید خریدش بد نباشه
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/21, 09:33.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

والا من بین طلا فولاژ شپدیس دودل بودم ولی دیگه نخواستم چند تیکه بکنم پورتفو رو بازم شپدیس خریدم
                                به زور سهم ها رو هل میدن پایین معلوم نیست چه خبره
                                گزارش ها اکثرا خوب بوده تعجب میکنم بازار اینجوریه شاید صبر کردن تا انتخابات معلوم بشه کی در میاد. من بعید بدونم بایدن هم بیاد دلار زیر 25 بیاد
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/21, 10:18.

نظر

در حال کار...
                                X