سرمایه گذاری توسعه ملي ( وتوسم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • emperor
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 94

دیزل29 گرامی
    با باز شدن وبانک،وتوسم به فضا پرتاب می شود
    من تقریبا روی این سهم 80% سرمایه کل سبدم رو گذاشتم.
    در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
    emperor عزیز انشااله که زودتر رفع کسالت شود
    امروز با توجه به اعتماد بالایی که به سهم وتوسم داشتم در یک اقدام عجیب به جای اضافه کردن در رنج منفی امروز وارد سهام خزامیا شدم که با توجه به تحلیل تکنیکال موجود این اقدام صورت گرفت و با توجه به اعلام نکردن eps شرکت که احتمالا کمتر از امسال خواهد بود احتمال ریزش سهم وجود داره
    اما وتوسم امروز نشون داد که برای صعود واقعا بی قراره و شاید دیگه از فردا نشه توی این قیمتها بهش رسید

نظر

• mgh602005
      عضو جدید
      • Feb 2011
      • 7

با سلام به همه دوستان من خيلي تجربه در بازار بورس ندارم ولي اين روزه ها ظاهرا بازار خيلي بد. من هر سهمي و در 1 ماه گذشته خريدم مثل وتوسم و كارو وتوشه و هپكو و ولغدر همه منفي هستند نميدونم چيكار كنم تا كي بايد صبر بكنم اگر كسي به من بگه شرايط كي بهتر ميشه ممنون ميشم

نظر

• diesel29
        عضو عادی
        • Jan 2026
        • 126

سلام وتوسم و نگهدار درست میشه این سهم ها توش ضرر نیست راجع به هپکو من کار نکردم اما میدونم زیان دار انگار ولغدر بستگی به قیمت ورودت داره وکار و به دید میان ودت و افزایش سرمایه نگهدار
        تو این بازار فعلا فقط نگاه کن
        [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jan 2026
          • 1113

در اصل توسط mgh602005 پست شده است View Post
          با سلام به همه دوستان من خيلي تجربه در بازار بورس ندارم ولي اين روزه ها ظاهرا بازار خيلي بد. من هر سهمي و در 1 ماه گذشته خريدم مثل وتوسم و كارو وتوشه و هپكو و ولغدر همه منفي هستند نميدونم چيكار كنم تا كي بايد صبر بكنم اگر كسي به من بگه شرايط كي بهتر ميشه ممنون ميشم
          سلام دوست من
          دوستمون دیزل 29 پاسخ خوبی به شما دادن ،من در تکمیل فرمایشات ایشون خدمتت میگم ،
          زمان خرید سهم باید ما برای خودمون برنامه داشته باشیم ،باید حد ضرر مشخص داشته باشیم ،باید بدونیم با افت سهم تا چه زمان صبر میکنیم و دقیقا در چه قیمتی میفروشیم و ........همچنین باید افق سرمایه گذاریمون مشخص باشه ،کوتاه مدت ،میان مدت یا دراز مدت میخوایم کار کنیم و بر مبنای این مسائل نقطه خروجمون مشخص میشه ،اما توضیحات کامل این مطالب بمونه برای بعد که به امید خدا راجع به این مطالب کلا صحبت کنیم ولی در حال حاضر چه کنیم ؟
          سهام شما مجموعا سهام بدی نیست(در مجموع عرض میکنم والا سهم خوب و متوسط و بد داری ) ولی حتی زمان فروش سهام بد هم بازار منفی نیست،یعنی سهام بد هم در بازار مثبت بهتر قیمت میخورند اما از این مطلب هم بگذریم ......
          فعلا ما به طرف بازار مثبت در حرکتیم سوای اینکه همیشه عید و بعد عید و کلا 6 ماه اول سال ( علی الخصوص 3 ماه اول ) زمان بسیار خوب بازار هست ،امواج الیوت و وضعیت تکنیکال هم رو به مثبت بودن بازار رو تایید میکنند ،با توجه به اینکه میفرمایید تجربه زیادی در این بازار نداریدبه اعتقاد من دیدت رو میان مدت کن و هدف رو نیمه اول خرداد (حدودا)قرار بده تا با سود از اکثر سهامت خارج بشی و احیانا احیانا اگه سهمی هم ضرر مختصری تا اون زمان برات بسازه که بعید میدونم با سود بقیه سهام میتونی اونو جبران کنی و حتی برایندت رو هم مثبت کنی در ضمن میتونی در نوسانات مثبت بازار سبدت رو یه مقدار بهینه تر هم بکنی ،در هر صورت فعلا پیگیری روزانه بازار به اعتقاد من برات نه تنها مفید نیست بلکه میتونه باعث افزایش استرس شما بشه و شاید عاملی بشه که تصمیم اشتباه بگیری ،بازار برخواهد گشت و مشکلات حل خواهد شد ،نگران نباش .............................
          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• diesel29
            عضو عادی
            • Jan 2026
            • 126

سلام holy عزیز
            اقا یه سوال بابت راهنمایی برای پدرم با توجه به شرایط موجود در منطقه و شرایط داخلی خودمون و شرایط موجود بازار به نظرت ورود نقدینگی و خرید در این بازار با توجه اینکه بعضی از سهم ها در قیمت بسیار مناسب جهت ورود میباشند نظرت مثبت هست یا خیر ؟ یا صندوق سرمایه گذاری رو پیشنهاد میدید که اگر صندوق هست ممنون میشم که صندوق مناسبی که پتانسیل داشته باشد رو معرفی کنید
            من 4 ماه هست که تو بورسم و تحمل ضرر و استرس هم دارم و کلا با بورس حال میکنم اما شرایط پدر جان متفاوت به نظرت با توجه به پیشنهاد من با سابقه 3ماه اخر بورس پیشنهاد مناسبی بوده جهت ورود به بورس یا خیر
            [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jan 2026
              • 1113

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
              سلام holy عزیز
              اقا یه سوال بابت راهنمایی برای پدرم با توجه به شرایط موجود در منطقه و شرایط داخلی خودمون و شرایط موجود بازار به نظرت ورود نقدینگی و خرید در این بازار با توجه اینکه بعضی از سهم ها در قیمت بسیار مناسب جهت ورود میباشند نظرت مثبت هست یا خیر ؟ یا صندوق سرمایه گذاری رو پیشنهاد میدید که اگر صندوق هست ممنون میشم که صندوق مناسبی که پتانسیل داشته باشد رو معرفی کنید
              من 4 ماه هست که تو بورسم و تحمل ضرر و استرس هم دارم و کلا با بورس حال میکنم اما شرایط پدر جان متفاوت به نظرت با توجه به پیشنهاد من با سابقه 3ماه اخر بورس پیشنهاد مناسبی بوده جهت ورود به بورس یا خیر
              میدونی دوست من ،کلا وضعیت بورس رو برای خرید پله ایی مناسب میبینم ،البته حتما پله ایی و اونهم حتما حداقل سه پله ،چون بقول دوستمون فرهاد عزیز در بازار منفی حمایت معنی نداره و در بازار مثبت مقاومت ،و واقعیت اینه که در بازار منفی حمایتها خیلی ساده میشکنند به همین دلیل پیشنهاد حداقل سه پله رو دارم تا در صورت شکست هر حمایت با خرید پله بعدی میانگین پایین بیاد ..
              اما در ارتباط با پدر محترمتون ،به اعتقاد من با توجه به استرس بالایی که بورس ایجاد میکنه برای کسانی که سن بالا دارند (منظور از 60 به بالا )و علی الخصوص تازه میخوان وارد بورس بشن مناسب نیست اگر کسی سالها تجربه بورس رو داشته باشه در سن بالاهم استرس حاصل از اون رو بخوبی تحمل میکنه ولی ورود در سن بالا رو از دید پزشکی حداقل توصیه نمیکنم،اما صندوقهای سرمایه گذاری مشترک قطعا استرس کمتری دارند و مناسبتر هستند برای ایشون ،
              دوستی از صندوق مفید تعریف میکرد ولی متاسفانه من شخصا اصلا تجربه این صندوقها رو ندارم.
              من متوجه فرمایش آخرتون نشدم ،اگه در بین صحبتها به بخشی پاسخ ندادم بفرمایید تا عرض کنم.
              سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• محمود شریعت
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 1358

براي سرمايه گذاري در صندوق لازمه خودشون يه بررسي مفصل درباره سابقه و عملكرد و بازده صندوقهاي سرمايه گذاري موجود بكنند بعد تصميم بگيرند. نهايت نگر سال جاري خيلي خوب بوده ولي چون بقيه صندوقها را بررسي نكردم در حدي نيستم كه دراين مورد توصيه اي داشته باشم.
                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                [/RIGHT]
                [/B][/SIZE]

نظر

• mgh602005
                  عضو جدید
                  • Feb 2011
                  • 7

holy aziz az rahnameetoon mamnoonam kheiliy mamnoon

نظر

• emperor
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 94

تعدیل مثبت وبانک سوخت شد.
                    اما باز هم برای خرید مناسب هست.وتوسم هم به حمایت نزدیک شده که احتمالا فردا یا پس فردا بر میگرده

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

سرمايه گذاري توسعه ملي ( وتوسم )

رشد قيمت با شيب ملايم از بهمن 88 و از قيمت 65 تومان آغاز و اينك به محدوده 137 تومان رسيده است .
                      در حال حاضر قيمت از بالا مماس بر ميانگين متوسط قيمت 20 روزه واقع شده است و چنانچه اين حمايت به پائين شكسته شود سيگنال ضعيف خروج محسوب خواهد شد .
                      حمايتهاي پيش رو :
                      136 تومان به لحاظ ma 20 روزه و حمايت تاريخي
                      130 تومان به لحاظ حمايت تاريخي نسبتا مهم .
                      125 تومان به لحاظ حمايت 61.8 فيبوي كوتاه مدت
                      حمايت بسيار مهم در قيمت 115 واقع شده است .
                      مقاومت بسيار مهم و در واقع سقف قيمت در محدوده 146 تا 150 واقع شده است .
                      حجم معاملات بطور محسوسي در آخرين روز افزايش داشته كه در اين قيمت نشانه خوبي نيست .
                      rsi در ميانه راه افت در منطقه 52 قرار دارد .

نتيجه : در حال حاضر سيگنال خريد و فروش قطعي مشاهده نميشود ولي با توجه به نزديكي قيمت با قله تاريخي فعلا رشد زياد براي سهم متصور نيستم چنانچه قيمت كلوز از 135 به پائين شكسته شد خروج از سهم منطقي به نظر ميرسد .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

عملکرد واقعی وتوسم در نیمه نخست سال مالی

وتوسم در گزارش واقعی و حسابرسی شده شش ماهه منتهی به 31/3/91 سود هر سهم خود را از 171 ریال به 144 ریال کاهش داده است.سود 144 ریالی در حالی برای این دوره ثبت شده است که شرکت در دوره مشابه سال قبل مبلغ 321 ریال را اعلام کرده بود

اصلاح ارقام سر فصلهاي ساير درآمدهاي عملياتي نسبت به صورتهاي مالي حسابرسي نشده ناشي از اعمال نظرات حسابرس و بازرس قانوني و رعايت مقررات بازار سرمايه ميباشد.شایان ذکر است سود حاصل از سایر فعالیت های شرکت از مبلغ 11.1 میلیارد تومان به 116 میلیون تومان کاهش یافته است
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• omid_7sin
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 131

نیاز به یه محرک داشت که وبانک این مهم رو بر عهده گرفت....حجم امروزش خیلی چیزها واسه گفتن داشت....سهامدار عمده اش وبانکی هستش که مملو از سیمانه....

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

من امروز وارد شدم.... جالبه که عجب حقوقیه.....داره...خخخخ
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mehdi020
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 40

جناب بورسی نظرتون در مورد فروش حقوقی چیه آیا کد به کد بود یا مورد دیگری

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

حقوقی 7 تا فروخته یه حقوقیه دیگه 2 تا برداشته....
                                اون حقوقی که میفروشه رو نمی شناسم .....
                                تجربه به من میگه زیاد روی خرید و فروش حقوقی ها متمرکز نشم....
                                موارد خلاف اون زیاد پیش اومده... می گین نه برین غبشهر، کساوه، پپسهند و ده ها سهم دیگه رو بخونین...
                                یه زمانی حقوقی ها با حجم زیاد تنها میفروشن و هیچ کس دیگه ای حقوقی ها نمی خره...این نوع خرید و فروش ها مشکوکه....

در کل به تحلیل خودتون پایبند باشین و به حقوقی ها کاری نداشته باشین...
                                پیروز و پرسود باشین
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X