نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 490

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    طی بررسی هایی که کردم ملک شدید تو رکوده من حتی برای معاوضه آگهی زدم کلی زنگ خور داشتم که سازنده ها دنبال نقدینگی بودن حتی از مناطق مختلف شهر زنگ میزدن .
    کیکاووس ۸۰ متر خوش نقشه|آپارتمان|تهران، قیطریه|دیوار
    این مورد رو یکماه قبل بازدید کردم قیمتش 1میلیون هم کمتر شده. البته کوچه اش شیب داره جوی که چراغ چکم روشن شد ! البته اشتباه کردم نخریدم چون سهامم اومد پایین ولی اون روز صف خرید بود. توی پارکینگشم دیدم همسایه بقلی نصف پارکینگ رو گرفته خوشم نیومد گفتم فردا روز باید باهاشون کل کل کنم این ملتم بلا نسبت گاون .
    آقای ایمانی راد میگفت قیمت دلار نسبت به سایر کالاها کمتر رشد میکنه یکم فکرم رو مشغول کرده شاید خرید خانه در خارج کشور هم گزینه بدی نباشه
    نمیدونم فاز اینا چیه که پای بیت کوین رو کشیدن وسط برای معامله ملک!

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
      نمیدونم فاز اینا چیه که پای بیت کوین رو کشیدن وسط برای معامله ملک!

پولشویی
      کارمزد تقریبا صفر هست.
      قیمت خود بیت در حال صعود
      پول کل اون برج میتونید با کارمزد یک دلار انتقال بدید. بعد انتقال به خارج بدون دردسر حواله ی ارزی و کارمزد صراف و! البته کشور های خاکستری ازتون بیت قبول میکنند مثل یونان و.../:.winksmiley02.:/
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• mohsen55
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 379

با سلام
        دوست عزیزوقتی دستت به گوشت نرسه حتما گوشتش بومیداده.
        ورود واکسن اروپایی ممنوع .

آخه کی به ایران واکسن میده . اروپایی ها خودشون دنبال واکسن هستن اونوقت تو ایران برای خودشون یک حرفای خنده دار میزنن /:.yead.:/ اول برید چند تا خبر بخونید بعد سخنرانی کنید که ملت بهتون نخندن

انتقاد اتریش از توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در اتحادیه اروپا

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
          پولشویی
          کارمزد تقریبا صفر هست.
          قیمت خود بیت در حال صعود
          پول کل اون برج میتونید با کارمزد یک دلار انتقال بدید. بعد انتقال به خارج بدون دردسر حواله ی ارزی و کارمزد صراف و! البته کشور های خاکستری ازتون بیت قبول میکنند مثل یونان و.../:.winksmiley02.:/
          به درستی اشاره کردید
          خیلی راحت و امن بدون کارمزد و دردسر صراف و ردپا پول را از کشور خارج میکنند
          اونی که ۴۵۰ میلیارد تومن ملک را با بیت کوین میفروشه فکر همه جاش را کرده
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

ثمسکن 1 تومن تو مجمع تقسیم کرده . همه بساز بفروش ها وضعشون توپه ولی شرکتهای بورسی چون توش همش بخور بخوره تهش چیزی به سهامدار نمیرسه.
            جالبه اوردرهای 1 دونه ای میزارن . مگه قرار نبود کسی نتونه زیر 500 هزار تومن اوردر بزاره. اینا کی هستن و چرا باهاشون برخورد نمیشه

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

ثمسکن 1 تومن تو مجمع تقسیم کرده . همه بساز بفروش ها وضعشون توپه ولی شرکتهای بورسی چون توش همش بخور بخوره تهش چیزی به سهامدار نمیرسه.
              جالبه اوردرهای 1 دونه ای میزارن . مگه قرار نبود کسی نتونه زیر 500 هزار تومن اوردر بزاره. اینا کی هستن و چرا باهاشون برخورد نمیشه
              برای شناسایی اوردرای 1دونه ای هوش مصنوعی لازمه اونم که الان توانبارموجود نیست بزاربیاد بااین تخلفاتم برخورد میشه گاماس گاماس

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

نمودارهای خوبی کشیده. تحلیلش اینه دلار 2.5 سال بعد مقاومت 25 تومنی رو رد میکنه

عمر ثبات دلار ۲۵ هزار تومانی به لحاظ زمانی تا رسیدن به دوقله قبلی (یعنی نقطه متناظری که افت ارزش ریال در دو دوره قبلی آغاز شد) حداقل دو و حداکثر سه سال پابرجاست.

جهت‌یابی بورس در 1400

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

اون آگهی صفحه قبل زده متری 170 میلیون تومن که بسیار گرونه و طرف فروشنده نیست.

پی به ای تاریخی بازار روی 7 هست و الان همین شپدیس پی به ای 5 هست خودمم امروز خرید کردم

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

درود جناب نجیمی

این مقاله شروین شهریاری خیلی خوب و منطقی بود و اگر توافقی در کار باشه به نظر همین سناریو اتفاق میفته.(با این تفاوت که ممکن در اثر سیاسی بازی مقداری نرخ دلار رو پایین تر هم بیارن)
                    من چند وقت پیش لایو سعیددرخشانی رو دیدم که تحلیلگر بنیادی خوبی هست، طرف ازش پرسید الان تو اون فایل اکسلی که داری اگر دلار رو بزنی 20 تومان آیا بازهم از پتروشیمی ها و فلزی-معدنی ها سهمی با p/e 5 از توش در میاد؟ گفت آره من 14 سهم اینجوری دارم.

میگفتن بهترین سناریو برای سهام کامودیتی محور، ثبات دلار بالای 20 تومن و بهتر شدن اوضاع تحریم ها و برداشتن تخفیف فروش است. و اینکه اگر کسی قصد سرمایه گذاری در بورس رو داشته باشه همین گزینه هایی که با دلار مثلا 22 تومان هم p/e کمی دارن و صادراتی هستن بهترین گزینه هستن. بالاخره اگر توافق نشه و دلار رشد کنه اینها بالا میرن، اگر توافق بشه و تخفیف فروش اینها برداشته بشه اونوقت اگر قیمت دلار نیاد زیر 20 تومان باز اینها برنده هستند.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

موافقم . سعید درخشانی هم قدیمی بازاره و قبولش دارم.
                      در کل همیشه اکثریت مردم زمانی جذب بورس میشن که قیمتها در اوج قرار داره همه جای دنیا همینه.
                      صفحه قبلی اون اگهی معاوضه ملک با بیت کوین بیشتر جنبه تبلیغ بیت کوین بوده وگرنه الان نیاوران متری ۱۷۵ تومن نیست اگه قراره بیت کوین بگیره دیگه پرینت حساب بانکی میخواد چیکار.
                      ماه قبل شپدیس اوره ۲۲۰ دلاری فروخته این ماه ۴۰ دلار بالاتر فروخته. خب نمیشه که ایران توافق کنه دلار بیاد پایین هم تخفیف های تحریم سره جاش بمونه. نمیدونم والا من با این حجم نقدینگی که تو کشور داریم جرات نگهداری ریال ندارم. مسکن هم که بازدهیش ۲ یا ۳ درصده اونم با دردسر

دیروز برای اولین بار رفتم مگامال کلی فروشگاه خالی بود اصلا واردات اینقدر کم شده چون قدرت خرید نیست. ساختمان به اون عظمت خالی بود فقط دخترا پسرا اومده بودن اکثرا هم حجاب نداشتن خیلی جالب بود کسی هم کاری باهاشون نداشت. جدا من چند نفرو دیدم نفهمیدم دخترن یا پسرن خخخخ
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/14, 13:07.

نظر

• cbo44
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 129

الان وساخت هم همین طوره با اینکه افت مسکن به 4% هم نمیرسه ولی این کامنت یکی از سهامدارا جالب بود:
                        مگر میشود وساخت 5000 درصد قابلیت افزایش سرمایه داشته باشه و کدا کنه از همه مسیرها اینکار در دست بررسی و اقدامه و منفی های سنگین با این شناوری معقول بخوره؟ کرمان شناوریش بالاست وساخت سود سازتره و شناوری کمتری داره
                        مگه میش ثنوسا قرارداد کیش و تفاهم نامه داشته باشه درجا بزنه؟
                        مگه میشه در برج ظفر ثنوسا بعد از بیست سال تحویل واحدهارو انجام نداده باشه و تازه محکومم بشه؟
                        مگه میشه در پروژه افتاب مدیرعامل 400 متر اداری تجاری رو نبینه و امضا کنه الان محکوم بشیم؟
                        مگه میشه در لواسان و پردیس همیشه برای احقاق حق آواره دادگاهها باشیم؟
                        اینا اسمش سود مدیریته
                        13 میلیون یورو هم از برج 5 اطلاع رسانی شده که وساخت برنده شده اما کو وصول پول؟
                        اینا مصداق بارز سو مدیریته اونوقت شما دنبال 1000 میلیارد تومن استراتوسی؟ اینا در پرونده های عادی شکست میخورن اون که پرونده عادی نیست.

این مدیرا در حالت عادی نباید جرءت اینجور کارارو داشه باشن
                        شپدیس شما هم اقای نجیمی فکر نکنم قسر در بره و این کرم و آفتی که اقایون زدن بالاخره یه گاز گندشو میخوره -حالا یا تقسیم سود ناعادلانه یا کم شدن حاشیه سود و...
                        آخرین ویرایش توسط cbo44؛ 2021/03/14, 13:43.

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

نمودارهای خوبی کشیده. تحلیلش اینه دلار 2.5 سال بعد مقاومت 25 تومنی رو رد میکنه

عمر ثبات دلار ۲۵ هزار تومانی به لحاظ زمانی تا رسیدن به دوقله قبلی (یعنی نقطه متناظری که افت ارزش ریال در دو دوره قبلی آغاز شد) حداقل دو و حداکثر سه سال پابرجاست.

جهت‌یابی بورس در 1400

۲/۵ سال برای مقاومت ۲۵ تومن!
                          بنظرم اشتباهه و‌۲/۵ ماه به واقعیت نزدیکتره!
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

حقوقیا چقدر سنگین دارن خودرو و خساپا تو پاچه مردم میکنن. همین حقیقی هایی که همش در حال اعتراض و تجمع هستن. همه رو مقصر میدونن بجز خودشون
                            ولغدر هم انگار ۵ تومن تقسیم کرده /:.yead.:/

نظر

• فین
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1158

ثمسکن 10 تومان سود تقسیم کرد نه یک تومان.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                                ثمسکن 10 تومان سود تقسیم کرد نه یک تومان.

بله درست گفتید 10 تومن تقسیم کرد . پارسال 1 تومن تقسیم کرد. تصحیح میکنم . ثمسکن 540 تومنی 10 تومن تقسیم کرد. البته بعد از اصلاح از 1400 تومن

نظر

در حال کار...
                                X