نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
    شپدیس به نظرم حداقل 805 تومان سود می سازه.حداقل!!!
    خوب اینم 9581 ریال سود ساخت/:.rolleyessmileyani

نظر

• samanson
      عضو جدید
      • Mar 2013
      • 11

من تو این 3 سال پولم تو بورس 20 برابر شد که بیشترش چون سهام نقد شونده بود تو گام آخر بازار نصفشو تو شاخص دو میلیون به هوای اصلاح فروختم وبقیشم وقتی بعد از حمایت اول تو شاخص 1600 صفای خریدو حقوقیا دادن فروختم الان یک ششم پولم سه دونگ کامیونه و دو ششم بانک وصندوق درآمد ثابت بخطر اینکه استعفا دادم از کارم بعد بیست سال مابقی یک و دویست وملل با بیمه تبعیش تو چهار تا کد خانوادم فجر آخر برج 7 رو 5200 و ولساپا 350 و مقداری هم منتظرم چند تا سهم بنیادی مثل زاگرس که تو سال 95 به قیمت 1000 تومن خریدم پیدا بشه تا هم نقدی کارگزاری و هم صندوق درآمد ثابتم رو هزینشون کنم بنظرم که خیلیم آماتورم وقت خرید هر دارایی موقعییه که هیچکی نگاش نمیکنه من پارسال به اقوام و همکارام گفتم بیایین صادرات و تجارت 40 ت رو بخرید حداقل اندازه سود بانکی بهتون میده همشون میگفتن بورس کلاه برداریه حالا رفتن همونا رو بالای 400 ت خریدن والان بازم میگن بورس کلاه برداریه خدا شاهده روزی که اینا سهم خریدن من ترسیدم چون خودم همه پولمو بین سال 95 تا برج 5 98 سهم خریدم واز اون جا به بعد دیگه خریدی نداشتم

نظر

• samanson
        عضو جدید
        • Mar 2013
        • 11

من معیارم الان واسه خرید سهمای ارزنده اینه که وامیستم کنار با صبر وحوصله تا هم قیمتای جهانی و هم رکود باعث بشه که هیچکی سهمای بنیادی و خوب رو نگاه نکنه اونوقت با خیال راحت سهمو میخرم ضمنا یه عده هی میگن ملک من 3 طبقه آپارتمان تو شهرستان دارم که قیمت هر واحدش مثلا 1500 ولی کرایه سالیانش نهایتا 40 تومنه یعنی پی برای 40 یعنی چون دو تا پسر دارم و ان شا الله اگه سالم وزنده باشن واسه اونا س وگرنه اون 2 واحد اضافه رو میفروختم و سهم بنیادی با پی بر ای 10 که تو بازار زیاده میخریدم که هم موقع رشد دلار از ملک بیشتر رشد میکنن و هم سود سالیانه میدن و هم نقدشوندگی بیشتر دارن در مورد زمین که که دیگه همون اجاره هم نیست کار ملک الان دیگه اگه بخوای بیشتر از دلار سود کنی تخصصیه و باید کیس مناسب پیدا کنی

نظر

• samanson
          عضو جدید
          • Mar 2013
          • 11

ضمنا از برخی اساتید هم همینقدر بگم که من بانک دی 100 ت داشتم که پارسال برج 4 تو مسافرت بودم که یه پست دکتر ادیب زد که بازار حبابیه و بخصوص بانک دی رو مثال زد که از ترسم اونو تو 200 ت فروختم و حالا میگه دیدید گفتم بازار حبابه خدارو شکر بقیه سهمام رو نفروختم اون موقع

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

عجب سرگذشتی داشتی کل علی
            از 91 عضو شدی فقط چند تا پست گذاشتی آی دیت در حد صفره /.:biggrinsmiley.:/
            یکی از بچه های تالاربورس اسم نمیبرم از دوستامه میگفت ثشاهد خریدم 100-200 رفت تا 750 فروختم بشکن میزدم . اداره سهامش میگفت 600 هم نمی ارزه
            laughingsmiley تا 8500 رفت

ممکنه ناراحت بشید ، فقط اون اوسکولی که غدیرو بعد 60 درصد منفی خوردن به حقوقی فروخت ! خب الاغ غدیر 950 تومنی یعنی شاخص 950 هزاری یعنی توقع داری شاخص از 950 هم کمتر بشه. یک عده بیسواد که بهشون بگی بیا من میلیاردرت کنم میگن نه ما باید دهنمون سرویس بشه تا پول در بیاریم. به نظر من خیلی از آدمها خودشون نمیخوان پولدار بشن چون مغزشون فقیره.
            اول باید تو ذهن موفق بشی بعد تو عمل یکسری از اول بازندن یک عده اگه ثروتشون رو بگیری بازم ثروتمند میشن

خداوکیلی شپدیس 4 سال پشت هم سودش تصاعدی بوده امسالم بیشتر از سال قبله میشه 5 سال . شرکت به این میگن نه ایران خودرو که هزار هزار میلیارد زیان میزاره روی هم سهامش هم همش میره بالا بعد هم ملت بدبخت میشن میگن بورس قماره. خوب تو که سوادش رو نداری چرا میای تو بورس. مگه من میرم قصاب یا جراح بشم چرا هر ننه قمری فکر میکنه گرگ وال استریته
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/18, 20:21.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

فولاد فجر با الگوی پرچم میتونه حوالی 13 تومن بره ولی یدفه نمیره توی بلند مدت میره چند بار باید ملتو پیاده کنه و صف فروش بشه و... من خودم خیلی ندارم ولی زیاد بالا نره بعدا حجم بالا خرید میکنم

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/18, 20:43.

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                مهم شپدیس در 12ماهه 9581 ریال سود محقق کرده است

#شپدیس با کمک سود های تسعیر در حالی که 9 ماهه 5147 ریال سود محقق کرده بود در 12ماهه به سود 9581 ریالی رسیده است .
                البته باید گفت سود ناخالص نیز از 27081 به 47345 میلیارد ریال رسیده و نشان میدهد در حوزه عملیاتی هم موفق بوده
                سایر درامد ها از 6219 به 18856 میلیارد ریال رسیده . اثرات رشد نرخ اوره و دلار در 3 ماهه چهارم سهم مشهود است
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

شپدیس تا آخر شهریور به ازای هر سهم 1.197 تومن انباشته داره ! همینجوری هم در حال زیاد شدن هست.
                  314 تومن به ازای هر سهم سود تسعیر دیده
                  تفاوت نرخ اوره تکلیفی با نرخ ھای علی الحساب منظور شده در دفاتر برای سال مالی منتھی به ١٣٩٩/٠۶/٣١ ،مبلغ 11.983 میلیارد ریال می باشد و نرخ ھای قطعی پس از ھماھنگی ھای لازم با وزارتجھاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و ھمچنین سازمان برنامه و بودجه کشور، در حسابھای شرکت اعمال به اطلاع سھامداران محترم خواھد رسید.

قیمت اوره هم نم نم 20-25 دلار اومده بالا . به نظرم بازم صعودیه

قیمت اوره (Urea) - جدول قیمت - شیمیایی و حلال‌ها - ارانیکو - Eranico
                  --------
                  قیمت لبنیات تا 40 درصد گرون شده
                  الان اینترنت رو شارژ کردم کلی گرون شده بود یکماهه برای همین منم 6 ماهه گرفتم
                  نشون میده قیمتها در حال آپدیت شدن با دلار 26 تومنی هستن
                  1.5 درصد پورتفو من فجر هست !
                  الان که فکرش رو میکنم می بینم بزرگترین ریسک بورس ترامپ بود چون به احتمال زیاد جنگ درست میکرد
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/19, 09:25.

نظر

• Ali47
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 157

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    شپدیس تا آخر شهریور به ازای هر سهم 1.197 تومن انباشته داره ! همینجوری هم در حال زیاد شدن هست.
                    314 تومن به ازای هر سهم سود تسعیر دیده
                    تفاوت نرخ اوره تکلیفی با نرخ ھای علی الحساب منظور شده در دفاتر برای سال مالی منتھی به ١٣٩٩/٠۶/٣١ ،مبلغ 11.983 میلیارد ریال می باشد و نرخ ھای قطعی پس از ھماھنگی ھای لازم با وزارتجھاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و ھمچنین سازمان برنامه و بودجه کشور، در حسابھای شرکت اعمال به اطلاع سھامداران محترم خواھد رسید.

قیمت اوره هم نم نم 20-25 دلار اومده بالا . به نظرم بازم صعودیه

قیمت اوره (Urea) - جدول قیمت - شیمیایی و حلال‌ها - ارانیکو - Eranico
                    --------
                    قیمت لبنیات تا 40 درصد گرون شده
                    الان اینترنت رو شارژ کردم کلی گرون شده بود یکماهه برای همین منم 6 ماهه گرفتم
                    نشون میده قیمتها در حال آپدیت شدن با دلار 26 تومنی هستن
                    1.5 درصد پورتفو من فجر هست !
                    الان که فکرش رو میکنم می بینم بزرگترین ریسک بورس ترامپ بود چون به احتمال زیاد جنگ درست میکرد
                    نجیمی جان توی غدیر و شپدیس که گل کاشتی
                    ببینیم فولاد فجر چی میشه،،،،??

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

ستران حفاری کساوه حسینا شبهرن تحریم شدن. علی برکت الله

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

حالشو میبرید یا نه /:.winksmiley02.:/
                        قيمت نفت 45 دلار شد. به نظرم نفت ميره بالاي 50 دلار . اوره هم بالاي 300 دلار
                        ----------

به بعضي مديراي بيسواد كه با پارتي بازي به پستي رسيدن بايد گفت اگر فكر ميكني حيلي بزرگ شدي اينو بدون من بدون اينكه كار خاصي بكنم به اندازه حقوق 30 سالت رو سالانه سود مجمع ميگيرم /:.yead.:/
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/20, 23:14.

نظر

• Ali47
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 157

نجیمی جان همه سرمایه کارتان را از بورس بدست آوردید
                          منظورم اینه سرمایه اولیه که داخل بورس کردید چقدر بود
                          ضمنا اگه راجع به عکس پروفایلت هم توضیح بدید ممنون میشم

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                            نجیمی جان همه سرمایه کارتان را از بورس بدست آوردید
                            منظورم اینه سرمایه اولیه که داخل بورس کردید چقدر بود
                            ضمنا اگه راجع به عکس پروفایلت هم توضیح بدید ممنون میشم
                            سرمایه اولیه من 8 میلیون تومن بود بعد با حقوق های معمولی اضافه کردم. عکس پروفایلم هم من مربوط به کوه داهاتمونه .
                            ----------
                            امروز کمی فجر اضافه کردم. انتظار صف سنگین شپدیس رو داشتم که نشد. بازار یکم تق و لق هست
                            این فجر خیلی سهم لشیه از مثبت 5 تا منفی 5 رفت . کاری نداریم بنیاد شرکت باید خوب باشه قیمت سهم نوسانش مهم نیست
                            پالایشی ها هم بخاطر پالایش مثبتن. این شرکتا بدرد نمیخورن بازی دولت تمونم بشه ول میشن
                            فرضا پردیس 700 تقسیم کنه امسالم حداقل 1500 بسازه پی به ای 6 هست
                            فعلا بازار تو سهم های خاص رفته
                            یک عده سیو سود کردن چششون ترسیده
                            کلا دیگه خرید و فروش مجدد تو شپدیس نخواهم همین که دارم رو دست نمیزنم
                            بازار بهتر شد
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/21, 09:55.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

دلار نیما نسبت به هفته قبل رشد خوبی کرد 259,403 ریال
                              مبنای معاملاتتون یا بهتر بگیم سرمایه گذاریتون رو بر اساس خرید و فروش بقیه نزارید به نظر من اکثریت افرادی که تو بازارن خل و چل هستن

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

خدایا شکرت پولدار شدیم /:.yead.:/
                                پرداخت ۱۰۰ هزار تومان به ۳۰ میلیون نفر تا آخر سال/ همه کارت ملی همراه داشته باشند

http://پرداخت ۱۰۰ هزار تومان به ۳۰ میلیون نفر تا آخر سال/ همه کارت ملی همراه داشته باشند
                                -----

حقیقی ها سهم ارزنده رو تو صف فروش به حقوقی میفروشن سهم پی به ای 5
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/11/21, 12:31.

نظر

در حال کار...
                                X