پیش بینی سود یکساله اش چقدر بوده؟
سرمایه گذاری توسعه ملي ( وتوسم )
Collapse
X
-
-
تلاش وتوسم برای اصلاح پرتفو
سهام شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی طی ماه اخیر در حالی با رشد قیمتی همراه بوده که به نظر می رسد اصلاح پرتفوی صورت گرفته در “وتوسم” توانسته پتانسیل های سرمایه گذاری این شرکت بورسی را افزایش دهد. در همین ارتباط مدیر سرمایه گذاری های “وتوسم” در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: طی سال اخیر بخشی از برنامه اصلاح پرتفوی سرمایه گذاری های “وتوسم” تحقق یافته و برای سایر موارد نیز برنامه ریزی ها در حال پیگیری می باشد.
شعبان پور ادامه داد: استراتژی اصلاح پرتفوی این شرکت به گونه ای است که صنایع و شرکت های با چشم انداز مناسب تر جایگزین خرده سهم های موجود در سبد سرمایه گذاری های آن گردد. وی در خصوص عمده صنایع موجود در پرتفوی بورسی شرکت و برنامه های در نظر گرفته شده برای آنها گفت: عمده فعالیت “وتوسم” روی صنایع محصولات شیمیایی، چند رشته ای صنعتی، انبوه سازی و املاک مستغلات و فلزات اساسی است.
به گونه ای که در حال حاضر حدود ۱۳ درصد از مالکیت شرکت سرمایه گذاری مسکن در اختیار شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی بوده که با حرکت قیمتی سهام موجود در این صنعت، تاکنون بازدهی حدود ۳۰ درصدی از رشد قیمت “ثمسکن” نصیب “وتوسم” شده است. این مقام مسئول در خصوص پیشرفت فیزیکی پروژه برزیل و برنامه های در نظر گرفته شده برای آن عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از مراحل تکمیل پروژه مذکور، که دارای ۱۶۰۰ مترمربع زیر بنای اداری و ۵۰۰ متر مربع تجاری می باشد.
به نظر می رسد با توجه به درصد پیشرفت آن در آینده تصمیماتی پیرامون فروش آن انجام شود. مدیر سرمایه گذاری های “وتوسم” در بیان برنامه های این شرکت در خصوص ورود به صنایع جدید نیز اظهار داشت: به طور کلی صنایع هدف جهت سرمایه گذاری های “وتوسم” توسعه صنایع موجود در پرتفوی فعلی شرکت و در کنار آن وارد شدن به صنعت بانکداری الکترونیک است.
وی ادامه داد: “وتوسم” از میان شرکت های فعال در صنعت بانکداری همچون شرکت های انفورماتیک ایران، ایران کیش و تجارت الکترونیک پارسیان، اقدام به ورود به سهام “رکیش” کرده، به گونه ای که طی روزهای اخیر ۵ درصد از سهم مذکور به صورت بلوکی به تملک شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی درآمده است. این مقام مسئول پیرامون چشم انداز شرکت ایران کیش عنوان کرد: یکی از دلایل اصلی “وتوسم” برای سرمایه گذاری در “رکیش” اعتقاد به بهبود شرایط این شرکت و چشم انداز مناسب آن در آینده می باشد، چراکه در حال حاضر با مشخص شدن اثرات طرح شاپرک، صورت های مالی شرکت مذکور از شفافیت مناسبی برخوردار است، به گونه ای که می توان برآورد مناسبی از رشد سودآوری آن داشت.
مدیر سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی با اشاره به وضعیت “وبانک” به عنوان یکی از زیرمجموعه های “وتوسم” گفت: به واقع می توان گفت در حال حاضر “وبانک” از نظر وضعیت سرمایه گذاری و پتانسیل رشد سودآوری در بهترین شرایط از ابتدای فعالیت خود تاکنون قرار دارد، چراکه زیرمجموعه های این شرکت طی سال جاری از رشد قیمتی مناسبی برخوردار بودند، مضاف بر آنکه ورود یکی از زیرمجموعه های این شرکت به نام “سیدکو” در بورس نیز می تواند پتانسیل های شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی را برای فعالان بازار واضح تر نماید.
این مقام مسئول پیرامون وضعیت صنعت پتروشیمی و چشم انداز آن نیز بیان کرد: شرکت های فعال در این صنعت حتی با در نظر گرفتن افزایش نرخ خوراک آنها، از پتانسیل های مناسبی برای رشد سودآوری برخوردارند، چراکه صنعت پتروشیمی در زمره صنایع استراتژیک کشور محسوب می شود. با این اوصاف شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی نیز همچنان سهم سرمایه گذارهای خود در این گروه را حفظ خواهد کرد.
در خاتمه می افزاید، براساس این گزارش خالص ارزش روز هر سهم این شرکت در حال حاضر حدود ۳۰۰ تومان بوده، حال آنکه با توجه به قیمت ۱۸۰ تومانی هر سهم “وتوسم” نسبت قیمت به NAV هر سهم این مجموعه حدود ۶۰ درصد خواهد بود که حاکی از پتانسیل رشد قیمتی هر سهم این شرکت می باشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
بعداز بازگشایی وبانک....از وتوسم بسیار خواهیم شنید......
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
سری به فروم های بورس زدم و متوجه شدم افرادی با توجه به اعدادی که من و دیگر عزیزان در فروم بورسی اعلام کردیم برای خودشون تحلیل زدن و هدف قیمتی مشخص کردن... البته این اصلا بد نیست اما لازم می دونم به چند نکته اشاره کنم :
اولا به نظر من تحلیل شرکت های سرمایه گذاری بعد از هلدینگ ها سخت ترین نوع تحلیل هست و نیاز به وقت زیاد و دقت بالا و از همه مهم تر آشنایی با تمام سهام بازار داره و به نوعی یه تحلیل گر خوب باید تمام پوتفو رو تحلیل کنه... بعضی یه سری حساب کتاب کردن و به اعدادی که ما قبلا اشاره کردیم رسیدن و فکر می کنن به سادگی مثلا 65 رو باید در 4 ضرب کنن و بگن کف سهم باید 260 باشه .... باید بگم که نه خیر به این سادگی ها نیست و این 260 داستان داره ..
دوما تحلیل ها در بازار بورس متغیر هستند و با اخبار و اتفاقات ممکنه یه سری از فرضیات تغییر کنه پس باید به روز باشید... تعدیل خارک، تحلیل سودی که خارک قراره بده، تعدیل ثمسکن و البته سود دهی وبانک همه و همه تاثیر دارند شما باید سود سال اینده رو تخمین بزنید و میزان سود تقسیمی در مجمع امسال رو هم تخمین بزنید تا به قیمت تئوریک و جایی که خریدار عمده ارزش سهم میدونه برسید و اون وقت میتونید مطمئن باشید سهم باید به این قیمت برسه و پایین تر هم نمیاد چون سهامدار عمده نمیزاره.... کف سهم از نظر من در گذشته 260 بود ولی الان مقداری پایین تر اومده ... لازمه بگم که من کف سهم رو اعلام کردم یعنی جایی که خریدار و فروشنده هر دو راضی به معامله اند ... من بلد نیستم هدف بالا بدم و معمولا خودم هم در همین قیمت ها فروشنده هستم اگر هم بالاتر بره نوش جون خریدارش چون من با سود فروش قطعا سهمی رو خریدم که فکر میکنم ارزنده تره ...
در آخر هم همین قدر خلاصه بگم با دید کوتاه مدت وتوسم رو زیر 200 ارزنده برای خرید و بهترین و کم ریسک ترین گزینه در شرکتهای سرمایه گذاری و بالای 220 پله ای مناسب برای فروش میدونم...
در مورد وصنعت هم با توجه به پورتفوی جدیدش و قبول ریسک سرمایه گذاری روی خودرویی ها و خالی کردن سهام پر بازده سال گذشته با دید کوتاه مدت زیر 250 به شدت خریدنی و بالای 300 مناسب برای فروش هست البته باید بگم واقعا ممکنه به 360 و یا حتی 400 هم برسه اما خریدش در این قیمت ها از نظر من واقعا ریسک بالایی داره...روی 100 تومن پیشنهاد شد با دید 160 با توجه به محاسبه سود 40 تونمی در ان زمان در 160 دوباره خریداری شد با توجه به افزایش سفارس و احتمال آزاد شدن ذخیره در 250 هم خریداری شد با توجه به سود ناشی از فروش برج 4 که البته من نزدیک 18 حساب کرده بودم که 22 تومن اعلام شد ...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
خب ونیرو و وبانک هم که دارن بازگشایی میشن...در اصل توسط 3yh پست شده است View Postدر آخر هم همین قدر خلاصه بگم با دید کوتاه مدت وتوسم رو زیر 200 ارزنده برای خرید و بهترین و کم ریسک ترین گزینه در شرکتهای سرمایه گذاری و بالای 220 پله ای مناسب برای فروش میدونم...
با این اردرهایی که برای وبانک و ونیرو میبینم فک کنم باید فعلا بیخیال دید کوتاه مدت بشم و فعلا فروشی نیست....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
وتوسم (سرمایه گذاری توسعه ملی )
واما وتوسم تو یه نگاه خیلی سطحی اما دقیق:
سرمایه .........................3،000،000،000،0000
تعداد سهم ...................3،000،000،000
ارزش روز سرمایه گذاریها.....9000،000،000
البته ارزش پرتفوی روز به روز در حال افزایشه
ان ای وی هر سهم ...........3000ريال
سود تحقق یافته 6ماهه طبق گزارش کدال ........328ريال
سود تحقق یافته (مجمع شرکتها توتیر ماه .......103ريال(شامل :سود وبانک ،فولاد،گگل ،بهران ،وکار،فخوز،فولاژوومعادن میباشد
سود فروش سرمایه گذاریها تو تیر ماه .............33ريال
جمع کل سود تحقق یافته 7ماهه هرسهم ..............464ريال
وتوسم 200میلیون وبانک داره به بهای تمام شده هرسهم 295تومن
وتوسم چه شود با وبانک 800تومنی
وتو قیمت 1900ریال منو دقیقا یاد وسپه 150تومنی میندازهآخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/07/31, 15:12.شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
ممنون از وقتی که گذاشتین اما در برخی موارد اعدادتون صحیح نیست..... با اجازه شما من یه غلط گیری میکنم، چند مورد هم اضافه میکنمدر اصل توسط داود پست شده است View Postوتوسم (سرمایه گذاری توسعه ملی )
واما وتوسم تو یه نگاه خیلی سطحی اما دقیق:
سرمایه .........................3،000،000،000،0000
تعداد سهم ...................3،000،000،000
ارزش روز سرمایه گذاریها.....9000،000،000
البته ارزش پرتفوی روز به روز در حال افزایشه
ان ای وی هر سهم ...........3000ريال
سود تحقق یافته 6ماهه طبق گزارش کدال ........328ريال
سود تحقق یافته (مجمع شرکتها توتیر ماه .......103ريال(شامل :سود وبانک ،فولاد،گگل ،بهران ،وکار،فخوز،فولاژوومعادن میباشد
سود فروش سرمایه گذاریها تو تیر ماه .............33ريال
جمع کل سود تحقق یافته 7ماهه هرسهم ..............464ريال
وتوسم 200میلیون وبانک داره به بهای تمام شده هرسهم 295تومن
وتوسم چه شود با وبانک 800تومنی
وتو قیمت 1900ریال منو دقیقا یاد وسپه 150تومنی میندازه
ارزش روز سرمایه گذاری ها درست نیست ......
سود فروش در تیرماه هم که توی کدال هست احتمالا اشتباه دیدین ...سود 178874 میلیون ریال معادل تقریبا 6 تومان هست
جمع کل تا هفت ماه هم عددی در حدود پنجاه میشه که البته تو هفته اول مرداد هم فکر میکنم ادامه غبشهر رو فروخته و سود شناسایی شده در حال حاضر بالای 50 تومان هست
خریدهای بسیار عالی هم در تیر داشته ازجمله 2میل فخوز 31248 که الان 38430 و 15میل رکیش 8279 که الان 9342 و 10میل کگل 7342 الان 10160 و 2.8 میل ومعادن 6218 که الان 7011 هست و... فکر کنم باید از رو دستش خرید کنیم /:.yead.:/ البته بگم فارس هم خریده ....
در مورد وبانک 800 تومنی هم به نظر من یه شوخیه.... ناو وبانک نزدیک 900 تومان هست نه 1100 و چون هلدینگ هست باید 60درصد ناو قیمت بگیره که میشه نهایت 540 البته شاید اینده در این مورد ثابت کنه که من اشتباه میکنم ...نمیدونم....ما هم خوشحال میشیم اگه وبانک 800 بشه ....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
پس چی شد؟در اصل توسط 3yh پست شده است View Postممنون از وقتی که گذاشتین اما در برخی موارد اعدادتون صحیح نیست..... با اجازه شما من یه غلط گیری میکنم، چند مورد هم اضافه میکنم
سود فروش در تیرماه هم که توی کدال هست احتمالا اشتباه دیدین ...سود 178874 میلیون ریال معادل تقریبا 6 تومان هست
جمع کل تا هفت ماه هم عددی در حدود پنجاه میشه که البته تو هفته اول مرداد هم فکر میکنم ادامه غبشهر رو فروخته و سود شناسایی شده در حال حاضر بالای 50 تومان هست
خریدهای بسیار عالی هم در تیر داشته ازجمله 2میل فخوز 31248 که الان 38430 و 15میل رکیش 8279 که الان 9342 و 10میل کگل 7342 الان 10160 و 2.8 میل ومعادن 6218 که الان 7011 هست و... فکر کنم باید از رو دستش خرید کنیم /:.yead.:/ البته بگم فارس هم خریده ....
در مورد وبانک 800 تومنی هم به نظر من یه شوخیه.... ناو وبانک نزدیک 900 تومان هست نه 1100 و چون هلدینگ هست باید 60درصد ناو قیمت بگیره که میشه نهایت 540 البته شاید اینده در این مورد ثابت کنه که من اشتباه میکنم ...نمیدونم....ما هم خوشحال میشیم اگه وبانک 800 بشه ....
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postسری به فروم های بورس زدم و متوجه شدم افرادی با توجه به اعدادی که من و دیگر عزیزان در فروم بورسی اعلام کردیم برای خودشون تحلیل زدن و هدف قیمتی مشخص کردن... البته این اصلا بد نیست اما لازم می دونم به چند نکته اشاره کنم :
اولا به نظر من تحلیل شرکت های سرمایه گذاری بعد از هلدینگ ها سخت ترین نوع تحلیل هست و نیاز به وقت زیاد و دقت بالا و از همه مهم تر آشنایی با تمام سهام بازار داره و به نوعی یه تحلیل گر خوب باید تمام پوتفو رو تحلیل کنه... بعضی یه سری حساب کتاب کردن و به اعدادی که ما قبلا اشاره کردیم رسیدن و فکر می کنن به سادگی مثلا 65 رو باید در 4 ضرب کنن و بگن کف سهم باید 260 باشه .... باید بگم که نه خیر به این سادگی ها نیست و این 260 داستان داره ..
دوما تحلیل ها در بازار بورس متغیر هستند و با اخبار و اتفاقات ممکنه یه سری از فرضیات تغییر کنه پس باید به روز باشید... تعدیل خارک، تحلیل سودی که خارک قراره بده، تعدیل ثمسکن و البته سود دهی وبانک همه و همه تاثیر دارند شما باید سود سال اینده رو تخمین بزنید و میزان سود تقسیمی در مجمع امسال رو هم تخمین بزنید تا به قیمت تئوریک و جایی که خریدار عمده ارزش سهم میدونه برسید و اون وقت میتونید مطمئن باشید سهم باید به این قیمت برسه و پایین تر هم نمیاد چون سهامدار عمده نمیزاره.... کف سهم از نظر من در گذشته 260 بود ولی الان مقداری پایین تر اومده ... لازمه بگم که من کف سهم رو اعلام کردم یعنی جایی که خریدار و فروشنده هر دو راضی به معامله اند ... من بلد نیستم هدف بالا بدم و معمولا خودم هم در همین قیمت ها فروشنده هستم اگر هم بالاتر بره نوش جون خریدارش چون من با سود فروش قطعا سهمی رو خریدم که فکر میکنم ارزنده تره ...
در آخر هم همین قدر خلاصه بگم با دید کوتاه مدت وتوسم رو زیر 200 ارزنده برای خرید و بهترین و کم ریسک ترین گزینه در شرکتهای سرمایه گذاری و بالای 220 پله ای مناسب برای فروش میدونم...
در مورد وصنعت هم با توجه به پورتفوی جدیدش و قبول ریسک سرمایه گذاری روی خودرویی ها و خالی کردن سهام پر بازده سال گذشته با دید کوتاه مدت زیر 250 به شدت خریدنی و بالای 300 مناسب برای فروش هست البته باید بگم واقعا ممکنه به 360 و یا حتی 400 هم برسه اما خریدش در این قیمت ها از نظر من واقعا ریسک بالایی داره...روی 100 تومن پیشنهاد شد با دید 160 با توجه به محاسبه سود 40 تونمی در ان زمان در 160 دوباره خریداری شد با توجه به افزایش سفارس و احتمال آزاد شدن ذخیره در 250 هم خریداری شد با توجه به سود ناشی از فروش برج 4 که البته من نزدیک 18 حساب کرده بودم که 22 تومن اعلام شد ...در اصل توسط 3yh پست شده است View Postممنون از وقتی که گذاشتین اما در برخی موارد اعدادتون صحیح نیست..... با اجازه شما من یه غلط گیری میکنم، چند مورد هم اضافه میکنم
در مورد وبانک 800 تومنی هم به نظر من یه شوخیه.... ناو وبانک نزدیک 900 تومان هست نه 1100 و چون هلدینگ هست باید 60درصد ناو قیمت بگیره که میشه نهایت 540 البته شاید اینده در این مورد ثابت کنه که من اشتباه میکنم ...نمیدونم....ما هم خوشحال میشیم اگه وبانک 800 بشه ....در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postپس چی شد؟
چی چی شد عزیز دل؟؟
وبانک که به اون محدوده ای که عرض کردم رسید و در حال در جا زدن هست...
تمام اعدادی هم که اعلام کردم به قوت خودش باقیه.... و این سهم امسال بالای 60 تومان سود میسازه...
بنده قبلا گفتم با توجه به معاملات محدوده 220 رو پله ای مناسب برای فروش می دونم ...خودم هم در اون محدوده با توجه به شخارک خالی کردم
در همون پست در مورد وصنعت هم پیش بینیم رو گفتم که اون هم درست از آب در اومد
الان هم در حال خرید وتوسم هستم اما به افرادی مثل شما پیشنهاد به خرید نمیکنم....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
ببخشید اون موقع با عجله نوشتم و فرستادم.در اصل توسط 3yh پست شده است View Postچی چی شد عزیز دل؟؟
وبانک که به اون محدوده ای که عرض کردم رسید و در حال در جا زدن هست...
تمام اعدادی هم که اعلام کردم به قوت خودش باقیه.... و این سهم امسال بالای 60 تومان سود میسازه...
بنده قبلا گفتم با توجه به معاملات محدوده 220 رو پله ای مناسب برای فروش می دونم ...خودم هم در اون محدوده با توجه به شخارک خالی کردم
در همون پست در مورد وصنعت هم پیش بینیم رو گفتم که اون هم درست از آب در اومد
الان هم در حال خرید وتوسم هستم اما به افرادی مثل شما پیشنهاد به خرید نمیکنم....
اولا سلام آقا یا خانوم 3yh !
من منظورم وتوسم بود که گفتم پس چی شد؟ منظورم درجا زدن و نزولش بود. به نظرتون کی میخواد رالی خودشو شروع کنه؟
حالا منظورتون از "افرادی مثل شما" دقیقا چه افرادی بود؟/.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
سلام
من پیش گو نیستم و رانتی هم ندارم که بخوام بر اساس اون مطمئن حرف بزنم.... و فقط نظراتم رو مطرح میکنم و همیشه هم میگم "به نظر من"....
به خاطر پاسخ به شما زمان اضافه کردن وپارس و خگستر رو از دست دادم که البته گله ای نیست...
اکثرا در بورسی مینوسیم چون فکر میکنم تحلیل گران خوبی داره (البته جای گروه اداف خالی) و پست های بی ربط زیاد توش نیست
منظورم هم از جمله آخر افرادی بود که بی دلیل از آدم طلبکارند...البته شاید شما چنین منظوری نداشتین
و اما وتوسم... وتوسم ارزشمنده چون به نظر من شخارک وبانک و ثمسکن هر سه ارزشمندند...
امسال بالای 60 سود میسازه اما سود زیادی از فروش کرده که شاید در مجمع تقسیمی نباشه..فکر میکنم بالای 40 تومن در مجمع تقسیم کنه
و من سود سال اینده رو بالای 50 تومن و حتی نزدیک 60 تومن میدونم اما بازار این رو قبول نداره و اعداد اعلامی حال حاضر پوتفو رو دو دوتا چهار تا میکنه و به حداقل 220 میرسه
اما در نهایت زمان ،واقعیت رو به بازار و همه ما اثبات خواهد کرد...پیشنهادم به شما اینه که با سیگنال تکنیکالیست ها وارد بشید تا از خواب سرمایتون جلوگیری بشه اما من احتمالا هر وقت بیاد زیر 200 میخرم... /:.winksmiley02.:/فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
سلام مجدد!
خوب من فقط چندتا نکته رو خلاصه بگم جهت تنویر افکار شما و رفع سوء تفاهم! خدا رو شکر فروم های بورسی معمولا مبحث حاشیه ای ندارن و معمولا تخصصی هستن.
اول اینکه من اینجا هدف اولم آموزش از دوستان هست و هدف دومم سرمایه گذاری.
از اینکه از سه تا کلمه (پس چی شد؟) اینهمه در مورد من حدس زدین، برام جالب بود. فکر میکنم قوه تحلیل خوبی دارین.
در هر صورت من نه از شما نه از هیچکسی تو فروم طلب یا توقع خاصی ندارم. بیشتر تحلیلا رو دارم میخونم و از نظرات دوستان استفاده میکنم برای یادگیری.
در مورد نظرات شما هم با هم همنظر هستیم! منم پرسیدم به نظرتون.... و شما هم فرمودین به نظر من ... پس انتظار پیشگویی یا رانت هم مطرح نیست.
خلاصه وقتی که شما از دست دادی برای کسب سود باعث شد من چیزای جدید یاد بگیرم و با شما آشنا بشم. خلاصه خوشبختم از آشنایی شما.
بگذریم از حواشی. خوشحال میشم اگه نظرتون در مورد کسب سود 60 امسال رو بیشتر برام باز کنین تا با نحوه تحلیلتون هم بیشتر آشنا بشم.
پیروز و پرسود باشید
نظر

نظر