در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
فرآورده هاي نسوز آذر ( كاذر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mm34 پست شده است View Postدوست عزیز...شاهد به تازگی وارد سهم شده بود و کلا حدود 1300000 سهم داشت که 50 هزار تا دیروز فروخت و بر فرض که همه سهامش رو هم امروز فروخته باشه واسه سهمی که روزانه بالغ بر 1/5 میل. سهم حجم معاملاتی داره فروش 1 م. سهم نه تاثیری در بالا رفتن سهم داره و نه در پایین امدنش...البته برداشت خلاف دیدگاه جنابعالی هم میتونه این باشه که چون سهم عرضه ای نداشته سهام شاهد به کدهای حقیقی خاص منتقل شده است که اخیرا این نوع معاملات حقوقی به حقیقی خصوصا در سهامی که در مدار رشد قرار گرفته اند و بدلیل کوچک بودن سرمایه شرکت سهام قابل توجهی ندارند -محدود بودن تعداد سهم-متاسفانه شیوع پیدا کرده است!!!!
من نگفتم بالا میره یا پایین میاد.
مگه شما شرکت شاهد و شخصای حقیقیش رو میشناسی که الان روش استراتژی مینویسی؟
صحبت من سر شخصیت برخی افراده که موقع خالی کردن کد شرکتشون شروع میکنن به تبلیغ.
با توجه به شناختی که از سابقه اون افراد داشتم اینجا اعلام کردم که شخصیت برخی براتون روشنتر بشه.فک کنم بچه های قدیمیتر سایت فهمیدن منظورم کیه...
ضمنا شاهد 1.5 میل داشت و نه 1.3! همشم خالی نکرده.
کد شخصی هم در کار نیست.این کارا مال سهماییه که عرضه ناچیز داشته باشن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخواهشا یه بار دیگه نوشته من رو بخون !اصلا بحث من سر کاذر یا کفرا و.... نبوده.
با توجه به شناختی که از سابقه اون افراد داشتم اینجا اعلام کردم که شخصیت برخی براتون روشنتر بشه.فک کنم بچه های قدیمیتر سایت فهمیدن منظورم کیه...
کد شخصی هم در کار نیست.این کارا مال سهماییه که عرضه ناچیز داشته باشن.
ممنون مصطفی جون:xاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخواهشا یه بار دیگه نوشته من رو بخون !اصلا بحث من سر کاذر یا کفرا و.... نبوده.
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postشما منظورتون با.بد هست؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخواهشا یه بار دیگه نوشته من رو بخون !اصلا بحث من سر کاذر یا کفرا و.... نبوده.
نظر
-
استراحت ذات بازار و سهام است ....كه با آغاز آن منجر به منفي شدن سهام می شود .يك عادت بدي كه در سهام داران وجود دارد فروش فوري سهام بعد از منفي شدن سهم مي باشد كه اين خود باعث پايين آمدن بيشتر قيمت سهم مي باشدطفلی از 102 تا 166 آمده..................
شرکت: فرآورده هاي نسوز آذر
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1391/12/30دوره 6 ماهه(حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت فرآورده هاي نسوز آذر طی نامه شماره مورخ 1391/08/20 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 100,000 میلیون ریال مبلغ 447 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
دلایل تغییر اطلاعات واقعی
انتقال مبلغ 156675 ميليون ريال از اندوخته طرح و توسعه به سود و زيان انباشته بر اساس مصوبه مجمع عمومي عادي ساليانه منتهي به 29/12/1390 مي باشد.
دلایل تغییر اطلاعات واقعی سال منتهی به 1390/12/29 (حسابرسی نشده)نسبت به اطلاعیه قبلی
مبلغ 7089 ميليون ريال از تعديلات سنواتي مربوط به آجرهاي خريداري شده از نسوز پارس در سال 89 مي باشد که در حساب موجودي کا لاي ساخته شده ثبت شده است که در سال 89 پس از فروش اين آجرها از موجودي کالاي ساخته شده به بهاي تمام شده منتقل نگرديده است.مبلغ 6968 ميليون ريال از تعديلات سنواتي مربوط به اصلاح باز خريد پرسنل آهک پس از قرار داد مستقيم شدن با کارخانه ذوب آهن اصفهان مي باشد.مبلغ 4474 ميليون ريال از تعديلات سنواتي مربوط به کرايه حمل و باسکول خريد مواد اوليه سال 89 مي باشد که در موجودي مواد و کالا نگهداري شده است ولي در پايان سال 89 از موجودي مواد و کالا به بهاي تمام شده منتقل نگرديده است.مبلغ 801 ميليون ريال از تعديلات سنواتي مربوط به استهلاک سال هاي 88 و 89 خريد دانش فني گل هاي کوره بلند مي باشد که در سال هاي مورد نظر استهلاک گرفته نشده است.
سایر اطلاعات:
(1) شرکت پيش بيني سود هر سهم براي سال مالي منتهي 29/12/90 را در تاريخ 18/12/89 ,30/01/90 مبلغ 152 ريال و در تاريخ هاي 18/11/90 ،16/01/91 و21/01/91 مبلغ (176) ريال و در تاريخ 03/03/91 مبلغ (195) ريال اعلام شده است که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ (87) ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ (27) ريال محقق نموده است .
(2)شرکت پيش بيني سود هر سهم براي سال مالي منتهي 30/12/91 را در تاريخهاي 03/03/91 ، 04/05/91 و 13/06/91 مبلغ 469 ريال اعلام نموده ليکن دليل تعديل اخير را اعلام ننموده است.
(3) مزيد استحضار است ميزان پوشش سود خالص 52 درصد ،سود عملياتي 60درصد و سود خالص 16 درصد مي باشد.
(4) پيش بيني درآمد حاصل از سرمايه گذاري سال مالي منتهي به 30/12/91 به مبلغ 128ر38 ميليون ريال ( معال 82 درصد کل سود خالص شرکت) عمدتا شامل مبلغ 124ر33 ميليون پيش بيني سود حاصل از فروش سهام شرکت سرمايه پذير - سراميکهاي صنعتي اردکان-مي باشد.
(5) شرکت پيش بيني سود تلفيقي هر سهم براي سال هاي مالي منتهي به 29/12/90 و 29/12/91 را اعلام ننموده است. لازم به ذکر است زيان تلفيقي هر سهم براي سال مالي منتهي به 29/12/90 مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ (55) ريال مي باشد.
(6) نظر سرمايه گذاران محترم را به بندهاي گزارش حسابرس براي سال مالي منتهي به 29/12/90 جلب مي نمايد.
(7) شرکت پيش بيني تقسيم سود خود را در تاريخ هاي 03/03/91 و 04/05/91 مبلغ 230 ريال و مطابق اطلاعيه اخير 50 ريال اعلام نموده است.
نظر
-
تکادو قرار است فردا در بازار پایه فرابورس بازگشایی شود.سرمایه شرکت 33 میلیارد و 220 میلیون تومان می باشد و سال مالی آن منتهی به 31 خرداد می باشد.
شرکت سود هر سهم واقعی سال مالی منتهی به 31 خرداد 91 خود را 238 ریال اعلام کرده است.سال 90 نیز همین مبلغ را اعلام کرده بود.در گزارش سه ماهه منتهی به 31/6/91 نیز زیان 33 ریالی را با توجه به عدم شناسایی سود حاصل از سرمایه گذاری ها اعلام کرده است.
در پرتفوی بورسی شرکت نیز مالکیت 58 و 22 درصد فرآورده های نسوز پارس و آذر ، حدود 35 درصدی کمنگنز و 50 درصدی کطبس به چشم می خورد.
شایان ذکر است مجمع سال 91 شرکت نیز روز 5 مهر ماه سال جاری با تقسیم 14 تومان از سود 238 ریالی برگزار شد
پرشین تحلیل
دوشنبه 22 آبان 1391 ساعت 12:21
نظر
-
گشايش نماد معاملاتي شركت تكادو (وكادو1) در بازار پايه فرابورس ايران
کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 0463/الف/91 مورخ 1391/08/17 اين مديريت، امروز سه شنبه مورخ 1391/08/23، نماد معاملاتي شركت تكادو (سهامي عام) در نماد وكادو1 ، با مرحله پيش گشايش، در بازار پايه فرابورس ايران گشايش مي يابد. نماد مذكور در راستاي بند ب ماده 99 قانون برنامه پنجم توسعه در اين بازار درج گرديده است، لذا مقتضي است سرمايه گذاران محترم قبل از ارائه هر گونه سفارش، ريسك هاي مترتب بر بازار پايه فرابورس ايران را در ارزيابي هاي خود مد نظر قرار دهند. الف. محدوديت حجمي هر سفارش (بلوك) تعداد 10،000 سهم تعيين شده است. ب. استفاده از کد خريد گروهي (ددد) در معاملات بازار پايه ممنوع بوده و معامله گران برخط (آنلاين تريدرها) نيز مجاز به ثبت سفارش در نمادهاي اين بازار نمي باشند. ضروري است کارگزاران محترم دسترسي مشتريان برخط (آنلاين تريدرها) خود را در بازار پايه فرابورس ايران مسدود نمايند. پ . قيمتاياني سهم، به صورت ميانگين موزون قيمت هاي معامله شده خواهد بود. ث. دامنه نوسان قيمت از اولين روز كاري پس از گشايش نماد به ميزان 5 درصد قيمت پاياني روز معاملاتي قبل تعيين
نظر
-
شاهد خراسان قصد خرید 607466 سهم ...کاذر...را دارد
http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=111C1614
نظر
-
پوشش 12 درصدی سود هر سهم «کاذر»
گروه بنگاهها- شرکت فرآوردههای نسوز آذر طی 6 ماه منتهی به 31 شهریورماه 91 معادل 12 درصد از پیشبینی سود هر سهم 447 ریالی خود را پوشش داد.
براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت فروش امسال را مبلغ 487 میلیارد ریال پیشبینی کرده که در 6 ماه یادشده از فروش محصولات خود بیش از 220 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
«کاذر» میزان پوشش سود ناخالص را 52 درصد و سود عملیاتی را 60 درصد اعلام کرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
با سلام
گزارش جدیدش اومد
افزایش سود عملیاتی در سال بعد
اما نکته مبهم عدم اعمال سود حاصل از فروش سهام کسرا در سال 91 هست
کسی اطلاع داره چی شده؟آیا اون معامله باطل شده یا هنوز ثبت نشده؟
با سپاس.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Postبا سلام
گزارش جدیدش اومد
افزایش سود عملیاتی در سال بعد
اما نکته مبهم عدم اعمال سود حاصل از فروش سهام کسرا در سال 91 هست
کسی اطلاع داره چی شده؟آیا اون معامله باطل شده یا هنوز ثبت نشده؟
با سپاس.
اون معامله چون داخل بورس نبوده باطل میشه و توی حسابای 92 میاد
ضمنا بلوک هم باید حداقل توی قیمتای فعلی بخوره
یعنی 2300
فرضا اگر 2300 بخوره. 142 تومن روی سود 92 میادوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام
اون معامله چون داخل بورس نبوده باطل میشه و توی حسابای 92 میاد
ضمنا بلوک هم باید حداقل توی قیمتای فعلی بخوره
یعنی 2300
فرضا اگر 2300 بخوره. 142 تومن روی سود 92 میاد
ممنون جناب مصری پور
پس با این حساب کاذر امسال میتونه سود مجمع کسرا رو هم بگیره.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
نظر