سرمایه گذاری توسعه ملي ( وتوسم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jan 2026
    • 1113

سرمایه گذاری توسعه ملي ( وتوسم )

من تاپیکی با این نام نتونستم پیدا کنم ،از مدیریت محترم خواهش میکنم درصورتیکه این تاپیک قبلا ایجاد شده ادغام بفرمایید ،ممنونم ........

وتوسم به نظر میرسه میتونه هدف هارمونیک اول و شاید هدف هارمونیک دوم رو داشته باشه .......

و همچنین از بابت الگوی کلاسیک هدفی که در زیر مشخص شده کاملا با هدف کانال و همچنین هدف هارمونیک AB=CD اول که در تصویر قبل قرار دادم معادل حدود 145 تومن سازگار هست

با آرزوی توفیق دوستان
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

جناب آريانا من وتوسم خريدم.به نظرتون اگر وبانك رشد كند با توجه به اينكه وتوسم سهامدارش هست امكان رشدش هست؟
    وبانك را توصيه مي كنيد يا وتوسم را اگر بخواهيم يكي را در سبد داشته باشيم.؟
    در ضمن حمايت مهم وبانك را چند مي دايند؟
    ممنونم
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• آريانا
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 599

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
      جناب آريانا من وتوسم خريدم.به نظرتون اگر وبانك رشد كند با توجه به اينكه وتوسم سهامدارش هست امكان رشدش هست؟
      وبانك را توصيه مي كنيد يا وتوسم را اگر بخواهيم يكي را در سبد داشته باشيم.؟
      در ضمن حمايت مهم وبانك را چند مي دايند؟
      ممنونم
      اين دو سهم ارتباط تنگاتنگي با هم دارند پس بهتر است يکي از آنها را در سبد قرار دهيد و با توجه به ميزان ان اي وي و قيمت تابلوي کنوني اين دو شرکت خريد وبانک توصيه مي شود مشروط بر آنکه بازار نيز به اين موضوع توجه داشته باشد.

نظر

• emperor
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 94

وتوسم هدف 170 تومانی رو در کوتاه مدت دنبال می کند

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

در اصل توسط emperor پست شده است View Post

دوست من كوتاه مدت منظر چند روزه است؟ من روي 131 خريد كردم. به نظرتون بازم اضافه كنم در صفر فردا. چون فكر نكنم منفي بشه
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jan 2026
            • 1113

دوست من :
            این سهم در کوتاه مدت طبق هدف اول الگوی هارمونیک و همچنین کلاسیک هدف 145 تومن را خواهد دید ،اماهدف دوم سهم همانگونه که در نمودار اول مشخص نمودم محدود 165 تومن میباشد که البته با 170 تومن جنابعالی میتوان گفت تفاوت چندانی ندارد ،تنها بحث مانده بین من و شما بحث زمانیست ،در رسیدن به هدف اول(145 تومان) در کوتاه مدت بنده با شما همداستانم ولی برای رسیدن به هدف دوم (یا 165 تومن) درکوتاه مدت (کمتر از سه هفته به عبارتی کمتر از بیست روز ) تردید دارم ،چون اگر این قیمت سهم را امروز 130 تومن درنظر بگیریم و هدف را طبق فرمایش شما 170 فرض کنیم باید اینگونه تصور کنیم این سهم در عرض بیست روز حدود 30% سود به ما میدهد که از نظر بنده بعید است ،به اعتقاد بنده رسیدن به هدف دوم به میزان 165 تومن در میان مدت محقق خواهد شد .
            با آرزوی موفقیت برای شما

نظر

• FENCER
              عضو فعال
              • Jan 2026
              • 601

سهم به زودی روند حرکتی خودش رو شروع خواهد کرد که تحلیل دوست عزیزم هولی تائیدی بر این ماجراست

طی این یک ماه اخیر هم شركت خدمات مديريت وتحقيقات سرمايه گذاران صندوق از خریداران اصلی سهم بوده
              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Jan 2026
                • 601

صحبتهایی در مورد آزاد سازی 69 میلیارد کاهش ارزش سرمایه گذاری ها وجود داره که این باعث میشه سودش رو تا 45 تومن تعدیل بده
                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• emperor
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 94

از پیام همه دوستان متشکرم.
                  در مورد زمان منظور از کوتاه مدت یک ماهه می باشد.
                  و در مورد درصد هم از 130 تا 170 حدودا 20% می شود نه 30%
                  به نظز من در کوتاه مدت شاهد رسیدن به 170 یا 165 دوستمون خواهیم بود.سهم با ارزش هست.
                  اما یک خبر:سازمان بورس نامه نوشته که پیشبینی سود وتوسم با واقعیت جور در نمیاد و باید پیش بینی سود رو بالا ببره

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jan 2026
                    • 1113

دوست من :
                    1)بعضی از مفاهیم تعریف هستند و تعریف بازه زمانی که ما استفاده میکنیم را چارلز داو بوجود آورده و البته تکنیکالیست های بزرگ دیگر هم بر این امر صحه گذاشته اند
                    اما طبق تعریف داو زیر سه هفته کوتاه مدت نام دارد و بیش از آن را میان مدت نامید .
                    2) در ارتباط با میزان سود از 130 تا 170 تومن ،30% مبلغ 130 تومان معادل39 تومان میشود که اگر آن را به 130 تومن بیافزاییم مبلغ 169تومان حاصل میشود به عبارتی مبلغ سود اندکی بیش از 30% خواهد بود.
                    اما موارد بالا که بنده نامش را بحث علمی میگذارم و امیدوارم ناخواسته باعث دلگیری شما نشده باشم چون هدف بنده از اشتراک در بحث یادگیریست و خوشحال میشوم هر زمان نکته مبهمی در عرایضم دیدید بفرمایید ....
                    ضمنا از خبر دلگرم کننده ایی که در ارتباط با وتوسم دادید ممنونم .
                    موفق باشید دوست من و ارادتمندم

نظر

• FENCER
                      عضو فعال
                      • Jan 2026
                      • 601

وتوسم نه با حرکت که با یک جهش کارش رو شروع کرد
                      هنوز قیمت برای خرید کاملا" جذاب هست
                      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• emperor
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 94

دیروز وقت خرید وتوسم بود،امروز وقت تماشا کردن

نظر

• diesel29
                          عضو عادی
                          • Jan 2026
                          • 126

از پیام همه دوستان متشکرم.
                          در مورد زمان منظور از کوتاه مدت یک ماهه می باشد.
                          و در مورد درصد هم از 130 تا 170 حدودا 20% می شود نه 30%
                          به نظز من در کوتاه مدت شاهد رسیدن به 170 یا 165 دوستمون خواهیم بود.سهم با ارزش هست.
                          اما یک خبر:سازمان بورس نامه نوشته که پیشبینی سود وتوسم با واقعیت جور در نمیاد و باید پیش بینی سود رو بالا ببره
                          سلام امپراتور عزیز خوبی شما این اولین پست منه که توی این سایت میزنم و خوشحالم که در تاپیکیه که دوتا از عزیزان و استادان حضور دارن قبلا پستهای خوبتون و خونده و استفاده کرده بورم
                          راجع به وتوسم این خبر شما فکر کنم کاملا منتقی باشه وتوسم 21 تومن تو مجمع تقسیم کرده و 15 تومن با خودش اورده و در حقیقت 5 تومن باسه سال مالی منتهی به 9 /90 اعلام کرده که این خبر شما + تعدیلی که از سمت وبانک میاد سمت وتوسم کاملا منتقی و انشااله باعث صعود به 16تا 170 سهم میکند
                          [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• emperor
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 94

سلام دوست گرامی
                            ممنون از نظرتون
                            ببخشید که مدتیست به تالار نیامده ام.
                            کسالت رفع بشه انشالله در خدمت دوستان خواهم بود
                            وتتوسم احتمالا 35% تعدیل مثبت دارد
                            و الان هم برای خرید بسیار مناسب است
                            در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                            سلام امپراتور عزیز خوبی شما این اولین پست منه که توی این سایت میزنم و خوشحالم که در تاپیکیه که دوتا از عزیزان و استادان حضور دارن قبلا پستهای خوبتون و خونده و استفاده کرده بورم
                            راجع به وتوسم این خبر شما فکر کنم کاملا منتقی باشه وتوسم 21 تومن تو مجمع تقسیم کرده و 15 تومن با خودش اورده و در حقیقت 5 تومن باسه سال مالی منتهی به 9 /90 اعلام کرده که این خبر شما + تعدیلی که از سمت وبانک میاد سمت وتوسم کاملا منتقی و انشااله باعث صعود به 16تا 170 سهم میکند

نظر

• diesel29
                              عضو عادی
                              • Jan 2026
                              • 126

emperor عزیز انشااله که زودتر رفع کسالت شود
                              امروز با توجه به اعتماد بالایی که به سهم وتوسم داشتم در یک اقدام عجیب به جای اضافه کردن در رنج منفی امروز وارد سهام خزامیا شدم که با توجه به تحلیل تکنیکال موجود این اقدام صورت گرفت و با توجه به اعلام نکردن eps شرکت که احتمالا کمتر از امسال خواهد بود احتمال ریزش سهم وجود داره
                              اما وتوسم امروز نشون داد که برای صعود واقعا بی قراره و شاید دیگه از فردا نشه توی این قیمتها بهش رسید
                              [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                              X