{ تحلیل های جنب پل حافظ }
Collapse
X
-
-
پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }
سیگنال خرید این سهم:
سیگنال خرید با روند حرکتی نسبتا تند
کهمدا با توجه به این که دو نوع الگوی قیمتی را ظاهر ساخته یکی bulish white swan و همچنین الگوی مثلث قیمتی را شکسته است روند حرکتی صعودی خوبی را پس از پایان موج دو اصلاحی شروع کرده است با توجه وضعیت اندیکاتورها این روند در حال حاضر در منطقه سیگنال است و الگو شکسته شده روند سهم شروع شده و هدف قیمتی ان 970 تومان و در صورت یاری بازار سهم توان شکست 1000 تومان را هم دارد.البته مقاومت ها را نباید فراموش کرد که سدی در مقابل روند حرکتی هستند.
بنابراین دوستان با رعایت حد ضرر میتوانند وارد معامله بشوند.
به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
-
این سهم مهم:
بیمه پارسیان که در موج یک صعودی خود با قدرت خط روند خود را شکست بود با ورود به موج دو اصلاحی بعد از اصلاح 61 درصدی موج یک در قیمت 233 تومان خود را به بالای خط روند خود رساند و تثبیت کرد در حال حاضر سهم یک الگوی کف دوقلو را تشکیل داده است و به سمت 258 تومان در حال حرکت است 258 تومان مقاومتی بسیار مهم برای سهم است. اگر این سطح شکسته شود موج 3 صعودی سهم شروع میشود و اگر شکسته نشود ریزش تا سطح 78 درصد فیبو موج قبلی ادامه خواهد داشت
در صورت شروع موج سه صعودی اهداف 348 و 413 در طی چند ماه به راحتی برای سهم در دسترس خواهد بود
حتما مد نظر داشته باشید خرید بعد شکست و تثبیت بر روی 258 تومان پایانی باشد
نظر
-
داستان زندگی آقای گان و توصیه های او برای سرمایه گذاران اقتصادی:
آقای گان در سالهای 1930 در بازار های مالی مشغول بود و امروز همه او را مخترع خطوط گان که در تحلیل تکنیکال بسیار مهم است میشناسند داستان زندگی او بسیار جذاب است
او که بارها و بارها ترید ناموفق داشت تصمیم گرفت که از اهرم های فراعنه در مصر الگو بگیرد بنابراین بیش از 13 سال را در مصر گذراند تا اینکه بعد از این سالها توانست با روش جدیدی که خودش اختراع کرده بود بیاید او نام روش جدیدش را خطوط گان نامید با این روش موفقیت آمیز توانست در ان سالها بیش از 50 میلیون دلار ثروت کسب کند و در زمان خودش یکی از ثروتمند ترین افراد امریکا شود بعد از موفقیتش کل ثروتش را بخشید و 4 نوشته از خود به جا گذاشت که حاصل تجربیات 13 ساله اش بود و البته دو عدد از این نوشته را در طی نامه ای که به دوستش نوشت گفت که هرگز به دست انسان دیگری نمیفتد
و جالب اینجاست او بر اساس تحلیلهایش میتوانست رخ دادهای طبیعی و بسیاری موارد دیگر را هم پیش بینی کند.
او در نامه به دوستش عدم انتشار این دو نوشته را عدم درک بشر از مفهوم این دو نامه دانست
اما در یکی از این نوشته ها او میگوید که اگر یک تریدر هستید و این چهار خصوصیت را ندارید و سرمایه تان را دوست دارید از این بازار هر چه سریعتر خارج شوید
این چهار مشخصه این گونه است
1-او میگوید 25 درصد یک ترید موفق دانش است که باید کسب کنید
2- در بخش دوم میگوید 25 درصد هم از یک ترید موفق مربوط به کنترل شخصیت است یعنی کنترل طمع چرا که از نظر او شخص طماع به دلیل اینکه چشم هایش بسته است به شدت به زمین میخورد
3-در بخش سوم او میگوید که 25 درصد یک ترید موفق هم مربوط به نداشتن ترس است چرا که این فرد باید زمانی وارد یک معامله خرید شود که هیچ کسی امید به برگشت ندارد
4-به اعتقاد او 25 درصد باقی مانده هم مربوط به جعبه سیاه است. این موضوع یعنی اینکه 25 درصد مربوط به زمانیست که پیش بینی شما اشتباه از آب در میاید و این درصد خطا طبیعی و خوب است چرا که شما و ما و همه پیش گو نیستند بلکه پیش بینی میکنند و راه حل این قسمت داشتن سناریو است مثل مدیریت پول
.
.
.
و چرا 25 درصد خطا در پیش بینی برای تحلیلگر خوب است:
به اعتقاد وی فرق یک تریدری موفق با تریدر ناموفق زمانی ایجاد میشود که در جاهایی شک باعث عدم ورود به معامله به تریدری که ترس دارد را نمیدهد .
لازم به ذکر است که ایشان بعد از بخشش کل ثروت خود به طور ناگهانی ناپدید شدن و هیچ گاه کسی از مکان او اطلاع پیدا نکرد.
منبع:http://saham098.blogfa.com/به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
-
تحلیلی از شاخص دارو:(هشدار برای خریداران این گروه)
اگر با یک خط ترند لاین بخواهیم ساپورت های چارت این گروه را به هم وصل کنیم متوجه میشویم که چارت شاخص این گروه در بلند مدت در داخل یک کانال صعودی با شیب مناسب بالای 45 درجه در حال نوسان بوده است که نتیجه ان بازدهی بالای این گروه در سالهای اخیر بوده است
اما در این کانال صعودی نکاتی ریز اما مهم نهفته است که شاید کمتر تحلیلگری به ان بپردازد
آنچه در این کانال مشاهده میشود برخورد سه نقطه ساپورت در کف باند و سه برخورد در سقف یا رزیستنس وجود دارد و نکته در اینجاست که این برخورد ها با ضریب زمانی یکسان برخورد نکرده اند که این موضوع حاکی تغییر جهت حرکتی شاخص است نکته دوم در اینجاست که در حال حاضر که کندل ها در سقف باند در حال حرکت هستند دارای بادی های بسیار کوچکی هستند که نشان دهنده کاهش ولا تیریتی شاخص است
از بررسی نوع برخورد در سطح آخر که اگر شاخص قصد ادامه روند صعودی را داشت باید نقاط رزیستنس در اینجا شکسته میشد که نشده است و همچنین تغییر ضریب اهنگ حرکتی و کاهش ولا تیریتی شاخص میتوان گفت که روند صعودی شاخص به زودی تغییر خواهد کرد و به روند نزولی تغییر مسیر خواهد داد اما نکته مهم در اینجاست که این تغییر مسیر باعث شکست کف باند صعودی بلند مدت در این گروه خواهد شد و در موج یک نزولی کف کانال شکسته خواهد شد
در موج دوم اصلاحی در یک حرکت صعودی کوچک کندل ها کف کانال را که در این حالت نقاط رزیستنس را دارند لمس کرده و بر حسب ناتوانی در شکست این نقاط موج سوم نزولی در این گروه اتفاق خواهد افتاد
در تایید تحلیل بالا به صورت کاملا واضح واگرایی منفی در تایم های بلند مدت در مگ دی دیده میشود و RSI شاخص هم به شدت در منطقه اشباع خرید قرار دارد
بنابراین به شدت توصیه به خارج شدن از این گروه داریم
43-مواد دارویی6Weekly.pngبه عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
-
تحلیلی از شرکت هپکو:
شرکت هپکو که چندین بار سیگنال خرید این سهم را داده ایم طی روزهای گذشته خبر واگذاری آن توسط استاندار اراک منتشر شد سهم طی معاملات روز چهارشنبه در حال ساخت کف دوقلو در تایم فریم 4 ساعته بود
بنابراین توصیه میکنیم خرید سهم زیر 85 تومان در محدوده 80 تا 83 تومان را مد نظر قرار دهید. به چند دلیل زیر
با نگاهی به چارت سهم میتوان گفت سهم در کف یک کانال صعودی در حال نوسان است که با توجه به وضعیت مگ دی میتوان گفت روند صعودی در حال شکل گیری است
همچنین سهم در تایم فریم روزانه با توجه به برخورد به خط روند الگوی هارمونیک و ساخت یک کف دو قولو در تایم فریم چهار ساعته میتوان نوید یک رشد مناسب از سهم را داد
البته توجه داشته باشید که مقاومت مهمی که قبلا سهم سه بار شکست آن را تست کرده و موفق نبوده است .مقاومت مهمیست در مقایل حرکت سهم به سمت هدف 130 تومان
به طور کلی میتوان گفت که سهم آماده استارت موج سه صعودی می باشد.سهم به زودی حرکت صعودی خود را شروع خواهد کرد و از حجم معاملات میتوان شکست یا عدم شکست مقاومت سالیانه سهم که 104 تومان است را فهمید.
نظر
-
شاخص در حال نزدیکی به منطقه ای میشود که از آنجا شروع به ریزشی دوباره و شاید تند خواهد کرد البته نگران نباشید هنوز 1000 واحد تقریبا به ان منطقه باقی مانده است
اما در سهم هایی که رشد خوبی کرده اند و روی سود هستید به دنبال سیو سود پله ای باشید
به زودی شاخص کل را تحلیل خواهیم کرد اما فعلا شما در هشیار باشید.به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
-
واحیا که در بازار پایه در حال معامله میباشد با معاملات روزهای گذشته سهم توانسته است الگوی خود را بشکند و به خط مقاومتی برخورد کرده و آن را هم بشکند و در واقع یک الگوی برگشتی هم در کندل استیک ها تشکیل بدهد
مجموعه اندیکاتورها هم حاکی از استارت یک موج صعودی قوی در سهم میباشد که در حال حاضر سهم در حال استارت آن میباشد
هدف حرکتی سهم هم راس مثلث که هم تراز قیمت 550 تومان است
بنابراین به دوستان با دید دو ماهه سیگنال خرید سهم را با هدف 550 تومان سیگنال خرید میدهیم که بازدهی در حدود 80 درصد میشود.
نظر
-
تحلیلی از شرکت آکنتور به همراه سیگنال خرید این سهم بعد از سیگنال فروشی که 6 ماه پیش دادیم:
این سهم رو از زمان بازگشایی نماد در سال گذشته سیگنال فروش دادیم تا چندی پیش طبق تحلیلی که ارائه دادیم گفتیم که سهم نزدیک به برگشت است در حال حاضر سهم یک الگوی مثلث صعودی را ساخته است که این مثلث طی مدت زمان 6 ماه ساخته شده و طبق تحلیل های زمانی سهم در حال طی مراحل اخرین موجهای ریزشی خود از زمان بازگشایی میباشد
همچنین کندل ها در کف الگوی خود در حال شکل گیری هستند و اندیکاتور ها در تایم روزانه در منطقه اشباع فروش هستند
همچنین واگرایی HD هم در مک دی شکل گرفته است
بنابراین سهم طبق تحلیل های زمانی طی 10 روز اینده دچار رشد قیمتی به سمت اهداف 5200 و 6000 هزار تومان خواهد شد و به احتمال بسیار فراوان منطقه مقاومتی 6000 تومان هم شکسته خواهد شد
و اگر سهم طی روزهای آینده اقدام به صعود نکند به میزان هر روزی که سهم دیرتر حرکت کند روند سهم تندتر خواهد بود
حد ضرر سهم 4100 تومان میباشد.
نظر
-
نگاهی به قاسم ایران:
این سهم با توجه به برخورد با دو سطح مقاومتی بسیار مهم 1- خط روند هارمونیک صعودی سهم در دو تایم هفتگی و روزانه
2-مهم تر از مقاومت شماره یک برخورد با سطح فیبو...
در صورت شکست این سطح یعنی 540 تومان رشد سهم تا محدوده 702 تومان متحمل خواهد بود شرط این شکست صعود حجم معاملات به بیش از 2300000 است.
و در صورت عدم شکست سهم یک روند ریزشی فرسایشی را در پیش خواهد گرفت
نظر
-
صنعتی فاما:
شرکت صنعتی آما با نماد فاما: در بررسی چارت سهم میتوان گفت که سهم به دنبال کف سازیست تا بتواند بعد از یک کف سازی مناسب روند 3 ساله نزولی خود را تمام کرده و روند صعودی را شروع کند
همانطور که در چارت مشخص است کندل ها بعد از برخورد به کف کانال خود با روند خنثی با واگرایی مثبت خوبی در مگ دی روبه رو شده اند و به همین جهت تغییر روند داده اند
با توجه به وضعیت انرژی سهم میتوان گفت که کندل ها تا 410 تومان سقف کانال توان رشد را دارا هستند اما در آنجا با توجه به وضعیت کانال یک روند کوتاه نزولی را سهم به خود خواهد گرفت.
نظر
-
تحلیل تکنیکال کترام:
این سهم که موج یک خود را از 63 تومان شروع کرده بود با رشدی 64 تومانی که همان .... سهم است همانند سایر سهم ها طی 8 موج به سقف موج یک بلند خود رسیده است و از نظر زمانی هم متناسب میباشد یعنی همانطور که میدانید طی... روز 8 موج خود را ساخته است. پس طی تایم زمانی 8 موج خود سهم 19 روز است که وارد موج صعودی جدید خود شده که هدف آن با جمع اعداد... آن به 190 تومان میرسد یعنی سهم طی 5 موج کوتاه کسب هدف 190 تومان را در سر دارد و در حال حاضر سهم در درون موج یک این 5 موج میباشد و بعد از کسب این 5 موج سه موج ABC هم تشکیل خواهد شد
بنابراین سهم وارد یک موج بزرگ دیگر خود شده که 8 موج دارد و طی 5 موج به هدف 190 تومان خواهد رسید و از نظر زمانی اتمام 8 موج جدید با تثبت 134 کندل در تایم روزانه خواهد بود و 5 موج سهم طی 88 کندل در تایم روزانه میباشدو در حال حاضر موج یک ریز سهم سقف قبلی را خواهد شکست
و ذکر این نکته که موج 3 ریز سهم مواجه خواهد شد با استارت موج جدیدی در گروه کاشی و سرامیک
بنابراین سیگنال خرید این سهم را با هدف 190 تومان در طی سه ماه میدهیم
در تصویر زیر موج شماری صحیح سهم را مشاهده میکنید
نظر
-
در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Postواحیا که در بازار پایه در حال معامله میباشد با معاملات روزهای گذشته سهم توانسته است الگوی خود را بشکند و به خط مقاومتی برخورد کرده و آن را هم بشکند و در واقع یک الگوی برگشتی هم در کندل استیک ها تشکیل بدهد
مجموعه اندیکاتورها هم حاکی از استارت یک موج صعودی قوی در سهم میباشد که در حال حاضر سهم در حال استارت آن میباشد
هدف حرکتی سهم هم راس مثلث که هم تراز قیمت 550 تومان است
بنابراین به دوستان با دید دو ماهه سیگنال خرید سهم را با هدف 550 تومان سیگنال خرید میدهیم که بازدهی در حدود 80 درصد میشود.
رشد سنگین حجم معاملات گویای شکست الگو در این نماد استبه عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
-
نگاهی به شاخص گروه لاستیک:
این گروه که متشکل از سهم های گروه لاستیک سازی و برخی از سهم های مثل پلاسک است بعد از 7 بار تاچ کردن الگوی خود طی دو روز گذشته توانسته است خط مقاومتی مهم خود را بشکند در بررسی مگ دی جهت تست شکست الگو میتوان متوجه واگرایی خفیفی در تایم ضعیف شد که میتواند یک موج اصلاحی ضعیف و کوتاهی را جهت تثبیت سقف الگو تشکیل بدهد
بنابراین انتظار میرود بعد از تثبیت بر روی سقف الگو سهم های متشکل شده در این شاخص دچار رشد قیمتی خوبی بشوند یکی از گزینه های بسیار مناسب این گروه پاسا میباشد
هدف رشد شاخص گروه بعد از تثبیت و استارت حرکتی 22800 تا 23000 واحد است
نظر
-
شاخص غذایی:
خیلی زمان زیادی از سیگنال فروش شاخص غذایی نگذشته است که این شاخص در حدود 30 درصد تا کنون اصلاح داشته است
در بررسی مجدد شاخص گروه که از زمان شروع اصلاح تا کنون در حال ساخت یک مثلث بوده است به نزدیک مشخص شدن روند خود نزدیک شده بود
که طی دو روز گذشته با ایجاد یک ندل بلند بدون سایه الگو به سمت پایین شکسته شد و در کندل بعدی نیز تایید شکست گرفته شده است
بنابراین روند نزولی یا بهتر گفته شود روند اصلاحی گروه همچنان پابرجاست و میتوان گفت که شاخص 3500 واحد گروه 500 واحد دیگر اماده اصلاح است برای اطمیان از تحیل کندل فردا نیز مهم است که زیر کندل روز چهارشنبه بازگشایی و بسته شود.
42-غذایی بجز قند6Daily.pngبه عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم
نظر
نظر