{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

تحلیل تکنیکال شاخص قندی ها:
    براساس روند بلند مدت این گروه که ۴ سالی میشود که الگوهای الیوتی همچون زیگزاک را هم جهت با سطوح چنگال در حال ساخت هستند.
    و طی اخرین رشدی که گروه داشت کندل ها به سطح میانی چنگال برخورد کرده و موجبات یک ریزش در شرایط کنونی فراهم شده است.
    همچنین به وضوح سیگنال سل یا ریزش در اندیکاتورهای سهم که زمانبدی شده اند قابل مشاهده میباشد.
    تارگت ریزش گروه سطح ۶۷۷۱ واحد میباشد (که در چارت با فلاش سبز رنگ مشخص شده است)
    از نظر زمانی ریزش گروه ۵۲ هفته دیگر ادامه خواهد داشت.

به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
      استخراج اهداف ریزشی شاخص ماشین آلات:

به طور کلی شاخص گروه در میان مدت بر روی یک خط ترند صعودی با شیب ملایم در حال حرکت است .
      بر اساس زمانبندی انجام شده روند نزولی در شاخص گروه شروع شده است که فعلا هدف آن سطح خط میانی چنگال میباشد.
      اما برای اینکه بخواهیم بدانیم روند نزولی گروه ادامه خواهد داشت یا نه باید گفت در صورتی که خط میانی چنگال در نقطه c.p شکسته شود ریزش در قدم اول تا سطح خط ترند(خط آبی رنگ) ادامه خواهد داشت، و در غیر اینصورت با فرسایش قیمت در سطح خط میانی چنگال تارگت ریزشی الگوی سقف دوقلو نیز از بین خواهد رفت و در محل مشخص شده خط سفید رنگ روند صعودی مجددا شروع میشود.
      هر چند بر اساس وضعیت اندیکاتورها به احتمال قوی سطح میانی چنگال مانع از ریزش بیشتر گروه شده و بعد از صرف زمان روند صعودی جدید در گروه شکل بگیرد اما باید برای ریزش ریزش گروه سطح میانی چنگال در نقطه c.p شکسته شود.
      مثل اینکه شرکتهای این گروه دارن مثبت میشند.

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
        مثل اینکه شرکتهای این گروه دارن مثبت میشند.
        دوست عزیز دقت داشته باشید که تحلیل انجام شده در تایم فریم هفتگی هست. و عموما بعد از هر 4 کندل در جهت روند حداقل یک کندل خلاف روند زده میشه. روند ریزش شاخص گروه همچنان ادامه خواهد داشت.
        از طرفی هم با دقت توجه کنید متوجه تشکیل الگوی سقف دوقلو در شاخص میشید که تاکید بر نزول داره

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

سلام
          همانطور که گفته بودم شاخص معدنی ها شروع به حرکت کرد

گل سرسبد این گروه کبافق هست اگه 1170 تومان رو شکست بخرید و تا 1600 باهاش بمونید.

روند صعودی این گروه شروع شده است و پیشنهاد بر خرید سهم های معدنی تاکید شونده

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

روند صعودی این گروه شروع شده است و پیشنهاد بر خرید سهم های معدنی تاکید شونده
            بهتر نیست بگیم که هر گاه رشد قیمتهای جهانی ادامه داشته باشه این گروه هم مثبت میشوند
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              بهتر نیست بگیم که هر گاه رشد قیمتهای جهانی ادامه داشته باشه این گروه هم مثبت میشوند

سلام
              اگر بخواهیم بگیم که رشد قیمت های جهانی باعث رشد این گروه هستند باید قبل از آن آربیتراژ دو شاخص رو بررسی کنیم که باید گفت آربیتراژ شاخص گروه و قیمت های جهانی +70 هست یعنی تا 70 درصد دو شاخص هم گرا هستند و بنده از روی چگونگی روند آتی شاخص گروه معدنی میگویم که باید منتظر رشد شاخص های جهانی فلزات خصوصا روی و مس باید بود.چرا که هیچ گاه نباید فراموش کرد پول هوشمند است و به ما هیچ گاه دروغ نمیگوید.
              اگر بخواهیم مثالی برای این موضوع بزنیم باید گفت که فرض کنید شما در تحلیل سهم ها متوجه میشوید که 40 درصد سهم های بزرگ بازار آماده شروع روند صعودی هستند بنابراین ندیده میتوانید بگویید که شاخص کل آماده شروع یک ترند صعودیست.
              بنابراین این درست نیست که یک تحلیلگر تکنیکال منتظر شروع ترند صعودی در قیمت های جهانی باشد تا در گروه معدنی سرمایه گذاری کند.

نظر

• 20reza
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 310

✅#قند و شکر

✍️دیروز گزارش ماهانه بسیاری از شرکتهای این گروه در کدال منتشر شد.ارقام تولید و فروش به نسبت مدت مشابه سال قبل رشد بالایی را نشان میداد که این از رونق گرفتن و خروج از رکود و ضرردهی قریب به اتفاق شرکتهای تولید قند وشکر خبر میدهد.

?هرچند شرکتها در گزارشات پیش بینی سال مالی جدید خود روند محافظه کاری را در پیش گرفتند و سودهای اعلامی نسبت به آخرین سود بدست آمده کمتر پیش بینی شده است ولی با روندی که شرکتها امسال در فصل بهار که بطور سنتی فصل کم رونقی این گروه بوده در پی گرفتند و با توجه به ظرفیت تولیدی و نیاز مصرفی کشور به قند و شکر میتونیم با ضریب احتمالی بالا شاهد تعدیلات مثبت و اعلام سودهایی حتی بالاتر از سود بدست آمده سال مالی قبل شرکتهای این گروه باشیم.

?امروز و در یک فرصت مناسب به طور مختصر یک آمار مقایسه ای تولید و فروش سه ماهه اول 95 و 96 برخی از شرکتهای گروه را بررسی خواهم کرد اما دعوت میکنم از دوستان که خودشان هم یک مطالعه و بررسی داشته باشن.بهرحال از نظر من با این گزارشات و تعدیلات احتمالی آتی ،رسیدن شاخص گروه به هدف ذکر شده در تحلیلی که قبلا نوشته ام کاملا در دسترس خواهد بود?

960402
                @SaYazdi

این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• 20reza
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 310

تحلیل تکنیکال شاخص قندی ها:
                  براساس روند بلند مدت این گروه که ۴ سالی میشود که الگوهای الیوتی همچون زیگزاک را هم جهت با سطوح چنگال در حال ساخت هستند.
                  و طی اخرین رشدی که گروه داشت کندل ها به سطح میانی چنگال برخورد کرده و موجبات یک ریزش در شرایط کنونی فراهم شده است.
                  همچنین به وضوح سیگنال سل یا ریزش در اندیکاتورهای سهم که زمانبدی شده اند قابل مشاهده میباشد.
                  تارگت ریزش گروه سطح ۶۷۷۱ واحد میباشد (که در چارت با فلاش سبز رنگ مشخص شده است)
                  از نظر زمانی ریزش گروه ۵۲ هفته دیگر ادامه خواهد داشت.

سلام و عرض ادب
                  دونظر کاملا متفاوت درباره قندیها خواستم ببینم کدامیک درست است ؟؟؟ فقط جنبه آموزشی مطلب برایم مهم است سهام قندی ندارم .
                  ممنونم
                  این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                  لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

جنب پل حافظ خان
                    دیگر شیری در پستانهای بورس باقی نمانده است.ما هم سق درد گرفتیم از بسکه مک زدیم و هیچ شیری به حلقوممان سرازیر نشد.یک تحلیل خوب ارائه بده. با تشکر
                    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

سلام
                      اگر بخواهیم بگیم که رشد قیمت های جهانی باعث رشد این گروه هستند باید قبل از آن آربیتراژ دو شاخص رو بررسی کنیم که باید گفت آربیتراژ شاخص گروه و قیمت های جهانی +70 هست یعنی تا 70 درصد دو شاخص هم گرا هستند و بنده از روی چگونگی روند آتی شاخص گروه معدنی میگویم که باید منتظر رشد شاخص های جهانی فلزات خصوصا روی و مس باید بود.چرا که هیچ گاه نباید فراموش کرد پول هوشمند است و به ما هیچ گاه دروغ نمیگوید.
                      اگر بخواهیم مثالی برای این موضوع بزنیم باید گفت که فرض کنید شما در تحلیل سهم ها متوجه میشوید که 40 درصد سهم های بزرگ بازار آماده شروع روند صعودی هستند بنابراین ندیده میتوانید بگویید که شاخص کل آماده شروع یک ترند صعودیست.
                      بنابراین این درست نیست که یک تحلیلگر تکنیکال منتظر شروع ترند صعودی در قیمت های جهانی باشد تا در گروه معدنی سرمایه گذاری کند.
                      سلام باشه این گفته ها درست به فرض قیمتهای جهانی اگر کاهشی بشه دوباره بازار مایل به خرید میشه در روند نزولی قیمت جهانی معلومه که خیر حالا صبر میکنیم ببینیم روند قیمتهای جهانی چه مثبت و منفی چه تاثیری بر روی رشد این گروه داره
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        جنب پل حافظ خان
                        دیگر شیری در پستانهای بورس باقی نمانده است.ما هم سق درد گرفتیم از بسکه مک زدیم و هیچ شیری به حلقوممان سرازیر نشد.یک تحلیل خوب ارائه بده. با تشکر

سلام به دوست خوبم
                        حقیقتا بعد از کبافق که توی همین جا هم معرفی کردم ،دارم روی یه سهم کار میکنم که هنوز وقتش نشده به وقتش اعلام میکنم و مثل کماسه که روی 180 اعلام کردم بالا خواهد رفت.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

جنب پل حافظ نذری میدن؟

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

سلام به دوست خوبم
                            حقیقتا بعد از کبافق که توی همین جا هم معرفی کردم ،دارم روی یه سهم کار میکنم که هنوز وقتش نشده به وقتش اعلام میکنم و مثل کماسه که روی 180 اعلام کردم بالا خواهد رفت.
                            با سلام کماسه را کی اعلام فرمودید ؟؟؟
                            ممنون
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              با سلام کماسه را کی اعلام فرمودید ؟؟؟
                              ممنون

سلام
                              در اینجا اعلام نکردم در آدرسی که در داخل تحلیل ها درج شده بیش از سه بار اعلام خرید شد.

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

امروز در بازارهای جهانی تمامی فلزات خصوصا روی رشد چشمگیری داشتند...

نظر

در حال کار...
                                X