پاسخ : نجيمي
نجيمي
Collapse
X
-
مردم اگه به حرف وزیر و رئیس جمهور سرمایشون رو بیارن تو بورس حقشونه که ضرر کنن. من هر چی که روحانی و وزیرهاش مخصوصا نمکی میگه رو برعکس میکنم به حرف درست میرسم.
خیلی وقته دیگه برای ضرر کسی ناراحت نمیشم چون افراد بدون تحقیق خرید میکنن و نهایتا ضرری که میکنن نتیجه بی تجربگی و طمعشون هست.
حجم فروش حقوقی ها در صف خرید سنگینه. نمیدونم چرا یک عده توقع دارن حقوقی ها فقط خریدار صف فروش ها باشن ولی صف خرید که میشه فقط تماشاچی باشن.
کانال ناواستاک نوشته ناو غدیر 52 درصده و شستا 87 درصد. نمیدونم چجوری حساب میکنن ولی اگه درست حساب کردن یا غدیر باید بره بالا یا شستا بیاد پایین که به نظرم دومی درست تره.
نمودار پایین نگاه صرفا تکنیکالی به تاصیکو هست. نمودار دقیقتره چیزی که قبلا گذاشتم
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/03, 22:23.
نظر
-
میانگین دوره انتظار خرید مسکن کشور که در حدود ۳۰ سال نوسان داشت، اکنون به ۷۰ سال صعود کرده. از برکات جمهوری اسلامیه
پیش بینی قیمت خانه در سه سال آینده
پس از انتشار مصاحبه رئیس شورای رقابت و اظهارات وزیر صمت در مورد قیمت خودرو، بازار هفته گذشته دچار تب و تاب شد و قیمتها بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت و به دلیل تفسیرهای غلط فروشندگان تصور میکردند قیمت خودرو تا ۷۰ درصد افزایش مییابد از این رو از فروش امتناع میکردند.
قیمت خودرو تا ۷۰ درصد افزایش مییابد؟
وضعیت مملکت واقعا مسخره شده
نظر
-
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
پول تو بازار نیست. حقیقی ها هم مدام ازشون نوسانگیری میشه. بنابراین انتظار کاهش حجم معاملات بتدریج رو دارم و منفی های فرسایشی.
در بحث کلان چون ایران میخواد نگاه بداخل و اقتصاد مقاومتی داشته باشه بتدریج اقتصاد کوچکتر میشه. تا وقتی توهم توطئه و دشمنی با جهان و صادرات ایدئولوژی و ایجاد گروه های مقاومت در سطح کلان مدیریت مملکت وجود داره راه برون رفتی نیست. متاسفانه افق روشنی در انتظار ایران نیست . اخباری که میاد رو نگاه کنید توقیف نفتکش کره ای یا غنی سازی 20 درصدی و اعزام ناوهای جنگی و افزایش مجدد کالاها در حالیکه دلار ثابت هست.
پی به ای سهم ها به اعداد جالبی خواهد رسید و بعضی سهم ها مثل شستا و پالایش تا مبلغ بیشتری اصلاح میکنن. البته اینارو قبلا هم گفتم
باید منتظر ورود کرونای انگلیسی باشیم.
نظر
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postپول تو بازار نیست. حقیقی ها هم مدام ازشون نوسانگیری میشه. بنابراین انتظار کاهش حجم معاملات بتدریج رو دارم و منفی های فرسایشی.
در بحث کلان چون ایران میخواد نگاه بداخل و اقتصاد مقاومتی داشته باشه بتدریج اقتصاد کوچکتر میشه. تا وقتی توهم توطئه و دشمنی با جهان و صادرات ایدئولوژی و ایجاد گروه های مقاومت در سطح کلان مدیریت مملکت وجود داره راه برون رفتی نیست. متاسفانه افق روشنی در انتظار ایران نیست . اخباری که میاد رو نگاه کنید توقیف نفتکش کره ای یا غنی سازی 20 درصدی و اعزام ناوهای جنگی و افزایش مجدد کالاها در حالیکه دلار ثابت هست.
پی به ای سهم ها به اعداد جالبی خواهد رسید و بعضی سهم ها مثل شستا و پالایش تا مبلغ بیشتری اصلاح میکنن. البته اینارو قبلا هم گفتم
باید منتظر ورود کرونای انگلیسی باشیم.
نظر
-
عمده منابع ارزی بلوکهشده متعلق به صندوق توسعه ملی است که دولت ریال آن را خرج کرده است
به گزارش «نود اقتصادی»، در صورتی که بپذیریم نفت سرمایه و نه درآمد است، حدود ۵۱۱ هزار میلیارد تومان کسری بودجه وجود دارد. طبق لایحه بودجه ۱۴۰۰ قرار است ۱۹۹ هزار میلیارد تومان از این کسری ۵۱۱ هزار میلیارد تومانی از منابع نفتی و ۱۲۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال و سهام شرکتها تامین شود.
با توجه به اینکه عملکرد سالهای گذشته این دو قلم بسیار پایین بوده و منابع این بخش به شدت ناپایدار و دارای بیشبرآوردی است، به هر میزان که از این منابع تامین نشود، باید انتظار تورم افسارگسیخته در سال ۱۴۰۰ را داشته باشیم.
باید توجه داشت که حتی با فرض بازگشت آمریکا به برجام و آزادسازی منابع مالی ایران در سایر کشورها، نباید انتظار افزایش قابل توجه در منابع دولت در سال ۱۴۰۰ را داشت. چرا که بخش عمدهای از منابع بلوکهشده متعلق به صندوق توسعه ملی است که دولت در سالهای اخیر ریال آن را خرج کرده است.
نظر
-
-
ظاهرا مجلس بحث ابر تورم رو در سال بعد گفته. امیدوارم به ایران با امریکا به توافق برسن. این غنی سازی 20 درصدی هم برای رسیدن به یک توافق زودتر هست. اگه با بایدن به توافق نرسیم بدون شک ابر تورم اتفاف میوفته. یک زمانی ساعت شنی میزاشتن برای از بین رفتن اسرائیل الان همه کشورهای عربی روابطشون رو با اسرائیل عادی کردن.
بازار هم که بجز سهم های کوچک تا 5000 میلیارد تومن یکم توشون پول میاد ولی این سهم بزرگها انگار یک عده نمیخوان بالا برن. من سهم خودم رو که نگاه میکنم می بینم همش کد به کد میکنن بیارن پایین.
شستا رو میشه کمتر از 1500 بهش فکر کرد. غدیر زیر 1000 پالایش 5000 و..
من خودم به بازار بدبین شدم چند روز دیگه 1 میلیارد پول دستم میاد واقعا برای خرید دودل هستم.
هر روز نرخ های دستوری و طلب هایی که دولت پرداخت نمیکنه. بی کفایتی دولت و کلیت نظام رو باید سهامدار خرد بده.
در خرید هم به نظرم باید سهم هایی خرید که خوب پایین اومدن مثلا تو چند رشته ای ها دلیلی نداره وامید بخریم وقتی بقیه پایین اومدن این بالا رفته.
مهمترین مشکل نقدینگی هست که روزانه خلق میشه و ربطی هم به امریکا نداره.
افزایش دلار وقتی از 4 میشه 8 خیلی فرق داره از 25 بشه 50 . یعنی انگار آدم از ارتفاع 4 متری بپره یا از 25 متری
به نظر من افرادی وارد بورس شدن که به رده بالاهای نظام وصل هستن سرمایه های 100 تا 1000 میلیاردی دارن اینا منتطرن تا قیمتها به حد مطلوبشون برسه بعد خرید کنن و نوسان بگیرن.
فغلا رشدهای قبل رو متصور نیستم ولی اگه وارد فاز ابر تورم بشیم با یک وقفه بورس هم باید رشد معنی دار بکنه
اوراق طلا تو همین چند روزه 10 درصد بالا رفتن.
بودجه دولت در سال بعد منابع جعلی داره و کسری بودجه محرز هست و ناچارن پول چاپ کنن. اگه توافق کنن پولها آزاد بشه امیدی هست وگرنه این موضوع در کنار حجم نقدینگی جرقه ابر تورم رو میزنه.
افزایش مجدد تورم باعث کاهش قدرت خرید مردم و رکود صنایع مادر مثل خودروسازی و انبوه سازی میشه.
راحتتون کنم دهنمون سرویسه
توی نمودارهای مختلفت سهم های از سقف در حال حرکت به سمت کف هستن و حدود 20-25 درصد دیگه ریزش میکنن این وسط هم پولبک میزنن.آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/05, 21:06.
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postسلام / ببخشید ولی به نظرم اشتباه محاسبه کردید
[
شما 25 میلیون را با 3100 درصد جمع کردید...
منظور من قیمت سال 97 هست...در مرداد سال 97...نمودار تعدیل شده سهم 250 تومان هست...از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
نظر