{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

یک نکته اموزشی:

امروز چند تن از افراد بازار و دوستان تماس گرفته و علت ریزش بازار رو این گونه عنوان کردن: (عینا مطلبی که عنوان شد)

((چون لیدر حاضر بازار ذوب است و ذوب هم که اگه خبر داشته باشی مثل اینکه برای زمین هایی که قرار بود از محل اونها افزایش سرمایه بده سند پیدا شده و گویا صاحبش اصلا ذوب نیست و چون ذوب فروش شد بازار رو هم دو روز هست که به این روز انداخته))

حالا در شکل زیر الگو ذوب رو قرار میدم شما خودتون قضاوت کنید
    کندل ها در سقف مثلث و همزمان اندکاتورها در منطقه اشباع خرید

این جمله توهین به کسی نیست اما
    افراد اماتوری که به دنبال اخبار هستند همیشه این گونه میبازن چرا؟ چون بیش از 90 درصد اخباری که درگوش ها زمزمه میشه دروغ محض هست و درواقع حرفه ای ها خودشون در قله خالی میکنن بعد خبر دروغ میدن و سهامدار جز این گونه پولش رو در قمار خونه میبازه و بعد کلی فحش میده

چند وقت پیش زمانی که در تایپیک سهم گازلوله دوستانی که سهم رو با اخباری که عنوان میکردن بکر هست و از یک منبع خودمونی براشون گفته شده روی 520 میخردن ما سیگنال فروش دادیم اما مثل اینکه برای خیلی از دوستان خوش نبود و برای همین کلی حرف حدیث توی پیغام خصوصی برامون گفتن و گفتن که این سهم تا 800 یه کله میره العان بعد از گذشت دو ماهی سهم تا 430 ریزش کرده

این مطلب رو عنوان نکردیم که خدای نکرده به کسی توهین کنیم فقط و فقط خواستیم بگیم دوست من اگر به دنبال موفقت در این بازار هستی برو به دنبال اموزش...
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
      کگاز:

با توجه به الگوهای موجود سهم روند اصلاحی طی روزهای اینده به خود خواهد گرفت هدف اول ریزش 515 تومان و هدف بعدی که همین سطح هم موجب برگشت سهم خواهد شد 480 تومان می باشد.
      بنابراین دوستانی که دارن موقتا میتوانند خارج شوند

همانطور که گفته شد 515 تومان توانسته است جلوی ریزش بیشتر را گرفته و سهم را مثبت کرده
      اما به نظر نمیرسد که این سطح به طور کلی بتواند روند مثبت به سهم بدهد و این مثبت امروز موقتی خواهد بود

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

سیگنال خرید مرقام در این بازار با صف خرید 20 میلیونی مواجه شده است حرکت اصلی به سمت 380 شروع شده

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
          مرقام:

سهم در یک روند روبه بالا قرار گرفته است و روند صعودی به خود گرفته است در صورتی که قیمت زیر 316 نیاید پیشنهاد خرید داده میشود و هدف این رشد تا محدوده 370 تومان می باشد

اندیکاتورها هم از وضعیت خوبی به سر میبرند و تایید کننده سیگنال خرید هستند

این سهم را اگر هم خرید نکردید زیر نظر داشته باشید در صورتی که شکست 380 بازی زیبایی خواهد داشت

نظر

• مهدی999
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 189

با سلام در صورت امکان تحلیلی از خمهر ارائه فرمائید.آیا الگو سقف دو قلوست؟وریزش سهم تا کجاست؟ممنون
            [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
              با سلام در صورت امکان تحلیلی از خمهر ارائه فرمائید.آیا الگو سقف دو قلوست؟وریزش سهم تا کجاست؟ممنون

سلام

به طور کلی روند کلی سهم صعودیست و در حال حاضر سهم در حال استراحت است.
              هدف این اصلاح محدوده 170 تومان است و بعد از روند صعودی شکل خواهد گرفت اما تقریبا بعید است که روند جدید بتواند مثل روند قبلی تند باشد

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

سیگنال خرید طلا هم امد:

قیمت جهانی طلا که 5 سالی میشود سیر نزولی از محدوده 1900 دلار به خود گرفته است 3 هفته به طور متمادی در حال صعود است با بررسی های انجام شده میتوان برای این نزول 5 ساله یک خط روند پایدار متصور شد
                با نگاهی به وضعیت کندل نسبت به این خط روند متوجه شکسته شدن این خط روند توسط کندل ها طی 4 ماه گذشته میشویم و در طی 4 ماه گذشته کندل ها به دنبال تثبیت بر روی این خط روند بوده اند

بنابراین:

این فلز گرانبها یک روند صعودی در میان مدت شروع کرده که احتمالا از سرعت خوبی هم برخوردار می باشد و به طور کلی دو کسب دو هدف را در سر دارد
                اول 1550 دلار در هر انس
                و دوم که احتمالا هدف نهایی هم هست 1779 دلار می باشد

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

جناب جنب پل حافظ منطقی و منضبط تحلیل می کنید خواستم به این طریق تشکری کرده باشم و برایت سلامتی و موفقیت از خداوند خواستارم دوست گرامی.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    جناب جنب پل حافظ منطقی و منضبط تحلیل می کنید خواستم به این طریق تشکری کرده باشم و برایت سلامتی و موفقیت از خداوند خواستارم دوست گرامی.

خداوند را سپاسگذارم که در کنار دوستانی همچون شما هستم .و از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.جنب پل حافظ همیشه حاضر به شنیدن تمام صحبت های شما دوستان گل است

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

نکاتی درباره باند بولینگر Bollinger Band
                      اندیکاتوری بسیار مهم در تحلیل تکنیکال است که متاسفانه بسیار کم توسط افراد استفاده میشود چرا که قابلیت های ان شناسایی نشده است به طور کلی وظیفه باند بولینگر ایجاد منطقه ای برای کندل ها جهت نوسان در ان منطقه می باشد
                      حال اگر کندل ها در خط بالایی این باند باشد منطقه اشباع فروش گفته میشود و بلعکس
                      اما وطیفه مهم این باند چیست؟
                      1- این اندیکاتور را بر روی چارت باز کنید سپس به قسمت تنظیمات رفته قمست levels بروید و یک لورچ 2 مثبت و منفی بدهید و اجرا کنید هر گاه نقطه استارت یک کندل ما بین سقف باند و لورج زده شده بدانید حتما کندل ها با شتاب زیادی تغییر روند خواهند داد اما اگر نقطه استارت بر روی سقف باند یا زیر ان زده شود به معنای ادامه روند است عکس این موضوع در زمان ریزش هم مصداق همین موضوع است
                      شکل زیر بازگشایی کنتور در اسفند ماه است

2- هرگاه باند در بازه زمانی هفتگی به صورت یک باند افقی بدون شیب درآمد نشانه ای از اماده شدن ان سهم جهت یک رشد یا ریزش تند است. فشرده شدن باند هم میتواند نشانه ای دیگر از این موضوع باشد اما نیاز به تایید اندیکاتورهای دیگری دارد
                      برای مثال این موضوع هم نگاهی به اکنتور قبل از 1300 تومان میندازیم

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

شاخص نزدیک به سطح حمایتی خود شد محدوده 73900 واحد که چندی پیش به عنوان سطح حمایتی شاخص عنوان شد در نزدیکی شاخص قرار دارد هفته اینده بازار را با دقت بیشتری رصد کنید.

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

نماد پاسا از نگاه امواج الیوت:

این سهم هم از زمان ریزش بورس در سال 92 در حال ریزش از محدوده 380 تومان قیمت تعدیل شده می باشد اگر بخواهیم این ریزش را موج شماری کنیم در چارت ماهانه متوجه نزدیکی به پایان موچ 5 از ریزش میشویم یعنی اینکه سهم در حال حاضر در حال تکمیل موج 5 ریزش بوده که هدف ان بین 135 تا 144 تومان می باشد
                          پایان موج 5 مصادف میشود با دو موضوع دیگر
                          اول برخورد با کف مثلث صعودی در بلند مدت
                          و دوم برخورد با سطح حمایتی نسبتا مهمی که در صورت ملاحظه متوجه خواهید شد که قبلا هم در زمان رشد این سطح توانسته جلوی صعود را برای مدتی بگیرد
                          همچنین در بررسی اندیکاتورها متوجه دو موضوع مهم میشویم
                          اول واگرایی مهمی در اندیکاتور مک دی که البته واگرایی مثبت است
                          دوم ساخت الگوی کف دقلو در اندیکاتورrsi که البته هنوز تکمیل نشده و با برخورد به خط قرمز رنگ الگو تکمیل خواهد شد
                          یک موضوع دیگر هم وجود دارد و ان خروج کندل ها دز باند بولینگر از کف ان حتی در بازه هفتگی که خود این موضوع هم نشانه گرفتن روندی احتمال تند و بعلکس خواهد بود
                          در یک بررسی دیگر هم میتوان کف زنی الگوهای هارمونیک در تمام بازه های زمانی در چارت را مشاهد کرد

بنابراین:
                          تمام موضوعات بالا حاکی از شکل گیری نشانه های رشد به زودی است که در نزدیکی 136 تا 144 اتفاق خواهد افتاد و به احتمال بسیار قوی به دلایلی که در بالا عنوان شد و همچنین به دلیل بالا بودن mfi سهم روند صعودی تند و شاید حتی شارپی باشد
                          پس پیشنهاد خرید این سهم را داریم در محدوده اعلام شده
                          تنها یک مورد منفی در مورد این سهم وجود دارد و ان ثبت افزایش سرمایه هست که احتمالا فرصت به رشد سهم خواهد داد
                          هدف رشد هم سقف مثلث بوده که در 266 تومان است
                          موفق باشید.

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

مقاومت های پیش روی حکمت:

با توجه به شکست الگو در ماه های اخیر و تثبیت خود در حال حاضر بر روی این الگو و باتوجه به نزدیکی رشد موقت بازار این نماد بانکی هم مستعد می باشد
                            بر همین اساس مقاومت های پیش رو 135-140-ونهایتا هدف 176 تومان را در سر دارد
                            به لحاظ زمانی هم 5 روز معاملاتی دیگر سهم توانایی استارت دارد.

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

سلام تشکر بابت تحلیلهاتون

نظرتون در مورد مداران و پدرخش

اگر زحمتی نیست

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                                سلام تشکر بابت تحلیلهاتون

نظرتون در مورد مداران و پدرخش

اگر زحمتی نیست

با سلام
                                مداران در منطقه خوبی برای خرید نیست برای خرید باید 245 شکسته بشه تا خرید کرد
                                پدرخش توانایی یک رشد به سمت 268 رو داره اما در 225 یک مقاومت مهم هم داره

نظر

در حال کار...
                                X